Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Eddiii']bede wydawac za zabawe z Timonkiem :evil_lol: [/QUOTE] mam rozumieć ze chcesz aby bliżniacy sie razem pobawili?? No moze to być ciekawe -bardzo ciekawe -Joshua jest niestety jezeli chodzi o zabawe bardzo monotematyczny -piłka i patyk - kto komu bedzie rzucał?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:
ayshe Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 no timon tez jest monotematyczny tylko na co innego:diabloti:
Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='ayshe']a ta cfffaniara jaka:cool3: :evil_lol: ....[/QUOTE]dzisiaj rano ze mnie jedno takie małe sie nabijało musze jak onek odreagować i oddać gdzie indziej:eviltong: :diabloti: :diabloti:
Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='ayshe']no timon tez jest monotematyczny tylko na co innego:diabloti:[/QUOTE] Joshua za suczke na pewno robić nie bedzie :diabloti: :diabloti:
ayshe Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 [quote name='Ewa-Jo']dzisiaj rano ze mnie jedno takie małe sie nabijało musze jak onek odreagować i oddać gdzie indziej:eviltong: :diabloti: :diabloti:[/quote]ja zawsze odreagowuje w samochodziku gosi na gosi:cool3: .polecam-fajnie jest:evil_lol:
Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='ayshe']ja zawsze odreagowuje w samochodziku gosi na gosi:cool3: .polecam-fajnie jest:evil_lol:[/QUOTE] dzieki ale Gosia jakoś sie nie kwapi do zapraszania nas do samochodziku:placz: :placz: :placz: :placz:
ayshe Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 nie.udalo mi sie wykpic z centrum handlowego i siedze na cwiczaku.podziwiam jak inni sie mecza.a komorka jest w kurtce a kurtka w samochodzie a co?
ayshe Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :placz: koniec siedzenia...to paaaa...ale sie nacieszylam siedzeniem na dooopsku:roll:
Eddiii Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Wszystkich??? czyli rozumiem ze ponieważ nas wczoraj nie było to masz gryzak dla Josha i piłki dla Baby??:multi: :multi: to kiedy mozemy to odebrać?:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] nie badz taka siup do przodu :diabloti: [quote name='Ewa-Jo']mam rozumieć ze chcesz aby bliżniacy sie razem pobawili?? No moze to być ciekawe -bardzo ciekawe -Joshua jest niestety jezeli chodzi o zabawe bardzo monotematyczny -piłka i patyk - kto komu bedzie rzucał?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] jako blizniacy napewno znalezliby wspolny temat :diabloti: chociazby ganianie za pilkami :eviltong: a tak przy okazji to smakuje joshkowi orijen :) [quote name='ayshe']no timon tez jest monotematyczny tylko na co innego:diabloti:[/quote] wcale nie jest monotematyczny :mad: wczoraj na przyklad chcial sie jeszcze z bokserkiem pobawic :evil_lol: [quote name='shida']uuuu to my chyba nie dostaniemy swojego :placz: bo Timonek z whoo chce sie bawic tylko w jeden sposob:loveu: a ona ewidentnie nie chce :eviltong: no a ja przeciez nie bede mu pomagac :mad:[/quote] nooo twoj wybor :eviltong:
Szira/Gosia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='ayshe']ja zawsze odreagowuje w samochodziku gosi na gosi:cool3: .polecam-fajnie jest:evil_lol:[/QUOTE] Ja ci dam:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: następnym razem wylatujesz:eviltong: :evil_lol:
Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Eddiii']nie badz taka siup do przodu :diabloti: [/QUOTE] to co nie dasz Joshowi gryzaczka???:placz: :placz: :placz: [quote name='Eddiii'] jako blizniacy napewno znalezliby wspolny temat :diabloti: chociazby ganianie za pilkami :eviltong: a tak przy okazji to smakuje joshkowi orijen :) [/QUOTE] smakuje ale bez przesady -łaskawie zjada troche chetniej niz Bewi ale nie rzuca sie na to.
Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Ja ci dam:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: następnym razem wylatujesz:eviltong: :evil_lol:[/QUOTE] znajac was obie to prędzej piekło zamarznie niz Beata wyleci:diabloti: :diabloti: :evil_lol:
Eddiii Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Ewa-Jo']to co nie dasz Joshowi gryzaczka???:placz: :placz: :placz: smakuje ale bez przesady -łaskawie zjada troche chetniej niz Bewi ale nie rzuca sie na to.[/quote] to mi namotalas teraz - a ja mam gryzak dla was :roll: czy nie nabijasz ze mnie :mad: to widac kubki smakowe maja inne :evil_lol:
Ewa-Jo Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Eddiii']to mi namotalas teraz - a ja mam gryzak dla was :roll: czy nie nabijasz ze mnie :mad: to widac kubki smakowe maja inne :evil_lol:[/QUOTE] nio Joshua chciał gryzaczek a ja chciałam czerwony gryzaczek -Joshua :multi: a ja :-( :placz: rozumiesz ??:eviltong: no chyba ciutka inne bo od rana zarcie stoi a Joshua raz podszedł powąchał i dał do tyłu.A jak daje kotu jesc to sie natychmiast melduje i medzi o kocie zarcie.:mad:
Eddiii Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 [quote name='Ewa-Jo']nio Joshua chciał gryzaczek a ja chciałam czerwony gryzaczek -Joshua :multi: a ja :-( :placz: rozumiesz ??:eviltong: no chyba ciutka inne bo od rana zarcie stoi a Joshua raz podszedł powąchał i dał do tyłu.A jak daje kotu jesc to sie natychmiast melduje i medzi o kocie zarcie.:mad:[/quote] zaloz se czerwone okulary i oboje bedziecie szczesliwi :loveu:
ada89 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 z powodu niedoboru na onkowych tematach osobników płci męskiej, życze Wam kobity wszystkiego naj... spełnienia marzeń i onkowych sukcesów... w dniu naszego święta [img]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiat.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/bukiet.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/lflow.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/gitara4.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/zabawa.gif[/img]
14ruda Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Za cały babski świat!:cool1: :drink1: I za fajnych facetów(...może jeszce przyjdą...):siara: :mdrmed:
mch Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 to macie tu babeczki spóźnionego tulipanka od mojego źaby :lol: [IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7775/dsc06917vu9.jpg[/IMG]
ayshe Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 a na mnie wianuszki facetow kolo sprzedajacych tulipany sa zenujace.jakby mi moj facet przyniosl takiego tulipana to by wylecial na kopach.kicz i zenada.jak stado baranow.konformizm mnie dobija. ps co innego zabowski.on i tak nie wie co jest grane:).
Eddiii Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 [COLOR=blue]zamowienie do gappay'a:[/COLOR] [COLOR=red]heki-2pary szelek ipo materialowych z uchwytem,2 pilki duze i 2 srednie ze sznurkami 50cm[/COLOR] [COLOR=#ff0000]monisieczka-nie chce nic;).[/COLOR] [COLOR=#ff0000]szira-pilka duza,sznurek 50cm[/COLOR] [COLOR=#ff0000]shida-sznurek 100cm[/COLOR] [COLOR=#ff0000]agis-pilka duza sznurek 50 cm[/COLOR][COLOR=red],2 komplety sladowe[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Eddiii-pilka duza sznurek 50 cm[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Baba-2 pilki duze,sznurek 100cm[/COLOR] [COLOR=#ff0000]pyros-2 komplety przedmiotow sladowych ,szelki ipo z uchwytem materialowe[/COLOR] [COLOR=#ff0000]josh-gryzak ring czerwony[/COLOR] [COLOR=#ff0000]chilli-pilka duza ,sznurek 50 cm.[/COLOR][/quote] [B][SIZE=3][COLOR=purple]UWAGA[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#800080]BeataG - czy to jest nasze ostateczne zamowienie ?[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=#800080]Wszyscy - czy kazdy dostal wszystko co zamawial ? z tych co odebrali juz oczywiscie. czy nieodebrane ma tylko Agis i Shida ? czy moze jeszcze Chilli ?[/COLOR][/SIZE][/B] [COLOR=black]kurna zeby znalezc to zamowienie musialam sie cofnac 63 strony :mad: [/COLOR]
BeataG Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Zgadza się, dla Chilli jest piłka. Myślałam, że dla Agi od Pyrosa, ale jednak nie. Więc jeśli jej dałaś, to musi oddać Justynie, sorry za pomyłkę. :oops: Aga od Pyrosa jeszcze dodatkowo zamówiła później karabinek, który dopięłam do szelek.
Pyros-Aga Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Ja już swoje zamówienie odebrałam. Wszystko było. Piłki się wyparłam- to nie moja :p
Eddiii Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 no dobra to wszystko sie zgadza :loveu: [SIZE=1]a juz mialam nadzieje ze bede miec pilke za friko :diabloti: [/SIZE] wiec mam: pilke i 2 przednioty dla Agis, pilke dla Chilli, sznurek dla Shidy :lol:
ayshe Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 mam nadzieje ze dzisiaj kobity beda bardziej tfffforcze niz wczoraj bo dzisiaj tyz praca na intiligencje czyli gryzaki.rrrrany moze ja zdezerteruje albo co:cool3: :eviltong: :roll: :evil_lol:
Recommended Posts