jfn Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [quote name='14ruda']Boszsz co za internet.Od 1,5 godziny próbowałam sie tu dostac.Tera jak chodzi cza isc spac.:angryy: Pozdrowienia macie od TZa.On tyz kce na forum.Ale go nie wpuszcze.:diabloti: A to kto???:p Ooooo! :loveu::loveu::loveu: 14ruda, masz może więcej naszych foteczek? :modla: Dzisiaj w dołku czy pod mostem? :p Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 pod mostem. oto zdjecia z weekendu.autorce dziekujemy:loveu:.spyder-przekaz prosze duze podziekowania dla narzeczonej:p.no i dla ciebie duze dzieki za zdjatka:p. max i agis zatrzymanie mamcia dawaj ta pilke marsz do mnie-zanim wykona krzywulcowy siad:diabloti: rownaj na zwrotach Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 cd.max'a i agis rownaj w biegu zmiany komend przy nodze-waruj geba max'a przy siadzie jest powalajaca:evil_lol: view na trening-max i agis i petajacy sie ciagle za nimi i gledzacy nie-treser z hondurasu:diabloti: i geba maxa przy warowaniu:evil_lol: Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 whoopie i shida rownamy rownamy a z tylu przesladuje nas nie-treser honduranski:eviltong::diabloti: zatrzymanie Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 i ostatnie whoo i shidy do mnie ania i deedee Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 deedee z ania-cd do mnie rownamy maaamcia daaala piiilkeee:multi: chilli i justyna Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 gosia i szira do mnie-goska slucha co nie-treser gledzi bieeegnieeemy Quote
Szira/Gosia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Dobrze że rozmazana jestem :eviltong: Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 edox i spyder piiiilkaaa:multi: rownamy zatrzymanie ruszenie obejscie do nogi Quote
Szira/Gosia Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 [SIZE="4"]Tresser to jutro mam po was być???:lol::lol::lol: Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 cd edox'a i spydera wykonczenie siad w marszu w tyl zwrot w biegu koka-nasza tollerka z baardzo duzim tatuskiem ktory robi zaaa duuuze kroki i "ja se mala kobietka i nie moge nadazyc":evil_lol: siad-zostan rownamy i probujemy nadazyc Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 TAK MLOTKU:evil_lol: cd.koki teraz spadam na trening bo zaraz zarwe w leb.jak wroce kolo 17 wstawie reszta[bu i timona]. Quote
monisieczka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ledwo zyję ale udało się !!!!! przewlokłam ten pie.... sznurek przez tą pie.... piłeczkę uffffff. jak ja tego nienawidze... Quote
Eddiii Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 no brawo Monisia :happy1: taka mala rzecz a cieszy:evil_lol: Quote
Spyder Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Przepraszamy za jakość zdjęć, ale to nowy aparat i nie zdążyliśmy się go jeszcze w pełni nauczyć:oops: Trochę eksperymentowaliśmy z ustawieniami , co zresztą widać na zdjęciach Następne zdjęcia powinny już być o wiele lepszej jakości. Obiecujemy. Ayshe - Przekazałem Marioli Twoje podziękowania. Kazała podziękować Ci:Rose: Aha, w razie czego, to poleca się na przyszłość. Aparat będziemy brali na każde zajęcia (na te wieczorem może nie, bo i tak będzie za kiepskie oświetlenie) Quote
Wyjątek Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ayshe wstrzymaj się na chwilke ze zdjeciami proszę i odpowiedz co z jutrem ? :) Quote
LAZY Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Fotorelacja extra! Wspaniale ta Twoja grupa pracuje Pani nie-treser:eviltong: Quote
agis Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Cudne zdjatka :loveu: Dziekujemy Marioli i nie-treserowi z hondurasu :multi: Quote
monisieczka Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 agis napisał(a):Cudne zdjatka :loveu: Dziekujemy Marioli i nie-treserowi z hondurasu :multi: co ma pudelki sąsiadki Quote
dorplant Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 ale mi sie fajnie ogladało !!:multi: A od dzis jestem fanka edoxa :loveu::loveu::loveu: fajowski ten szczenior ,fajowski ! Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 jeszcze zdjecia:diabloti:. edox wejscie w tyl zwrot w biegu zatrzymanie dynamiczne do mnie z wypuszczenia przez pomocnika siad Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 nie-treser z hondurasu bardzo dziekuje za mile slowa:oops: w swoim imieniu i przewodnikow z psami:p.mamy jeszcze baaardzo duzo pracy.BARDZO duzo:roll::evil_lol: timon i eddiii rownamy:cool3: zatrzymanie do mnie mina timona-bezcenna:evil_lol::loveu: piiilkaaaaa :multi:i timon jako shark:cool3::evil_lol: Quote
Eddiii Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 :evil_lol: fajne :loveu:dziekujemy za zdjecia:p Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 i jeszcze jeden timon i eddiii zora i izoldas Quote
ayshe Posted September 19, 2007 Author Posted September 19, 2007 glonek i bubel czyli bu,czyli dzielo bernenskie pt."tata daj jeeeesc":razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts