Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
no co?zgodzilam sie pisac ksiazke.nawet mam tytul: owczarek niemiecki moimi slowami:evil_lol:.
tak siem cieszylam jak gooopia...:-(.no ale trudno.nie zobaczylam amakor...ale to trudno;)...ale kusego nei zobaczylam a to juz gorzej:mad::diabloti:.
.

NARESZCIE :multi::multi::multi:

Ayshe zobaczysz nas na pewno :evil_lol: Mogem nawet robić za przystawkę do Kusego :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
a doopska miec nei bede wogole i jak wyjade do reichu to sie tam okopie.:roll:.ale co mi tam nie?:placz:
nie bedize cie monisieczka dizsiaj?szlag nadal tego kupca:diabloti::eviltong::evil_lol:

nie wiem czy nie zdąże, kupiec jest na 19 wezme Norke ze soba , najwyżej sie spaźnię

Posted

rozpiska zajec indywidualnych na przyszly tydzien
poniedzialek:
8.30-aria
9.30-wolne
18.00-wolne
19.00-timon
20.00-heki
aaaaalbo odwrotnie:roll:

wtorek
8.30-baba
9.30-zora
10.30-lara

sroda
8.30-aria
9.30-wolne
10.30-wolne

czwartek
8.30-baba
9.30-zora
10.30-wolne

piatek
8.30-aria
9.30-lara
10.30-wolne

jak zauwazyliscie ruszylam godzine 10.30:cool3:.zeby zadowolic wasz glod treningowy:evil_lol:.

Posted

hiehie akurat wlazłam sprawdzić czy nie ma jakichś niepodziewanych zmian, bo zaraz na autobusik pędzimy, trafiło mi się :)
Będę jeszcze stratna o dwie piątkowe obrony - może to jakoś się połączy?

Posted

ayshe napisał(a):
rozpiska zajec indywidualnych na przyszly tydzien
poniedzialek:
8.30-aria
9.30-inka+whoopie
18.00-nora
19.00-timon
20.00-heki+chilli
aaaaalbo odwrotnie:roll:

wtorek
8.30-baba+josh
9.30-zora+inka
10.30-lara

sroda
8.30-aria
9.30-edox
10.30-wolne

czwartek
8.30-baba+josh
9.30-zora+inka
10.30-wolne

piatek
8.30-aria
9.30-lara
10.30-wolne

jak zauwazyliscie ruszylam godzine 10.30:cool3:.zeby zadowolic wasz glod treningowy:evil_lol:.
podnosze zeby nie zaginelo w akcji:cool1::evil_lol:

Posted

to ja poprosze poniedziałek 9.30 i jesli Izoldas i Tobie nie będzie przeszkadzalo to wtorek i czwartek na 9.30 razem z Zorka :). Dzieki temu bedziesz widziała tylko suuper fragmeciki pracy węchowej rudziutkiej :)

Posted

ayshe napisał(a):
zapisane:p

czy my z Joshem jako działający na wariackich papierach/autysta z emerytem/ mozemy wpadać kiedy damy rade?:hmmmm: bo nas nigdzie nie ma :placz::placz: Baba jest a my nie:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
ruda-chociaz zakladaj razem z kolcami glowna oborze,zwykla albo lancuszkowa.kolce na krotkiej lapce do korekty a pies na glownej innej.:cool1:

Siem rozumie.Linka do skórzanej,kolczatka w łapce.mam za mało łapek wynika z moich obliczeń.Albo kieszeni na piłki i smakole...:)

Posted

shida w poniedzialek i wtorek rano juz jest wszystko zaklepane.moge cie odpisac na poniedizalek na 9.30 do inki .
zapisalam cie na poniedizlaek na 9.30 do inki.
wolny jest jeszcze:sroda 9.30,10.30 i piatek 10.30.
nastepny poniedzialek to o ile sobie przypominam zaklepala tika i pyros,ania z deedee..i reszty nie pamietam.mowie o poniedzialku wieczorem takze wolna jest jeszcze 18sta.

Posted

wrócilim ze cwiczaka:cool1:.wczora poogladałm filmiki jutuboskie(bo tera mam sprzeta odpowiedniego co puszcza normalnie a nie po klatce:cool3:).I duzo siem dowiedzialam.:p
Dzieki filmikowi Nanami:loveu: (nakrecanie Kazy na pilkie) zobaczylam jak to powinno wygladac i ze wczesniej nie robilam z siebie czubka wymiatajac z psia pilka(a to trzeba powariowac:evil_lol:).Dzis zrobilam to jak bym sie szaleju najadla,wydawalam dziwne odglosy,a Aicha zaczela polowac na pilke jak nigdy.:multi:
po drugiej stronie łączki stała kobieta z psem i sie dziwnie patrzała:roll::evil_lol:

Posted

jfn napisał(a):
Czy jest szansa na dopisanie swinkokelta na poniedzialek na 18?:modla:
o 18 odpada jfn bo nora cwiczy posluszenstwo i jak zobaczy klin to skonczy je cwiczyc a mooonisieczka mnie zzamorduje.gadaj z heki na 20.heki spokojnie przetrzyma klin na zajeciach.jutro sie jej spytam i dam znac.chyba ze ci 20 nie pasi no to ja nic juz nie poradze. do timona cie nie wrzuce tyz neistety.:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
o 18 odpada jfn bo nora cwiczy posluszenstwo i jak zobaczy klin to skonczy je cwiczyc a mooonisieczka mnie zzamorduje.gadaj z heki na 20.heki spokojnie przetrzyma klin na zajeciach.jutro sie jej spytam i dam znac.chyba ze ci 20 nie pasi no to ja nic juz nie poradze. do timona cie nie wrzuce tyz neistety.:cool1:

nio... co racja to racja....ćwiczenie na karmę chyba jednak nie ma sensu. czy mogę na surowe miensko? działa równiez jak mam piłeczkę w kieszeni to za mna lata ale wtedy nie mam jej jak nagrodzić w miare szybko i dalej zabrać do kieszeni.... boszzzzz a może zamienię Norasa na dupelka?

Posted

monisieczka napisał(a):
nio... co racja to racja....ćwiczenie na karmę chyba jednak nie ma sensu. czy mogę na surowe miensko? działa równiez jak mam piłeczkę w kieszeni to za mna lata ale wtedy nie mam jej jak nagrodzić w miare szybko i dalej zabrać do kieszeni.... boszzzzz a może zamienię Norasa na dupelka?
mozesz na miensko,mozesz na pasztecikowe ciasteczka[albo watrobkowe].dwie pilki monisieczka...dwie pilki:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):

NA 20 do Heki to my się miałyśmy wepchnąć, pamiętasz :cool3: ??
To jak, możemy ?????

Posted

nooo taaaak juz pamietam.
jfn-sorka z poniedzialku nici.zapomnialam o chilli.mowila mi chyba w czwartek.:roll:
ludzie-klepcie osbie tutaj terminy bo ja na zajeciach to niewiele PO nich pamietam chociaz dzisiejszy schemat ipo-v zapamietam sobie do konca zywota zapewne.:angryy:

Posted

Jako, że nie będzie nas na grupie na obronie we wtorek (18.09) - praca:angryy:, to prosiłbym o zapisanie nas na środę (19.09) na 9:30. Z tego co wyczytałem, to termin jeszcze wolny.