Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Dla relaksu -widziałyśmy dzisiaj na polu z Meggy od Diny piękną akcje Roxy :evil_lol: -atak na pana na rowerku rowerek zrobił pad ,facet tez jakis metr od rowera z takim rozpędem Roxy go dopadła. Na szczęście facet był młody posiedział i poczekał aż pani od Roxy dopadnie suki i ją złapie potem wsiadł na rower i odjechał. Nie wiem czy się wypowiadał w temacie wychowania pani i suki bo byłyśmy jakieś 40m dalej.Oczywiście Roxy była na lince -ale jakoś nie było to w tym przypadku pomocne w zapobiegnięciu ataku na rowerek.:shake: :diabloti:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja komentowac pani od roxy nie bede:angryy: .najwyrazniej mysli linka bedzie miala dzialanie magiczne i wystarczy ja tylko zapiac a po kit robic to o co marta ja prosi od 2 miechow:angryy: :angryy: .leje ta sunie tylko i wytrzasa sie nad nia albo wogole nie zwraca uwagi na to co pies robi.tej kobiecie zalozylabym OE :diabloti: bo NIC do niej nie trafia:pissed: :wallbash:

Posted

[quote name='Alix']Usciskaj maluszki, i jesli cos potrzebuja pisz!

Mam takie pytanko, pare miesiecy temu dogomaniacy znalezli na smietniku szczeniaka,po ktorego pojechalam jak tylko sie o tym dowiedzialam a po tygodniu wcisnelam go rodzicom:diabloti: Obecnie maly ma okolo 7 miesiecy i no ten tegez jest przekochany ale nic sie nie slucha:cool1: Jak tylko do nich pojechalam z malym kazalam mamie kupic linke uczyc go na smakolyki zabronilam kupowania smyczy automatycznej. Oczywiscie linka zostala kupiona ale nigdy nie uzyta a pies nie umie chodzic na smyczy bo lazi wiecznie na automatycznej:angryy: i ciagnie jak szalony. Jest to przesmieszny burek z krotkim ogonkiem, straszny pieszczoch ale jak zobaczy psa to mozna go wolac ii wolac a on tak pobiegnie w sina dal. MOglabym z nim wpasc na pare zajec? jesli tak to w jakie dni i o ktorej?[/quote]jassne ze mozesz:cool3: .jakos sie ustawimy.

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Kobieto ja przeżyłam wczoraj jazdę z Tobą więc już nic mnie nie zaskoczy i zdziwi:diabloti: :eviltong: :lol:[/quote]:razz: no wiem ze mialam lekka:lol: gloopawke ale musze czasami gdzies odreagowac-czasem pada na jazde z toba samochodem:roll:

Posted

[quote name='ayshe']:razz: no wiem ze mialam lekka:lol: gloopawke ale musze czasami gdzies odreagowac-czasem pada na jazde z toba samochodem:roll:[/QUOTE]

Lekką głupawkę:megagrin: :megagrin: :megagrin: dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Lekką głupawkę:megagrin: :megagrin: :megagrin: dobre:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]:cooldevi: srednia i duza wyglada gorzej:B-fly:

Posted

[quote name='ayshe']:cooldevi: srednia i duza wyglada gorzej:B-fly:[/QUOTE]

To ja bardzo proszę abyś nie demonstrowała średniej i dużej:eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

alix-przepraszam ,zapomnialam umowic sie z toba na zajecia z tym psiakiem o ktorym pisalas:oops: .
czasem po prostu juz nie moge ogarnac tego wszystkiego.
patrze na te dzieciaki po klarze,jak garna sie do chity,wtulaja w nia i normalnie tak mi zal tej biednej suni:shake: .i mysle ze to nie ma sensu.czue sie jak syzyf normalnie.co znajde domek dla jakiegos to nastepny czeka.ten poter z dgm............oczy ma jak shado........rano jak wchodze na dgm to modle sie zeby juz bylo info ze znalazl dom.taki kazdy onek to jak wyrzut.ze mam takie male mozliwosci.ze nie daje rady wiecej.:shake:

Posted

monisieczka:loveu: .
ale mnie stara babe naszlo...ech....rozklejam sie troszku:roll: .wapniak ze mnie..
i jeszcze ta afera na dgm z ta oszustka mnie tak nastraja niezbyt tenteges.

Posted

[quote name='ayshe']monisieczka:loveu: .
ale mnie stara babe naszlo...ech....rozklejam sie troszku:roll: .wapniak ze mnie..
i jeszcze ta afera na dgm z ta oszustka mnie tak nastraja niezbyt tenteges.[/quote] wlasnie na owczrku przeczytalam ze poter ma juz domk ! a jaka afera?zawsze mozesz mi sie wysmarkac w rekawek:drink1:

Posted

:multi: :multi: .superancko.ufff jak dobrze:loveu:
co do afery...poczytaj sobie:temat w inne[psy w potrzebie] o oszustce.boszsze jakie to dolujace ze trzeba uwazac na ludzi.

Posted

Beata nie zalamuj sie. robisz dla tych psow naprawde bardzo duzo!. Przyktro mi ze nie udalo sie uratowac Klary i tylko moge sobie wyobrazic jak bardzo Cie to przybilo. Ale popatrz na to z innej strony, dzieki wam odeszla godnie i przy czlowieku, czlowieku ktory okazal jej troche serca i ciepla. A nie w zapomnieniu w zapyzialej budzie na lancuchu. NIe byla sama, sama mowilas ze tak bardzo domagala sie i potrzebowala bliskosci czlowieka, a Wy jej to daliscie to naprawde wiele.:-(

Posted

[quote name='ayshe']:multi: :multi: .superancko.ufff jak dobrze:loveu:
co do afery...poczytaj sobie:temat w inne[psy w potrzebie] o oszustce.boszsze jakie to dolujace ze trzeba uwazac na ludzi.[/quote]
no nie wiem czy dobrze bo kurcze sie juz czailam sie do nigo:cool3:

Posted

[quote name='Alix']Beata nie zalamuj sie. robisz dla tych psow naprawde bardzo duzo!. Przyktro mi ze nie udalo sie uratowac Klary i tylko moge sobie wyobrazic jak bardzo Cie to przybilo. Ale popatrz na to z innej strony, dzieki wam odeszla godnie i przy czlowieku, czlowieku ktory okazal jej troche serca i ciepla. A nie w zapomnieniu w zapyzialej budzie na lancuchu. NIe byla sama, sama mowilas ze tak bardzo domagala sie i potrzebowala bliskosci czlowieka, a Wy jej to daliscie to naprawde wiele.:-([/quote]no przybilo mnie.dobrze ze sie moglam wam wygadac dzisiaj na szkoleniu[za swoje trzepanie jezorem przepraszam-u mnie to normalnie jak juz geba sie otworzy to umarl w butach:oops: ].a dla psow guzik robie a nie duzo.kazdy robi co moze w sumie i nie ma tu ze ktos wiecej a ktos mniej.kazdy ma jakies mozliwosci i ich koniec.ja juz stracilam nadzieje ze cos sie zmieni.teraz te donki sie modne zrobily i uo juz mam 4 biedne sunie przygotowywane do adopcji.doprowadzenie ich do porzadku z ta sierscia to jest wyzwanie:cool1: .produkcja sie rozkreca.ceny za donki wysokie.zaczyna mnie to przerazac.

Posted

[quote name='monisieczka']no nie wiem czy dobrze bo kurcze sie juz czailam sie do nigo:cool3:[/quote]nie martw sie onkow do adopcji starczy dla kazdego:placz:

Posted

mi to zawsze w sumie zal takich ludzi........motaja sie tak ze juz pewnie sami nie wiedza kim sa.co to za zycie tak w sumie.
dobra spadam z kompa masowac dzieciaki oliwka i znowu bede kimac jak wrobel na miedzy.caly czas sie boje ze one zaraz umra.sa takie slabiutkie.:-(

Posted

[quote name='ayshe']no przybilo mnie.dobrze ze sie moglam wam wygadac dzisiaj na szkoleniu[za swoje trzepanie jezorem przepraszam-u mnie to normalnie jak juz geba sie otworzy to umarl w butach:oops: ].a dla psow guzik robie a nie duzo.kazdy robi co moze w sumie i nie ma tu ze ktos wiecej a ktos mniej.kazdy ma jakies mozliwosci i ich koniec.ja juz stracilam nadzieje ze cos sie zmieni.teraz te donki sie modne zrobily i uo juz mam 4 biedne sunie przygotowywane do adopcji.doprowadzenie ich do porzadku z ta sierscia to jest wyzwanie:cool1: .produkcja sie rozkreca.ceny za donki wysokie.zaczyna mnie to przerazac.[/quote]

Wykonczysz sie myslac tylko o tym ilu psom nie pomoglas lub pomoc nie moglas. Patrz na to ilu udalo sie pomoc. I przestan przepraszac:mad:

Posted

[quote name='ayshe']no przybilo mnie.dobrze ze sie moglam wam wygadac dzisiaj na szkoleniu[za swoje trzepanie jezorem przepraszam-u mnie to normalnie jak juz geba sie otworzy to umarl w butach:oops: ].a dla psow guzik robie a nie duzo.kazdy robi co moze w sumie i nie ma tu ze ktos wiecej a ktos mniej.kazdy ma jakies mozliwosci i ich koniec.ja juz stracilam nadzieje ze cos sie zmieni.teraz te donki sie modne zrobily i uo juz mam 4 biedne sunie przygotowywane do adopcji.doprowadzenie ich do porzadku z ta sierscia to jest wyzwanie:cool1: .produkcja sie rozkreca.ceny za donki wysokie.zaczyna mnie to przerazac.[/quote]
kochana, skromnosc nie jest cnota. a prawda jest taka ze ratujesz kupe psiakow.

Posted

Ja tak z innej beczki:oops: może by tak już zamówić te domki na przyszły weekend bo możemy później nic nie zamówić??? Ja tam już mogę się zadeklarowac, że jadę:lol:

Beata, żeby więcej osób robiło to co Ty to może nie byłoby tak dużo potrzebujących mordek:placz: a tych chodoffców to nie wiem chyba trzeba zacząć uświadamiać że robią źle, ale jak długo można taka kasę na psach zarobić to nic to nie da:placz:
Ja tam podziwiam Ciebie i Twoją ekipę za tą pracę:multi:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja tak z innej beczki:oops: może by tak już zamówić te domki na przyszły weekend bo możemy później nic nie zamówić??? Ja tam już mogę się zadeklarowac, że jadę:lol:
[/quote]

Trzeba tylko ustalic kto jedzie, ja moge zajac sie rezerwacja.

Z tego co wczoraj rozmawialysmy, w sobote chce jechac Agis z mężem i Maxem , Gosia z Szirą, Ja z Baroszem, Ewa-Jo z Joshem
Nie uslyszalam ile osob ma jechac z Aga i Pyrosem

Teraz trzeba tylko sie dowiedziec czy Glonki,Treser i Zmija też beda jechac w sobote.
Wtedy bedzie mozna ustalic ile domków potrzebujemy:cool1:
Za domek 8 osobowy placi sie 200 zl za dobe (po 25 zl na osobe)
domek 6 osobowy 150 zl
domek 4 osobowy 100 zl
pies 1 zl za dobe

Jest tez mozliwosc rozstawienia namiotu:
rozstawienie namiotu 6 zł i 6 zl od osoby za dobe.
Na terenie osrodka mozna tez parkowac samochody (5zl za dobe) ale przed brama tez jest malutki parking gdzie nic sie nie placi:cool1:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Aga od Pyrosa też z mężem:lol:[/quote]

nie wiem czemu ale uslyszalam ze oni w 4 osoby jada:-?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...