Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']ja mam katar,goraczke i jestem nieprzytomna.zabawne to jest bo mam 3 dzien wyjety z zyciorysu tj nie bardzo moge sobie przypomniec co robilam godzine temu:roll: :evil_lol:[/QUOTE]

Aha czyli możemy robic z tobą co chcemy:diabloti: i tak nie bedziesz pamiętać:diabloti:
A może jednak byś poleżała i odpoczęła:roll:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wypoczela?a co ja zrobie z dwoma kretynami ktore nie kumaja ze mamuska widzi je potrojnie?:cool1: wracam do domu kolo 16 a to oznacza ze o 18.30 one znowu beda jak swiezopki:diabloti:

Posted

ja bym chciała pojeździć z psem na rowerze ale się boje o zdrowie i bynajmniej nie psie... ten debil bedzie mnie ciągał na tym rowerze jak zobaczy cos fajnego albo bedzie chciał po prostu powąchać a bez linki/smyczy go nie puszcze... troche podćwiczymy posłuszeństwo, "równaj" sobie zaczniemy i może się przemogę...
aaa i super, że Diuna się znalazła :loveu:

Posted

Tak jest fanie bo nie trzeba pedałować :eviltong:
Linke mam 10m właśnie się pierze. Mam nowy patent, będę teraz ćwiczył przybieganie na dzwięk gwizdka( bo nie umiem gwizdać :oops:) za każde przybiegnięcie będzie nagroda, może zrozumie że fajniej będzie jak przybiegnie do pańcia,a nie pogoni zwierzyne.

Kacper

Posted

Też mamy gwizdaka.:cool3: Troche sie nie wygodnie chwyta w paszcze.Zanim go chwyce,przekręce dziurka do góry to se moge pogwizdać:evil_lol: .Narazie ucze sucz w domu albo jak idziemy na smyczy to se gwizdne:cool1: ,jak reaguje i podchodzi to nagroda.troche jej pomagam smyczą jak sie gdzieś zagapi.Ale zaczyna chwytac o co gwizda.:razz:

Posted

[COLOR=sienna]asiu-sabunolem gosia moze zakropic gnoja.gimborn robi wit z algami ale sie nie nadaja bo maja tez mineraly-odpada.w taki desen zostaje tylko algolith.:cool1: [/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe']ja mam katar,goraczke i jestem nieprzytomna.zabawne to jest bo mam 3 dzien wyjety z zyciorysu tj nie bardzo moge sobie przypomniec co robilam godzine temu:roll: :evil_lol:[/QUOTE]
zdrowka zyczecze :loveu: :loveu: . A jesteś pewna że to nie niemiec o imieniu na A do ciebie zawitał i zaczyna siem zadamawiać??:eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']zdrowka zyczecze :loveu: :loveu: . A jesteś pewna że to nie niemiec o imieniu na A do ciebie zawitał i zaczyna siem zadamawiać??:eviltong: :diabloti:[/quote]na A?ekhem....no taki w podobie to byl ale Adolfa jeszcze nie goscilam.albo nie pamietam:eviltong: :diabloti:

Posted

whoo tez miala sama obroze sabunolu :((((((((( kelszcza nie znalazlam na niej co prawda ale....

obajwy typowe ? jak sie miewa?

heh :((( az strach sie bac ! dobrze ze wczoraj zakroplilam oba fiprexem :) i to w ciut wiekszej dawce ;)

a wlasnei ktos potrzebuje cos na kleszcze - bo bede kupowala ;)

Posted

to slonko kup mi dwa xxl bo ja musze kropic chite i shado zdaje sie pod koniec przyszlego tygodnia bo reszte kropilam jakos tak tydzien temu:cool1: .kanapowce wale fiprexem bo one wiecej po krzaczorach biegaja rozniastych natomiast reszta jedzie na sabunolu i mam spokoj ale tamte nie maja okazji wlezc w kleszczowiska.

Posted

ps.no teraz na razie to pierwsza babeszja wiec objawy pewnie w miare typowe.w warszawie babeszje psy lapaly jak tylko sie ciut cieplej zrobilo:shake:

Posted

[quote name='ayshe']ps.no teraz na razie to pierwsza babeszja wiec objawy pewnie w miare typowe.w warszawie babeszje psy lapaly jak tylko sie ciut cieplej zrobilo:shake:[/quote]
Norka w zasadzie po codziennych gonitwach sklada siem z futra i kleszczy. ja juz chyba z tym kur*****wem się zaprzyjaźnie bo łaza stale po podlodze i zbieramy je garściami z siebie. Norka zakroplona jest fiprexem i ma bajeroska obroże... załamka bo te goooowna sa wielkości prawie 10groszówki. Nie wiem czy nie moga się dopchac do Noraskowej skóry, ale sa takie lekko tracone.... załamka....

Posted

Ayshe - takie glupie pytanie - bo rzeklas kiedys by wieksza dawke dawac spot on niz wg wagi. Timon dostaje advantix 25-40 i nie ma wiekszych chyba :hmmmm: wazy 36. to jakie mam mu dac :niewiem: sa 4-10, 10-25, 25-40 :roll:
czy cus innego wogole :help1: a i ma obroze preventic :cool1:

Posted

to jak ma jeszcze obroze to styknie chyba :)

przy fiprexie jest 1ml na 10kg wagi psa... ja ma whoo 16-17kg wale 2,5ml ale ona ma dluga siersc ;) na maxa daje tyle samo a on ma 23kg ;)

Posted

Doczekałam się aż sucz się ozywi- mam wodnika :multi: wlazła do bajorka i sie taplała jak gupia, potem zaczęła ogryzać moje ręce :multi: Ale zdarzyło się też coś co mnie trochę podłamało: posikała się jak podniosłam głos :crazyeye: bo pakowała się na kanapę mokra ( po tym bajorku), a ja właśnie wołałam ją do wanny. Biedactwo, coś musi być na rzeczy, bo aż taka straszna nie jestem :-(

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Doczekałam się aż sucz się ozywi- mam wodnika :multi: wlazła do bajorka i sie taplała jak gupia, potem zaczęła ogryzać moje ręce :multi: Ale zdarzyło się też coś co mnie trochę podłamało: posikała się jak podniosłam głos :crazyeye: bo pakowała się na kanapę mokra ( po tym bajorku), a ja właśnie wołałam ją do wanny. Biedactwo, coś musi być na rzeczy, bo aż taka straszna nie jestem :-([/quote]

okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad:
no fakt cos musi w tym byc :-(
fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:

Posted

[quote name='Eddiii']okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad:
fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:[/QUOTE]

no okropna, okropna :shake: kanapę mam za karę obsikaną :roll: może ona mi na złość zrobiła :eviltong: :p żarcik:p

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja poprosze 1 fiprex xxl:lol: tylko powiedz ile to kosztuje:lol:[/quote]gosia wezmiemy jedno opakowanie xxl na spolke.ja biore 2 a w opakowaniu sa 3.calosc kosztuje 45 zl to trzeba to podzielic na 3 i juz.[ale bredze]:roll: :cool1: .
aaa fiprex xxl jest od 40 do 60.albo cos popierniczylam.trzeba troszku wiekszy jak dla onka.czyli w sumie ten do 40 ci styka.ja kropie 40-60.

Posted

[quote name='Eddiii']okropna mamcia krzyczy na dziewczynke :mad:
fajnie ze sie rozbrykuje :loveu:[/quote]zaaaszaaalaaala sobie panienka a co:cool3: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...