Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiejszy spacerek ;) , u nas dzisiaj było cieplutko, ale komary masakra :cool3: ale spacerek i tak się udał :evil_lol:

To my :evil_lol:

Ale cieplutko....

A ja sobie poleżę...

Padamy :evil_lol:

Posted

Leżakowanko na trawce w ostatnie dni wakacji :)
Widzę, że udalo Ci się uporać z rudą brodą pannicy?
Jest coraz lepiej :)

Tomiś, niezmiennie - MISTER OSIEDLA!

Posted

O, Tomiczku odwiedziła nas twoja mamusia :loveu: on uwielbia kokosić się w trawie i wymrukiwać, Amanda niekoniecznie, woli na równej powierzchni ;) broda troszkę wyjaśniała ale daleko jeszcze do doskonałości :roll::evil_lol:. Agusiu a widziałaś poprzednie zdjęcie Tomika z grubasem :evil_lol:

Posted

[quote name='haliza']Ale ten świat piękny :loveu::loveu::loveu:

Chyba się polenię ;)

A ja też kocham łóżeczko, tak fajnie można się poprzeciągać ;)

Niewiele tych zdjęć ale jakoś nie wyszło nam więcej :lol:
O matko i córko.
Prawdziwy Garfield :lol: :lol: :lol:
Rudzielec to kawał ciacha do przytulania!

Ja też chcę takiego KOTA!
Moja Kava to takie liche, małe.
Rąk Ci nie braknie, żeby go podnieść? :lol:

Amanda śpi tak jak Zuzka :)

Posted

[quote name='Agucha']O matko i córko.
Prawdziwy Garfield :lol: :lol: :lol:
Rudzielec to kawał ciacha do przytulania!

Ja też chcę takiego KOTA!
Moja Kava to takie liche, małe.
Rąk Ci nie braknie, żeby go podnieść? :lol:

Amanda śpi tak jak Zuzka :)

No muszę przyznać, że branie go na stojąco jest nie lada wyczynem :lol:, zdecydowanie wolę jak sam do mnie wejdzie :evil_lol: ( gwoli ścisłości to krem nie rudy ;))
Amanda wwaliła mi się do łóżka od strzyżenia i chyba nie ma zamiaru zrezygnować :roll::evil_lol:

Posted

Jeszcze my troszkę poczarujemy :loveu::loveu::eviltong:
CZY ONA PAMIĘTA O MOJEJ MISECZCE :cool3:

CIEKAWE, CZY PAMIĘTA :roll:

DAŁA :multi::multi::multi:

ALE PYSZNE :lol::evil_lol:

No i ja Tomiczek, poznajecie, fajnie mi u pańci

TAK TEŻ LUBIĘ :loveu:

A JA TAK :loveu:

No i tyle na dzisiaj :lol::evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='haliza']

O nie byłabym tego taka pewna :razz::diabloti:, a przyjrzałaś się dobrze :crazyeye: no, no no chyba ktoś się oszukał

:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

To Ty masz dwa takie POTWORKI??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie Ferbi jest tylko jeden, ale Asik też ładnie wygląda i na zbliżeniu można się oszukać ;) tylko nigdy nie mogę zrozumieć, że nie widać , że jeden jest kremowy a drugi bi -kolor, kremowo - biały :shake: ( to nie tylko Ty nie zauważyłaś to już reguła :roll::diabloti:)

• 5 weeks later...
Posted

Słuchajcie, słuchajcie cioteczki jutro mija rok, okrągły rok od kiedy Amanda i Tomik są u mnie, w swoim domku na dobre i na złe. Dzięki Wam znalazły swoją przystań i mam taką nadzieję, że są szczęśliwe :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Gratuluje Halizko roku spędzonego razem :loveu::loveu::loveu:
I życzę jeszcze wiele wiele takich lat :calus: :loveu:

Nie dziękujemy :roll:, ale bardzo byśmy chcieli coby tak było :loveu:

Posted

http://images47.fotosik.pl/1185/f4ce77541864f9a7gen.jpg - widzę, że ktoś sobie poradził z przebarwieniami? :) :) :)

http://images38.fotosik.pl/1175/abfaeb6b945df9ffgen.jpg - "wyprowadzaczka" pierwsza klasa! :loveu:

http://images40.fotosik.pl/1176/ee29e1c03a6f6577gen.jpg - ... a ten misiunio - niezmiennie mnie zachwyca :) :) :loveu:

Ps. To już rok? A tak nie dawno, zdawać by się mogło - cieszyłaś się z ich przyjazdu :)
No to życzę kolejnych, kolorowych lat przed Wami! :)

Posted

A no zleciało :loveu:- ponieważ to imieniny mojego :eviltong: więc zapamiętałam tę datę, bo nie jestem pewna czy by mi nie umknęła ;). Amanda po prostu się doprała :evil_lol: bo nic specjalnego nie wyczyniam :roll::lol:

• 1 month later...
Posted

My się przypominamy :p, u nas wszystko dobrze, psiaki na dobre się zadomowiły :eviltong:.Tomik ma zęby do czyszczenia, troszkę trzeba było oczko podleczyć, ale generalnie jest super :loveu:. Amandę dzisiaj udało mi się zdominować :cool3::evil_lol:, nie daje nic zrobić koło siebie bo natychmiast kuli się i patrzy przerażona i za chwilę tak krzyczy jakby ją obdzierać ze skóry :cool3:, ale dzisiaj uwiązałam ją na kociej smyczy do krzesła ( na strzyżeniu ani drgnęła ) i ......stała spokojnie, wyczesałam ją, obcięłam pazurki pomyziałam i puściłam wolno -zero stresu :multi:. Muszę kupić ringówkę i myślę, że skończyły się nasze kłopoty :lol:. Zdjęcie jakieś może wrzucimy po świętach bo aparat na służbie a telefon na reklamacji :mad:

Posted

Fajnie czytać dobre wieści :loveu: Halizka oczywiście czkamy na zdjęcia :mad: :evil_lol: i żadnych wymówek nie przyjmujemy :shake: :eviltong: :cool3: