Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eddiii-temat przeszkody wyplynal bo trzbea sie po prostu za to wziasc.a my mamy swoja przeszkode.u alix zdaje sie.i trzeba ja odebrac i zawiesc na cwiczak.

Posted

[quote name='ayshe']aaa no nie zauwazylas ...dziiiwne:evil_lol: :eviltong: .timona zapraszam jutro.bede wam dawkowac zajecia to troche niedosytu moze miec bedziecie:diabloti:[/quote]

:placz:

[quote name='ayshe']timon ma zajecia w srode o 20.:cool1:[/quote]

[quote name='Szira/Gosia']No i widzisz nie możesz przyjechać:eviltong: ale za to w środę Szirka bedzie z cieczką:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote]

[quote name='Szira/Gosia']No wiem wiem zdążyłam zauważyć:eviltong:

Widzisz Eddii tresserek już nie miły być :placz:[/quote]

no niemily treser, tez bede niemila :angryy: ale w zasadzie po co :niewiem: a co mi tam bede mila.

i co mi tak powtarzacie :mad: przeca zrozumialam :diabloti: - nie moge dzis przyjechac :placz: i trochu sie gniewam :cool1:

[quote name='ayshe']ale timon nie zdazy zalapac tej informacji:diabloti: :eviltong:[/quote]

a tego to juz nie zrozumialam :roll:

Posted

[quote name='ayshe']Eddiii-temat przeszkody wyplynal bo trzbea sie po prostu za to wziasc.a my mamy swoja przeszkode.u alix zdaje sie.i trzeba ja odebrac i zawiesc na cwiczak.[/quote]

dobra nie bede sie juz narzucac :cool1:

Posted

[quote name='Eddiii']dobra nie bede sie juz narzucac :cool1:[/quote]
rrrany dziewczyny...jedna wczorj sie nabzdyczyla bo ja objechalam[bo piesio jest bee i nie bede plubowac tylko sie oblazem:lol: ]tera druga.
macie jakies tenteges ....dni?:razz:
1.dzisiaj zajecia maja psy ktore musza pracowac nad chwytem.
2.jutro zajecia maja psy ktore nie maja problemow z chwytem poza pyrosem ktory musi jutro przyjechac bo aga ma o 19 zajecia z tika.
3.super jak przywieziesz przeszkode ,jednak to nie znaczy ze mamy olac swoja na ktora kiedys sie niektorzy skladali.
4.psy niem oga byc przemeczone praca napozorancie dlatego kazdy pies bedzie pracowal na rekawie 2razy w tygodniu.nie moge miec tez tak ze sa psy na roznym poziomie pracy.to mi uniemozliwia porzadny trening.dlatego dziele psy.w zwiazku z tym dzisiaj sa psy ktore musza pracowac jeszcze na gryzaku bo na rekawie nie wchodza w pelny chwyt.

jasniej juz nie umiem.:eviltong:

Posted

i bardzo was prosze zebyscie oddzielaly nasze relacje towarzyskie od relacji szkoleniowiec -przewodnik/pies.bo tak to daleko nie zajedziemy ze ja sie bede zastanawiac zeby was nie urazic .ludzie:roll: ....bo potem ja za to obrywam tym ze piesek chrzani cos."chodze i doopa".....jesli bedziecie odbierac to personalnie to ja chrzanie i moge olewac poziom-byle bylo milo i przyjemnie.wasza kasa-wasz wybor.mowie-zle,nie mowie-zle.ludzie ja nie jestem psychoanalitykiem.

Posted

kurcze dziewczyny, nawet nei wiecie jaki macie luksus..

ja juz dwa razy zaczynałam szkolenie ale w innym miescie bo w moim nie ma żadnej szkółkii..tylko że po prostu nie stać mnei wydawania dziennie 20zł na paliwo i jazdę 50 km w jedna stronę ..

ah jak ja bym chciała się szkolić :placz:

Posted

dobra. ja sie nie nabzdyczam :mad: jedne relacje sobie lacze inne rozdzielam :evil_lol: a tak powaznie to OK. tylko zrob jakis harmonogram kiedy kto musi chodzic a kiedy moze przyjsc :cool1: [SIZE=1][COLOR=lightblue]choc szkoda troche[/COLOR] :placz: [/SIZE]napisalam tez na cc.
a wracajac do przeszkody to mam duze auto i moge odebrac tez ta od Alix :p

Posted

[quote name='ayshe']:cool3: :cool3: :cool3: no widzita-macie dobrze:diabloti:[/quote]
Jakby nie patrzec, to mamy dobrze :diabloti: Ja tam siem cieszem, ze bede na zajeciach, moze mi przejdzie, jak Tresser huknie pare razy ;) :cool3: , ale mam nadzieje, ze jakos przezyje. Juz raz przezylam chorobe Uwe :diabloti: , to moze i przezyje jego nieobecnosc :cool3: ;)

Posted

[quote name='agis']Jakby nie patrzec, to mamy dobrze :diabloti: Ja tam siem cieszem, ze bede na zajeciach, [/quote]
no sie cieszysz bo mozesz przyjsc :mad: a my nie :placz:

Posted

[quote name='Eddiii']no sie cieszysz bo mozesz przyjsc :mad: a my nie :placz:[/quote]
Ale jutro role odwrocone :cool3: Wy mozecie przyjsc, a ja nie :cool1:

Posted

[quote name='KOT I MYSZ']A MY WOGÓLE NIE MOŻEM:placz: ;) :evil_lol:[/QUOTE]
chlip my z whoo tez - nie uwzgledniono nas !! :( a przeciez zapowiadalysmy sie ze sprobujemy sie pojawic choc z raz w tym tygodniu a nie tylko weekendowo :) skoro w weekend nam sie nie udalo (nie z naszje winy ;) ) byc na calych zajeciach ;)

to cio? dla nas tez sa jakies zajecia? pliz....

Posted

No dobra, kręgosłup jako tako zregenerowałam, widać ibuprom zatoki jest dobry na wszystko. :cool3: Więc jeśli znowu nie będę musiała po południu wnosić psa po schodach :angryy:, to się pojawię. I przyniosę klin - bo zrozumiałam z powyższych wywodów ayshe, że dzisiejszej grupie się przyda. :razz:

Posted

[quote name='Eddiii']no sie cieszysz bo mozesz przyjsc :mad: a my nie :placz:[/quote]moj tajny planik dziala:knuje: :haha: :grins:

Posted

[quote name='Eddiii']a Ayshe - ja mam rekaw[/quote]wiem.mam demencje starcza ale jakos podstawowe fakty kojarze:cool3: :diabloti:

Posted

[quote name='BeataG']No dobra, kręgosłup jako tako zregenerowałam, widać ibuprom zatoki jest dobry na wszystko. :cool3: Więc jeśli znowu nie będę musiała po południu wnosić psa po schodach :angryy:, to się pojawię. I przyniosę klin - bo zrozumiałam z powyższych wywodów ayshe, że dzisiejszej grupie się przyda. :razz:[/quote]hehe determinacja gory przenosi.:cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='shida']chlip my z whoo tez - nie uwzgledniono nas !! :( a przeciez zapowiadalysmy sie ze sprobujemy sie pojawic choc z raz w tym tygodniu a nie tylko weekendowo :) skoro w weekend nam sie nie udalo (nie z naszje winy ;) ) byc na calych zajeciach ;)

to cio? dla nas tez sa jakies zajecia? pliz....[/quote]trzeba bylo cwiczyc o 9 a nie robic za humanitarna jednostke:razz: ....
wtorki i czwartki o 19 zajecia dla psow ktore nie wchodza/nie byly na twardym rekawie.

Posted

No to może pyros w czwartki i wtorki powinien przychodzić? A w te dni dla Tiki nie da się zajęć dodatkowych zrobić? Nie chcemy z Pyrosem być hop do przodu- nie mamy za grosz chwytu :cool3: Jak ci pasuje bardziej- my się dostosujemy :loveu:

poproszę nr do Alix

Posted

A Szirka ma dzisiaj urodzinki:multi: kończy 4 latka:multi:

Trudno sie nie złościć jak krzyczysz na mnie za to że mój pies jest wolny:-( a ja naprawde nie mam już pomysłu jak ja przyśpieszyć:-( chyba już wszstko wykorzystałam:-(

Posted

Wszystkiego naj dla Szirki :loveu:

Wczorajsze zajęcia były suuuuper. Tempo rewelka :loveu:- aż się dziwiłam ze nadążam zrozumieć co tresserek mówi. I nawet prawie się wyrabialiśmy i Pyros nie miał czasu się zastanawiać ze tak właściwie to on na linii się stresuje :cool3::razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...