Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Pozdrowionka dla Lisia i jego Przyjaciół !!![/B]

[B]A ja zapraszam na wątek mojego nowego podopiecznego !!! Proszę - zaglądajcie !!![/B]

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego)?p=15294787#post15294787[/URL]

[B]<D.>[/B]

Posted

[quote name='lilk_a']ok , zmienię tytuł i usunę zdjęcia zabudowań :)[/QUOTE]
Lilusiu może niech inne cioteczki się wypowiedzą, zwłąszcza te najważniejsze wybawczynie Lisia bo one są z tego terenu.

Posted

[quote name='Mysza2']Lilusiu może niech inne cioteczki się wypowiedzą, zwłąszcza te najważniejsze wybawczynie Lisia bo one są z tego terenu.[/QUOTE]
na razie zmieniłam wg Waszych sugestii , jakby co zmienię jeszcze raz , to żaden problem :)

Posted

Lisiowe fanki zagłosujcie na projekt pomocy kotom
to tylko jeden klik, a kociary mają szanse wygrać pieniądze dla bezdomnych kociów
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192088-Koty-prosza-o-g%C5%82osy!-Inicjatywa-ma%C5%82opolska-Ludzie-kotom!-Zag%C5%82osuj[/url]!!!

Posted

[CENTER][B][SIZE=7][COLOR=#ff0000]Lisiu [/COLOR][COLOR=cyan]hooopaaaj [/COLOR][COLOR=lime]po [/COLOR][COLOR=darkorange]nowy [/COLOR][COLOR=yellow]domek[/COLOR] [COLOR=purple]!!![/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=7][COLOR=#800080][/COLOR][/SIZE][/B]
:lol::razz::lol::razz::lol::razz::lol::razz::lol::razz:[/CENTER]

Posted

[quote name='Kamila Proc']Lisio sie przypomina[/QUOTE]

..to ja jeszcze na chwilke w sprawie tej ewntualnej kastracji...
nie chcę sama podejmować decyzji,

pod względem zdrowotnym Lisio jest jak najbardziej w dobrej formie, a zabieg kastracji nie jest przesadnie inwazyjny ani długi, wiec od strony zdrowotnej, teoretycznie zagrożenia nie ma....

Posted

A ja się jakoś boję:roll:. Czy to w jego wieku naprawdę konieczne? czy on ma jeszcze ochotę i możliwości:evil_lol:? Ja chyba ograniczyłabym się tylko do zabiegów niezbędnie potrzebnych dla jego dobrej kondycji i zdrowia.
Oczywiście jeśli uznacie, że tak musi być, nie będę oponowała. Wyrażam tylko swoje wątpliwości.

Posted

[quote name='kikou']

pod względem zdrowotnym Lisio jest jak najbardziej w dobrej formie, a zabieg kastracji nie jest przesadnie inwazyjny ani długi, wiec od strony zdrowotnej, teoretycznie zagrożenia nie ma....[/QUOTE]
jestem za kastracją

Posted

[quote name='ossa98']A ja się jakoś boję:roll:. Czy to w jego wieku naprawdę konieczne? czy on ma jeszcze ochotę i możliwości:evil_lol:? Ja chyba ograniczyłabym się tylko do zabiegów niezbędnie potrzebnych dla jego dobrej kondycji i zdrowia.
Oczywiście jeśli uznacie, że tak musi być, nie będę oponowała. Wyrażam tylko swoje wątpliwości.[/QUOTE]
Uwazam podobnie jak Ossa98, to staruszek a narkoza moze byc niebezpieczna. Ja bym sie nie zdecydowala, podobnie z reszta jak z moim psiakiem, weci jednoglosnie odradzili. Ryzyko nieadekwatne do celu.
Rzecz jasna to tylko moje zdanie :)

Cioteczki, zablokowalam sobie kanal internetowy do konta i co za tym idzie nie mam na chwile obecna wgladu, nie moge edytowac wpłat. Ostatnia jaką zdazylam odnotowac byla Anna10025(sorry, pisze z pamieci) - 5zł. Czekam na ponowna weryfikacje, co potrwa kilka dni wiec prosze uzbrojcie sie w cierpliwosc przez najblizszy czas. Oczywiscie Lisio zachowa "plynnosc finansowa" tymczasowo z konta TZ :)

Posted

[QUOTE]Uwazam podobnie jak Ossa98, to staruszek a narkoza moze byc niebezpieczna. Ja bym sie nie zdecydowala, podobnie z reszta jak z moim psiakiem, weci jednoglosnie odradzili. Ryzyko nieadekwatne do celu.
[/QUOTE]
Nooo, a jeśli tfu, tfu, coś poszloby nie tak? Lisiu wycierpiał już tak wiele w swoim życiu.
Trzeba się nad tym poważnie zastanowić. Czy jest więcej plusów czy minusów - w tym konkretnym przypadku.

Posted

Cioteczki zapraszam serdecznie na bazarek dla mieleckich psiaków.
Do wyboru do koloru :)

[url]http://www.dogomania.pl/threads/192132-MEGA-WYPASIONY-BAZAR-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-wszelakie-do-18.09.-godz-23.00-na-mieleckie-psiaki[/url]

Posted

[QUOTE]A gdyby tak tylko pod znieczuleniem miejscowym...?
[/QUOTE]

Czy to nie byłby dla niego za duży stres? Poza tym, z technicznego punktu widzenia, taka kastracja, również byłaby trudna do wykonania. Przecież nawet do zdjęć rtg podaje się narkozę, żeby psiak się nie wiercił.