_beatka_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 mamo wioli dziekujemy:multi: ale byloby fajnie jakby byla telewizja, rozpropagowalibysmy trochę bulwki w Polsce:cool3: Quote
Ja&Roniuś Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Według mnie powinni się zjawić zważając na fakt, iż zlocik w Poznaniu to było nieduże spotkanie bo było ok 20 bulinek i TV przyjechała a u Was to duża impreza na której buldożków będzie spooorrrooo więcej:loveu: Quote
Viris Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Dla osob przyjezdzajacych spoza Wawy by PKP najlepszym rozwiazaniem bedzie wysiadka na Dworcu Zachodnim, poniewaz tam mozna zlapac autobus 197 ktory dojedzie do celu. Przy okazji przypominam ze w komunikacji miejskiej w Warszawie nie trzeba kupowac biletu dla pieska (piesek jest uznany jako bagaz). W Pkp w pociagu pospiesznym za psa placi sie okolo 13-15 zl. Nie wiem jak w IC Ex itp. Quote
Viris Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ktos moze bedzie. Z poza wawy bede np ja, ale raczej samochodem :> Quote
Wiola.od.Gacka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 No to dziewczyny do roboty zawiadamiajcie media do telewizji, która zadzwoni. Ja jestem nadpobudliwa i tylko obciachu mogę narobić. Młode prędzej potrafią gadać. Jestem z wami duchem. Może meila im wysłać z ofertą. Na polach nie widziałam dawno p. Niny. Można było o pomoc się zwrócić, ale nie przychodzi z Felkiem. Róbcie co trzeba aby było fajnie. Pozdrawiam Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Na dniu ziemi na Polach Mokotowskich kogo widziałam z BF to o zlocie mówiłam. Mogę na słupie w centrum przykleić plakat. Nie wiem czy cokolwiek potrafię. Beatka powiesi u siebie. Koło parków można. Mama Wioli Quote
anutka Posted April 25, 2006 Author Posted April 25, 2006 Mamo Wioli, ja zawiadomie, ale to dopiero po weekendzie majowym Quote
Viris Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Mamo Wioli juz sie nie moge doczekac jak Cie poznam. Jak cos to ja moge wydrukowac plakaty na tydzien przed zjazdem przywiesc je do Wawy i komus przekazac. Ja niestety wtedy zajme sie kupowaniem megafonu i nauka, wiec nie bede miala czasu latac. Moze na uczelni powiesze co najwyzej. Quote
_beatka_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 ja tez powiesze na uczelni, a u mnie jest troche psiarzy, aczkolwiek nie wiem ile z nich ma bulwki ale może ktos przekaże dalej i sie rozniesie:razz: Quote
Wiola.od.Gacka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Może w Kakadu pozwolą wywiesić lub w markecie. Mama Wioli Quote
_beatka_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 w takich większych marketach jak nie maja tablicy ogloszeń to raczej nie pozwalaja wieszać:roll: ja zawiozę do elcznicy na Bemowie calodobowej i u mnie na osiedlu. A poza tym oczywiście na uczelni:razz: Quote
Wiola.od.Gacka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 No dobrze, będzie zlocik jak ta lala. Mama Wioli Quote
Basia&Safi Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 [I][B]a mnie nie bedzie :( nie poznam was moze na nastepnym zlociku :( niestety mam wtedy zajecia i egzaminy :( a nawet gdybym ich nie miala to i tak nie mam si egdzie zatrzymac :) moze nastepnym razem ale nie zapomnijcie na tym zlocie o nas :):):):)[/B][/I] Quote
Viris Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Basiulka - nie ten to nastepny zlot. Anutka - wydrukowalam jeden plakat na probe, Bardzo wyrazny nawet w czerni i bieli. Quote
diableeca Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Kurcze ale Wam zazdroszcze ze macie taka cudowna mozliwosc spotkania sie ze swymi buldoczkami a takze poznania nowych buldozkow i ich paniczkow, trzymam kciuki aby pogoda dopisala a caly zlot byl bajeczny, prosze wstawcie potem fotki, juz jestem bardzo ciekawa !!! Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Możesz w swojej okolicy zorganizować zlot na własną rękę, Początkowo na zlot Bf przybyło mało osób. Z czasem na kolejne zloty przychodziło coraz więcej ludzi, aż Anutka doszła do perfekcji i robi to coraz lepiej. Może udzielić Ci rad co trzeba zrobić. Powodzenia Mama Wioli Quote
diableeca Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 No to nawet super pomysł, ze tez na to nie wpadlam, ale bede musiala poprosic moja druga polowke o pomoc, wciaz jest bariera jezykowa.A jeszcze teraz wpadlam na taki pomysl zorganizowania kiedys zlotu w Pradze:multi: :razz: hmmm Viris szkoda, no ale coz matka natura rzadzi, bedzie nastepny zlot i napewno bedziecie mogly przyjsc Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Viris może popsikaj ją czymś zabijającym zapachy ,coś chyba takiego jest może ktoś doradzi w tej kwestii . Szkoda żeby Klarysy na zlocie nie było. Coś na to wymyśl myślę, że Ci się uda. Mama Wioli Quote
Viris Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Pytalam kilku osob ktore kiedys uzywaly takich "sposobow" i jakos nie jestem przekonana. Sam Bajtek i bez cieczki u Klary mial na nia straszna chcice, a co dopiero z cieczka. Wole nie ryzykowac. Quote
Wiola.od.Gacka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Może jakoś damy radę będziemy adoratorów odganiać. Postawimy ogrodzenie. Faza cieczki już raczej nie będzi groźna. No nie chcę kusić na złe, ale coś wymyślisz, Mama Wioli Quote
_beatka_ Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 myslę, że to zly pomysl, Agata ma rację, taki zlot bylby dla Klary chyba zbyt meczący...a bajtek napewno nie dalby jej wtedy nawet sekundy spokoju:cool3: Quote
Viris Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Postanowione juz na 100%. Ja bede, bez Klary. Nie bede kombinowac, bo przekombinuje. Nie ten zlot to nastepny. Po cieczce moze kiedys uda sie zrobic male spotkanie BF z dogomanii. Mysle ze kiedys cos takiego zrobimy. Quote
Recommended Posts