saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 14ruda napisał(a):Ale odpalisz cos za pomysł?:p :cool1: Ja juz dawno wpadlam na ten pomysl i strasze tym swoich kursantow. Tylko...co ja ym z taka kasa robila :eviltong: Quote
saJo Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):ale o czym moj skarrrbie?morze polnocne wie gdzie jest?napewno musi byc nad zatoka helgolandzka:loveu: :loveu: . :roll: :roll: :roll: Quote
14ruda Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Morze Północne jest na północy.:diabloti: I daleko ode mnie.Nie mozesz do Cottbus?:) Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 musze miec blisko do tescia.a uwe dobrze by bylo zeby mial blisko do ojca.bo to juz mocno starszy pan.on opieki nie przyjmnie,honorny taki,ale w razie co to lepiej byc blizej.poza tym ja mam szczegolny sentyment[:cool1: ]do tych rejonow nad morzem polnocnym. Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 saJo napisał(a):Ja juz dawno wpadlam na ten pomysl i strasze tym swoich kursantow. Tylko...co ja ym z taka kasa robila :eviltong:wlasnie.kasa szczescia nie daje:razz: :diabloti: Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 widzisz ... straszysz nas ciagle wyjazdem ;) heh no pewnie ze rozumiem czemu chcesz jechac i wogole...ale..no prawda jest tez to ze czesc z nas jak ciebie nie bedzie w polsce nie bedzie miala juz okazji sie szkolic... ze tak naprawde razem z toba skonczy sie dal wielu psow i przewodnikow szansa na takie szkolenie i prace jaka maja... ok moze ktos inny sie troche zajmie tym... ale myslisz ze bedzie to to samo? ze w warszawie/polsce jest naprawde sporo osob z podobnym podejsciem? wiedza i zdolnosciami? ok marta bedzie prowadzila zajecia... ale no co ze sladami? IPO? kto sie na mnie wydrze ze nic nie obchadzi ze wedlug mni pies za wiele jeszcze nie umie a ja mam sie szykowac na zawody i tyle? tak ze nie sciemniaj ze treserow wiele i ze nic sie nie stanie bo to juz nie fer :( sama wiesz ze sa na grupie psy po "przejsciach z innymi treserami" i ze wcale nie tak prosto z tym....i ze to nie to samo !!! no i najwazniejsze ZE MY WCALE NIE CHCEMY INNEGO TRESERA i juz !!!! ;) Quote
Szira/Gosia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Podpisuję się pod słowami Kasi:roll: wszystkimi łapami:roll: Quote
Pyros-Aga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Podpisuję się pod słowami Kasi:roll: wszystkimi łapami:roll: Ja też a łap mam kilka. Kto nas tak zrozumie ibędzie znał mozliwości naszych psów? Kto zastosuje indywidualne podejście do każdego? Hmmm zdaje sie mało takich tresserów. Będzie bardzo przykro :-( kursantom, bo my dożywotnio sie zapisaliśmy :cool3: Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 jesooo no przestancie.:roll: . cholera znowu ten temat wyplynal:shake: .dziewczyny ja was bajdzio kocham:loveu: ale juz stara jestem...szkole 25 lat to baardzo dlugo jak dla mnie,czas jakos pomyslec o..no o starosci.ile ja jeszcze na tym cwiczaku postoje?no moze dam i rade ...i tak juz skonczylam prowadzenie grupowego szkolenia,raczej nie przyjmuje na szkolenia...nie odpowiadam na meile o szkolenie w 98%:roll: .daje namiary do innych szkol telefonicznie...koncepcja uwe jest baaardzo sluszna.jak zwykle zreszta...bo on wszystko zawsze gruntownie musi przemyslec....tutaj bedac szkoleniowcem spoza ZKwP zawsze bede czula sie jak treser dziesiatej kategorii.ale to inna kwestia.nie jestem zbyt dobrym szkoleniowcem-ot po prostu rzemieslnikiem-i zawsze to powtarzam.staram sie najlepiej jak umiem.ale sa lepsi ode mnie.w niemczech chcemy prowadzic osrodek,hodowle,warsztaty ,uwe zna mnostwo ludzi,bardzo dobrych szkoleniowcow...to bedzie z korzyscia dla moich psow z hodowli...uwe jest ode mnie mlodzszy o 12 lat.to ma pare facet.no i takie tam kwestie....nie wyprowadzam sie dla kasy.ja i tak nie rozumiem i nie zrozumiem pewnych jazd i jazdeczek ze swiata polskiej kynologii.niektore sytuacje sa tak chore ze ja czuje sie jak kretynka. Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 heh ale wiesz no ja przeciez napisalam na samym poczatku ze CIE ROZUMIEM i pewnie majac taka sytuacje tak samo bym zdecydowala....tylko...no zrozum i nas :( dla nas to pewnie bedzie koniec szkolenia... Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 chyba ze kurna pojedziemy za toba !!! ps... a bedzie tam jakas robota dla mnie? bo moze warto by zaczac nauke dojczlandzkeigo? Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 ty lepiej przyjedz po mnie tak kolo 18.30.a dojczlandzkiego uczyc sie warto-nawet i wylacznie li po to zeby poczytac regulaminy i publikacje szkoleniowe. Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 heheheheheh dobra dobra ;) z tym czytaniem to... no w sumie powinnam chocby przez wzglad na praprababke ;))) w koncu ciut domeiszki niemieckiej w sobie mam ;) a wracajac do obecnej chwili to spodziewaj sie mnie w okolicach tej 18:30 ;)) bede z niewybieganym zapasionym borderem ;) ktory po raz pierwszy zaczal nasladowac bubla - slini sie jak widzi miske !!!!!!!!! orijen gora ;) wczoraj przejadla sie tak ze jej uszami wyszlo ;) dzis byla przezorna i ciut zostawila z tego 1,5 kubka ;) Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 to ok.przejdzona nora,przejdzona whoo...luzik ...jestem ciekawa jak tam maksik:cool3: ........dobrze....to tak jak niedawno szpuntowaty objedzony timonek:evil_lol: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 shida napisał(a):chyba ze kurna pojedziemy za toba !!! Ja tam mogę jechać:razz: ale musiałabyś ayshe mi robotkę załatwić:eviltong: Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Ja tam mogę jechać:razz: ale musiałabyś ayshe mi robotkę załatwić:eviltong: spoko.:cool3: :evil_lol: Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no przejrdzona whoo to luzik bo ona je rano i wieczorkiem nie jest juz najgorzej o ile znow nie zapomne nagrodek ;) szira...to co szykujemy sie do ewakuacji z polandu? ;) w koncu jakby cala grupa jej sie zwalila tam na glowe to... ;) Quote
ayshe Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 no nie iwem jak ta niemiecka moja polowa czy wam holocaustu nie zrobilby...genetycznie jest do tego zdolny:diabloti: Quote
Eddiii Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ayshe napisał(a):to ok.przejdzona nora,przejdzona whoo...luzik ...jestem ciekawa jak tam maksik:cool3: ........dobrze....to tak jak niedawno szpuntowaty objedzony timonek:evil_lol: :evil_lol: Timonek wlasnie konczy niedawno zakupiony woreczek :roll: :evil_lol: czy nabyc mu drugi ? to wystosuje w tej kwesti pw do shidy :modla: Quote
Szira/Gosia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Eddiii napisał(a):Timonek wlasnie konczy niedawno zakupiony woreczek :roll: :evil_lol: czy nabyc mu drugi ? to wystosuje w tej kwesti pw do shidy :modla: Eddii szybko wam to poszło:crazyeye: Quote
Eddiii Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Eddii szybko wam to poszło:crazyeye: zdaje ci sie :evil_lol: czas szybko leci :roll: a tak naprawde to worek rozpoczety wieczorem 27 lutego i sadze ze do najblizszego wtorku 27 marca nam starczy ( chyba zeby nie ;) ) ale wole miec wczesniej, no i z Shida tez sie codzinnie nie widuje Quote
Eddiii Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 cholerka policzylam i to wychodzi ok 500g dziennie :roll: ale poprzednie tez mu staraczaly srednio worek na miesiac :oops: Quote
Pyros-Aga Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 To całkiem sporo Timonek pochłania. U mnie oba tyle jedzą bo Pyros dostaje ok 300-350 a Tika 150- gruba klucha. niech mi ktoś powie że ona choć trochę schudła bo sie załamuję jak na nią od góry patrzę :roll: Czy ktoś zamawia coś z gappaya? Bo ciule kłócą się o piłkę i chyba druga identyczna si ę przyda- to Pyrosa ulubiona a Tice tylko ta pasuje- innej nie chce. Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ayshe napisał(a):no nie iwem jak ta niemiecka moja polowa czy wam holocaustu nie zrobilby...genetycznie jest do tego zdolny:diabloti: no wiesz zgodnie z badaniami naukowymi to kazdy ... slownie KAZDY CZLOWIEK bylby do tego zdolny...albo inaczej jedynie bardzomalo sosob nie byloby... 1 na 100? albo cos... wiec w sumie kazdy "jako czlowiek" moglby... Quote
shida Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nie wiem ale jak ktos zamawia to pliz o info bo ja sie slicznie musze do treserka usmiechnac bo cos wspominane bylo o gryzaku uzywanym ale ciiisza wiec nei wiem czy nie bede musiala sie na takowy zrujnowac :((( no i cos o klinie bylo... ale nie pamietam co bo malo przytowmna bylam :) i nie wiem czy to bylo ze bedizmey na nim cwiczyc czy wrecz odwrotnei ze nie bedziemy tylko ze gryzak ....eeee ja sie zamotalam ;) co do karmy podziwiam i az sie ciesze ze mam bordera ;) bo mi worek starcza na ponad 2 miesiace a docelowo bedzie na 3 :))) na jednego psa oczywiscie ;) Quote
Recommended Posts