Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Cioteczki, oto mail od YV1958 "Cos wysle, ale jednorazowa wplate. Nie daje rady. Wczoraj wyslalam na trzy pieski. Prosze o pelny adres i numer konta na pw Pozdrawiam bardzo serdecznie Iwona" :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo bardzo bardzo dziekujemy Iwonko :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
tripti Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Myszka ja też parę złoty wyślę, tylko poproszę o dane. Straszne to:( Quote
tripti Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 dziewczyny, a jak Wy zabierzecie tego piesia? on przecież formalnie ma właściciela? Quote
Ajula Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 on mi w jakiś sposób przypomina mieleckiego Lorka, który jest u Murki jakiś taki pyszczek podobny i też taki smutny :( Quote
fiorsteinbock Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Tak, Lisek ma wlasciciela, ktory psa nie chce oddac, bo "pilnuje mu posesji..." Jak widzicie, Lisek dzieki Giselle4, Michelle04, Adkaaa5 i jeszcze mozna tu wymieniac :) nie jest chudziutkim psem, wrecz przeciwnie - ladnie wyglada i Straz Miejska czy Policja, nie pamietam dokladnie, nie widziala znamion przestepstwa! No ale jak ma widziec, jak dziewczyny codziennie go karmia. A zabrac chcemy po dobroci ;) Moze pominmy szczegoly na forum publicznym :) Quote
Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='tripti']Myszka ja też parę złoty wyślę, tylko poproszę o dane. Straszne to:([/QUOTE] :multi::multi::multi::multi::multi: Bardzo cioteczce kochanej dziękujemy :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dziekujemy - nr konta poszedl na PW. Lisek to dojrzaly chlopak i bardzo boi sie ludzi. Idealnym rozwiazaniem byloby aby wl. zrzekl sie psa i mamy wtedy problem rozwiazany :( Quote
yoko100 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Moglabym wplacac 10 zl miesiecznie narazie przez pol roku jak ty uda wam sie zabrac go od wlasciciela Quote
Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Wklejam maila od Ulka1108 "Witaj! Przyślij mi nr konta na PW to wpłacę na razie jednorazowo 20 zł. Pozdrawiam. Ula." Bardzo bardzo bardzo kochanej cioteczce dziękujemy:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='yoko100']Moglabym wplacac 10 zl miesiecznie narazie przez pol roku jak ty uda wam sie zabrac go od wlasciciela[/QUOTE]:loveu::loveu::loveu::loveu: Bardzo bardzo dziękujemy:lol::lol::lol::lol::lol: Quote
adkaaaaa5 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ciotki, własciciel Lisia wstawia nowa brame... Z jednej strony dobrze, bo Lisiu bedzie bezpieczniejszy, ale z drugiej... brama pewnie bedzie jutro gotowa, a to oznacza, ze bedzie problem z wyciagniecia Lisia. Przez płot nie damy rady go przenieść... :( Jednym słowem wracamy do punktu wyjscia... Obawiamy sie, ze nasza akcja się nie powiedzie :( Jutro jade nakarmic Lisia, pewnie zastane gotowa brame... O wszystkim bede informowac na biezaco. [IMG]http://lh3.ggpht.com/_aKlVqupNGIQ/S_RYVRg1J4I/AAAAAAAABQs/hKti1jFOLjA/201005191116.jpg[/IMG] Quote
yoko100 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 mam nadzieje ze uda sie Lisia wyciagnac stamtad i moja deklaracja sie przyda Quote
Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 To mam się wstrzymać z wysyłaniem Maili? Jak wstawi tą bramę to nawet dokarmiać się go nie da. Quote
fiorsteinbock Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dokarmiac sie da, bo dziewczyny karmia od strony budki, tam gdzie betonowy plot. On do bramy nie dochodzi, za krotki łancuch. Cholera...adka, bedziesz tam jutro? Quote
adkaaaaa5 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Dokarmiac się da, przez szpary w ogrodzeniu. Wczesniej byla inna brama i dziewczyny dokarmialy go wlasnie przez te szpary... Tylko ostatnio moznabylo podstawic miseczki z jedzeniem pod sama bude... Juz nie wiem co robic... czy zbierac pieniazki czy nie... Zawsze mozna zbierac na karme... Na hotelik tez, tylko w tej sytuacji nie wiem czy uda się go wyciągnąć :( Quote
adkaaaaa5 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Dokarmiac sie da, bo dziewczyny karmia od strony budki, tam gdzie betonowy plot. On do bramy nie dochodzi, za krotki łancuch. Cholera...adka, bedziesz tam jutro?[/QUOTE] fiorsteinbock bede jutro, dokarmiam Lisia podczas nieobecnosci Grazynki Quote
fiorsteinbock Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 Dobra, to czekamy na jutrzejszy dzien. Myszka, moze nie wysylaj maili. Dostalam juz przelew od Bjuty i Kasitatry, jesli sie nie uda zapytamy dziewczyn na co przeznaczyc pieniadze. Quote
Mysza2 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tyle tych biedaków, że na pewno nie będą maiły problemu na co przeznaczyć Trzymajcie się dziewczyny Quote
kasiatatry Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 słuchajcie a moze daloby sie namowic własciciela, zeby chociaz psa puscił z lancucha. Ja nie moge patrzec na łancuchy. U mnie na wsi jest niestety podobnie, a grzmie ile moge :( a pieniedzy jest nieduzo, wiec na cos napewno sie sie przydadza ;-) zeby psa zabrac trzeba by bylo udowodnic, ze ma złe warunki. Moze gdyby go nie dokarmiac ze 2 dni i wtedy zeby Toz przyjechał? zobaczyl puste miski i brak wody itd? Quote
Asiaczek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Zaznaczam i czekam na Wasze dalsze decyzje. Pzdr. Quote
Mysza2 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Dostałam maila od Unytka1 cyt "Proszę o nr konta to wpłacę 50 zł. Ile brakuje do kwoty potrzebnej na hotelik?" wklejam żeby nie umknęło jak sprawa się wyjaśni, ale na razie poprosimy chyba o wstrzymanie Bardzo dziękujemy cioteczce Quote
fiorsteinbock Posted May 20, 2010 Author Posted May 20, 2010 Dziekujemy ogromnie :) Tak, popros Myszko o wstrzymanie. Zobaczymy dzisiaj czy jegomosc konczy zaczeta robote i czy Lisek bedzie bezpieczny. Quote
Mysza2 Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 To czekamy na wiadomości. Miałaś wczoraj pełną skrzynkę więc na maila odpowiedziałam Ci wpisem w profilu. Jak widzę te biedne buraski przy budach to wyć mi się chce. Jak z tym ciemnogrodem walczyć. Quote
Recommended Posts