14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):a co nie zalapales?przeca gadamy szyframi co dla postronnych ma specjalnie wygladac na gadanie trzy po trzy:diabloti: no,no.a sie jedna wygadała i wszystko stało sie jasne.:evil_lol: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 [quote name='AM']Tak czytam i czytam i... ayshe, co Ty robisz tym biednym ludkom na treningach? :crazyeye: no wlasnie nie wiem:razz: .one chyba jeczec lubiejom sobie.takie hobby:roll: :evil_lol: . Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):lepiej nie pytaj, słowo. Mniej wiesz lepiej śpisz jak mawiał Herr Kloss:diabloti::diabloti:. a swoja droga to jakos nikt nas nie traktuje pradem żeby chodzić na zajatka.... eeech człowiek to jakis dziwny jestbo czlowiek vel kobieta jest masochista.to stwierdzam wyjac za uwe do ksiezyca:roll: :lol: ...jak przyjedzie to po dwoch dniach bede jeczala ze sie nade mna zneca.bo:po pierwsze primo:czasem,ale czasme moglby powiedziec ze cos robie dobrze.po drugie primo[:cool3: ]:jezor sobie przydeptuje,psy tez ale one sa z tego powodu szczesliwe a ja juz nie za bardzo:roll: :lol: .herr kloss?to pipa byla.herr uwe to jest dopiero esesmanskie nasionko:diabloti: [tiaaaa:cool1: ]. ale chyba drodzy kursanci skads to znacie?brak pochwal?duzo stwierdzen:no super ale to i to zle:diabloti: . Quote
Szira/Gosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a): ale chyba drodzy kursanci skads to znacie?brak pochwal?duzo stwierdzen:no super ale to i to zle:diabloti: . O tak znamy aż za dobrze:eviltong: Quote
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Kursantów trza uczyc na smakole.Za każde dobrze zakomunikowane ćwiczenie psu-browar:eviltong: ;) Quote
saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):Kursantów trza uczyc na smakole.Za każde dobrze zakomunikowane ćwiczenie psu-browar:eviltong: ;) A za kazde zle, 1 gr dla instruktora. Bylabym bogata :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):Kursantów trza uczyc na smakole.Za każde dobrze zakomunikowane ćwiczenie psu-browar:eviltong: ;) Fuj nie lubiem:eviltong: Quote
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 saJo-zeta dla szkoleniowca.musisz zbierać na nagródki:):cool1: Szira/Gosia-dla Ciebie ciacho?:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):saJo-zeta dla szkoleniowca.musisz zbierać na nagródki:):cool1: Szira/Gosia-dla Ciebie ciacho?:eviltong: Ciacha też nie chcę:eviltong: To może jabłuszko;) Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 to kielonek czegos mocniejszego.:evil_lol: .1gr?jesooo mialybysmy rezydencje z basenami saJo:evil_lol: . chwalenie jest bezsensu.treser jest po to zeby mowic co sie robi zle.jak sie cos robi dobrze to po co ma gadac?:eviltong: uwe ma ten minus bardziej minusowaty ode mnie ze jest strasznie upierdliwy i probuje[ale mu sie nie uda]zrobic ze mnie zawodnika.buahahaha:evil_lol: .a ja bym chciala zebyscie zdali ipo zanim wyprowadze sie nad piekne morze polnocne:loveu: Quote
shida Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 a malego bordera to tez dotyczy? bo jak tak to jestesmy spokojne ze dluugo bedziemy mogly lazic na szkolonko ;) Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 shida napisał(a):a malego bordera to tez dotyczy? bo jak tak to jestesmy spokojne ze dluugo bedziemy mogly lazic na szkolonko ;)nooo ja nie iwem....jak otworzymy osrodek w niemczech to zapraszam:diabloti: Quote
BeataG Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Hehe, wystarczy Wermut. :evil_lol: Chyba że ayshe się w końcu wkurzy i sama z nim ten egzamin zda. :cool3: Quote
Szira/Gosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):to kielonek czegos mocniejszego.:evil_lol: OK może być:lol: tylko nie wiem kto będzie moja limuzyne później prowadził:eviltong: ayshe napisał(a):a ja bym chciala zebyscie zdali ipo zanim wyprowadze sie nad piekne morze polnocne:loveu: I tak z czystym sumieniem nas zostawisz:-( Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 BeataG napisał(a):Hehe, wystarczy Wermut. :evil_lol: Chyba że ayshe się w końcu wkurzy i sama z nim ten egzamin zda. :cool3: a ta jaki planik sobie uknula...cfaniaczek:evil_lol: .... Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Szira/Gosia napisał(a):OK może być:lol: tylko nie wiem kto będzie moja limuzyne później prowadził:eviltong: I tak z czystym sumieniem nas zostawisz:-(przeca mowilam ze wyjezdzam.nie robie tego na szybko bo wlasnie NIE CHCE WAS TAK ZOSTAWIAC.podjelam sie czegos i zamierzam dotrzymac slowa.a treserow jak mrowkow[rrrany jak ja lubie ten podkurzajacy acz prawdziwy tekscior:diabloti: ]. Quote
Szira/Gosia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):przeca mowilam ze wyjezdzam.nie robie tego na szybko bo wlasnie NIE CHCE WAS TAK ZOSTAWIAC.podjelam sie czegos i zamierzam dotrzymac slowa.a treserow jak mrowkow[rrrany jak ja lubie ten podkurzajacy acz prawdziwy tekscior:diabloti: ]. No ja myślałam że może zrezygnowałaś z tego głupiego planu wyjazdu:cool1: jak wyjedziesz to pewnie zakończę etap w moim życiu "Szkolenie psa" bo jakoś do innych treserów w Wawie mam duże zastrzeżenia:roll: Quote
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Naprawde sie wyprowadzasz?:-o Aleeeeeeeee jeesteeeeś.:placz: A daleko od Polskiej granicy?:cool3: bede miała blisko?:cool1: Quote
saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):saJo-zeta dla szkoleniowca.musisz zbierać na nagródki:):cool1: Nawet po odliczeniu kasiory na ngrodki bylabym bogata :eviltong: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Szira/Gosia napisał(a):No ja myślałam że może zrezygnowałaś z tego głupiego planu wyjazdu:cool1: jak wyjedziesz to pewnie zakończę etap w moim życiu "Szkolenie psa" bo jakoś do innych treserów w Wawie mam duże zastrzeżenia:roll:to ze otym nie mowie nie znaczy ze zmienilam plany.jestem pewna ze kogos znajdziecie-nie ma ludzi niezastapionych[poza otto kretschmerem i jochanem peiperem;)].poza tym marta zostaje.:p Quote
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 saJo napisał(a):Nawet po odliczeniu kasiory na ngrodki bylabym bogata :eviltong: Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1: A w ogóle to świadczy o kursantach;) Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):Naprawde sie wyprowadzasz?:-o Aleeeeeeeee jeesteeeeś.:placz: A daleko od Polskiej granicy?:cool3: bede miała blisko?:cool1:mysle ze to bedzie szlezwik albo cos w podobie.:loveu: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1: A w ogóle to świadczy o kursantach;) raczej o kurantach.treserzy to anielskie stworzenia o golebich sercach:diabloti: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):Mów do mnie jeszcze:pale o czym moj skarrrbie?morze polnocne wie gdzie jest?napewno musi byc nad zatoka helgolandzka:loveu: :loveu: . Quote
Recommended Posts