Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']:eviltong: biale pieczywo treser ma w ......:diabloti: .......poniewaz jest oblesne.treser musialby byc WYBITNIE wyglodzony zeby pochlonac taka bule a rano treser ma jedzenie rowniez w ....:diabloti: ...:eviltong:[/quote]

Treser nie jada miesa ani bialego pieczywa..to co treser je?:crazyeye: pewnie kursantow:nerwy:
na cc zalozylam topic z zamowieniami na sprzet do szkolenia

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alix']Treser nie jada miesa ani bialego pieczywa..to co treser je?:crazyeye: pewnie kursantow:nerwy:
na cc zalozylam topic z zamowieniami na sprzet do szkolenia[/QUOTE]

Super już tam lecę:painting:

Posted

treser wpiernicza serki dlatego jest okraglutka jak serek:placz: ,
gosiu-caluj psa[moze byc shado]w nos:eviltong: leniu:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']treser wpiernicza serki dlatego jest okraglutka jak serek:placz: ,
gosiu-caluj psa[moze byc shado]w nos:eviltong: leniu:eviltong:[/QUOTE]

Ucałuję go jutro jak sie wyśpię:diabloti:
A te serki to prawda sama byłam świadkiem pochłonięcia serka:eviltong: nawet go nie posmakowałaś:diabloti:

Posted

zepsula mi sie drukarka a potrzebuje wydrukowac takie cus. Jak ktos ma mozliwosc wydrukowania i nie stanowi to problemu to ja bede bardzo wdzieczna:modla:
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8663/przeszkoda1pk9.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Alix']zepsula mi sie drukarka a potrzebuje wydrukowac takie cus. Jak ktos ma mozliwosc wydrukowania i nie stanowi to problemu to ja bede bardzo wdzieczna:modla:
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8663/przeszkoda1pk9.gif[/IMG][/quote]jezusie alix ile mozna ci pisac z u drache z cc jest taka przeszkoda-nasza.ostala sie po obedience ktore robilismy.:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']nie boj zaby:eviltong: .nie jem trupow to i kubki smakowe u mnie lepsze niz u ciebie:diabloti:[/QUOTE]

A trupy jak dobrze zrobione to i smaczne:diabloti: a jak bym miała same serki wcinać to bym sie zanudziłą na śmierć:diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']wbrew pozorom z serkow i warzyw mozna zrobic wiecej rzeczy niz z truposzy:razz:[/QUOTE]

Nie znasz się mięcho jest dobre:eviltong: warzywa i serki też lubię ale bez mięsa to nie to samo:eviltong:
Dobra spadam palulu:lol: do jutra:lol:

Posted

[quote name='ayshe']wbrew pozorom z serkow i warzyw mozna zrobic wiecej rzeczy niz z truposzy:razz:[/quote]
a w starozytnym rzymie zaganiana na śmierć świnka była całkiem fajna trucizną:diabloti: i nie do wykrycia :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Alix']Moze Barosz bedzie tak uprzejmy i tez dostanie cieczki:loveu:[/quote]
nie polecam, krwawa Mery jest nieciekawa a poza tym to jestesmy tłuk i nie ma co brać z nas przykładu :oops:

Posted

[quote name='monisieczka']nie polecam, krwawa Mery jest nieciekawa a poza tym to jestesmy tłuk i nie ma co brać z nas przykładu :oops:[/QUOTE]

Oj tam zaraz tłuk:lol: trzeba wszystko teraz zwalać na cieczkę i szalejące hormony:cool3: ja tak robię:evil_lol: chociaż w takim razie Szirka cieczke ma cały rok:cool3:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Oj tam zaraz tłuk:lol: trzeba wszystko teraz zwalać na cieczkę i szalejące hormony:cool3: ja tak robię:evil_lol: chociaż w takim razie Szirka cieczke ma cały rok:cool3:[/quote]
Gosia kocham cię:multi:!!! Sama na to nie wpadłam !!!

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Tylko jakby tresser pytał to wiesz to nie odemnie:cool3: :diabloti: :evil_lol:[/quote]
no przeca ze tak ! jakby co to usłyszałam na miescie :diabloti:

Posted

:diabloti:Wrcoilam wlasnie z Łącka gdzie z Baroszem plazowalismy nad jeziorkiem:loveu:

Ewa-Jo zrobilam przegląd ośrodków nad jeziorem zdworskim (96km od wawy).
Najciekawsze które znalazłam mieszczą się w miejscowści Koszelówka.
Wymienie te do których warto asie wybrac.

KOSZELÓWKA
Ośrodek szkoleniowo wypoczynkówy Exploris.
Zdecydowanie najlepszy, ale i ceny w związku z tym najwyższe.
Najniższe ceny z tego co mówili to 37zł od osoby. Do dyspozycji pokoje i apartamenty.
Dodatkowo: sauna i chyba kort tenisowy.
Przyjmują z psami. Mają wlasną plaże w miare sporo w porownaniu z innymi ośrodkami.
KOntakt: (024) 262 76 04

Ośrodek wypoczynkowy "Zacisze BIS"
Gorszy standard ale nie jest zle i ceny w porządku.
Do dyspozycji pokoje i apartamenty.
Pokoje 1, 2,3,4 osobowe- 18zł za dobę (do 3 dni 22zl za dobe)
Pies 1 zł za dobę. Mają własną plażę. Z tego co pisza na stronie na terenie osrodka w osobnym pawilonie przebywaja kolonie ale ja tam tlumu bachorow nie widzialam:evil_lol:
Jaskbys sie zdecydowala na ten osrodek podkresl ze chodzi Ci o o ten gdzie sa tylko pokoje (znaczy gdzie nie ma domków i pola namiotowego) Bo drugi ich osrodek jesttez niedaleko ale plaza malutka kupa ludzi standard gorszy i generalnie beznadziejnie.
KOntakt:
024 277 10 81
[URL="http://www.owzacisze.prv.pl"]www.owzacisze.prv.pl[/URL]

Ośrodek Magdalenka.
Bardzo Ładne domki, maja tez pokoje, spokojnie i sympatycznie, niestety nie pamietam cen. MInus taki ze na plaze trzeba isc do innego osrodka bo oni wlasnej nie maja (ale osrodki sa bardzo niedaleko siebie i raczej nie ma problemu z wejsciem, a najmniejszy problem to wejsc na plaze do osrodka zacisze(tego z polem namiotowym) bo tam ogolnie panuje jeden wielki bajzel :cool1:) Wchodzilam z psem do kazdego osrodka i nikt mnie nie zatrzymywal wiec pewnie mozna i spokojniejsza plaze wybrac :lol:
kontakt:
(24) 277 12 48

MIejscowośc ZDWÓRZ
Ośrodek wypoczynkowy RELAX
do dyspozycjoi domki campingowe i pole namiotowe. My tam jedziemy za tydzień bo tylko tam chcieli nam wynajac domki na weekend.
25 zł od osoby. Domki 4, 6 i 8 osobowe (ododzielne pokoje po 2 łózka w jednym) Ogólnie milo bo inne osrodki w tej okolicy nie sa najlepsze. Jest plaza aczkolwiek nie za duza. Z Baroszem tam sie kapalismy ale byl na smyczy, oczywiscie poza kapieliskiem (a to zajmuje prawie cala plaze) szlismy na boczek gdzie brodzilam troche w mule:cool1: Na terenie kapieliska oczywiscie mulu nie ma. NO naprawde fajnie ale Raczej Tobie polecam osrodki w Koszelwoce, zwlaszcza ze tam są tereny na spacery z psami. W Zdworzu jest ich raczej mniej.
KOntakt:
(024) 261-40-88
[URL="http://www.relax.mdi.pl"]www.relax.mdi.pl[/URL]

To by bylo na tyle:cool1:

Posted

[quote name='monisieczka']no przeca ze tak ! jakby co to usłyszałam na miescie :diabloti:[/quote]a ja dostalam naglej zacmy.:mad:

Posted

[quote name='Alix']:diabloti:Wrcoilam wlasnie z Łącka gdzie z Baroszem plazowalismy nad jeziorkiem:loveu:
Ewa-Jo zrobilam przegląd ośrodków nad jeziorem zdworskim (96km od wawy).
Najciekawsze które znalazłam mieszczą się w miejscowści Koszelówka.
[/QUOTE]
Dzięki Alix wywiad pierwsza klasa!!!:multi:

Posted

padam na pysk:cool1: .szczeniory wyladowaly u mnie w mieszkaniu w koncu niech iwona odsapnie troche.chita dostala swira i oczywiscie mamuske robi caly czas a ja karmilam dzieciaki mlekeim od moich suk.
wiec moge wieczorem MOCNO bredzic na zajeciach jako ze monisieczka mnie podwiezie na 9[DZIEKI bo nie wiem czy bym sie doczolgala:oops: ],potem jade na plac,potem wracam do domu i padam na pysk,potem znowu jade na cypel..............moze to sie skonczyc bredzeniem :oops: :razz:

Posted

[quote name='ayshe']padam na pysk:cool1: .szczeniory wyladowaly u mnie w mieszkaniu w koncu niech iwona odsapnie troche.chita dostala swira i oczywiscie mamuske robi caly czas a ja karmilam dzieciaki mlekeim od moich suk.
wiec moge wieczorem MOCNO bredzic na zajeciach jako ze monisieczka mnie podwiezie na 9[DZIEKI bo nie wiem czy bym sie doczolgala:oops: ],potem jade na plac,potem wracam do domu i padam na pysk,potem znowu jade na cypel..............moze to sie skonczyc bredzeniem :oops: :razz:[/quote]

Usciskaj maluszki, i jesli cos potrzebuja pisz!

Mam takie pytanko, pare miesiecy temu dogomaniacy znalezli na smietniku szczeniaka,po ktorego pojechalam jak tylko sie o tym dowiedzialam a po tygodniu wcisnelam go rodzicom:diabloti: Obecnie maly ma okolo 7 miesiecy i no ten tegez jest przekochany ale nic sie nie slucha:cool1: Jak tylko do nich pojechalam z malym kazalam mamie kupic linke uczyc go na smakolyki zabronilam kupowania smyczy automatycznej. Oczywiscie linka zostala kupiona ale nigdy nie uzyta a pies nie umie chodzic na smyczy bo lazi wiecznie na automatycznej:angryy: i ciagnie jak szalony. Jest to przesmieszny burek z krotkim ogonkiem, straszny pieszczoch ale jak zobaczy psa to mozna go wolac ii wolac a on tak pobiegnie w sina dal. MOglabym z nim wpasc na pare zajec? jesli tak to w jakie dni i o ktorej?

Posted

[quote name='ayshe']moze to sie skonczyc bredzeniem :oops: :razz:[/QUOTE]

Kobieto ja przeżyłam wczoraj jazdę z Tobą więc już nic mnie nie zaskoczy i zdziwi:diabloti: :eviltong: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']padam na pysk:cool1: .szczeniory wyladowaly u mnie w mieszkaniu w koncu niech iwona odsapnie troche.chita dostala swira i oczywiscie mamuske robi caly czas a ja karmilam dzieciaki mlekeim od moich suk.
wiec moge wieczorem MOCNO bredzic na zajeciach jako ze monisieczka mnie podwiezie na 9[DZIEKI bo nie wiem czy bym sie doczolgala:oops: ],potem jade na plac,potem wracam do domu i padam na pysk,potem znowu jade na cypel..............moze to sie skonczyc bredzeniem :oops: :razz:[/QUOTE]
JAk coś potrzebujesz to wiesz że wystarczy powiedzieć hihihihi nawet cicho -mam nadzieje że nie musze tego powtarzać. Trzymaj się wyściskaj maluchy ,a jeżeli chodzi o bredzenie to nie takie rzeczy widziałam w twoim wykonaniu wiec nic mnie już nie zdziwi co robisz:loveu: :lol: :evil_lol: :diabloti: :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...