Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-( Witam wszystkich serdecznie sorki za błędy ale to z pospiechu . MIMOZA serdecznie ci wspłczuje utii . W zeszłym roku kupilismy dom z ogrodem myślałam że kido się doczeka własnego podwórka niestety po 12-tu latach cięszkiej pracy organizm odmówił mu posluszeństwa i wiem co to znaczy stracić swojego przyjaciela :shake: ale zycie toczy sie dalej . głowa do góry będzie dobrze POZDRAWIAM

Posted

[quote name='saJo']Ja tylko tak cichutko prosze Was, zebyscie sie zastanowili chwile, dlaczego mimoza poprosila mnie o zamkniecie watku Utti. [/quote]
10 i znaków

Posted

nie przejmuj sie :lol: ja tez długo nie rozumiałam. Dogomania nie pozwala na wysyłanie wiadomości krótszej niz 10 znaków no to jak chce sie wysłac krótsza wiadomośc wystarczy napisac "i 10 znaków". Nie wiem kto to wymyslił ale sprytny był

Posted

Małe bliskie spotkanie 3-go stopnia..czyli kto kogo zje????
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images31.fotosik.pl/23/d9377e860667d672.jpg[/IMG][/URL]

Ale to nie tak że mi nie przykro.......

Posted

Nenemuscha, gratulacje za przerwanie tego łańcuszka żalu. Wszystkim bardzo dziękuję za podnoszenie na duchu i słowa pocieszenia.
Life goes on...
Nenemuscha, w kwestii kto kogo, to ja jednak obstawiam póki co większego, wilczastego:loveu:

Posted

[quote name='mimoza']Nenemuscha, w kwestii kto kogo, to ja jednak obstawiam póki co większego, wilczastego:loveu:[/quote]
a ja terierka !
male to, ale zawziete ;)

Posted

No pracusie maja przewage wiekowa ..to juz 3 tygodnie, juz jedza i szczekają,a terierki...no cóz waleczne i zawziete sa to prawda.ale te wielcie grube ciałka i duże głowy troszke im przeszkadzaja:evil_lol:
Ale walki sie tocza zaciekłe

Posted

Terrierki są niezniszczalne. Mam takiego na parterze i słyszę go 24h na dobę, a właściciele wyprowadzając go na smyczy trzymają w górze smycz, a pies wisi w powietrzu. Psu to nie przeszkadza i próbuje dopaść cokolwiek, co dałoby się ugryźć. Szkoda mi włascicieli, bo to ich córka kupiła psa, a po kilku miesiącach jej się znudził i podrzuciła rodzicom. Oni sobie nie radzą, ale twierdzą, że skoro nie nauczyli córki odpowiedzialności, to sami teraz muszą za to płacić.

Posted

[quote name='dorplant']a ja terierka !
male to, ale zawziete ;)[/quote]
Hehehe, ja też :evil_lol: Zwłaszcza, jak już nabierze trochę zwinności :evil_lol:

[B]Mimoza[/B], a może podpowiedz tym ludziom, żeby dali psu jakieś zajęcie? Może to pozwoli mu się trochę "wyżyć" i dzięki temu ciut się uspokoi (sama nie wierzę w to co piszę, "spokojny terier" to oksymoron :lol:). Teriery świetnie radzą sobie na przykład na agility...

[B]Nenemusha[/B], a swoje parsonki jakoś szkolisz? :cool3:

Posted

relacje?:diabloti:.no co wy:cool3:?chcecie sie posmiac co?:evil_lol:
nooo wiec slady byly faaaajne poniewaz moj radosny boooras postanowil ze bede do podstawy sladu jechac na butach:watpliwy:.no to bylo baardzo szybkie zameldowanie sie po czym odjazd na butach ,stopa i dokonczenie formalnosci:cool:.dopiero po wparowaniu na podstawe zaprzestla darcia ryja i zaczela pracowac.:mad:.jak zwykle staranna byla tylko ze wymyslila sobie z przedmioty to sie zaznacza jak sie je katem oka zobaczy-znaczy sie z pol metra:splat:i punktasy polecialy:-D.
posluszenstwo bylo fajoskie jak zwykle.kicala radosnie baaardzo entuzjastycznie w zwiazku z tym w koncu nadepnelam jej na lape:oops: a to u surykata oznacza:zabilas mnie mamuniu:shocked!:i obchodzenia fuss zrobila wolno mimo pracy nad wyskokami przy obejsciach:wallbash:.no szlag trafil.opierala zuchwe na mnie na do mnie a na aport plaski....:placz:...no wyskoczyla i trzasnela mnie koziolkiem w nos i dopiero usiadla:stupid:.wiedzialam ze to zrobi bo mamy z tym ekhem malusi problem:PROXY5::grab:.wiec skonczylam probe z wacikami ktore se zrobilam z chusteczki higienicznej.waciki w nosie oczywista bo mi krew leciala:watpliwy:.przywalila mi zdrowo.
natomiast na obronie bylo naprawde superr.spisala sie dziwczyna i jestem zadowolona.pozorant byl pewny siebie,ruszal sie agresywnie i dynamicznie a to jest taki styl pracy ktory jej odpowiada.:multi:
no poza malym uuupsikiem na revier bo nie wychamowala i wpadla w namiot:roll::oops:.
fh przegralismy zaznaczaniem przedmiotow.:oops:.malpiszona zamorduje:evil_lol::loveu:
wiesniara jedna.:grins:
ipo wygralysmy.w jedynce bylo 11 psow zapisanych,dojechalo 9.plus my z surykatem.wyzej niz jedynka to ona nie pojdzie wiec siem ciesze poki mam czym:evil_lol:.dwojke i trojke to tylko egzaminy zrobim-mam nadizeje ze bedzie dluuugo zyyylaaa8):fadein:.punktacja-96,5/86/98.:roll:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...