Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kakadu, tak sobie jeszcze myślę, że w warto by było nagrać z Twoimi psiakami jakieś filmiki ze spacerków. Ja w ogłoszeniach swoich podopiecznych staram się zawsze podać link do filmiku na youtube. Ludzie z całą pewnością je oglądają. Może taki filmik przysporzyłby chłopcom większej oglądalności :D
Póki nie złapię Ciapka to się raczej do schronu nie ruszę... ehhh... no i mam znowu masę pracy na weekendy z bazarkami (jeden się kończy, a drugi muszę przygotować :/ ) ... ale jak już Ciapek będzie bezpieczny to postaramy się może umówić w schronie na spacerki i ponagrywamy trochę filmików, co?

• Replies 618
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeśli ktoś jechałby z Warszawy w dowolnym terminie (i mógłby mnie zabrać) to chętnie posłużę jako pomoc w wyprowadzaniu psiaków itd. Zawsze to jeden lub dwa psy wyprowadzone więcej...

Posted

[quote name='Piromanka']Jeśli ktoś jechałby z Warszawy w dowolnym terminie (i mógłby mnie zabrać) to chętnie posłużę jako pomoc w wyprowadzaniu psiaków itd. Zawsze to jeden lub dwa psy wyprowadzone więcej...[/QUOTE]
No niestety ja jeżdżę z Jabłonny.

Posted

no ja niestety tez nie z wawy...
a szkoda - byloby fajnie; ale czekaj, jedna dziewczyna przyjezdza z wawy, mieszka na targowku, a potem zabiera sie z inna wolontariuszka; wiec moze jakbys chciala to chociaz czasem moglabys wpasc - wreszcie bysmy sie poznaly ;)

Posted

[quote name='Kociabanda2']Kakadu, tak sobie jeszcze myślę, że w warto by było nagrać z Twoimi psiakami jakieś filmiki ze spacerków. Ja w ogłoszeniach swoich podopiecznych staram się zawsze podać link do filmiku na youtube. Ludzie z całą pewnością je oglądają. Może taki filmik przysporzyłby chłopcom większej oglądalności :D
Póki nie złapię Ciapka to się raczej do schronu nie ruszę... ehhh... no i mam znowu masę pracy na weekendy z bazarkami (jeden się kończy, a drugi muszę przygotować :/ ) ... ale jak już Ciapek będzie bezpieczny to postaramy się może umówić w schronie na spacerki i ponagrywamy trochę filmików, co?[/QUOTE]
a to jest bardzo dobry pomysl akurat :)
nie przyszlo mi to do glowy, a przeciez filmy lepiej oddaja zachowanie psa i jego wyglad; no i nie umiem wstawiac... :roll:
dla wtorka lub piatka zapalilo sie swiatelko w tunelu; pewien pan ma w czwartek zadecydowac czy chce wziac ktoregos z nich; na razie szczegolow nie znam, ale maczala w tym palce aasiaa, a wlasciwie jej ciocia, ktora znalazla dom dla guffiego, wiec moze akurat by sie tez udalo...? na wszelki wypadek trzymajcie kciuki; niechby chociaz jeden pojechal do domku...

Posted

[quote name='kakadu']a to jest bardzo dobry pomysl akurat :)
nie przyszlo mi to do glowy, a przeciez filmy lepiej oddaja zachowanie psa i jego wyglad; no i nie umiem wstawiac... :roll:
[/QUOTE]

filmy wstawia się na youtuba i kopiuje link :) Nic trudnego :)

[QUOTE]
dla wtorka lub piatka zapalilo sie swiatelko w tunelu; pewien pan ma w czwartek zadecydowac czy chce wziac ktoregos z nich; na razie szczegolow nie znam, ale maczala w tym palce aasiaa, a wlasciwie jej ciocia, ktora znalazla dom dla guffiego, wiec moze akurat by sie tez udalo...? na wszelki wypadek trzymajcie kciuki; niechby chociaz jeden pojechal do domku...[/QUOTE]

aaaa!! Wspaniale! Bardzo mocno ściskam kciuki!! :kciuki: :kciuki:

Posted

dzis ciocia aasii jedzie na dwie wizyty przedadopcyjne; sprawdzi dom dla jednego z dwoch duzych bo to bedzie dom z ogrodem i pies bedzie mieszkal w budzie, ale oczywiscie zero uwiazania; wydaje mi sie, ze porzadna buda plus takiez jedzenie plus kontakt z dobrym czlowiekiem to nie sa zle warunki zwlaszcza, ze psy teraz tez mieszkaja w budach praktycznie na malym skrawku kojca;
druga wizyta to domek dla malej lotki z jozefowa; ale w domku sa dziecie wiec trzeba skontrolowac jakie sa i jaki maja stosunek do zwierzat; czujne oko cioci wychwyci kazda nieprawidlowosc ;)

Posted

[quote name='kakadu']no ja niestety tez nie z wawy...
a szkoda - byloby fajnie; ale czekaj, jedna dziewczyna przyjezdza z wawy, mieszka na targowku, a potem zabiera sie z inna wolontariuszka; wiec moze jakbys chciala to chociaz czasem moglabys wpasc - wreszcie bysmy sie poznaly ;)[/QUOTE]

Kto to jest? Masz jakiś kontakt? Byłoby super!

Posted

[quote name='kakadu']ok napisalam ci adres do doroty; koniecznie mapisz do niej - moze bedziecie mogly razem jezdzic - byloby naprawde fajnie :)[/QUOTE]

Dzięki. Mam nadzieję, że się w końcu spotkamy :-)

Posted

[quote name='kakadu']kocio ty tez łap tego swojego cipka ;) i sie stawiaj na posterunku[/QUOTE]
:D :D Ciapka! Przejęzyczyć (hmm... jak będzie brzmiało "przejęzyczyć" w odniesieniu do slowa pisanego... ???) się nie można, no :eviltong: Najpierw muszę go złapać :(

Posted

[quote name='Kociabanda2']:D :D Ciapka! Przejęzyczyć (hmm... jak będzie brzmiało "przejęzyczyć" w odniesieniu do slowa pisanego... ???) się nie można, no :eviltong: Najpierw muszę go złapać :([/QUOTE]

Może "przepalczyć"? :-D No bo do pisania używamy palców! :grin:

Posted

zapraszam na bazarek na kastracje piatka; wystawilam wode toaletowa anais anais, moze ktos sie skusi?
[url]http://www.dogomania.pl/threads/194170-anais-anais-cacharela-na-kastracje-piatka-do-15.10?p=15509867#post15509867[/url]

Posted

a jednak jednasie skusila :)
a o wtorku nikt nie pamieta...
wisi u mamy mojej kolezanki w gabinecie obok informacji o cytologii i innych usg - moze w koncu ktos go wypatrzy...?

Posted

pobor banerka mile widziany :)
on tam siedzi, ale tyle osob sie stara, ze moze w koncu cos sie znajdzie; jego lokegzanka z boksu juz w domku, kolega piatek niedlugo pojedzie, wiec moze i do wtorka usmiechnie sie szczescie...
ciocia kociabanda obiecala filmik :)