bianka0 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Jeszcze w poniedziałek mieliśmy takie fajne plany, zabrać psiaki do lasu na zimową wycieczkę. Ale od wtorku plucha i ciapa. Nawet z domu nie chciały wychodzić. Więc rozłożyliśmy w salonie dwie kanapy i cała trójka i osiem psów przeleżeliśmy razem pod kocykami. Zaszczycił nas nawet swoją obecnością Joguś. Od tygodnia po dobroci dał się przeprowadzić do domu.:p Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 U nas też właściwie zmieniło się z godziny na godzinę, cały ranek w poniedziałek przesiedziałyśmy u lekarza, wczoraj też w domu a dzisiaj ja byłam w pracy. Tomisiowi pogoda zbytnio nie przeszkadza ale Amusia 2 m od domu i powrót. Joguś się chyba starzeje ;), u mnie kiedyś Cezarek za nic nie dał się zabrać do łóżka dzieciom, a starszy pan sam się mościł jak nas nie było w domu, ale kiedy wracaliśmy czekał już przed drzwiami, - niestety łóżka były zbobrowane :diabloti: Quote
bianka0 Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Tak starzeje się z roku na rok. Zeszłej zimy zabraliśmy go do domu na siłę, cały czas patrzył tylko żeby śmignąć między nogami do swojej budy. A w tym roku otwieram drzwi i Jogi nie chce uciekać, nawet na górę do innych psów przychodzi, za gorąco mu w pokoju, ale leży sobie w kojcu w przedpokoju. On już ma 16 lat. Quote
haliza Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Jak na swój wiek i przejścia, to i tak jest w świetnej formie :loveu: ale w jego zachowaniu widać, że robi się psi dziadeczek, chociaż na pierwszy rzut oka tego nie widać :evil_lol:. U mnie najstarszy jest Asik - 15 lat, ale też się trzyma :evil_lol: Quote
haliza Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [IMG]http://3.bp.blogspot.com/-jh85MXsz2fY/UNxmde2pzRI/AAAAAAAAi6U/pm2mx7SonUg/s1600/Noworoczne-zyczenia-Nowy-Rok-kartka-z-zyczeniami-jola-001.gif[/IMG] Quote
bianka0 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [COLOR=#8b4513][SIZE=4][B]SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY[/B][/SIZE][/COLOR] :loveu: [IMG]http://images43.fotosik.pl/1683/e82c478f5406f5e8.jpg[/IMG] Quote
Bgra Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [IMG]http://kartki4u.eu/kartki/269/3/d/3182.jpg[/IMG] Quote
haliza Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [SIZE=5][COLOR=#008000]DZIĘKUJEMY [/COLOR][/SIZE]:loveu: oby był lepszy dla wszystkich potrzebujących futerek :p Quote
Bgra Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 wpadłam i ja,zostawiam kusiole dla Tomisia i pozostałych ogonków:loveu: Quote
haliza Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 My też wpadamy :evil_lol:, myślałam, że u nas deszcz, a to jakiś jeszcze śnieg się przyplątał :cool3: Quote
Lili8522 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Wpadam z biegu puki mam komputer w rękach żeby się przywitać i przesłać głaski dla psiego towarzystwa :iloveyou: Quote
haliza Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [QUOTE][quote name='Lili8522']Wpadam z biegu puki mam komputer w rękach żeby się przywitać i przesłać głaski dla psiego towarzystwa :iloveyou:[/QUOTE[/QUOTE] Mój chwilowo działa..... Quote
Lili8522 Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='haliza'][QUOTE] Mój chwilowo działa.....[/QUOTE] Też masz problemy z komputerem? Mój laptop w sobotę stał się kolorowy i padła karta graficzna... pojechał do serwisu heeennn daleko... Ciekawe kiedy wróci :roll: złośliwość rzeczy martwych :mad: Quote
haliza Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Lili8522'][quote name='haliza'] Też masz problemy z komputerem? Mój laptop w sobotę stał się kolorowy i padła karta graficzna... pojechał do serwisu heeennn daleko... Ciekawe kiedy wróci :roll: złośliwość rzeczy martwych :mad:[/QUOTE] A no tak bywa :roll:, mój się zatyka, dysk przeładowany a jeszcze teraz chyba przewód się załamał bo wyłączył się parę razy ale to przez przewód :cool3: - no z serwisu ....to chyba potrwa :roll: Quote
haliza Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Dzisiaj mamy wielkiego śpiocha [IMG]http://images42.fotosik.pl/720/f88dbf9c65a75a7egen.jpg[/IMG] Quote
haliza Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 ..... [IMG]http://images39.fotosik.pl/1892/0617cde9862d1b1bgen.jpg[/IMG] Quote
haliza Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 a podusia z orzechów :diabloti: [IMG]http://images47.fotosik.pl/1673/fd62b6797493de55gen.jpg[/IMG] Quote
Bgra Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 widzę,że wszędzie w domku nuda,nic tylko szukać miejsca,żeby ucho gdzieś przytulić do podusi:evil_lol: Proponowałaś mi kiedyś żebym skontaktowała się z Teresą Borcz?nie pamiętam dokładnie,chodziło o alergię Hańciową,nie bardzo wiem jak ją znaleźć a chyba warto porozmawiać. Będę wdzięczna za pomoc. Quote
Lili8522 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Z tym sprzetem to same problemy wlasnie dostalam maila z serwisu ze znaleezli jeszcze kilka usterek i ze byl zalany a za naprawa wyniesie prawie 1000 zl smiac sie czy plakac? A byl jeszcze na gwarancji... spioszki maasz piekne :) bo coz tu robic w taka pogode... Ciociu Bgra do Teresy w razie czego mam numer teoefonu tylko nie wiem czy aktualny bo dosyc dawno z nia rozkawialam.. Quote
Bgra Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Lili8522']Z tym sprzetem to same problemy wlasnie dostalam maila z serwisu ze znaleezli jeszcze kilka usterek i ze byl zalany a za naprawa wyniesie prawie 1000 zl smiac sie czy plakac? A byl jeszcze na gwarancji... spioszki maasz piekne :) bo coz tu robic w taka pogode... Ciociu Bgra do Teresy w razie czego mam numer teoefonu tylko nie wiem czy aktualny bo dosyc dawno z nia rozkawialam..[/QUOTE] tu na dogo można ją znaleźć? no to faktycznie,cena za usługę powala:-( Quote
haliza Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Bgra']widzę,że wszędzie w domku nuda,nic tylko szukać miejsca,żeby ucho gdzieś przytulić do podusi:evil_lol: Proponowałaś mi kiedyś żebym skontaktowała się z Teresą Borcz?nie pamiętam dokładnie,chodziło o alergię Hańciową,nie bardzo wiem jak ją znaleźć a chyba warto porozmawiać. Będę wdzięczna za pomoc.[/QUOTE] Wchodzisz na pasek w SPOŁECZNOŚĆ ------LISTA UŻYTKOWNIKÓW-----wybierasz literkę T i szukasz na str. 7 ;) Quote
haliza Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='Lili8522']Z tym sprzetem to same problemy wlasnie dostalam maila z serwisu ze znaleezli jeszcze kilka usterek i ze byl zalany a za naprawa wyniesie prawie 1000 zl smiac sie czy plakac? A byl jeszcze na gwarancji... spioszki maasz piekne :) bo coz tu robic w taka pogode... Ciociu Bgra do Teresy w razie czego mam numer teoefonu tylko nie wiem czy aktualny bo dosyc dawno z nia rozkawialam..[/QUOTE] A faktycznie był zalany :crazyeye::crazyeye::crazyeye:, może jeszcze sprawdź w innym serwisie :roll: 1000 zł za naprawę bardzo, bardzo bym się zastanawiała (...a jeszcze na gwarancji :angryy:) Quote
Bgra Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='haliza']Wchodzisz na pasek w SPOŁECZNOŚĆ ------LISTA UŻYTKOWNIKÓW-----wybierasz literkę T i szukasz na str. 7 ;)[/QUOTE] dziękuję,ja taka inteligentna inaczej:diabloti: myślałam,że może ma jakiś wątek... Quote
haliza Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 [quote name='Bgra']dziękuję,ja taka inteligentna inaczej:diabloti: myślałam,że może ma jakiś wątek...[/QUOTE] Ja ją widziałam na wątkach jak miała pod opieką takie trudne przypadki, ostatnio faktycznie nie natrafiłam :hmmmm: Quote
Recommended Posts