ayshe Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 no.to mamy zapasik reprodukcyjny na pare latek.rozkrecamy interesik.:diabloti:
ayshe Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Hodowla " Marzenie owczarkarza" Stephanitz to sie chyba w grobie by przewrocił. Max reproduktor...hihihi[/quote]nazwa choddofffli juz widzem jest,Stephanitz i tak sie w grobie obraca......a max mial zapedy reproduktorskie to mu brutal shado powiedzial ze jeszcze jest za maly:diabloti: [B]mam nadzieje ze WIECIE jak bajdzio bredzimy:roll: :cool3: [/B]
Ewa-Jo Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ayshe']nazwa choddofffli juz widzem jest,Stephanitz i tak sie w grobie obraca......a max mial zapedy reproduktorskie to mu brutal shado powiedzial ze jeszcze jest za maly:diabloti: [B]mam nadzieje ze WIECIE jak bajdzio bredzimy:roll: :cool3: [/B][/QUOTE] No nie a nas nikt do hodowli nie zaprosi :-( -mamy przeca tyle zalet:eviltong: :megagrin: :evilbat: My też chcemy wprawdzie dysplazji chyba nie mamy ale tyle innych przypadłości napewno wam się coś przyda.:eviltong:
ayshe Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No nie a nas nikt do hodowli nie zaprosi :-( -mamy przeca tyle zalet:eviltong: :megagrin: :evilbat: My też chcemy wprawdzie dysplazji chyba nie mamy ale tyle innych przypadłości napewno wam się coś przyda.:eviltong:[/quote]no prosze kolejny leproduktor:lol: .suk nam znaczy sie brakowac zaczyna.:roll:
Szira/Gosia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ayshe'] [B]mam nadzieje ze WIECIE jak bajdzio bredzimy:roll: :cool3: [/B][/QUOTE] Jesteśmy bardzo poważni:diabloti: no co następna wytwórnia szczeniorków:diabloti: :eviltong: :lol:
ayshe Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 porodowodowe...niezdegenerowane.....ojciec:pies policyjny w starym typie-pyrosik vel kluseczek.owczarki staroniemieckie,donki,eksteriery...wsio z jednej produkcji....pelna oferta.....:diabloti:
Szira/Gosia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ayshe']porodowodowe...niezdegenerowane.....ojciec:pies policyjny w starym typie-pyrosik vel kluseczek.owczarki staroniemieckie,donki,eksteriery...wsio z jednej produkcji....pelna oferta.....:diabloti:[/QUOTE] Zapomniałaś dodać:cool3: NISKA CENA:evil_lol:
Ewa-Jo Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ayshe']no prosze kolejny leproduktor:lol: .suk nam znaczy sie brakowac zaczyna.:roll:[/QUOTE] No a Norasek ostatecznie Donki w modzie i w cenie!!!!!
Szira/Gosia Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='ayshe'] leproduktor:lol: .[/QUOTE] Hahahahahahaha teraz ja się uśmiałam:diabloti: :eviltong:
Alix Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Barosz wlasnie pojechal. Mial w samochodzie taka przerazona minke:-(, oczy robily sie coraz wieksze. Byl tak zdziwiony ze tylko siedzial i patrzyl malutki moj:placz: Mam nadzieje ze nie doprowadzi Glonkow do szalu swoim zachowaniem:cool1: i ze wytrzymaja z nim ten tydzien:p Jeszcze raz baaaaaaardzo baaaardzo baaaaaardzo wszystkim dziekuje!;) Wracam w przyszly czwartek mam nadzieje ze do tej pory Barosz o mnie nie zapomni:placz:
Ewa-Jo Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 [quote name='Alix']Wracam w przyszly czwartek mam nadzieje ze do tej pory Barosz o mnie nie zapomni:placz:[/QUOTE] No przy Bu i Larze nie wiem czy nie zdecyduje się na wolność u Glonków.:eviltong:
ayshe Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No przy Bu i Larze nie wiem czy nie zdecyduje się na wolność u Glonków.:eviltong:[/quote]barosz juz zapomnial:roll: :lol: .ale radosci z powitania bedzie co niemiara:loveu:
ayshe Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 cytuje za ani smsem:"no coz na razie nie usiadl nie ma czasu podniesc nogi,dostaje szybkie lekcje zycia z kotem[:diabloti: moj komentarz],po prostu jazda bez trzymanki".:diabloti: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :roll:
ayshe Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 najswiezsze info:"po nocce z uroczym baroszkiem jestesmy niewyspani i bliscy samobojstwa!!!.ten oszolom nie sypia tylko skacze radosnie po wszystkich z kretynskim wyrazem pyska-bawmy sie!!:roll: "
Ewa-Jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='ayshe']najswiezsze info:"po nocce z uroczym baroszkiem jestesmy niewyspani i bliscy samobojstwa!!!.ten oszolom nie sypia tylko skacze radosnie po wszystkich z kretynskim wyrazem pyska-bawmy sie!!:roll: "[/QUOTE] Niech Glonki zamkną w jednym pokoju Baroszka z BU i Larą ,włożą stopery do uszu i w innym pokoju w najbardziej odległej części domu idą spać!!!:eviltong:
ayshe Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 no coz-ja dalam im rade zeby go wykonczyc to nie bedzie mial sily domagac sie zabawy.chlopak po prostu ma za duzo energii.pozbedzie sie jej to padnie:diabloti:
Ewa-Jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='ayshe']no coz-ja dalam im rade zeby go wykonczyc to nie bedzie mial sily domagac sie zabawy.chlopak po prostu ma za duzo energii.pozbedzie sie jej to padnie:diabloti:[/QUOTE] niech go zaczną karmić kartoflami z zsiadłym mlekiem może opadnie trochu z sił:lol:
ayshe Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 :cool3: :lol: to tapsi.zdjecie zrobione wczoraj u nas.:p
Ewa-Jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='ayshe']:cool3: :lol: to tapsi.zdjecie zrobione wczoraj u nas.:p[/QUOTE] śliczny avatarek -Ayshe ty wiesz że my z Joshem baaaaaaardzo cię koooooochaaaaamyyyyyyy!!!!!:loveu: :loveu:
ayshe Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 tiaaaaa?to why masz instynkty mordercze do mnie na szkoleniu?na mnie....biednego treserunia:candle:
Ewa-Jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='ayshe']tiaaaaa?to why masz instynkty mordercze do mnie na szkoleniu?na mnie....biednego treserunia:candle:[/QUOTE] :megagrin: :biggrina: :lol!: biednego tresserunia???no chyba pęknę ze śmiechu:roll: to właściciele onków są na zajęciach biedni zakrzyczani ,tak zjechani że myli się im biedakom lewa z prawą:placz: :placz: :evil_lol:
ayshe Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 [quote name='Ewa-Jo']:megagrin: :biggrina: :lol!: biednego tresserunia???no chyba pęknę ze śmiechu:roll: to właściciele onków są na zajęciach biedni zakrzyczani ,tak zjechani że myli się im biedakom lewa z prawą:placz: :placz: :evil_lol:[/quote]akurat biedni.a przez kogo nalog mnie trzyma w swoich szponach?:mad: :lol: .krzyczec musze bo gluche jedno z drugim....:razz: :diabloti:
Ewa-Jo Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 [quote name='ayshe']akurat biedni.a przez kogo nalog mnie trzyma w swoich szponach?:mad: :lol: .krzyczec musze bo gluche jedno z drugim....:razz: :diabloti:[/QUOTE] o nie nałóg cię trzyma przez nas? :mad: :mad: :angryy: -no kochana przesadziłaś -ty masz nałóg bo go lubisz ,a na zajęcia chodzisz żeby cię własne dziecko nie nakryło z papierosem.Masz gdzie palić i jeszcze sobie alibi wyszukujesz. No słoneczko od soboty odwyk dbając o twoje zdrówko niszczymy papieroski.:mad: :mad: Zrobimy to z czystej miłości do ciebie poświęcimy się i zabierać będziemy każdego papieroska. Będziesz się modliła cobym z daleka omijała cypelek.:eviltong:
ayshe Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 :diabloti: ja tam moge nie jarac na zajatkach.hehe.:diabloti: :diabloti:
Recommended Posts