Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 293
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Według mnie powinni się zjawić zważając na fakt, iż zlocik w Poznaniu to było nieduże spotkanie bo było ok 20 bulinek i TV przyjechała a u Was to duża impreza na której buldożków będzie spooorrrooo więcej:loveu:

Posted

Dla osob przyjezdzajacych spoza Wawy by PKP najlepszym rozwiazaniem bedzie wysiadka na Dworcu Zachodnim, poniewaz tam mozna zlapac autobus 197 ktory dojedzie do celu.

Przy okazji przypominam ze w komunikacji miejskiej w Warszawie nie trzeba kupowac biletu dla pieska (piesek jest uznany jako bagaz). W Pkp w pociagu pospiesznym za psa placi sie okolo 13-15 zl. Nie wiem jak w IC Ex itp.

Posted

No to dziewczyny do roboty zawiadamiajcie media do telewizji, która zadzwoni. Ja jestem nadpobudliwa i tylko obciachu mogę narobić. Młode prędzej potrafią gadać. Jestem z wami duchem. Może meila im wysłać z ofertą. Na polach nie widziałam dawno p. Niny. Można było o pomoc się zwrócić, ale nie przychodzi z Felkiem. Róbcie co trzeba aby było fajnie.
Pozdrawiam
Mama Wioli

Posted

Mamo Wioli juz sie nie moge doczekac jak Cie poznam.

Jak cos to ja moge wydrukowac plakaty na tydzien przed zjazdem przywiesc je do Wawy i komus przekazac. Ja niestety wtedy zajme sie kupowaniem megafonu i nauka, wiec nie bede miala czasu latac. Moze na uczelni powiesze co najwyzej.

Posted

w takich większych marketach jak nie maja tablicy ogloszeń to raczej nie pozwalaja wieszać:roll:
ja zawiozę do elcznicy na Bemowie calodobowej i u mnie na osiedlu. A poza tym oczywiście na uczelni:razz:

Posted

[I][B]a mnie nie bedzie :( nie poznam was moze na nastepnym zlociku :( niestety mam wtedy zajecia i egzaminy :( a nawet gdybym ich nie miala to i tak nie mam si egdzie zatrzymac :) moze nastepnym razem ale nie zapomnijcie na tym zlocie o nas :):):):)[/B][/I]

Posted

Kurcze ale Wam zazdroszcze ze macie taka cudowna mozliwosc spotkania sie ze swymi buldoczkami a takze poznania nowych buldozkow i ich paniczkow, trzymam kciuki aby pogoda dopisala a caly zlot byl bajeczny, prosze wstawcie potem fotki, juz jestem bardzo ciekawa !!!

Posted

Możesz w swojej okolicy zorganizować zlot na własną rękę, Początkowo na zlot Bf przybyło mało osób. Z czasem na kolejne zloty przychodziło coraz więcej ludzi, aż Anutka doszła do perfekcji i robi to coraz lepiej. Może udzielić Ci rad co trzeba zrobić. Powodzenia
Mama Wioli

Posted

No to nawet super pomysł, ze tez na to nie wpadlam, ale bede musiala poprosic moja druga polowke o pomoc, wciaz jest bariera jezykowa.A jeszcze teraz wpadlam na taki pomysl zorganizowania kiedys zlotu w Pradze:multi: :razz: hmmm
Viris szkoda, no ale coz matka natura rzadzi, bedzie nastepny zlot i napewno bedziecie mogly przyjsc

Posted

Viris może popsikaj ją czymś zabijającym zapachy ,coś chyba takiego jest może ktoś doradzi w tej kwestii . Szkoda żeby Klarysy na zlocie nie było.
Coś na to wymyśl myślę, że Ci się uda.
Mama Wioli

Posted

Pytalam kilku osob ktore kiedys uzywaly takich "sposobow" i jakos nie jestem przekonana. Sam Bajtek i bez cieczki u Klary mial na nia straszna chcice, a co dopiero z cieczka. Wole nie ryzykowac.

Posted

Postanowione juz na 100%. Ja bede, bez Klary. Nie bede kombinowac, bo przekombinuje. Nie ten zlot to nastepny. Po cieczce moze kiedys uda sie zrobic male spotkanie BF z dogomanii. Mysle ze kiedys cos takiego zrobimy.