Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bgra']biedactwa,ciągnie się za nimi ta przeszłość :(
leczysz je,że tam powiem u weta pierwszego kontaktu:)czy specjalisty okulisty?[/QUOTE]
Jeździmy do okulisty, sama nie wiem czy to już tak ma być czy co o tym myśleć :shake:, do profesora jeździmy :roll:

Posted

ja w razie co,to chyba w Katosach też jakiegoś psora trafię tfu,tfu-oby nie
fatalnie z tymi oczkami,to dla nich strasznie nieprzyjemne:(

Posted

[quote name='Bgra']mimo ogromnych postępów okulistyki,operatywy,zachowawczego leczenia,widać,że są jednostki chorobowe które się im oparły:([/QUOTE]
niestety to prawda :placz:, gdyby u mnie były od malutkich kuleczek nigdy by do tego nie doszło :shake:,a ja tylko teraz mogę starać się naprawić to zło jakiego zaznały :-(

• 3 weeks later...
Posted

A u nas dzisiaj leje jak z cebra, rano było jako tako a teraz chlapa i już......
Tomiczek zadumany...

Tomiczek na zielonej trawce.....

Będę podróżować :lol:

Posted

Ameczko,a gdzie się ślicznotko wybierasz?
u nas nad morzem przepiękna pogoda,Tomisiu wskakuj do Amy i zapraszamy:)
serdecznie pozdrawiamy:loveu:

Posted

Czasami tak podróżujemy do lecznicy :p, a czasami siedzimy sobie jako przesyłka :evil_lol: - przyślijcie nam troszkę słoneczka bo u nas jest strasznie :placz:, truskaweczki zgniją do ostatniego owoca :placz:

Posted

moje do weta na rączkach podróżują:)tak około pól godziny drogi
nie chcą w kontenerku:(
mała jadąc nad morze wolała na kolankach,niewiele w nim poleżała,ale była bardzo grzeczna:)
pozdrawiamy już z domku:)

Posted

wprawdzie nie próbowałam ale wątpię czy moim miśkom by się to podobało:(
żałuję,że od początku nie zaznajomiłam Hany z kontenerkiem,wchodzi do niego tylko jak się czegoś wystraszy,czyli nieczęsto bo ona do bojących nie należy:)a Ali jeszcze nie okazał zainteresowania:)

Posted

Amusia fajnie wyglądasz perełeczko,na drugim zdjęciu jaki basiorek:)fajną ma fryzurkę,lato ciepłe im mniej na sobie tym lżej,bardzo pięknie wygląda
widzę takie ciemniejsze plamki na brzusiu,powiedz mi cioteczko czy te plamy ma w zimie takie same?
u Hany i Alexa pojawiły się takie ciemniejsze palmy koło uszek,na główce i parę na ciałku,u Alexa więcej na grzbiecie,ja wystraszona od razu poleciałam do weta,bo naczytałam się o chorobach skórnych,pooglądał,kazał zmienić szampon,brud to nie jest,piorę miski co tydzień,do 2 tygodni,umyć tego się nie da,innych zmian nie ma

Posted

Bgra napisał(a):
Amusia fajnie wyglądasz perełeczko,na drugim zdjęciu jaki basiorek:)fajną ma fryzurkę,lato ciepłe im mniej na sobie tym lżej,bardzo pięknie wygląda
widzę takie ciemniejsze plamki na brzusiu,powiedz mi cioteczko czy te plamy ma w zimie takie same?
u Hany i Alexa pojawiły się takie ciemniejsze palmy koło uszek,na główce i parę na ciałku,u Alexa więcej na grzbiecie,ja wystraszona od razu poleciałam do weta,bo naczytałam się o chorobach skórnych,pooglądał,kazał zmienić szampon,brud to nie jest,piorę miski co tydzień,do 2 tygodni,umyć tego się nie da,innych zmian nie ma

Troszkę chyba kłują te igiełki, jak ma długie futro to jest miękkie, ale króciutkie to takie małe igiełki :roll:. Ona była gruba jak ją odebrali z pseudo i ten nadmiar skóry marszczy się i troszkę ma dyskomfort.....
A to przebarwienie na brzuszku mam wrażenie, że pokazało się jak zaczęły się upały. Ona bez przerwy się wylizuje a poza tym to taka niskopodwoziówka :evil_lol:. Myślę, że nie ma co się denerwować, wczoraj byłam u veta i widział ten brzuszek i nic nie mówił......

Posted

uff,bo już miałam stracha:(widać tak im się pigment zmienia w lecie,Hana znowu zmienia kolorki,jak byłą maleńka to była biało-ruda,potem zbielała,teraz lekko zrudziała,ale pokazują się czarne włosy:)

Posted

A czy tam gdzie się pokazały te plamki nie pokazały się pojedyncze ciemniejsze włoski ? bo Ami na grzbiecie tam gdzie białe futerko cała jest w plamkach i tak było od kiedy ją mam....jak porośnie to ten kawałek jest prawie biały a skóra w plamki...

Posted

haliza napisał(a):
A czy tam gdzie się pokazały te plamki nie pokazały się pojedyncze ciemniejsze włoski ? bo Ami na grzbiecie tam gdzie białe futerko cała jest w plamkach i tak było od kiedy ją mam....jak porośnie to ten kawałek jest prawie biały a skóra w plamki...

tak mi się wydaje,że w tych miejscach są te czarne właśnie

Posted

jestem spokojniejsza,ze mnie straszna panikara:(zaraz włącza się moja bujna wyobraźnia:(
Alus się uspokoił:)chyba śpi:)ale narobiłam tymi ciastkami:evil_lol: