Ivonna70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Shado (VPG 2) A:90 pkt. Chita (VPG 1) A:98pkt. Quote
Ivonna70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Okolo 14-stej Shado ma probe B. Konkurecja C jest jutro. W VPG 2 startuja tylko 4 psy. To normalne w tej klasie. Malo psow. VPG 1 ma dzisiaj probe C.Startuje 16 psow. VPG 3 miala dzisiaj tylko A. Startuje 21 psow. Niestety nie spamietalam sedziow.Bardzo egzotyczne nazwiska.Sedziuje dwoch finow-sedziuja konkurencje B-jeden dla 1 i 2 ,drugi dla 3.Konkurencje C sedziuje sedzia rosyjski.Konkurencje A sedziuja sedziowie estonscy. Wszyscy pozoranci sa z Federacji Rosyjskiej. Quote
shida Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 juuupi !!!!! wielkie brawa za pierwsza czesc :multi::multi::multi: i trzymamy kciuki dalej - za "psy sasiadki i ayshe z hondurasu" :loveu::loveu::loveu::diabloti: oby tak dalej :diabloti: Quote
Spyder Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :multi::multi::multi: Gratulacje dla Ayshe z psami sÄ…siadki:lol::multi::multi::multi: Quote
jfn Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Spyder napisał(a):z psami sąsiadki :megagrin: Quote
BeataG Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Gratulacje dla ayshe i moich ulubionych onków. :) A przy okazji mam pytanie - dlaczego Shado startuje w 2 a Chita w 1? Znaczy Shado to chyba rozumiem - ze względu na wiek, żeby tę 2 zrobił. Ale czemu Chita jeszcze w 1? Quote
Ivonna70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Tak. Dla Shado to ostatnia szansa zrobienia 2. Nie wiadomo czy przeskoczy palisade i nie wiadomo czy utrzyma sie na probie odwagi na rekawie. Nie tylko z powodu nie posiadania klow. Przywilejem wieku jest meczenie sie. Shado, po rewirze i dwoch chwytach ,moze juz nie miec sily na utrzymanie sie, na probie odwagi ,na rekawie. Na treningach nie bral wiecej niz trzy chwyty. Chita w tym roku robi tylko jedynki(SchH,IPO,VPG). Nie musi sie spieszyc. Nie ma do czego. Starty sa dla niej sprawdzianem,jak daleko zaszla w resocjalizacji. Podzielam opinie Ayshe i Uwe,ze to nie jest pies do sportu. W przyszlym roku Chita bedzie zdawala 2.Na schematach 2 pracuje od czerwca. Natomiast 3 bedzie zapewne robila za dwa-trzy lata. ps.O co chodzi z tymi psami sasiadki? Quote
Spyder Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 jfn napisał(a)::megagrin: Tak, tak. Do takiego wniosku doszła Ayshe, po wypowiedziach naszej, zbanowanej już na szczęście, koleżanki:lol: Ivonna70 napisał(a): ps.O co chodzi z tymi psami sasiadki? Tak powiedziała Ayshe po ostatnim treningu w czwartek na Polch, jak rozmowa zeszła na temat postów Ani Skaly. Quote
Wyjątek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 ayshe ja już po egzaminie. w poniedziałek wyniki. jak dobrze pójdzie to juz w przyszłym tygodniu chciałabym sie u Ciebie zjawić :) Na początek proponujesz zajecia indywidualne czy w grupie? Quote
monisieczka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 shida napisał(a):juuupi !!!!! wielkie brawa za pierwsza czesc i trzymamy kciuki dalej - za "psy sasiadki i ayshe z hondurasu" i za tresera co nie jest treserem i za wolny honduras i wyspy Vanatou!!!! Quote
Ivonna70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Shado B:96 pkt. Jestem dumna z niego -jak ze swojego psa. Niesamowity pies. Skoczyl palisade.Dal rade. Chita ma konkurencja C miedzy 15 a 16. Dziekuje za wyjasnienie kwestii "psow sasiadki". Quote
shida Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ivonna70 napisał(a):Shado B:96 pkt. Jestem dumna z niego -jak ze swojego psa. Niesamowity pies. Skoczyl palisade.Dal rade. WOW super shado ! :) ten pies jest genialny !!!!:loveu: marzenie by moc takiego miec ! :loveu: to teraz dalej trzymamy kciuki za "wysoka blondynke:eviltong: bez meza:cool3: i dziecka:cool3: ktora wcale nie jest teraz poza polska i nie startuje w zawodach..." i to z psami sasiadki :cool3::eviltong: Quote
Ivonna70 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Podzielam Twoja opinie Shida. Nieoczekiwanie dla mnie,zatwardzialej zwolenniczce ONkow z DDRu,jestem od ponad poltora roku zakochana w tym psie. Chita C:94pkt. Cytujac Ayshe:"Sedzia-kret.Pozorant dosc dziwny." Reszta wynikow jutro. Pozdrawiam. Quote
dorplant Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Wielkie gratulacje dla ayshe !!:multi: :multi: Quote
shida Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 super !! :) oby tak dalej :))) a co do upodoban..coz ja chyba zaczynam przestawac na nie patrzec - coraz bardziej skupiam sie na konkretnych cechach czy wlasnei poszczegolnych psach... no nie wiem jak to opisac ;) ale na pewno nie jest juz to tylko kwestia upodoban rasy/typu... ;) Quote
BeataG Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Brawo! A ayshe zawsze będzie mówić, że sędzia był ślepy, już się do tego przyzwyczaiłam. :evil_lol: Quote
Ivonna70 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chita B:92 pkt. VPG 1 mialo konkurencje B od 8.30. Chita z wynikiem 98-92-96 zajela miejsce pierwsze. Ayshe jest zdegustowana poziomem ocen. Oczywiscie nie omieszkala zaznaczyc,ze nie ma to ,jak niemieccy sedziowie. Shado bedzie mial konkurencje C okolo godziny 11. Zaciskam kciuki z calej sily. Quote
ara Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 To brawa dla Chity:klacz:i trzymamy :kciuki: za Shado Quote
Ivonna70 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Shado C:96 pkt. Dwa psy zostaly zdyskwalifikowane za niepuszczenie rekawa w VPG 2. Tym sposobem Shado wygral VPG 2 punktacja 90-96-96. Drugi pies mial ponizej 90 pkt.i zajal drugie miejsce. Komentarz Ayshe:"Zabawne zawody". W VPG 1 bylo 6 dyskwalifikacji. Wynikow VPG 3 nie znam. Pozdrawiam. Quote
dorplant Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 brawo shado :loveu: !!!! brawo chita :loveu: !!!! te dyskwalifikacje to za nie puszczenie? Quote
Recommended Posts