Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cioteczki, oto mail od YV1958
"Cos wysle, ale jednorazowa wplate. Nie daje rady. Wczoraj wyslalam na trzy pieski.
Prosze o pelny adres i numer konta na pw
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Iwona"
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Bardzo bardzo bardzo dziekujemy Iwonko
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Tak, Lisek ma wlasciciela, ktory psa nie chce oddac, bo "pilnuje mu posesji..."
Jak widzicie, Lisek dzieki Giselle4, Michelle04, Adkaaa5 i jeszcze mozna tu wymieniac :) nie jest chudziutkim psem, wrecz przeciwnie - ladnie wyglada i Straz Miejska czy Policja, nie pamietam dokladnie, nie widziala znamion przestepstwa!
No ale jak ma widziec, jak dziewczyny codziennie go karmia.

A zabrac chcemy po dobroci ;)
Moze pominmy szczegoly na forum publicznym :)

Posted

[quote name='tripti']Myszka ja też parę złoty wyślę, tylko poproszę o dane. Straszne to:([/QUOTE]
:multi::multi::multi::multi::multi:
Bardzo cioteczce kochanej dziękujemy
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Wklejam maila od Ulka1108
"Witaj! Przyślij mi nr konta na PW to wpłacę na razie jednorazowo 20 zł. Pozdrawiam. Ula."
Bardzo bardzo bardzo kochanej cioteczce dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='yoko100']Moglabym wplacac 10 zl miesiecznie narazie przez pol roku jak ty uda wam sie zabrac go od wlasciciela[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu::loveu:
Bardzo bardzo dziękujemy:lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

Ciotki, własciciel Lisia wstawia nowa brame... Z jednej strony dobrze, bo Lisiu bedzie bezpieczniejszy, ale z drugiej... brama pewnie bedzie jutro gotowa, a to oznacza, ze bedzie problem z wyciagniecia Lisia. Przez płot nie damy rady go przenieść... :( Jednym słowem wracamy do punktu wyjscia... Obawiamy sie, ze nasza akcja się nie powiedzie :( Jutro jade nakarmic Lisia, pewnie zastane gotowa brame... O wszystkim bede informowac na biezaco.

[IMG]http://lh3.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/S_RYVRg1J4I/AAAAAAAABQs/hKti1jFOLjA/201005191116.jpg[/IMG]

Posted

Dokarmiac się da, przez szpary w ogrodzeniu. Wczesniej byla inna brama i dziewczyny dokarmialy go wlasnie przez te szpary... Tylko ostatnio moznabylo podstawic miseczki z jedzeniem pod sama bude... Juz nie wiem co robic... czy zbierac pieniazki czy nie... Zawsze mozna zbierac na karme... Na hotelik tez, tylko w tej sytuacji nie wiem czy uda się go wyciągnąć :(

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dokarmiac sie da, bo dziewczyny karmia od strony budki, tam gdzie betonowy plot. On do bramy nie dochodzi, za krotki łancuch.
Cholera...adka, bedziesz tam jutro?[/QUOTE]

fiorsteinbock bede jutro, dokarmiam Lisia podczas nieobecnosci Grazynki

Posted

słuchajcie a moze daloby sie namowic własciciela, zeby chociaz psa puscił z lancucha. Ja nie moge patrzec na łancuchy. U mnie na wsi jest niestety podobnie, a grzmie ile moge :(
a pieniedzy jest nieduzo, wiec na cos napewno sie sie przydadza ;-)
zeby psa zabrac trzeba by bylo udowodnic, ze ma złe warunki. Moze gdyby go nie dokarmiac ze 2 dni i wtedy zeby Toz przyjechał? zobaczyl puste miski i brak wody itd?

Posted

Dostałam maila od Unytka1 cyt
"Proszę o nr konta to wpłacę 50 zł.
Ile brakuje do kwoty potrzebnej na hotelik?"
wklejam żeby nie umknęło jak sprawa się wyjaśni, ale na razie poprosimy chyba o wstrzymanie
Bardzo dziękujemy cioteczce

Posted

To czekamy na wiadomości. Miałaś wczoraj pełną skrzynkę więc na maila odpowiedziałam Ci wpisem w profilu.
Jak widzę te biedne buraski przy budach to wyć mi się chce. Jak z tym ciemnogrodem walczyć.