Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wojenka-beda zdjecia jak szczeniory beda wieksze i bedzie widac jaka maja wartosc badz nie.na razie wsio szczurowate i malutkie-ja nie wiem co tu ogladac:-o .ale jak koniecznie chcecie to moge zrobic pare zdjec:roll: .nie za bardzo lubie takie akcje:cool1: ale jak mnie zmolestujecie to moze cos pstrykne.najchetniej zaczynam robic zdjatka jak szczeniory maja okolo 6 tygodni-wtedy widac jaki jest miot juz wyraznie,wczesniej to takie........no ......infantylne troszku.......:p

Posted

[quote name='ayshe']wojenka-beda zdjecia jak szczeniory beda wieksze i bedzie widac jaka maja wartosc badz nie.na razie wsio szczurowate i malutkie-ja nie wiem co tu ogladac:-o .ale jak koniecznie chcecie to moge zrobic pare zdjec:roll: .nie za bardzo lubie takie akcje:cool1: ale jak mnie zmolestujecie to moze cos pstrykne.najchetniej zaczynam robic zdjatka jak szczeniory maja okolo 6 tygodni-wtedy widac jaki jest miot juz wyraznie,wczesniej to takie........no ......infantylne troszku.......:p[/QUOTE]
Winszuję następnych bachorów no i żeby czarnula była pięknością oczywiście krótkowłosą!!!! Beata kiedyś jeden z hodowców on-ków powiedział mi że patrzy się na 6 tygodniowego szczeniaka i wtedy najwiecej widać jaki będzie. Czy to prawda???

Posted

no wlasnie pisalam ze jak beda mialy 6 tyg. to bedzie juz widac co i jak bo potem to rozwoj sie rozlazi na poszczegolne osobniki i tak dalej....
tak to prawda.wg mnie tez najlepiej oceniac miot ,czy polaczenie bylo udane,czy rozwojowe,czy progresywne czy regresywne jak szczeniory maja 6 tyg.
robienie zdjec szczeniakom po urodzeniu moze byc fajne jak ma ktos 4 czy 10 miot.potem to juz czy ja wiem czy to takie ekscytujace:roll: .w tym wieku wazne jest wyrownanie miotu,zdrowie szczeniat i matki.

Posted

Ja mam tylko nadzieję że skojarzenia Ci się udały:lol: dla mnie jako dla osoby która nie będzie miała szczeniaków w domu każde zdjęcie jest piękne i warte obejrzenia:lol:

Posted

obiecuje w takim razie zdjecia wstawic na cc ok?:roll: .zrobimy gnojom sesyjke jak beda juz wynoszone poza kojec.na razie wszystko wyglada tak samo.
skojarzenia na razie sa kompletnie dziewicze dla mnie bo nigdy nie krylam uzytkami.wybiore jak zwykle suki krotkie i zwarte bo rozciagniecia najbardziej sie obawiam po tych kryciach.

Posted

[quote name='ayshe']obiecuje w takim razie zdjecia wstawic na cc ok?:roll: .zrobimy gnojom sesyjke jak beda juz wynoszone poza kojec.na razie wszystko wyglada tak samo.
[/QUOTE]

OK:multi: będę czekać:lol: mam nadzieję że zdjecia bedziecie robic w kazdym wieku:cool3: i zobacze jak psiaki rosną:cool3:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja mam tylko nadzieję że skojarzenia Ci się udały:lol: dla mnie jako dla osoby która nie będzie miała szczeniaków w domu każde zdjęcie jest piękne i warte obejrzenia:lol:[/QUOTE]

Tez mam nadzieję jak Gosia ze wyjdzie tak jakbyś chciała;) I tak samo nie będę miala szczurków w domku to chociaż bym chciała sie pozachwycać jak ktoś ma. Chyba ze sobie wyprodukuje specjalnie zeby sie pozachwycać:cool3: Reproduktora mam :razz: Figa z pewnością będzie wspaniałą matką i przekaże cudowne geny- zarówno eksterierowe jak i charakterologiczne:evil_lol: Może sobie walnąć szczeniątka i sprzedawać ...Bede chodoffcą bo koffam szczeniaczki:evil_lol: Wow ale guuupoty pisze

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Gorąco mozg mi sie gotuje i guupoty same wychodzą. na zajęciach to dopiero będzie....:diabloti:[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam sukę hodowlaną:cool3: :cool3: :cool3: która Pyroska kocha:loveu:

Posted

siem nie moge doczekac w takim razie:lol: .marta z deprecha szkoleniowca i aga z guuupawa:multi: .zyc nie umierac normalnie:cool3: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam sukę hodowlaną:cool3: :cool3: :cool3: która Pyroska kocha:loveu:[/quote]dziewczyny przestanta bo brzuch mnie juz boli:megagrin: :megagrin:

Posted

[quote name='ayshe']siem nie moge doczekac w takim razie:lol: .marta z deprecha szkoleniowca i aga z guuupawa:multi: .zyc nie umierac normalnie:cool3: :lol:[/QUOTE]

Będzie wesoło napeno:cool3: a nas nie ma:placz: ale za to dzisiaj do lasu na spacerek się wybieram:multi:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Będzie wesoło napeno:cool3: a nas nie ma:placz: ale za to dzisiaj do lasu na spacerek się wybieram:multi:[/quote]gosia spacerek w lesie to nie to samo co guuupawa na szkoleniu:roll: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']dziewczyny przestanta bo brzuch mnie juz boli:megagrin: :megagrin:[/QUOTE]

No co stworzymy nową rasę:cool3: widzisz Aga już zazdrości:cool3: jakie śliczne szczeniorki z dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugimi nogami wyjdą:cool3:

Posted

[quote name='ayshe']gosia spacerek w lesie to nie to samo co guuupawa na szkoleniu:roll: :lol:[/QUOTE]

Trudno:roll: pocieszam się tylko tym że te głupawy trwają dość długo a wiec jeszcze się załapię:cool3:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Trudno:roll: pocieszam się tylko tym że te głupawy trwają dość długo a wiec jeszcze się załapię:cool3:[/quote]no to fakt.radosna tforczosc nie konczy sie bowiem nigdy:roll: :lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No co stworzymy nową rasę:cool3: widzisz Aga już zazdrości:cool3: jakie śliczne szczeniorki z dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugimi nogami wyjdą:cool3:[/QUOTE]

No a te charakterki :evil_lol: cudo. Pracujące z pasją onki. No wspaniale będą. I jakie wygadane...:cool3: po tatusiu.

Posted

[quote name='Pyros-Aga']No a te charakterki :evil_lol: cudo. Pracujące z pasją onki. No wspaniale będą. I jakie wygadane...:cool3: po tatusiu.[/QUOTE]

Dobra to ja na działce już kojce stawiam:diabloti: przekonałaś mnie tym charakterem:cool3: i wygadaniem:evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Hodowla " Marzenie owczarkarza" Stephanitz to sie chyba w grobie by przewrocił.

Max reproduktor...hihihi[/QUOTE]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

hehe, to jakby wasz reproduktor opadł z sił słuzymy witalnością mojego źaby , w promocji dysplazja :evil_lol: , słuze tez suką hodowlaną , szczeniaczki będa słodkie , w cenie zapas nużeńców na pierwsze półrocze :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...