protzlav Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [B]Pozdrowionka dla Lisia i jego Przyjaciół !!![/B] [B]A ja zapraszam na wątek mojego nowego podopiecznego !!! Proszę - zaglądajcie !!![/B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego)?p=15294787#post15294787[/URL] [B]<D.>[/B] Quote
lilk_a Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ok , zmienię tytuł i usunę zdjęcia zabudowań :) Quote
Mysza2 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='lilk_a']ok , zmienię tytuł i usunę zdjęcia zabudowań :)[/QUOTE] Lilusiu może niech inne cioteczki się wypowiedzą, zwłąszcza te najważniejsze wybawczynie Lisia bo one są z tego terenu. Quote
brzośka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='fiorsteinbock'](...) Przelalam Cioteczce Brzośce 22zł za przesyłki.[/QUOTE] Melduję, że są juz na moim koncie :) Quote
lilk_a Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='Mysza2']Lilusiu może niech inne cioteczki się wypowiedzą, zwłąszcza te najważniejsze wybawczynie Lisia bo one są z tego terenu.[/QUOTE] na razie zmieniłam wg Waszych sugestii , jakby co zmienię jeszcze raz , to żaden problem :) Quote
Ajula Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Lisiowe fanki zagłosujcie na projekt pomocy kotom to tylko jeden klik, a kociary mają szanse wygrać pieniądze dla bezdomnych kociów [url]http://www.dogomania.pl/threads/192088-Koty-prosza-o-g%C5%82osy!-Inicjatywa-ma%C5%82opolska-Ludzie-kotom!-Zag%C5%82osuj[/url]!!! Quote
protzlav Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]Lisiu [/COLOR][COLOR=cyan]hooopaaaj [/COLOR][COLOR=lime]po [/COLOR][COLOR=darkorange]nowy [/COLOR][COLOR=yellow]domek[/COLOR] [COLOR=purple]!!![/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=7][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B] :lol::razz::lol::razz::lol::razz::lol::razz::lol::razz:[/CENTER] Quote
kikou Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Kamila Proc']Lisio sie przypomina[/QUOTE] ..to ja jeszcze na chwilke w sprawie tej ewntualnej kastracji... nie chcę sama podejmować decyzji, pod względem zdrowotnym Lisio jest jak najbardziej w dobrej formie, a zabieg kastracji nie jest przesadnie inwazyjny ani długi, wiec od strony zdrowotnej, teoretycznie zagrożenia nie ma.... Quote
ossa98 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 A ja się jakoś boję:roll:. Czy to w jego wieku naprawdę konieczne? czy on ma jeszcze ochotę i możliwości:evil_lol:? Ja chyba ograniczyłabym się tylko do zabiegów niezbędnie potrzebnych dla jego dobrej kondycji i zdrowia. Oczywiście jeśli uznacie, że tak musi być, nie będę oponowała. Wyrażam tylko swoje wątpliwości. Quote
Mysza2 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Kikou, a wet jak się zapatruje na ewentualną kastrację? Quote
Ajula Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='kikou'] pod względem zdrowotnym Lisio jest jak najbardziej w dobrej formie, a zabieg kastracji nie jest przesadnie inwazyjny ani długi, wiec od strony zdrowotnej, teoretycznie zagrożenia nie ma....[/QUOTE] jestem za kastracją Quote
yoko100 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 poszla deklaracja za wrzesien dla Lisia Quote
fiorsteinbock Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='ossa98']A ja się jakoś boję:roll:. Czy to w jego wieku naprawdę konieczne? czy on ma jeszcze ochotę i możliwości:evil_lol:? Ja chyba ograniczyłabym się tylko do zabiegów niezbędnie potrzebnych dla jego dobrej kondycji i zdrowia. Oczywiście jeśli uznacie, że tak musi być, nie będę oponowała. Wyrażam tylko swoje wątpliwości.[/QUOTE] Uwazam podobnie jak Ossa98, to staruszek a narkoza moze byc niebezpieczna. Ja bym sie nie zdecydowala, podobnie z reszta jak z moim psiakiem, weci jednoglosnie odradzili. Ryzyko nieadekwatne do celu. Rzecz jasna to tylko moje zdanie :) Cioteczki, zablokowalam sobie kanal internetowy do konta i co za tym idzie nie mam na chwile obecna wgladu, nie moge edytowac wpłat. Ostatnia jaką zdazylam odnotowac byla Anna10025(sorry, pisze z pamieci) - 5zł. Czekam na ponowna weryfikacje, co potrwa kilka dni wiec prosze uzbrojcie sie w cierpliwosc przez najblizszy czas. Oczywiscie Lisio zachowa "plynnosc finansowa" tymczasowo z konta TZ :) Quote
ossa98 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 [QUOTE]Uwazam podobnie jak Ossa98, to staruszek a narkoza moze byc niebezpieczna. Ja bym sie nie zdecydowala, podobnie z reszta jak z moim psiakiem, weci jednoglosnie odradzili. Ryzyko nieadekwatne do celu. [/QUOTE] Nooo, a jeśli tfu, tfu, coś poszloby nie tak? Lisiu wycierpiał już tak wiele w swoim życiu. Trzeba się nad tym poważnie zastanowić. Czy jest więcej plusów czy minusów - w tym konkretnym przypadku. Quote
yoko100 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Cioteczki zapraszam serdecznie na bazarek dla mieleckich psiaków. Do wyboru do koloru :) [url]http://www.dogomania.pl/threads/192132-MEGA-WYPASIONY-BAZAR-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-wszelakie-do-18.09.-godz-23.00-na-mieleckie-psiaki[/url] Quote
Asiaczek Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Jeszcze w sprawie kastracji. A gdyby tak tylko pod znieczuleniem miejscowym...? pzdr. Quote
ossa98 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 [QUOTE]A gdyby tak tylko pod znieczuleniem miejscowym...? [/QUOTE] Czy to nie byłby dla niego za duży stres? Poza tym, z technicznego punktu widzenia, taka kastracja, również byłaby trudna do wykonania. Przecież nawet do zdjęć rtg podaje się narkozę, żeby psiak się nie wiercił. Quote
Recommended Posts