Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Ja zamawiam w telekarmie i zawsze karma na czas,kurier zawsze do mnie dzwoni o której bede w domu zeby nadarmo nie jeżdzić.Raz musiałam wyjasniac gdzie żarło i sie okazało,że po zamówieniu komp sie zawiesił mój i "potwierdź" wcale sie nie potwierdziło i karma lezała w koszyku.:p Ale dostałam ciasteczka:p
A co do KDD znajomy miał identyczna sytuacje jak Glonek.Karmy nie mieli na stanie wiec nie wysłali ale ponad 2 stowy na konto przyjeli z radościa nie informujac nikogo o niczym.:angryy:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lara']spox, ja mam wozek na takie ewentualnosci ;) :p najgorzej tego wora tylko wwalic lub wyciagnac z samochodu, potem juz z gorki :eviltong:[/quote]
a ten wózek to sam z karmą wchodzi po schodach:crazyeye: czy go wnosisz:diabloti: ,ewentualnie wciągasz?:evil_lol:

Posted

wrocilam,nagrywalismy filmik:diabloti: nooo ja sie kiedys wykoncze nerwowo:cool3: :mad: ...faaaajnie 10 godzin.superancko.nic na oczka nie widze.wino bylo tez dobre:lol: .teraz musze smigac i zrobic zakupy bo jutro wracaja suki i 4 glodnych facetow +jedno rownie glodne dziecko.wroca pewnie padnieci i z pustymi brzuchami.

Posted

tez wrocilam :cool1: szczesliwie, pomimo ze cala droge sie drapalam :roll: :angryy: W domu zdjelam z siebie kolejnego kleszcza :angryy: i mam wrazenie, ze jeszcze jakies po mnie laza :placz: Zaraz bede sprawdzac Maxa.
Wykoncze sie nerwowo przez to scierwo :placz: :angryy: :mad:

Posted

hihihihihi....tupot malych stooooop po skorze czuuuujesz lalalalalaaaaa:razz: :evil_lol:
ps chcialam dodac ze ja za to jestem do kosci objedzona przez meszki

Posted

[quote name='ayshe']hihihihihi....tupot malych stooooop po skorze czuuuujesz lalalalalaaaaa:razz: :evil_lol:
ps chcialam dodac ze ja za to jestem do kosci objedzona przez meszki[/quote]
gdzie tak zaszalałyście?

Posted

[quote name='ayshe']w glonkowie:diabloti:[/quote]

W Glonkowie było zajefajnie dzisiaj. U mnie wszystko padło po powrocie - dzieciok śpi, mąż śpi a Chilli to chyba jutro rano będę na jakimś wózeczku na siusiu wywozić :loveu:
Jak ja to kooooocham jak oni wszyscy tacy umordowani :evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']wrocilam,nagrywalismy filmik:diabloti: nooo ja sie kiedys wykoncze nerwowo:cool3: :mad: ...faaaajnie 10 godzin.[/QUOTE]

jakie 10????????????? hihi my z whoo wybyysmy o 7:00 :cool1: wrocilysmy o 19:30:razz: czyli whoo byla poza domem - patrz "na szkoleniu" - 12,5h :diabloti:

to mam przechlapane u hodowcy :eviltong: tyle godzin biedny borderek nie siedzial w domku w lozeczku tylko lazil i cwiczyl lub jojczal ze za wolno jedziemy autkiem :loveu:

[QUOTE]superancko.nic na oczka nie widze.wino bylo tez dobre:lol: .teraz musze smigac i zrobic zakupy bo jutro wracaja suki i 4 glodnych facetow +jedno rownie glodne dziecko.wroca pewnie padnieci i z pustymi brzuchami.[/quote]

hihi no tak ja co prawda takiego nawalu ludu nie mam ale tez sklepik zaliczony... i nawet psiakom sie ciut dostalo (skrzydelka kurze) choc niewiele mieli na skaldzie :mad:

Posted

[quote name='dorotak']Nie musisz się tłumaczyć :evil_lol: Po prostu myślałam, że będę Ci mogła kibicować w starcie. Ale jak nie teraz, to innym razem ;)[/quote]

niom tez mialam nadzieje ze sie bedziemy zblaznialy :cool3: choc po dzisiejszym nagrywaniu jestem raczej pesymistycznie nastawiona do ewentualnego wyniku :placz: koszmar - tak zle :cool1: to daaawno nie lazilo moje malenstwo:oops:

Posted

no piotrus z filipem se zaaaszaleli dzisiaj:cool3: :evil_lol: .a chilli...no coz to akurat norma...brak refleksyjnego myslenia o dniu nastepnym:lol: .nooo soooorki 12 godzin.....;).bieeeedny border:).ja musze ze swoimi tylek ruszyc bo zaczynaja sie przepychanki za futro.boszsz mam koszmarne psy:(.zero spokoju.

Posted

[quote name='Justyna&Chilli']W Glonkowie było zajefajnie dzisiaj. U mnie wszystko padło po powrocie - dzieciok śpi, mąż śpi a Chilli to chyba jutro rano będę na jakimś wózeczku na siusiu wywozić :loveu:
Jak ja to kooooocham jak oni wszyscy tacy umordowani :evil_lol:[/quote]

jak ci dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moje padlo w aucie... po czym dotelepalo siedo domku... o dziwo zjadla ponad 1kubek... nawet moze prawie1,5 kubka !!!! po czym przymusowo poszlo spac bo musialam wybyc do skalpu...jak wrocilam to chciala mi wepchac pilke do rzucania :shake: popukalam jej w lepetyne i dala sobie spokoj :lol: he po co ja jej ten reumaphyt dawalam? :razz:

Posted

shida-to witaj w klubie.ja ide na spacer bo mi po scianach chodza:(.a chce mi sie...jak cholera....mopsy...mopsy...why ja nie mam takich pieskow?:(.tylko takie popaprane ciule.

Posted

[quote name='ayshe']shida-to witaj w klubie.ja ide na spacer bo mi po scianach chodza:(.a chce mi sie...jak cholera....mopsy...mopsy...why ja nie mam takich pieskow?:(.tylko takie popaprane ciule.[/quote]

No to ja mam jednak suuuper, u mnie nadal wszystko śpi snem kamiennym :multi:
Ahhh jakie to miłe jak inni muszą a ja nie :evil_lol: - przynajmniej na razie.
Miłego spacerku:eviltong:

Posted

hihihihi mam uzytka :) mam uzytka ;) ooo wlasnie moj uzytek napastuje dominika !!! heheheheheheh mam szczescie ze whoo sie zauczyla ze mnie nei wrobi w rzucanie ani inne zabawy jak ja jej nie zaproponuje czegos....hihihi wiec meczy teraz dominika ;)

coz 12h... przegiela i teraz jest tak nakrecona ze pada na pysk ale ma klopoty z tym by sie wyciszyc i pojsc spac...

Posted

uo jesusicku jak padlam dzisiaj:shake: .no dobra.jestem juz w domciu i czekam na brygade bieszczadzka....zaraz jeza urodze tak dlugo swoich dziewczynek nie widzialam:multi: :multi: :multi: :multi: ....jak to dobrze ze juz wracaja:loveu:

Posted

hihi whoo tez padla ;) zreanimowala sie na kilka chwil by zjesc - dziwo znow zjadla duuuzo bo prawie caly kubek ! i jeszcze skrzydelkiem zagryzla... i spi... odkad wrocilysmy to spi ;) coz odreagowuje hihihihihi :) pewnie dopiero we wtorek rano bedzie miala korbe :)

Posted

[quote name='shida']wyglaszcz mocno sunki jak wroca :)[/quote]nooo chyba bedzie imprezka z powodu ich powrotu ale najpier musze isc do lasku na spacer z dwoma glabami,ktorym juz sie znuuudzilo spanie:shake: .

Posted

acha bede w najblizszych dniach w hurtowni - tak nagle wyszlo niespodziewanie...

tak ze jakby ktos potrzebowal cos z hurtowni to pliz dajcie znac w miare szybko :) nastepny raz pewnie kolo konca miesiaca lub poczatku nastepnego bedzie...

ayshe - dla ciebie fiprexy plus obroze? cos jeszcze ? :)

Posted

[quote name='shida']acha bede w najblizszych dniach w hurtowni - tak nagle wyszlo niespodziewanie...

tak ze jakby ktos potrzebowal cos z hurtowni to pliz dajcie znac w miare szybko :) nastepny raz pewnie kolo konca miesiaca lub poczatku nastepnego bedzie...

ayshe - dla ciebie fiprexy plus obroze? cos jeszcze ? :)[/QUOTE]

Ja poproszę:multi: :multi: :multi: 3 fiprexy XL:lol:

Posted

ja kcem dwa fiprexy i dwie obroze sabunol.kaaaasiora we wtoreczek.
[B]wrocili!!!![/B]znalezli mnie w lasku na spacerku i zostalam przez sucze zdemolowana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .aaale siem stesknilaaaam i one chyba troszke tez [tj.ucieszyly sie na moj widok bo z owcami raczej nie wygram...i ...z pozorantem...i...nooo:roll: tiaaa]bo nabylam kilka nowych siniakow :cool1: .zderzenie z onkami zaaawsze boli:evil_lol: .iii nareszcie wszystko jest normalnie i wszyscy sa.ja nieznosze zmian-irytuja mnie.:mad:

Posted

[quote name='shida']heheheheheheh mam szczescie ze whoo sie zauczyla ze mnie nei wrobi w rzucanie ani inne zabawy jak ja jej nie zaproponuje czegos....hihihi wiec meczy teraz dominika ;) [/quote]
apropo, to Whisky saJo umie komende "idź do cioci" i wtedy zanosi piłeczkę jakiejś innej osobie, żeby porzucała... ale tak nakręconego psa na piłkę to ja w życiu nie widziałam :crazyeye: :diabloti:

Posted

kooochana ...pilka to generalnie taki przedmiot tenteges:loveu: ...norrrmalnie odpalka:evil_lol: ...ja nie lubie pilek no ale coz zrobic...sa mile,latwe i przyjemne...wole zdecydowanie gryzaki.ale pilka do zabawy i do wybiegania-szuper szprawa:evil_lol: .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...