Mysza2 Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 Nie wiadomo jakie miał doświadczenia z ludźmi, chyba takie, że woli dystans trzymać. A wiecie jak on długo jest u tego "troskliwego właściciela"? Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Dziewczyny jezdza tam od 2 lat, ale jak dlugo Lisek bytuje na osirowej dzialce, nie wiem. Pewnei od dzieciaka. Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Dziewczyny, sorry za offa: [url]http://www.dogomania.pl/threads/186204-Staruszek-AGDAN-nie-chce-si%C4%99-podda%C4%87.-Spr%C3%B3bujmy-nazbiera%C4%87-na-hotel[/url]... wejdzcie na watek psiaka, ktory dla mnie jest drugim Lisiem! On jest do uratowania, potrzeba kilku zlotych deklarcji!!! Juz czesc uzbierana, pomozemy? Quote
giselle4 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Lisiu,dzisiaj Ciebie tylko podniose,bedzie znowu cieplo ale nie martw sie :) Quote
Asiaczek Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='giselle4']Asiaczek dostalysmy karme od Wuniu juz sie konczy ale je mem jeszcze troche Puriny i troche suchej ma Adka i trzeba bedzie cos myslec.... dziekuje wszystkim za pomoc:)[/QUOTE] [quote name='adkaaaaa5']Co do karmy cos wyskrobie na bazarek. My mamy jesze caly worek 10 kg happi i polowe starego worka-no moze troche mniej. Mysle ze tak ze 13-14 kg. mam ogolnie.[/QUOTE] Jak juz będzie końcówka - to dajcie znac na wątku - trochę sypniemy groszem...:) pzdr. Quote
giselle4 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 [quote name='Asiaczek']Jak juz będzie końcówka - to dajcie znac na wątku - trochę sypniemy groszem...:) pzdr.[/QUOTE] Dziekuje Asiaczek za pamiec:_:) Quote
dorota k. Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Chłopak po prostu innego życia nie zna :( Duuużżżo czasu potrzeba aby do ludzi się przyzwyczaił ,aby wiedział że i pogłaskanym i poprzytulanym być można. Jestem z Wami! Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 ...istnieje szansa ze mozemy jego zabrac z tego miejsca. Facet siedzi w ciupie ile tam bedzie nie wiadomo? ale zainteresowała sie psa losem pani prezes sądu w D..... i istnieje realna szansa ze bedzie nasz kto da jemu tymczas/ lub jaki hotelik jego przyjmie? ciotki do roboty....myslimy i cos robimy poki mamy zielone swiatło Adka ,dlatego dzisiaj nie chciałam abys jechała i zostawiła jedzeni i picie aby ta kobieta zobaczyła ze tam ma koszmar a ze my robimy wszystko przy nim to nie musi wiedziec.... ...pomocy,teraz moz esie udac Adka ,Edytka zaczynamy głowkowac...... Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Super wiadomości, dziewczyny takim cudotwórcą od psów z problemami jest Jamor. napiszcie do niego czy nie ma miejsc Quote
Ajula Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Murka jest dobra jeśli chodzi o oswajanie psów jest u niej mielecki olbrzym Lorek, który nie dawał się nawet dotykać, a Murka go oswoiła [url]http://www.dogomania.pl/threads/137612-Olbrzym-LORI-w-hoteliku-Praca-teraz-si%C4%99-zaczyna!-Pilne-wp%C5%82aty-od-deklarowicz%C3%B3w[/url]!!! Quote
Mysza2 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Bjuta mi doradziła żeby zapytać u "wiosna" przez jedno a na końcu i "czarodziejka" . One radzą sobie z wycofanymi psami Quote
Ajula Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Mysza2']Bjuta mi doradziła żeby zapytać u "wiosna" przez jedno a na końcu i "czarodziejka" . One radzą sobie z wycofanymi psami[/QUOTE] to jest też dobry pomysł Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 prosze pomozcie nam i popytajcie gdzie uwazacie ze bedzie jemu dobrze u kogo? w jakim hoteliku? pozniej bedziemy szukac pieniedzy.... pomozcie:( Quote
Lolalola Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 o kurcze..byloby wspaniale gdyby Lisio mogl zaznac innego zycia,to chyba jakis znak od Boga,ze posadzil tego typa........................... Quote
fiorsteinbock Posted June 22, 2010 Author Posted June 22, 2010 A to taka historia!!! Czyli co, mozna bez problemu chlopaka zabierac... U Murki pewnie kolejka do hoteliku. A wpierw do schronu mozna by go zabrac? Quote
giselle4 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Na 15 dni kwarantanny tak ale wiesz ze pozniej to tylko ogolny a on nie da rady tam przetrwac.....:( trzeba juz jakies deklaracje , pomoc montowac. Quote
bela51 Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Ale wiadomosci... Swiatło w tunelu dla Lisia... Quote
fiorsteinbock Posted June 23, 2010 Author Posted June 23, 2010 Wpłynelo 20zł od Bjuty. Dzieki wielkie. Jasne, masz racje Grazynko! Boksy ogolne oznaczaja dla niego TM :( Quote
tripti Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 poczekajcie, bo tu jakoś dużo zmian, to można jednak Lisia zabrać? Quote
giselle4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='tripti']poczekajcie, bo tu jakoś dużo zmian, to można jednak Lisia zabrać?[/QUOTE] tak,bo teraz pan siedzi w ciupie i to jest koniecznosc:( Quote
Ania i Kajber Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 p.Teresa Borcz na pewno jakiś hotelik w pobliżu znalazłaby. Tylko kasa. No i problem z przełamaniem strachu. Quote
giselle4 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 trzeba jakis bazarek cegiełkowy i deklaracje prosic ...:( moze sie uda...licze na to Quote
ossa98 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Super wieści! W końcu coś się ruszyło. Zdecydowanie najlepszy byłby hotelik z dobrą opieką i doświadczeniem w prowadzeniu trudnych psów. Schron według mnie odpada. To już lepiej, żeby Lisio był tam gdzie jest. Teresa Borcz na pewno coś poradzi... Quote
Recommended Posts