Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alix']nie wiem czemu ale uslyszalam ze oni w 4 osoby jada:-?[/quote]
dzieciaki przezyly kolejna noc no i nazwalam je:oops: bo mam nadzieje ze dadza rade.pipi i pati:oops: :oops: .zostaja do konca tygodnia bo chita naprawde odwala kawal super roboty.aczkolwiek mam nadzieje ze nie padne bo spanie no coz jest wazne w moim zyciu:cool3: a mam ciagle tego rarytasiku za malo.
i nie przesadzajcie z tym moim pomaganiem psom.:hmmmm:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alix']nie wiem czemu ale uslyszalam ze oni w 4 osoby jada:-?[/QUOTE]

Nie chyba nie:cool1: rozmawiałam z Anią i ma się skonsultować z Glonkiem i dadzą znać jaka jest decyzja:lol:
Ayshe mam nadzieję że już wiesz że z nami jedziesz:cool3:

Posted

[quote name='Alix']nie wiem czemu ale uslyszalam ze oni w 4 osoby jada:-?[/QUOTE]

W cztery osoby bo ja siem podpinam pod Age z Maxem :razz: i z nimi jest nas 4. Inaczej nie pojade bo nie mamy samochodu :-(

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Nie chyba nie:cool1: rozmawiałam z Anią i ma się skonsultować z Glonkiem i dadzą znać jaka jest decyzja:lol:
Ayshe mam nadzieję że już wiesz że z nami jedziesz:cool3:[/quote] postarm sie poejchac z 'ukochanym panem menszem' i tepakiem oczywiscie (a moze to jedno i to samo:evil_lol:). jakos nie wyobrazam sobie wieczornych spiewow choralnych bez ukochnego tresera :diabloti:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']W cztery osoby bo ja siem podpinam pod Age z Maxem :razz: i z nimi jest nas 4. Inaczej nie pojade bo nie mamy samochodu :-([/quote]
Pozwolilam sobie rozmiescic Nas w domkach:diabloti: Oczywiscie jest to wersja robocza zeby sie zorientowac ile domkow potrzebujemy:cool1:

Domek 8 osobowy
Agis,Max i maz (pierwszy pokój)
Aga,Pyros maz (drugi pokoj)
Ewa-Jo Josh i Zmija z muminkiem (trzeci pokój)
Gosia z Szira i Ja z Baroszem (czwarty pokoj)
6 psow

Domek 4 osobowy
Glonki plus Bu i Lara (pierwszy pokoj)
Treser z Chita, Shado i córą(?) (drugi pokój)
4 psy

Nikt nie moze zrezygnowac ani sie wykrecic bo sie wszystko sypnie:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Alix']Pozwolilam sobie rozmiescic Nas w domkach:diabloti: Oczywiscie jest to wersja robocza zeby sie zorientowac ile domkow potrzebujemy:cool1:

Domek 8 osobowy
Agis,Max i maz (pierwszy pokój)
Aga,Pyros maz (drugi pokoj)
Ewa-Jo Josh i Zmija z muminkiem (trzeci pokój)
Gosia z Szira i Ja z Baroszem (czwarty pokoj)
6 psow

Domek 4 osobowy
Glonki plus Bu i Lara (pierwszy pokoj)
Treser z Chita, Shado i córą(?) (drugi pokój)
4 psy

Nikt nie moze zrezygnowac ani sie wykrecic bo sie wszystko sypnie:diabloti::evil_lol:[/quote]
to juz jak ktos tepak to nie moze jechac ?:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='monisieczka']to juz jak ktos tepak to nie moze jechac ?:placz::placz::placz:[/quote]

Glupia Baba:eviltong: Nie zauwazylam wpisu juz zostalas wpisana:cool3: Ale bedzie fajnie, wykurzymy z osrodka wszystkich wczasowiczów:loveu:

Posted

No na pewno :)
Tyle ONków w jednym ośrodku to nie wróży spokojnego urlopu bez niespodzianek.nie mówiąć o was:diabloti:

A co do pomagania psiakom-ayshe-jajuż sie nauczyłam,że trzeba sie cieszyć i z tego zbierać energie jeśli uratuje suię nawet jednego psa czy kota czy coś tam.
Nasze stowarzyszenie bez przerwy ratuje jakieś zwierze i jeśli któremuś nie uda się pomóc-trudno,ale trzeba żyć dalej i nie rozpaczać,bo rozpaczanie nie pomożemy nastepnemu zwierzakowi.
Poza tym my-jako nie jedzące trupów-jesteśy usprawiedliwione nawet jak nam się nie udaje ratować jakiegoś zwierza.:)

Posted

[quote name='Alix']Glupia Baba:eviltong: Nie zauwazylam wpisu juz zostalas wpisana:cool3: Ale bedzie fajnie, wykurzymy z osrodka wszystkich wczasowiczów:loveu:[/quote]
:multi::multi:juz to widze :mad::mad:caly osrodek nasz

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Alix a może byś tam zadzwoniła i zapytała sie czy wogóle jakieś domki są jeszcze wolne bo sie okaże że my planujemy a tu klapa:cool1:[/quote]

ZAdzwonie chciałabym tylko zorientowac sie ile nas mniej wiecej bedzie:lol:

Posted

Ha! Witajcie! Strasznie się za wami stęskinliśmy! Strasznie nam szkoda, że nie byliśmy na egzaminie, ale niestety rano Sabina musiała iść do lecznicy na sniadanko, zwane wdzięcznie wlewem dożylnym :razz:

Czy w ten weekend są zajęcia? Jesli Sabina będzie się dobrze czuć, to się zjawimy. Oczywiście sucz będzie sobie lezała pod drzewkiem, a ja będe ćwiczyć z Bugajskim, bo niunia wciąż jeszcze nie w formie :shake: Cały czas strasznie sie o nią boję, umieram ze strachu po każdym jej posiłku, że znowu jej brzucho urośnie, tak mam to zakodowane w poswiadomości, że nawet w snach mnie te wizje prześladują :roll: ... Strasznie schudła, wazy coś koło 31 kg (normalnie 35...) i jest taka slabiutka :shake:

No. To się wyżaliłam ;)
Przesyłamy całusy
zestresowana asher, fobiczny Bugajski i napompowana Sabina ;)

Posted

biedna sabinka:-( .siom zajecia tyla ze uwazaj kobito bo po egzaminie dokrecilam im troszku srubeczke:diabloti: .
NIEKTORZYco mysleli ze i tak obleja a zdali to teras siem cieeeeszom jak skowroneczki:diabloti: :diabloti:

Posted

Iiiiii, tam, my sie nie boimy :lol: Mimo, że praca z psami lezy odłogiem, burki mi się w rozwoju cofnęły :roll: Najwyżej będe sobie z Bugajskim gdzies z boku dreptać, żeby nie psuć szyku tym zwartym i gotowym podjąć kazde wyzwanie :eviltong:

Posted

[quote name='asher'].../Najwyżej będe sobie z Bugajskim gdzies z boku dreptać, żeby nie psuć szyku tym zwartym i gotowym podjąć kazde wyzwanie :eviltong:[/quote]
:roflt: :roflt: :roflt: Nie moglam sie powstrzymac.
Trzeba bylo zobaczyc wczoraj na zajeciach, tych "zwartych i gotowych" :diabloti: Ubaw po pachy :evil_lol: :evil_lol: zwlaszcza dla Tressera :lol:

Posted

[quote name='ayshe']biedna sabinka:-( .siom zajecia tyla ze uwazaj kobito bo po egzaminie dokrecilam im troszku srubeczke:diabloti: .
NIEKTORZYco mysleli ze i tak obleja a zdali to teras siem cieeeeszom jak skowroneczki:diabloti: :diabloti:[/QUOTE]
Troszku?????:mad: :mad: :mad:
cieszom????? pocieszam sie jednym p.bog może nierychliwy ale sprawiedliwy -na zemste przyjdzie jeszcze czas.Może tego czasu mam mniej niż inni ale poczekam nawet z zaświatów jako :ghost_2: swoje długi pospłacam .....:stormy-sad: :2gunfire: :boom:
Zdrówka maluchom :loveu: .Beatko świat jest podły a to co robisz dla ukochanej przez nas wszystkich rasy jest naprawde wielkie.Nie uratujesz wszystkich onków za dużo ludzkiego okrucieństwa ,ale przynajmniej część psiaków ma szanse na zaznanie normalnego życia ,które powinien zapewnić im człowiek.

Posted

[quote name='Alix']Glupia Baba:eviltong: Nie zauwazylam wpisu juz zostalas wpisana:cool3: Ale bedzie fajnie, wykurzymy z osrodka wszystkich wczasowiczów:loveu:[/quote]
bardzo przeprszam za zamieszanie ale z powodow rodzinnyh - ladnie brzmi:evil_lol:- razem z tepakiem nie mozemy jechac:shake:. bedziemy trzymac za wszystkich nasze tepe lapy :razz:

Posted

oj monisia nie jedziesz?:placz: .
jakbym jechala[a nie chce mi sie KOSZMARNIE] to bez dzieciaka bo dzieciak we wtorek jedzie z jorgenem i friedrichem w bieszczady na 2 tygodnie [z babciami alme,zesna,cimba i fee oraz z tapsi i grando]pasc uowiecki:multi: :multi: :multi: :multi: :cool2: :laugh2_2: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :sweetCyb: :BIG: :cunao: :drink1: :drinking: :drinking:
ewa-jo-a co skarrrrbie zmeczylas siem wczoraj slonce ty moje?:cooldevi:
asher-nie martw sie nadazysz.:bigok:

Posted

[quote name='agis']:roflt: :roflt: :roflt: Nie moglam sie powstrzymac.
Trzeba bylo zobaczyc wczoraj na zajeciach, tych "zwartych i gotowych" :diabloti: Ubaw po pachy :evil_lol: :evil_lol: zwlaszcza dla Tressera :lol:[/quote]chcialo sie zaawansowanych zajec?pytalam sie zapobiegliwie w niedziele czy wszyscy chcecie.wszyscy wyrazili zgode.hehe:megagrin: .aaa no i glownie to sie narzalam z josha tj z pani josha.zwlaszcza z tekstu"idzie?"i potkniecia sie o wlasnego psa:roflt: .no i ogolnie miny mieliscie nietegie:evilbat: :sg168:

Posted

[quote name='ayshe']chcialo sie zaawansowanych zajec?pytalam sie zapobiegliwie w niedziele czy wszyscy chcecie.wszyscy wyrazili zgode.hehe:megagrin: .aaa no i glownie to sie narzalam z josha tj z pani josha.zwlaszcza z tekstu"idzie?"i potkniecia sie o wlasnego psa:roflt: .no i ogolnie miny mieliscie nietegie:evilbat: :sg168:[/QUOTE]
pytałaś się tylko czy chcemy chodzić na zajęcia a nie precyzowałaś jakie będą:mad: to po pierwsze. Sama bym się świetnie bawiła z sytuacji z Joshem gdyby to sie przytrafiło komu innemu a nie mnie:oops: :shake: Ładnie to tak naśmiewac się z emeryta?:placz: :shake:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']pytałaś się tylko czy chcemy chodzić na zajęcia a nie precyzowałaś jakie będą:mad: to po pierwsze. Sama bym się świetnie bawiła z sytuacji z Joshem gdyby to sie przytrafiło komu innemu a nie mnie:oops: :shake: Ładnie to tak naśmiewac się z emeryta?:placz: :shake:[/quote]koooocham cieee.wczoraj na zajeciach wlasnie to sobie uswiadomilam placzac ze smiechu:loveu:

Posted

[quote name='ayshe']oj monisia nie jedziesz?:placz: .
jakbym jechala[a nie chce mi sie KOSZMARNIE] to bez dzieciaka
[/QUOTE]
No strasznie szkoda ,że Moni nie jedzie.:placz: .Ayshe przeca jak pojedziemy w sobote to można będzie zrobić śladziki ,jakiesz szkolonko ,no i na koniec wieczorkiem wreszcie dokończyć statut przy piwku:multi: :multi:

[quote name='ayshe']ewa-jo-a co skarrrrbie zmeczylas siem wczoraj slonce ty moje?:cooldevi:[/QUOTE]
ciutka :mad: :mad: no i doszłam do paru wniosków 1.koniec roztkliwiania się nad bachorem -inne przywiązane siedzą daleko od właścicieli a maleństwo szaleje z patyczkami obok nas-inne zostają -gówniarz nie.Od jutra drzewko grane. A z tobą słoneczko ty moje to się policze nie martw się . Ja jestem cierpliwa -poczekam na jakąś okazje - na pewno cosik się trafi.:angryy: :angryy:

Posted

joshek syneczek sercowiec chorowitek muchomorek kluseczek kochaniutki wezmie sie do pracy?niemozebne:diabloti: .alez okrutna emerytka jestes moja droga:cool3: :diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...