Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe
Czwartek o 10.00. Super. We wtorek wieczorem potwierdzę na 100%, bo jeśli się znowu okaże, że mam jakieś cholrene zapalenie, to nie będę mogła się w ogóle schylać. Grrr! Normalnie stara baba jestem. :angryy:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pooszczedzam cie troche najwyzej.troche.hmmmm.jak ja to wytrzymam?no nei iwem.:roll: .sladzik mu uloze i takie tam.....garbic sie nei bedziesz i giac w strone psa przynajmniej:diabloti:

Posted

kochani mysle ze dobrze by bylo zeby nasze zawody odbyly sie 6/7/8 lipca.to piatek,sobota ,niedziela.
planik bylby taki ze w piatek zrobilibysmy posluszenstwo,w sobote slady a w niedizele obrone.w kazdy dzien bylby 1 wygrany tak zeby ktos kto wybiera tylko jedna konkurencje nie musial startowac we wszystkich.w niedziele dodatkowo wylaniany bylby na podstawie punktacji z 3 dni pies i przewodnik najlepszy z tych ktore startowaly we wszystkich dniach.
regulamin dostaniemy w okolicach piatku.rozmawialam juz z uwe.
w dzien sladowy slady beda mialy 4 godziny i zrobimy ok 1000m.6 roznych zalaman,6 przedmiotow.sektor do znalezienia podstawy tak jak w fh.podloze-laki.raczej terenowe:cool3: .
pojade ,rozloze a wy dojedziecie.slady beda losowane razem z kolejnoscia tj-losuje slad np4 tj startuje 4.
posluszenstwo nie wiem dokladnie jak bedzie ywgladalo-zobacyzmy co wymysli uwe-ma to byc w sumie prawie ipo z wariacjami na temat :cool3: .
obrone-tez napisze uwe.obrona bylaby w niedizele.u glonkow ale tam za ambona gdzie krecilismy ostatnio trening z obrony.ale troche dalej po lewo.glonki jak by byly mile to by sprawdzily czy tam rowno jest.:cool1: .bo ja osbie na powtorne pekniecie czegos w stopie raczej nie chcialabym pozwolic.wprawdzie stope se rozwalilam pozorujac wambo ale w sumie nasuwa mnie po wysilku non stop:angryy: co mnie wkurza.
nagrody dla zwyc.1,2,3 dnia i ogolnego czyli 4.:cool3: .tak to widze w skrocie.:p

Posted

Slady ,slady i po sladach :-) Bianka tez wymiotowala ... mrowkami wiec moze zmowiły sie z Woo .Tyle ,ze ja musialam jej reszte sladu odpuscic bo ona nie chciala tropic tylko trawe zrec .
A suche buty i skarpety przygotowane w samochodzi uratowaly mi zycie :-) ,bo popedzilam na dzialke i w domu wyladowalam dopiero poznym wieczorem .

Zawody macie ..fajnie :-) Bede trzymac kciuki za moje ulubione pieski :-)

Posted

[quote name='shida']wow.... to ja juz sie boje... bo z tego milego pomyslu to wyszly takie duuuze i powazne zawody i wogole...heh...[/quote]ani duze ani powazne.to sprawdzian dla grupy.w atmosferze zawodow.to wszystko.powazne zawody to np.kwalifikacje do ms ipo;) .
zapomnialam powiedizec ze w ostatni weekend czerwca zostalismy zaproszeni z psami na piknik przez radnego czy kogos tam:roll: .tak wiec pod strzechy kaganek kynologicznej oswiaty trza niesc.dlaczego?zebysmy mogli deptac ludizom laki i pola na sladach:diabloti:.pisze jakby ktos nei zalapal co wczoraj mowila ania.

Posted

[quote name='Eddiii']tia, szkoda ze te ani powazne ani duze zawody wypadaja nam po dlugiej przerwie :placz:[/quote]nic na to nie poradze.raz jedno wyjezdza albo costam raz drugie..i tak w kolko.wszystkim nie dam rady dogodzic a to musi sie odbyc w lipcu.prosilas zeby poczekac az wrocisz.:cool1: .

Posted

no wlasnie ja tez o zadnym pikniku u radnego nic nie wiem :) ale bylam malo przytomna to wszystko mozliwe ;) i wogole to kogo ten piknik dotyczy? naszej grupki sladowej czy tresera czy no nie wiem :)

bo jak naszej grupki sladowej to czy mamy kokardki na uszkach zawiazac? no jak to sie ma do egzaminu pt ???????????? :) czyli czy chodzi o ten 30 czerwca czy ten wczesniejszy kiedy ty jedziesz na zawody ? :)

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Hej a ja nic nie wiem:cool1: może mnie oświecicie:cool1:[/quote]ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll:
shida-rrrany no co wy nikt nic nie slyszal?:).boszsz....
cala grupa jest zaproszona.wszyscy.kokardki?moga b yc.bedziesz miala urozmaicenie po egzaminie pt:).
[B]zawody w danii mam23/24 czerwca.wyjezdzam w piatek 22 a wracam we wtorek na zajecia bo wdepne do marlenkoogsdeich wycalowac swoje piesie.[/B]

Posted

[quote name='ayshe']ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll:[/QUOTE]

aaaa to fajnie :) zalozymy odswietna smyczke :loveu: i bedizemy robily totalny socjal z borderem nie lubiacym ludzi :diabloti:

[QUOTE]
shida-rrrany no co wy nikt nic nie slyszal?:).boszsz....
[/QUOTE]

no ja nie slyszalam - ale nei powiem moja przytomnosc wczoraj byla maaarna... w drodze powrotnej kilak razy malo do rowu nie wjechalam:shake: jakmi siadaja kolana to powinnam jezdzic z kims zeby chociaz cos do mnei gadal - wtedy jakos lepiej jest :roll:

[QUOTE]cala grupa jest zaproszona.wszyscy.kokardki?moga b yc.bedziesz miala urozmaicenie po egzaminie pt:).[/quote]

hihihihihi nie ma sprawy - fajne odprezenie :) jedynie mam nadzieje ze to jakos popoludniu albo najlepiej w nieziele :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']ania mowila ze byl u niej jakis tam radny[WCZORAJ mowila na sladach gluchoto:eviltong: :evil_lol: ]i zaprosil nas na impreze piknikowa z psami.:roll:
[/QUOTE]

Tylko nie głuchoto :mad: :mad: :mad: nie słyszałam bo szłyście przodem i Ania do Ciebie mówiła:lol: a później jak nie pamiętasz:razz: to odrazu pojechałyśmy do domu i nie zdążyliśmy pogadać:p [B]BABO JEDNA[/B]

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wogole nie moglas slyszec bo ania to mowila jak deptalas slad:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe.
no wlasnie pokaze wam gdzie psy tylkami szczekaja bo padlo pytanie gdzie to jest i prosze:
[img]http://img74.imageshack.us/img74/4079/mkd2mz9.gif[/img]
[img]http://img524.imageshack.us/img524/6254/mkd2mz9.gif[/img]
[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/5247/mkdxw3.gif[/IMG]

Posted

od razu zadupie...no cos ty...:eviltong:
amakor-:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: aaaaa...nie nie francja-dam wieksza mapke:cool3: :lol:
[img]http://img126.imageshack.us/img126/951/mkd3zk1.gif[/img]

Posted

ty se uwazaj bo ja slyszalam ze reich to rdzen cywilizacji europejskiej:razz: :diabloti:
poza tym mloteczku pamietaj ze jedziesz tam ze mna do roboty to se tak nie folguj z ta kpina;)

Posted

Nie jest tak źle. Akurat w połowie drogi z tego zad... :razz: do Warszawy będziesz mogła wpadać do mnie na kawkę :lol: Już teraz zapraszam

Posted

[quote name='ayshe']ty se uwazaj bo ja slyszalam ze reich to rdzen cywilizacji europejskiej:razz: :diabloti:
poza tym mloteczku pamietaj ze jedziesz tam ze mna do roboty to se tak nie folguj z ta kpina;)[/QUOTE]

No dobra wywiało was do kolebki cywilizacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: (nie wiem tylko czy europejskiej):eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='amakor']Nie jest tak źle. Akurat w połowie drogi z tego zad... :razz: do Warszawy będziesz mogła wpadać do mnie na kawkę :lol: Już teraz zapraszam[/quote]no dzieki za zaproszonko:loveu: .tez uwazam ze nie jest tak zle.w koncu som gorsze miejsca:p .......chyba:roll: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...