Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
a co nie zalapales?przeca gadamy szyframi co dla postronnych ma specjalnie wygladac na gadanie trzy po trzy:diabloti:

no,no.a sie jedna wygadała i wszystko stało sie jasne.:evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AM']Tak czytam i czytam i... ayshe, co Ty robisz tym biednym ludkom na treningach? :crazyeye:
no wlasnie nie wiem:razz: .one chyba jeczec lubiejom sobie.takie hobby:roll: :evil_lol: .

Posted

monisieczka napisał(a):
lepiej nie pytaj, słowo. Mniej wiesz lepiej śpisz jak mawiał Herr Kloss:diabloti::diabloti:. a swoja droga to jakos nikt nas nie traktuje pradem żeby chodzić na zajatka.... eeech człowiek to jakis dziwny jest
bo czlowiek vel kobieta jest masochista.to stwierdzam wyjac za uwe do ksiezyca:roll: :lol: ...jak przyjedzie to po dwoch dniach bede jeczala ze sie nade mna zneca.bo:po pierwsze primo:czasem,ale czasme moglby powiedziec ze cos robie dobrze.po drugie primo[:cool3: ]:jezor sobie przydeptuje,psy tez ale one sa z tego powodu szczesliwe a ja juz nie za bardzo:roll: :lol: .herr kloss?to pipa byla.herr uwe to jest dopiero esesmanskie nasionko:diabloti: [tiaaaa:cool1: ].
ale chyba drodzy kursanci skads to znacie?brak pochwal?duzo stwierdzen:no super ale to i to zle:diabloti: .

Posted

14ruda napisał(a):
Kursantów trza uczyc na smakole.Za każde dobrze zakomunikowane ćwiczenie psu-browar:eviltong: ;)

A za kazde zle, 1 gr dla instruktora. Bylabym bogata :diabloti:

Posted

to kielonek czegos mocniejszego.:evil_lol: .1gr?jesooo mialybysmy rezydencje z basenami saJo:evil_lol: .
chwalenie jest bezsensu.treser jest po to zeby mowic co sie robi zle.jak sie cos robi dobrze to po co ma gadac?:eviltong:
uwe ma ten minus bardziej minusowaty ode mnie ze jest strasznie upierdliwy i probuje[ale mu sie nie uda]zrobic ze mnie zawodnika.buahahaha:evil_lol: .a ja bym chciala zebyscie zdali ipo zanim wyprowadze sie nad piekne morze polnocne:loveu:

Posted

shida napisał(a):
a malego bordera to tez dotyczy? bo jak tak to jestesmy spokojne ze dluugo bedziemy mogly lazic na szkolonko ;)
nooo ja nie iwem....jak otworzymy osrodek w niemczech to zapraszam:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
to kielonek czegos mocniejszego.:evil_lol:

OK może być:lol: tylko nie wiem kto będzie moja limuzyne później prowadził:eviltong:

ayshe napisał(a):
a ja bym chciala zebyscie zdali ipo zanim wyprowadze sie nad piekne morze polnocne:loveu:

I tak z czystym sumieniem nas zostawisz:-(

Posted

BeataG napisał(a):
Hehe, wystarczy Wermut. :evil_lol: Chyba że ayshe się w końcu wkurzy i sama z nim ten egzamin zda. :cool3:

a ta jaki planik sobie uknula...cfaniaczek:evil_lol: ....

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
OK może być:lol: tylko nie wiem kto będzie moja limuzyne później prowadził:eviltong:

I tak z czystym sumieniem nas zostawisz:-(
przeca mowilam ze wyjezdzam.nie robie tego na szybko bo wlasnie NIE CHCE WAS TAK ZOSTAWIAC.podjelam sie czegos i zamierzam dotrzymac slowa.a treserow jak mrowkow[rrrany jak ja lubie ten podkurzajacy acz prawdziwy tekscior:diabloti: ].

Posted

ayshe napisał(a):
przeca mowilam ze wyjezdzam.nie robie tego na szybko bo wlasnie NIE CHCE WAS TAK ZOSTAWIAC.podjelam sie czegos i zamierzam dotrzymac slowa.a treserow jak mrowkow[rrrany jak ja lubie ten podkurzajacy acz prawdziwy tekscior:diabloti: ].

No ja myślałam że może zrezygnowałaś z tego głupiego planu wyjazdu:cool1: jak wyjedziesz to pewnie zakończę etap w moim życiu "Szkolenie psa" bo jakoś do innych treserów w Wawie mam duże zastrzeżenia:roll:

Posted

14ruda napisał(a):
saJo-zeta dla szkoleniowca.musisz zbierać na nagródki:):cool1:

Nawet po odliczeniu kasiory na ngrodki bylabym bogata :eviltong:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No ja myślałam że może zrezygnowałaś z tego głupiego planu wyjazdu:cool1: jak wyjedziesz to pewnie zakończę etap w moim życiu "Szkolenie psa" bo jakoś do innych treserów w Wawie mam duże zastrzeżenia:roll:
to ze otym nie mowie nie znaczy ze zmienilam plany.jestem pewna ze kogos znajdziecie-nie ma ludzi niezastapionych[poza otto kretschmerem i jochanem peiperem;)].poza tym marta zostaje.:p

Posted

saJo napisał(a):
Nawet po odliczeniu kasiory na ngrodki bylabym bogata :eviltong:

Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1:
A w ogóle to świadczy o kursantach;)

Posted

14ruda napisał(a):
Naprawde sie wyprowadzasz?:-o Aleeeeeeeee jeesteeeeś.:placz: A daleko od Polskiej granicy?:cool3: bede miała blisko?:cool1:
mysle ze to bedzie szlezwik albo cos w podobie.:loveu:

Posted

14ruda napisał(a):
Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1:
A w ogóle to świadczy o kursantach;)

raczej o kurantach.treserzy to anielskie stworzenia o golebich sercach:diabloti:

Posted

14ruda napisał(a):
Mów do mnie jeszcze:p
ale o czym moj skarrrbie?morze polnocne wie gdzie jest?napewno musi byc nad zatoka helgolandzka:loveu: :loveu: .