mimoza Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 ayshe Czwartek o 10.00. Super. We wtorek wieczorem potwierdzę na 100%, bo jeśli się znowu okaże, że mam jakieś cholrene zapalenie, to nie będę mogła się w ogóle schylać. Grrr! Normalnie stara baba jestem. :angryy:
ayshe Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 stawiaj sie do czwartku na nogi bo cie nawiedze i sama postawie:diabloti: :razz:
ayshe Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 pooszczedzam cie troche najwyzej.troche.hmmmm.jak ja to wytrzymam?no nei iwem.:roll: .sladzik mu uloze i takie tam.....garbic sie nei bedziesz i giac w strone psa przynajmniej:diabloti:
ayshe Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 kochani mysle ze dobrze by bylo zeby nasze zawody odbyly sie 6/7/8 lipca.to piatek,sobota ,niedziela. planik bylby taki ze w piatek zrobilibysmy posluszenstwo,w sobote slady a w niedizele obrone.w kazdy dzien bylby 1 wygrany tak zeby ktos kto wybiera tylko jedna konkurencje nie musial startowac we wszystkich.w niedziele dodatkowo wylaniany bylby na podstawie punktacji z 3 dni pies i przewodnik najlepszy z tych ktore startowaly we wszystkich dniach. regulamin dostaniemy w okolicach piatku.rozmawialam juz z uwe. w dzien sladowy slady beda mialy 4 godziny i zrobimy ok 1000m.6 roznych zalaman,6 przedmiotow.sektor do znalezienia podstawy tak jak w fh.podloze-laki.raczej terenowe:cool3: . pojade ,rozloze a wy dojedziecie.slady beda losowane razem z kolejnoscia tj-losuje slad np4 tj startuje 4. posluszenstwo nie wiem dokladnie jak bedzie ywgladalo-zobacyzmy co wymysli uwe-ma to byc w sumie prawie ipo z wariacjami na temat :cool3: . obrone-tez napisze uwe.obrona bylaby w niedizele.u glonkow ale tam za ambona gdzie krecilismy ostatnio trening z obrony.ale troche dalej po lewo.glonki jak by byly mile to by sprawdzily czy tam rowno jest.:cool1: .bo ja osbie na powtorne pekniecie czegos w stopie raczej nie chcialabym pozwolic.wprawdzie stope se rozwalilam pozorujac wambo ale w sumie nasuwa mnie po wysilku non stop:angryy: co mnie wkurza. nagrody dla zwyc.1,2,3 dnia i ogolnego czyli 4.:cool3: .tak to widze w skrocie.:p
shida Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 wow.... to ja juz sie boje... bo z tego milego pomyslu to wyszly takie duuuze i powazne zawody i wogole...heh...
Romas Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Slady ,slady i po sladach :-) Bianka tez wymiotowala ... mrowkami wiec moze zmowiły sie z Woo .Tyle ,ze ja musialam jej reszte sladu odpuscic bo ona nie chciala tropic tylko trawe zrec . A suche buty i skarpety przygotowane w samochodzi uratowaly mi zycie :-) ,bo popedzilam na dzialke i w domu wyladowalam dopiero poznym wieczorem . Zawody macie ..fajnie :-) Bede trzymac kciuki za moje ulubione pieski :-)
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='shida']wow.... to ja juz sie boje... bo z tego milego pomyslu to wyszly takie duuuze i powazne zawody i wogole...heh...[/quote]ani duze ani powazne.to sprawdzian dla grupy.w atmosferze zawodow.to wszystko.powazne zawody to np.kwalifikacje do ms ipo;) . zapomnialam powiedizec ze w ostatni weekend czerwca zostalismy zaproszeni z psami na piknik przez radnego czy kogos tam:roll: .tak wiec pod strzechy kaganek kynologicznej oswiaty trza niesc.dlaczego?zebysmy mogli deptac ludizom laki i pola na sladach:diabloti:.pisze jakby ktos nei zalapal co wczoraj mowila ania.
Eddiii Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 tia, szkoda ze te ani powazne ani duze zawody wypadaja nam po dlugiej przerwie :placz:
Szira/Gosia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='ayshe']pisze jakby ktos nei zalapal co wczoraj mowila ania.[/QUOTE] Hej a ja nic nie wiem:cool1: może mnie oświecicie:cool1:
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Eddiii']tia, szkoda ze te ani powazne ani duze zawody wypadaja nam po dlugiej przerwie :placz:[/quote]nic na to nie poradze.raz jedno wyjezdza albo costam raz drugie..i tak w kolko.wszystkim nie dam rady dogodzic a to musi sie odbyc w lipcu.prosilas zeby poczekac az wrocisz.:cool1: .
shida Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 no wlasnie ja tez o zadnym pikniku u radnego nic nie wiem :) ale bylam malo przytomna to wszystko mozliwe ;) i wogole to kogo ten piknik dotyczy? naszej grupki sladowej czy tresera czy no nie wiem :) bo jak naszej grupki sladowej to czy mamy kokardki na uszkach zawiazac? no jak to sie ma do egzaminu pt ???????????? :) czyli czy chodzi o ten 30 czerwca czy ten wczesniejszy kiedy ty jedziesz na zawody ? :)
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Hej a ja nic nie wiem:cool1: może mnie oświecicie:cool1:[/quote]ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll: shida-rrrany no co wy nikt nic nie slyszal?:).boszsz.... cala grupa jest zaproszona.wszyscy.kokardki?moga b yc.bedziesz miala urozmaicenie po egzaminie pt:). [B]zawody w danii mam23/24 czerwca.wyjezdzam w piatek 22 a wracam we wtorek na zajecia bo wdepne do marlenkoogsdeich wycalowac swoje piesie.[/B]
shida Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='ayshe']ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll:[/QUOTE] aaaa to fajnie :) zalozymy odswietna smyczke :loveu: i bedizemy robily totalny socjal z borderem nie lubiacym ludzi :diabloti: [QUOTE] shida-rrrany no co wy nikt nic nie slyszal?:).boszsz.... [/QUOTE] no ja nie slyszalam - ale nei powiem moja przytomnosc wczoraj byla maaarna... w drodze powrotnej kilak razy malo do rowu nie wjechalam:shake: jakmi siadaja kolana to powinnam jezdzic z kims zeby chociaz cos do mnei gadal - wtedy jakos lepiej jest :roll: [QUOTE]cala grupa jest zaproszona.wszyscy.kokardki?moga b yc.bedziesz miala urozmaicenie po egzaminie pt:).[/quote] hihihihihi nie ma sprawy - fajne odprezenie :) jedynie mam nadzieje ze to jakos popoludniu albo najlepiej w nieziele :cool3:
Szira/Gosia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='ayshe']ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll: [/QUOTE] Tylko nie głuchoto :mad: :mad: :mad: nie słyszałam bo szłyście przodem i Ania do Ciebie mówiła:lol: a później jak nie pamiętasz:razz: to odrazu pojechałyśmy do domu i nie zdążyliśmy pogadać:p [B]BABO JEDNA[/B]
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wogole nie moglas slyszec bo ania to mowila jak deptalas slad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe. no wlasnie pokaze wam gdzie psy tylkami szczekaja bo padlo pytanie gdzie to jest i prosze: [img]http://img74.imageshack.us/img74/4079/mkd2mz9.gif[/img] [img]http://img524.imageshack.us/img524/6254/mkd2mz9.gif[/img] [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/5247/mkdxw3.gif[/IMG]
Szira/Gosia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 To już na gorsze zadupie wywiać was nie mogło:razz: :eviltong:
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 od razu zadupie...no cos ty...:eviltong: amakor-:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaa...nie nie francja-dam wieksza mapke:cool3: :lol: [img]http://img126.imageshack.us/img126/951/mkd3zk1.gif[/img]
Szira/Gosia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 No zadupie jak bum cyk cyk:eviltong: :eviltong: :eviltong: zero cywilizacji i takie tam:eviltong:
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 ty se uwazaj bo ja slyszalam ze reich to rdzen cywilizacji europejskiej:razz: :diabloti: poza tym mloteczku pamietaj ze jedziesz tam ze mna do roboty to se tak nie folguj z ta kpina;)
amakor Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Nie jest tak źle. Akurat w połowie drogi z tego zad... :razz: do Warszawy będziesz mogła wpadać do mnie na kawkę :lol: Już teraz zapraszam
Szira/Gosia Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 [quote name='ayshe']ty se uwazaj bo ja slyszalam ze reich to rdzen cywilizacji europejskiej:razz: :diabloti: poza tym mloteczku pamietaj ze jedziesz tam ze mna do roboty to se tak nie folguj z ta kpina;)[/QUOTE] No dobra wywiało was do kolebki cywilizacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (nie wiem tylko czy europejskiej):eviltong: :eviltong: :eviltong:
ayshe Posted June 4, 2007 Author Posted June 4, 2007 [quote name='amakor']Nie jest tak źle. Akurat w połowie drogi z tego zad... :razz: do Warszawy będziesz mogła wpadać do mnie na kawkę :lol: Już teraz zapraszam[/quote]no dzieki za zaproszonko:loveu: .tez uwazam ze nie jest tak zle.w koncu som gorsze miejsca:p .......chyba:roll: .
Recommended Posts