ossa98 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Oj, co to za smutne wieści? Lisiuniu, Ty nie możesz wrócić do schroniska. Przenigdy! cioteczki zrobią wszystko, żeby tak się nie stało. Quote
KateBono Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Przepraszam za offa. Szukam kogoś do zrobienia wizyty p/a w Złotoryji dla suczki z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/200252-3-maluszki-(6-tygodniowe)-!-już-w-DT-)-pilnie-potrzebne-fundusze[/URL]-! Quote
bela51 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Ja moge przeslac na bazarek zdjecia paru ciuszkow, ktore nie mialy szczescia na moich bazarkach. Moze u Lisia lepiej im pojdzie. Prosze tylko o adres mailowy. Quote
ossa98 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Może i mnie uda się coś wyszperać na bazarek. Quote
phase Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Lisiek nie mogą być smutne wieści muszą być dobre !! Quote
Mysza2 Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Zamówiłam u Kory78 nowe ogłoszenia dla Liska. Może ręka Kory przyniesie następnemu psu szczęście (Miro znalazł dom w ciągu paru dni, tylko on młody był) Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Myszko, wielkie dzieki. Kora wlasnie trzaska a ja aktywuje linki, ktory przychodza na poczte. A w tym czasie nasz zuch co robi? Pewnie chrapie :) Quote
fochu Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 po 10n postaram się jakoś Lisia wesprzeć grosikiem Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 Dzieki wielkie. Moze domek sie odezwie z ogloszen i Lisio pojdzie na swoje :) Quote
fiorsteinbock Posted February 3, 2011 Author Posted February 3, 2011 [quote name='bela51']Ja moge przeslac na bazarek zdjecia paru ciuszkow, ktore nie mialy szczescia na moich bazarkach. Moze u Lisia lepiej im pojdzie. Prosze tylko o adres mailowy.[/QUOTE] Przepraszam Bela, dopiero doczytalam. Podeslij zdjecia z cenami na maila: [email][email protected][/email] poszukam cos w szafie i sie dolacze. Quote
fochu Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki wielkie. Moze domek sie odezwie z ogloszen i Lisio pojdzie na swoje :)[/QUOTE] oby :) trzeba byc dobrej myśli a i gdybym zapomniała po 10 to stuknij mnie w głowę i się upomnij ok :D Quote
fiorsteinbock Posted February 4, 2011 Author Posted February 4, 2011 Pod wieczor zajrze i wymiziam chlopaka :) Quote
Mysza2 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 tak zaglądam z nadzieją że jakieś telefony będą:) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A ja popołudniu, ale równiez z nadzieją:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Podniosę w nocy, coby na rano Lisek był na pierwszej:) Pzdr. Quote
fiorsteinbock Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Witajcie lisiowe Cioteczki! U nas piekny poranek, prawie wiosenny a we mnie wstepuje nowy duch walki - bardzo potrzebny, bo dotychczasowy przysnal grzejac sie przy piecu ;) Quote
Recommended Posts