Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='ayshe']noo tooo jade:
zesna-4.08.96
katje-28.07.2004
gismo-14.04.2002
alme-28.11.97
tasha-10.02.2002
fee-20.04.96
tapsi-20.09.2003
vivi-26.10.2001
wenke-1.12.2001
wambo.1.12.2002.[/QUOTE]

Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No to po co mi tu nadzieje robisz że z normlnym ONkiem popracuje jak wiesz że mnie oleją:mad:[/quote]po prostu wiem ale mozesz cos tam sprobowac...gosia...naklecone psy to dramat wlasciciela:evil_lol: ....widzisz ten dramat na kazdym szkoleniu a dzisiaj mialam go na sladach.....czasem to chyba plastik lepszy:roll:

Posted

No moje właśnie tak się uzupełniają. 2 rzeczy mają tylko wspólne - przyjazny stosunek do całego świata i żarłoczność. :loveu:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu:[/quote]no.miala.dostala nowe.....kolce:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']no.miala.dostala nowe.....kolce:diabloti:[/quote]

Hehe, mnie i tak nie pobijesz - Wermut na urodziny dostał fiprex i witaminy na sierść. :cool3:

Posted

[quote name='BeataG']Hehe, mnie i tak nie pobijesz - Wermut na urodziny dostał fiprex i witaminy na sierść. :cool3:[/quote]
no tyz piknie.:cool3:

Posted

[quote name='ayshe']po prostu wiem ale mozesz cos tam sprobowac...gosia...naklecone psy to dramat wlasciciela:evil_lol: ....widzisz ten dramat na kazdym szkoleniu a dzisiaj mialam go na sladach.....czasem to chyba plastik lepszy:roll:[/QUOTE]

No wiesz może bym nie chciała aby szira była taka pokopana:loveu: jak Shado czy Chita:loveu: ale mogłaby być trochę żywsza:cool1: no niestety mój chcarakter i Szira to zupełnie nie pasują bo jesteśmy identyczne i dlatego leziemy jak te ślamazary i wszystko robimy pomału:oops: a jak juz staram sie ruszyć to mój pies zwalnia i mnie też ochota odchodzi:oops: i znowu wolno wszystko robimy:oops: i takie błene koło:oops: a ja naprawde chetnie bym jakieś egzaminy z nia pozdawała nawet w niemczech ale na sama myś że wyjdę z laleczka na plac :mad: :mad: :mad: :cool1:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja jeszcze nic nie wymysliłam:cool1: chyba dostanie kopa w dupe:diabloti:[/quote]boszsz jakie brzydkie slowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....no ale jakies medaliki za obi to sie kolekcjonuje co?:cool1: ....
jak to pokopane?shado i chita sa pokopane?:roll: nooo nieeee....one sa tylko....inne:razz: :lol:...inna sprawa ze to bywa meczace...np.dzisiaj u glonkow siedizelismy na dworzu[wiooosnaaaa:)]i kto juz nie mogl dluzej siedziec?ja.bo zostalam zmolestowana.idziemy?idizeeeemy,idziemmy,no i rusz sie,idziemy no chodz chodz....zaczely tak jojczyc kicac i usilowac kopac dolki ze musialam dreptac....zeby nie zdemolowaly glonkom terenu....:)....

Posted

[quote name='ayshe']boszsz jakie brzydkie slowo:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ....no ale jakies medaliki za obi to sie kolekcjonuje co?:cool1: ....
jak to pokopana?shado i chita sa pokopane?:roll: nooo nieeee....one sa tylko....inne:razz: :lol:[/QUOTE]

Medaliki to się ma bo sędzia ślepy był:razz: zreszta psy lepsze zawsze musiały coś wykąbinować:razz:
Pokopane w pozytywnym sensie:loveu: inne??? O TAK:evil_lol: a przy tym takie słodkie:loveu: bo to UFOludki są:loveu: :eviltong:

Posted

[QUOTE=ayshe;3988171np.dzisiaj u glonkow siedizelismy na dworzu[wiooosnaaaa:)][/QUOTE]

No nareszcie:multi: przynajmniej nie zdemoluje im bardziej domu, tzn ściany pod oknem:razz:

Posted

razem posta napisalysmy:lol: ....glonek odgrazal sie maczeta po wyczyszczeniu okienka.migotce to powiedz bo uszy straci:evil_lol:

Posted

Aaahaaa, to ja już rozumiem. To, że mój pies dzisiaj w nagrodę za "do mnie" złapał piłkę razem z moją ręką i dwiema smyczami wiszącymi mi na szyi (omal nie pozbawiając mnie przy tym głowy), to nie znaczy, że on jest porąbany. On jest po prostu INNY. :cool3:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']A kupił juz płot pod napieciem;)[/quote]nie.ale jak robil tyczki do oznaczania sektorow na rewir to stwierdzam ze maczeta ostra jest i to moze bolec.migotke.:diabloti:

Posted

[quote name='BeataG']Aaahaaa, to ja już rozumiem. To, że mój pies dzisiaj w nagrodę za "do mnie" złapał piłkę razem z moją ręką i dwiema smyczami wiszącymi mi na szyi (omal nie pozbawiając mnie przy tym głowy), to nie znaczy, że on jest porąbany. On jest po prostu INNY. :cool3:[/quote]tak.to sie mowi ze jest INNY.:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']razem posta napisalysmy:lol: ....glonek odgrazal sie maczeta po wyczyszczeniu okienka.migotce to powiedz bo uszy straci:evil_lol:[/QUOTE]

Widzisz już identycznie myslimy:razz: za długo sie znamy:eviltong: ja mu dam maczugę, ma byc płot i już:cool1:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Widzisz już identycznie myslimy:razz: za długo sie znamy:eviltong: ja mu dam maczugę, ma byc płot i już:cool1:[/quote]szira zrobi demolke domku moje terenu i bedziemy spierniczac szosami ticaczem przed glonkiem z pila elektryczna i maczeta:evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']No właśnie INNY jest Shado, Chita, tresserek i Wermut:eviltong: :loveu:[/quote]ja?ja jestem inna?nieprawda.ja jestem normalna -to swiat swiruje.:eviltong: :cool1:

Posted

[quote name='ayshe']szira zrobi demolke domku moje terenu i bedziemy spierniczac szosami ticaczem przed glonkiem z pila elektryczna i maczeta:evil_lol:[/QUOTE]

Ania nas obroni:loveu: no chyba że Glonek wpadnie w trans zabijania piłą i ją też dosięgnie zemsta Glonka:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a wszystko przez ścianę:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']ja?ja jestem inna?nieprawda.ja jestem normalna -to swiat swiruje.:eviltong: :cool1:[/QUOTE]

Wiesz co wszystko mogę o Tobie powiedzieć ale nie to że jesteś normalna:eviltong: :evil_lol: i zgodziliby sie ze mną wszyscy, którzy by choć raz pojechali z nami samochodem:evil_lol:
A teraz idę spać bo rano trzeba wstać

Posted

wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ?

ta grubiutka to ta ? [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1[/url]

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ale i tak najszybciej są nasze urodzinki:eviltong: bo Tasha juz miała:loveu:[/QUOTE]
Najszybciej są nasze 16.03 Joshua kończy 2 lata co niestety nie oznacza ze wydorośleje albo bedzie bardziej posłuszny:shake:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...