Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Alix']ok gadalam z Monika, wszystko ustalone:cool3: Bierzymy te dwa domki.Jakos sie pomiescimy, bez przesady to tylko jedna nocka:evil_lol:[/QUOTE] Prysznic odpłynął w siną dal hihihihihi:lol: Alix w tej 8-ce rozumiem jest salonik??? a barek też jest???:diabloti:
Żmija Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja z mordercą mogę spać na podłodze. Nawet lubimy:lol:
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Ok to ja na wszlki wypadek zabore śpiworek i materacyk :p[/QUOTE] A ja adwokacika w płynie - i nie dam go do rąk Alix:eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol:
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Spokojnie przecież damy rade w domkach. W kupie będzie raźniej :loveu:[/QUOTE] Biedny Tomek nie wie co go czeka .Tyle on-ko don-ków i nie ma gdzie się ewakuować:crazyeye: :shake: No i do tego walnięci przewodnicy!!!! Monisia nie wiem jak ty mu to potem wynagrodzisz!!!!:eviltong:
monisieczka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Ewa-Jo']Biedny Tomek nie wie co go czeka .Tyle on-ko don-ków i nie ma gdzie się ewakuować:crazyeye: :shake: No i do tego walnięci przewodnicy!!!! Monisia nie wiem jak ty mu to potem wynagrodzisz!!!!:eviltong:[/quote] Kochana, co ja mam mu wynagradzać? Tyle młodych slicznych babeczek pod jednym dachem i jeszcze coś mam wynagradzać? :cool3::cool3:
Ewa-Jo Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='monisieczka']Kochana, co ja mam mu wynagradzać? Tyle młodych slicznych babeczek pod jednym dachem i jeszcze coś mam wynagradzać? :cool3::cool3:[/QUOTE] No tyle młodych pięknych ciał i żonka obok!!!!! faktycznie radocha jak nigdzie i nigdy -tylko pozazdrościć:evil_lol: :evil_lol:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 no przeca pisalam ze spac nie bedziem chyba ze padniem:cool1: .facetow mniej-ja bym sie na ich miejscu lekko obawiala takiego spedu bab:cool3:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No tyle młodych pięknych ciał i żonka obok!!!!! faktycznie radocha jak nigdzie i nigdy -tylko pozazdrościć:evil_lol: :evil_lol:[/quote]prezne ciala i wogole:roll: .:lol:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Alix']:eviltong: MI po 3 piwach wszystko jedno gdzie spie:cool1: . [/quote]wiadomo alix,wiadomo:lol: :lol:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 pipi chyba nie da rady.ma kryzys.ja nie wiem czy ona przezyje.:placz: :chaos: :sadCyber: .nienawidze takiego uczucia ze nic nie moge zrobic .tj.robie co moge.poklute male cialko:scream7: -nie moge normalnie.mam juz od godziny goopaffke przez to i wszystko mnie wk.....a.szlag mnie trafi.:grab:
monisieczka Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe']pipi chyba nie da rady.ma kryzys.ja nie wiem czy ona przezyje.:placz: :chaos: :sadCyber: .nienawidze takiego uczucia ze nic nie moge zrobic .tj.robie co moge.poklute male cialko:scream7: -nie moge normalnie.mam juz od godziny goopaffke przez to i wszystko mnie wk.....a.szlag mnie trafi.:grab:[/quote] potrzebujesz jakiejś pomocy?
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 tak.cudu z nieba.zebym nie musiala patrzec jak umiera kolejny pies ktoremu nie dalam rady pomoc.tak jak jej matce.wszystko za pozno.:shake:
Szira/Gosia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Niestety cudu nie sprawię:-( ale trzymam kciuki za psiaczka:kciuki: :calus:
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='Ewa-Jo']A ja adwokacika w płynie - i nie dam go do rąk Alix:eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol:[/quote] ok moze byc prosto do gardla:diabloti: Przez tego adwokata to ja mam juz traume, 5 razy sprawdzam smieci zanim je wyrzuce:eviltong:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [*]dla pipi. dla malutkiej onki ktorej sie nie udalo nawet wziasc glebszego wdechu z zycia
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ayshe robisz co mozesz zeby maluchom sie udalo. Mam nadzieje ze pipi sie nie podda:-( Dzis po pracy pojechalam do taty Drache po przeszkode. Jest rozlozona na czesci pierwsze i nie mam pojecia jak ja zlozyc:eviltong:
Alix Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe'] [*]dla pipi. dla malutkiej onki ktorej sie nie udalo nawet wziasc glebszego wdechu z zycia[/quote] mialam nadzieje ze jednak sie uda, bardzo mi przykro Ayshe:-(:-(:-(
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 jestem zalamana.kurcze naprawde tez wierzylam ze sie jej uda.za to doneczki coraz lepiej.ich mamusia juz po wstepnym rozczesaniu i kapieli przygotowuje sie do jutrzejszej sterylki.
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Pyros-Aga']I jak maluszek??[/quote]umarla pol godziny temu.
Pyros-Aga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 O boshe. Tak mi przykro [*] :-( Przepraszam nie zauważyłam wcześniejszego posta.
Szira/Gosia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 [quote name='ayshe'][*]dla pipi. dla malutkiej onki ktorej sie nie udalo nawet wziasc glebszego wdechu z zycia[/QUOTE] :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
ayshe Posted July 20, 2006 Author Posted July 20, 2006 [quote name='Pyros-Aga']O boshe. Tak mi przykro [*] :-( Przepraszam nie zauważyłam wcześniejszego posta.[/quote]nie wiem po co ja sie w to wszystko wpakowalam.:shake: .wogole sobie nie radze z takimi sytuacjami. tak mnie naszlo na moje babcie.:-? .fee ma 10,5 rokuto corka jecka,jest nadal pelna wigoru,jak ja mowie tczepnita w dziure po mozgu:D ale to przerazajace troche ze to juz ponad 10 lat.cimba jeszcze gorzej bo ma 11,5 roku,tez sprawna ,troszke niedoslyszy ale naprawde niewiele-to raczej moje obserwacje,zawsze byla stateczniejsza od kopnietej fee,wspaniala wnuczka marka i zamba.zesna[moj dzisiejszy avatarek] ma 10 lat bez 2 tygodni,wnuczka kimona dan alhedys hoeve[podobnie jak......shadowski:lol: :rolleyes: ],no i moja ukochana szczegolnie alme,corka jecka,9letnia.czas tak szybko mija.zwlaszcza alme bo mam ja od dzieciaczka,jej brat umarl niespelna dwa lata temu[mial wylew najprawdopodobniej].przeraza mnie ze rozstane sie z nimi kiedys.:sadCyber: .mam jeszcze grando ktory ma 8 lat,jest ze mna od roku.ale 8 lat to jeszcze piekny wiek.no i shado ktory ma juz 9,5 roku-kazdy dzien z tych 9 lat kiedy go nie znalam jest dla mnie stracony.onki maja takie super osobowosci.wszystkie podobne ale kazdy inny.bardzo kocham je wszystkie.moje oneczki[treser sie rozkleil:drinking: ]......
Szira/Gosia Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 A mnie czasami nachodzą takie złe mysli, że przez tą chrzanioną dysplazje to Szira dożyje najwięcej 8 lat i wtedy to:placz: :placz: :placz: Dzisiaj jeszcze rozwaliła sobie poduszeczkę na przedniej łapie i zaczęła kuleć i już myslałam że to znowu tylnie łapy:-( :-( :-(
Pyros-Aga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ayshe ale twoje suczki mają wspaniałe zycie za sobą... Jeśli potrzebujesz pomocy bo sama sobie nie radzisz wiesz ze masz kursantow którzy z miłą chęcią pomogą i zaopiekują sie maluszkami które same sobie nie radzą... Tylko powiedz słowo...Przykro mi że nie można więcej pomóc..ale jeśli tylko byś potrzebowała np domku tymczasowego to Pyrosek sie nie pogniewa a ja mam duużo czasu teraz.. Jakby co..tylko powiedz :-( Przykro mi :placz: Chcę pomóc bo mi przykro ze ty sama to wszystko dźwigasz...:shake: Podziwiam cie... Też sie rozkleiłam :placz:
Recommended Posts