Kociabanda2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kakadu, tak sobie jeszcze myślę, że w warto by było nagrać z Twoimi psiakami jakieś filmiki ze spacerków. Ja w ogłoszeniach swoich podopiecznych staram się zawsze podać link do filmiku na youtube. Ludzie z całą pewnością je oglądają. Może taki filmik przysporzyłby chłopcom większej oglądalności :D Póki nie złapię Ciapka to się raczej do schronu nie ruszę... ehhh... no i mam znowu masę pracy na weekendy z bazarkami (jeden się kończy, a drugi muszę przygotować :/ ) ... ale jak już Ciapek będzie bezpieczny to postaramy się może umówić w schronie na spacerki i ponagrywamy trochę filmików, co? Quote
Piromanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Jeśli ktoś jechałby z Warszawy w dowolnym terminie (i mógłby mnie zabrać) to chętnie posłużę jako pomoc w wyprowadzaniu psiaków itd. Zawsze to jeden lub dwa psy wyprowadzone więcej... Quote
Kociabanda2 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Piromanka']Jeśli ktoś jechałby z Warszawy w dowolnym terminie (i mógłby mnie zabrać) to chętnie posłużę jako pomoc w wyprowadzaniu psiaków itd. Zawsze to jeden lub dwa psy wyprowadzone więcej...[/QUOTE] No niestety ja jeżdżę z Jabłonny. Quote
kakadu Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 no ja niestety tez nie z wawy... a szkoda - byloby fajnie; ale czekaj, jedna dziewczyna przyjezdza z wawy, mieszka na targowku, a potem zabiera sie z inna wolontariuszka; wiec moze jakbys chciala to chociaz czasem moglabys wpasc - wreszcie bysmy sie poznaly ;) Quote
kakadu Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 [quote name='Kociabanda2']Kakadu, tak sobie jeszcze myślę, że w warto by było nagrać z Twoimi psiakami jakieś filmiki ze spacerków. Ja w ogłoszeniach swoich podopiecznych staram się zawsze podać link do filmiku na youtube. Ludzie z całą pewnością je oglądają. Może taki filmik przysporzyłby chłopcom większej oglądalności :D Póki nie złapię Ciapka to się raczej do schronu nie ruszę... ehhh... no i mam znowu masę pracy na weekendy z bazarkami (jeden się kończy, a drugi muszę przygotować :/ ) ... ale jak już Ciapek będzie bezpieczny to postaramy się może umówić w schronie na spacerki i ponagrywamy trochę filmików, co?[/QUOTE] a to jest bardzo dobry pomysl akurat :) nie przyszlo mi to do glowy, a przeciez filmy lepiej oddaja zachowanie psa i jego wyglad; no i nie umiem wstawiac... :roll: dla wtorka lub piatka zapalilo sie swiatelko w tunelu; pewien pan ma w czwartek zadecydowac czy chce wziac ktoregos z nich; na razie szczegolow nie znam, ale maczala w tym palce aasiaa, a wlasciwie jej ciocia, ktora znalazla dom dla guffiego, wiec moze akurat by sie tez udalo...? na wszelki wypadek trzymajcie kciuki; niechby chociaz jeden pojechal do domku... Quote
Kociabanda2 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='kakadu']a to jest bardzo dobry pomysl akurat :) nie przyszlo mi to do glowy, a przeciez filmy lepiej oddaja zachowanie psa i jego wyglad; no i nie umiem wstawiac... :roll: [/QUOTE] filmy wstawia się na youtuba i kopiuje link :) Nic trudnego :) [QUOTE] dla wtorka lub piatka zapalilo sie swiatelko w tunelu; pewien pan ma w czwartek zadecydowac czy chce wziac ktoregos z nich; na razie szczegolow nie znam, ale maczala w tym palce aasiaa, a wlasciwie jej ciocia, ktora znalazla dom dla guffiego, wiec moze akurat by sie tez udalo...? na wszelki wypadek trzymajcie kciuki; niechby chociaz jeden pojechal do domku...[/QUOTE] aaaa!! Wspaniale! Bardzo mocno ściskam kciuki!! :kciuki: :kciuki: Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 dzis ciocia aasii jedzie na dwie wizyty przedadopcyjne; sprawdzi dom dla jednego z dwoch duzych bo to bedzie dom z ogrodem i pies bedzie mieszkal w budzie, ale oczywiscie zero uwiazania; wydaje mi sie, ze porzadna buda plus takiez jedzenie plus kontakt z dobrym czlowiekiem to nie sa zle warunki zwlaszcza, ze psy teraz tez mieszkaja w budach praktycznie na malym skrawku kojca; druga wizyta to domek dla malej lotki z jozefowa; ale w domku sa dziecie wiec trzeba skontrolowac jakie sa i jaki maja stosunek do zwierzat; czujne oko cioci wychwyci kazda nieprawidlowosc ;) Quote
Kociabanda2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 aj!!!! No trzymam kcikukasy mocno moooocno!! Quote
Piromanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='kakadu']no ja niestety tez nie z wawy... a szkoda - byloby fajnie; ale czekaj, jedna dziewczyna przyjezdza z wawy, mieszka na targowku, a potem zabiera sie z inna wolontariuszka; wiec moze jakbys chciala to chociaz czasem moglabys wpasc - wreszcie bysmy sie poznaly ;)[/QUOTE] Kto to jest? Masz jakiś kontakt? Byłoby super! Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 juz wyslalam smsa, jak dostane odpowiedz to ci podam jej nr na pw :) Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 ok napisalam ci adres do doroty; koniecznie mapisz do niej - moze bedziecie mogly razem jezdzic - byloby naprawde fajnie :) Quote
Piromanka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='kakadu']ok napisalam ci adres do doroty; koniecznie mapisz do niej - moze bedziecie mogly razem jezdzic - byloby naprawde fajnie :)[/QUOTE] Dzięki. Mam nadzieję, że się w końcu spotkamy :-) Quote
Kociabanda2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 fajnie :) Psiaki w Józefowie na pewno się ucieszą :) Quote
kakadu Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 kocio ty tez łap tego swojego cipka ;) i sie stawiaj na posterunku Quote
Kociabanda2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='kakadu']kocio ty tez łap tego swojego cipka ;) i sie stawiaj na posterunku[/QUOTE] :D :D Ciapka! Przejęzyczyć (hmm... jak będzie brzmiało "przejęzyczyć" w odniesieniu do slowa pisanego... ???) się nie można, no :eviltong: Najpierw muszę go złapać :( Quote
Isabel Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Kociabanda2']:D :D Ciapka! Przejęzyczyć (hmm... jak będzie brzmiało "przejęzyczyć" w odniesieniu do slowa pisanego... ???) się nie można, no :eviltong: Najpierw muszę go złapać :([/QUOTE] Może "przepalczyć"? :-D No bo do pisania używamy palców! :grin: Quote
Kociabanda2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Isabel']Może "przepalczyć"? :-D No bo do pisania używamy palców! :grin:[/QUOTE] :D :D dobre! Quote
kakadu Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 zapraszam na bazarek na kastracje piatka; wystawilam wode toaletowa anais anais, moze ktos sie skusi? [url]http://www.dogomania.pl/threads/194170-anais-anais-cacharela-na-kastracje-piatka-do-15.10?p=15509867#post15509867[/url] Quote
Awit Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Byłam na bazarku, ciotki nie chcą pachnieć, albo czekają na koniec bazarku, coby sprzed nosa nikt nie zlicytował Quote
kakadu Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 a jednak jednasie skusila :) a o wtorku nikt nie pamieta... wisi u mamy mojej kolezanki w gabinecie obok informacji o cytologii i innych usg - moze w koncu ktos go wypatrzy...? Quote
kakadu Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 to dobrze - dziekujemy bardzo, zawsze nam razniej :) Quote
Madzialen Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Podniose Wtorka do gory. Piekny psiak, czemu jeszcze tam siedzi:( Pozwolilam wziac sobie banerek, mam nadzieje ze moge :P Quote
kakadu Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 pobor banerka mile widziany :) on tam siedzi, ale tyle osob sie stara, ze moze w koncu cos sie znajdzie; jego lokegzanka z boksu juz w domku, kolega piatek niedlugo pojedzie, wiec moze i do wtorka usmiechnie sie szczescie... ciocia kociabanda obiecala filmik :) Quote
Recommended Posts