Bgra Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 biedactwa,ciągnie się za nimi ta przeszłość :( leczysz je,że tam powiem u weta pierwszego kontaktu:)czy specjalisty okulisty? Quote
haliza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Bgra']biedactwa,ciągnie się za nimi ta przeszłość :( leczysz je,że tam powiem u weta pierwszego kontaktu:)czy specjalisty okulisty?[/QUOTE] Jeździmy do okulisty, sama nie wiem czy to już tak ma być czy co o tym myśleć :shake:, do profesora jeździmy :roll: Quote
Bgra Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 ja w razie co,to chyba w Katosach też jakiegoś psora trafię tfu,tfu-oby nie fatalnie z tymi oczkami,to dla nich strasznie nieprzyjemne:( Quote
haliza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 A no niestety problem :-(, ale przeze mnie nie zawiniony :shake: a tu muszę się nasłuchać, bo ciągle vet zapomina, że one są z odzysku :shake: Quote
Bgra Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 sama byłabym zła:( ale wiesz profesory to mogą mieć wybiórczą pamięć:evil_lol: Quote
haliza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Właśnie, znam go z dawien, dawna jeszcze od mojego pierwszego terierka, ale z wiekiem chyba pamięć nie taka :roll::diabloti: Quote
Bgra Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 mimo ogromnych postępów okulistyki,operatywy,zachowawczego leczenia,widać,że są jednostki chorobowe które się im oparły:( Quote
haliza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='Bgra']mimo ogromnych postępów okulistyki,operatywy,zachowawczego leczenia,widać,że są jednostki chorobowe które się im oparły:([/QUOTE] niestety to prawda :placz:, gdyby u mnie były od malutkich kuleczek nigdy by do tego nie doszło :shake:,a ja tylko teraz mogę starać się naprawić to zło jakiego zaznały :-( Quote
Agucha Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Zapraszam na bazarek z przepięknymi kartkami okolicznościowymi własnej roboty! Dochód przeznaczony na Mikro-Bank-Śląski: http://www.dogomania.pl/forum/threads/227015-Kwiatki-na-Dzień-Matki-na-Mikrobank-Śląski-do-19-05 Quote
Bgra Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 piękna pogoda więc chyba na nowe foty można liczyć:loveu: Quote
haliza Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Postaramy się, ale chyba pod koniec tygodnia ;), chwilowo leżymy kołami do góry :roll:, chyba nam gorąco a i pora wieczorowa troszkę :lol: Quote
haliza Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 A u nas dzisiaj leje jak z cebra, rano było jako tako a teraz chlapa i już...... Tomiczek zadumany... Tomiczek na zielonej trawce..... Będę podróżować :lol: Quote
Bgra Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ameczko,a gdzie się ślicznotko wybierasz? u nas nad morzem przepiękna pogoda,Tomisiu wskakuj do Amy i zapraszamy:) serdecznie pozdrawiamy:loveu: Quote
haliza Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Czasami tak podróżujemy do lecznicy :p, a czasami siedzimy sobie jako przesyłka :evil_lol: - przyślijcie nam troszkę słoneczka bo u nas jest strasznie :placz:, truskaweczki zgniją do ostatniego owoca :placz: Quote
Bgra Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 moje do weta na rączkach podróżują:)tak około pól godziny drogi nie chcą w kontenerku:( mała jadąc nad morze wolała na kolankach,niewiele w nim poleżała,ale była bardzo grzeczna:) pozdrawiamy już z domku:) Quote
haliza Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 No, u nas to różnie, jak musimy przejechać taksówką to zabieramy torbę bo czasami są uwagi, że futerko się posypie ;) Quote
Bgra Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 wprawdzie nie próbowałam ale wątpię czy moim miśkom by się to podobało:( żałuję,że od początku nie zaznajomiłam Hany z kontenerkiem,wchodzi do niego tylko jak się czegoś wystraszy,czyli nieczęsto bo ona do bojących nie należy:)a Ali jeszcze nie okazał zainteresowania:) Quote
haliza Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 No, Amusia obrażona na amenus.....może troszkę przegięłam z tą letnią fryzurką ......a i tak mi gorąco Quote
Bgra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Amusia fajnie wyglądasz perełeczko,na drugim zdjęciu jaki basiorek:)fajną ma fryzurkę,lato ciepłe im mniej na sobie tym lżej,bardzo pięknie wygląda widzę takie ciemniejsze plamki na brzusiu,powiedz mi cioteczko czy te plamy ma w zimie takie same? u Hany i Alexa pojawiły się takie ciemniejsze palmy koło uszek,na główce i parę na ciałku,u Alexa więcej na grzbiecie,ja wystraszona od razu poleciałam do weta,bo naczytałam się o chorobach skórnych,pooglądał,kazał zmienić szampon,brud to nie jest,piorę miski co tydzień,do 2 tygodni,umyć tego się nie da,innych zmian nie ma Quote
haliza Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Bgra napisał(a):Amusia fajnie wyglądasz perełeczko,na drugim zdjęciu jaki basiorek:)fajną ma fryzurkę,lato ciepłe im mniej na sobie tym lżej,bardzo pięknie wygląda widzę takie ciemniejsze plamki na brzusiu,powiedz mi cioteczko czy te plamy ma w zimie takie same? u Hany i Alexa pojawiły się takie ciemniejsze palmy koło uszek,na główce i parę na ciałku,u Alexa więcej na grzbiecie,ja wystraszona od razu poleciałam do weta,bo naczytałam się o chorobach skórnych,pooglądał,kazał zmienić szampon,brud to nie jest,piorę miski co tydzień,do 2 tygodni,umyć tego się nie da,innych zmian nie ma Troszkę chyba kłują te igiełki, jak ma długie futro to jest miękkie, ale króciutkie to takie małe igiełki :roll:. Ona była gruba jak ją odebrali z pseudo i ten nadmiar skóry marszczy się i troszkę ma dyskomfort..... A to przebarwienie na brzuszku mam wrażenie, że pokazało się jak zaczęły się upały. Ona bez przerwy się wylizuje a poza tym to taka niskopodwoziówka :evil_lol:. Myślę, że nie ma co się denerwować, wczoraj byłam u veta i widział ten brzuszek i nic nie mówił...... Quote
Bgra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 uff,bo już miałam stracha:(widać tak im się pigment zmienia w lecie,Hana znowu zmienia kolorki,jak byłą maleńka to była biało-ruda,potem zbielała,teraz lekko zrudziała,ale pokazują się czarne włosy:) Quote
haliza Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 A czy tam gdzie się pokazały te plamki nie pokazały się pojedyncze ciemniejsze włoski ? bo Ami na grzbiecie tam gdzie białe futerko cała jest w plamkach i tak było od kiedy ją mam....jak porośnie to ten kawałek jest prawie biały a skóra w plamki... Quote
Bgra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 haliza napisał(a):A czy tam gdzie się pokazały te plamki nie pokazały się pojedyncze ciemniejsze włoski ? bo Ami na grzbiecie tam gdzie białe futerko cała jest w plamkach i tak było od kiedy ją mam....jak porośnie to ten kawałek jest prawie biały a skóra w plamki... tak mi się wydaje,że w tych miejscach są te czarne właśnie Quote
haliza Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Bgra napisał(a):tak mi się wydaje,że w tych miejscach są te czarne właśnie Więc nie ma powodu do zmartwienia :lol:, ten typ tak ma ;) Quote
Bgra Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 jestem spokojniejsza,ze mnie straszna panikara:(zaraz włącza się moja bujna wyobraźnia:( Alus się uspokoił:)chyba śpi:)ale narobiłam tymi ciastkami:evil_lol: Quote
Recommended Posts