Szira/Gosia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='ayshe']ja mam katar,goraczke i jestem nieprzytomna.zabawne to jest bo mam 3 dzien wyjety z zyciorysu tj nie bardzo moge sobie przypomniec co robilam godzine temu:roll: :evil_lol:[/QUOTE] Aha czyli możemy robic z tobą co chcemy:diabloti: i tak nie bedziesz pamiętać:diabloti: A może jednak byś poleżała i odpoczęła:roll:
ayshe Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 wypoczela?a co ja zrobie z dwoma kretynami ktore nie kumaja ze mamuska widzi je potrojnie?:cool1: wracam do domu kolo 16 a to oznacza ze o 18.30 one znowu beda jak swiezopki:diabloti:
ada89 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 ja bym chciała pojeździć z psem na rowerze ale się boje o zdrowie i bynajmniej nie psie... ten debil bedzie mnie ciągał na tym rowerze jak zobaczy cos fajnego albo bedzie chciał po prostu powąchać a bez linki/smyczy go nie puszcze... troche podćwiczymy posłuszeństwo, "równaj" sobie zaczniemy i może się przemogę... aaa i super, że Diuna się znalazła :loveu:
Boidae Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Tak jest fanie bo nie trzeba pedałować :eviltong: Linke mam 10m właśnie się pierze. Mam nowy patent, będę teraz ćwiczył przybieganie na dzwięk gwizdka( bo nie umiem gwizdać :oops:) za każde przybiegnięcie będzie nagroda, może zrozumie że fajniej będzie jak przybiegnie do pańcia,a nie pogoni zwierzyne. Kacper
14ruda Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Też mamy gwizdaka.:cool3: Troche sie nie wygodnie chwyta w paszcze.Zanim go chwyce,przekręce dziurka do góry to se moge pogwizdać:evil_lol: .Narazie ucze sucz w domu albo jak idziemy na smyczy to se gwizdne:cool1: ,jak reaguje i podchodzi to nagroda.troche jej pomagam smyczą jak sie gdzieś zagapi.Ale zaczyna chwytac o co gwizda.:razz:
ayshe Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [COLOR=sienna]asiu-sabunolem gosia moze zakropic gnoja.gimborn robi wit z algami ale sie nie nadaja bo maja tez mineraly-odpada.w taki desen zostaje tylko algolith.:cool1: [/COLOR]
Ewa-Jo Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='ayshe']ja mam katar,goraczke i jestem nieprzytomna.zabawne to jest bo mam 3 dzien wyjety z zyciorysu tj nie bardzo moge sobie przypomniec co robilam godzine temu:roll: :evil_lol:[/QUOTE] zdrowka zyczecze :loveu: :loveu: . A jesteś pewna że to nie niemiec o imieniu na A do ciebie zawitał i zaczyna siem zadamawiać??:eviltong: :diabloti:
ayshe Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 [quote name='Ewa-Jo']zdrowka zyczecze :loveu: :loveu: . A jesteś pewna że to nie niemiec o imieniu na A do ciebie zawitał i zaczyna siem zadamawiać??:eviltong: :diabloti:[/quote]na A?ekhem....no taki w podobie to byl ale Adolfa jeszcze nie goscilam.albo nie pamietam:eviltong: :diabloti:
ayshe Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [COLOR=green]do grupy sladowej:Gemma ma babeszje:-( .zaczelo sie.:shake: [/COLOR]
BeataG Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 :-( Q... i niech mi ktoś powie, że 13 nie jest pechowy. :angryy:
Eddiii Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 rrraannnyyy jeszcze z tymi kleszczami zmartwienie :shake:
shida Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 whoo tez miala sama obroze sabunolu :((((((((( kelszcza nie znalazlam na niej co prawda ale.... obajwy typowe ? jak sie miewa? heh :((( az strach sie bac ! dobrze ze wczoraj zakroplilam oba fiprexem :) i to w ciut wiekszej dawce ;) a wlasnei ktos potrzebuje cos na kleszcze - bo bede kupowala ;)
ayshe Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 to slonko kup mi dwa xxl bo ja musze kropic chite i shado zdaje sie pod koniec przyszlego tygodnia bo reszte kropilam jakos tak tydzien temu:cool1: .kanapowce wale fiprexem bo one wiecej po krzaczorach biegaja rozniastych natomiast reszta jedzie na sabunolu i mam spokoj ale tamte nie maja okazji wlezc w kleszczowiska.
ayshe Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 ps.no teraz na razie to pierwsza babeszja wiec objawy pewnie w miare typowe.w warszawie babeszje psy lapaly jak tylko sie ciut cieplej zrobilo:shake:
monisieczka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='ayshe']ps.no teraz na razie to pierwsza babeszja wiec objawy pewnie w miare typowe.w warszawie babeszje psy lapaly jak tylko sie ciut cieplej zrobilo:shake:[/quote] Norka w zasadzie po codziennych gonitwach sklada siem z futra i kleszczy. ja juz chyba z tym kur*****wem się zaprzyjaźnie bo łaza stale po podlodze i zbieramy je garściami z siebie. Norka zakroplona jest fiprexem i ma bajeroska obroże... załamka bo te goooowna sa wielkości prawie 10groszówki. Nie wiem czy nie moga się dopchac do Noraskowej skóry, ale sa takie lekko tracone.... załamka....
Eddiii Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ayshe - takie glupie pytanie - bo rzeklas kiedys by wieksza dawke dawac spot on niz wg wagi. Timon dostaje advantix 25-40 i nie ma wiekszych chyba :hmmmm: wazy 36. to jakie mam mu dac :niewiem: sa 4-10, 10-25, 25-40 :roll: czy cus innego wogole :help1: a i ma obroze preventic :cool1:
shida Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 to jak ma jeszcze obroze to styknie chyba :) przy fiprexie jest 1ml na 10kg wagi psa... ja ma whoo 16-17kg wale 2,5ml ale ona ma dluga siersc ;) na maxa daje tyle samo a on ma 23kg ;)
Pyros-Aga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 to ja poproszę fiprex x2 i roboran + kerabol, obróżki w następnym rzucie bo nie dam rady na raz. :roll:
Pyros-Aga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Doczekałam się aż sucz się ozywi- mam wodnika :multi: wlazła do bajorka i sie taplała jak gupia, potem zaczęła ogryzać moje ręce :multi: Ale zdarzyło się też coś co mnie trochę podłamało: posikała się jak podniosłam głos :crazyeye: bo pakowała się na kanapę mokra ( po tym bajorku), a ja właśnie wołałam ją do wanny. Biedactwo, coś musi być na rzeczy, bo aż taka straszna nie jestem :-(
Eddiii Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Pyros-Aga']Doczekałam się aż sucz się ozywi- mam wodnika :multi: wlazła do bajorka i sie taplała jak gupia, potem zaczęła ogryzać moje ręce :multi: Ale zdarzyło się też coś co mnie trochę podłamało: posikała się jak podniosłam głos :crazyeye: bo pakowała się na kanapę mokra ( po tym bajorku), a ja właśnie wołałam ją do wanny. Biedactwo, coś musi być na rzeczy, bo aż taka straszna nie jestem :-([/quote] okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad: no fakt cos musi w tym byc :-( fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:
Pyros-Aga Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Eddiii']okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad: no fakt cos musi w tym byc :-( fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:[/QUOTE] no okropna, okropna :shake: kanapę mam za karę obsikaną :roll: może ona mi na złość zrobiła :eviltong: :p żarcik:p
Szira/Gosia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='shida'] a wlasnei ktos potrzebuje cos na kleszcze - bo bede kupowala ;)[/QUOTE] Ja poprosze 1 fiprex xxl:lol: tylko powiedz ile to kosztuje:lol:
ayshe Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Ja poprosze 1 fiprex xxl:lol: tylko powiedz ile to kosztuje:lol:[/quote]gosia wezmiemy jedno opakowanie xxl na spolke.ja biore 2 a w opakowaniu sa 3.calosc kosztuje 45 zl to trzeba to podzielic na 3 i juz.[ale bredze]:roll: :cool1: . aaa fiprex xxl jest od 40 do 60.albo cos popierniczylam.trzeba troszku wiekszy jak dla onka.czyli w sumie ten do 40 ci styka.ja kropie 40-60.
ayshe Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 [quote name='Eddiii']okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad: no fakt cos musi w tym byc :-( fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:[/quote]zaaaszaaalaaala sobie panienka a co:cool3: :lol:
Recommended Posts