Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Eddiii']bede wydawac za zabawe z Timonkiem :evil_lol:

[/QUOTE]
mam rozumieć ze chcesz aby bliżniacy sie razem pobawili?? No moze to być ciekawe -bardzo ciekawe -Joshua jest niestety jezeli chodzi o zabawe bardzo monotematyczny -piłka i patyk - kto komu bedzie rzucał?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ayshe']a ta cfffaniara jaka:cool3: :evil_lol: ....[/QUOTE]dzisiaj rano ze mnie jedno takie małe sie nabijało musze jak onek odreagować i oddać gdzie indziej:eviltong: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']no timon tez jest monotematyczny tylko na co innego:diabloti:[/QUOTE]
Joshua za suczke na pewno robić nie bedzie :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']dzisiaj rano ze mnie jedno takie małe sie nabijało musze jak onek odreagować i oddać gdzie indziej:eviltong: :diabloti: :diabloti:[/quote]ja zawsze odreagowuje w samochodziku gosi na gosi:cool3: .polecam-fajnie jest:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']ja zawsze odreagowuje w samochodziku gosi na gosi:cool3: .polecam-fajnie jest:evil_lol:[/QUOTE]
dzieki ale Gosia jakoś sie nie kwapi do zapraszania nas do samochodziku:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

nie.udalo mi sie wykpic z centrum handlowego i siedze na cwiczaku.podziwiam jak inni sie mecza.a komorka jest w kurtce a kurtka w samochodzie a co?

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Wszystkich??? czyli rozumiem ze ponieważ nas wczoraj nie było to masz gryzak dla Josha i piłki dla Baby??:multi: :multi: to kiedy mozemy to odebrać?:diabloti: :diabloti: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

nie badz taka siup do przodu :diabloti:

[quote name='Ewa-Jo']mam rozumieć ze chcesz aby bliżniacy sie razem pobawili?? No moze to być ciekawe -bardzo ciekawe -Joshua jest niestety jezeli chodzi o zabawe bardzo monotematyczny -piłka i patyk - kto komu bedzie rzucał?:eviltong: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

jako blizniacy napewno znalezliby wspolny temat :diabloti: chociazby ganianie za pilkami :eviltong: a tak przy okazji to smakuje joshkowi orijen :)

[quote name='ayshe']no timon tez jest monotematyczny tylko na co innego:diabloti:[/quote]

wcale nie jest monotematyczny :mad: wczoraj na przyklad chcial sie jeszcze z bokserkiem pobawic :evil_lol:

[quote name='shida']uuuu to my chyba nie dostaniemy swojego :placz: bo Timonek z whoo chce sie bawic tylko w jeden sposob:loveu: a ona ewidentnie nie chce :eviltong: no a ja przeciez nie bede mu pomagac :mad:[/quote]

nooo twoj wybor :eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']ja zawsze odreagowuje w samochodziku gosi na gosi:cool3: .polecam-fajnie jest:evil_lol:[/QUOTE]

Ja ci dam:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: następnym razem wylatujesz:eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']nie badz taka siup do przodu :diabloti: [/QUOTE]
to co nie dasz Joshowi gryzaczka???:placz: :placz: :placz:
[quote name='Eddiii']
jako blizniacy napewno znalezliby wspolny temat :diabloti: chociazby ganianie za pilkami :eviltong: a tak przy okazji to smakuje joshkowi orijen :)
[/QUOTE]
smakuje ale bez przesady -łaskawie zjada troche chetniej niz Bewi ale nie rzuca sie na to.

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja ci dam:mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: następnym razem wylatujesz:eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
znajac was obie to prędzej piekło zamarznie niz Beata wyleci:diabloti: :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']to co nie dasz Joshowi gryzaczka???:placz: :placz: :placz:

smakuje ale bez przesady -łaskawie zjada troche chetniej niz Bewi ale nie rzuca sie na to.[/quote]

to mi namotalas teraz - a ja mam gryzak dla was :roll: czy nie nabijasz ze mnie :mad:

to widac kubki smakowe maja inne :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']to mi namotalas teraz - a ja mam gryzak dla was :roll: czy nie nabijasz ze mnie :mad:

to widac kubki smakowe maja inne :evil_lol:[/QUOTE]
nio Joshua chciał gryzaczek a ja chciałam czerwony gryzaczek -Joshua :multi: a ja :-( :placz: rozumiesz ??:eviltong:
no chyba ciutka inne bo od rana zarcie stoi a Joshua raz podszedł powąchał i dał do tyłu.A jak daje kotu jesc to sie natychmiast melduje i medzi o kocie zarcie.:mad:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']nio Joshua chciał gryzaczek a ja chciałam czerwony gryzaczek -Joshua :multi: a ja :-( :placz: rozumiesz ??:eviltong:
no chyba ciutka inne bo od rana zarcie stoi a Joshua raz podszedł powąchał i dał do tyłu.A jak daje kotu jesc to sie natychmiast melduje i medzi o kocie zarcie.:mad:[/quote]

zaloz se czerwone okulary i oboje bedziecie szczesliwi :loveu:

Posted

z powodu niedoboru na onkowych tematach osobników płci męskiej, życze Wam kobity wszystkiego naj... spełnienia marzeń i onkowych sukcesów... w dniu naszego święta [img]http://manu.dogomania.pl/emot/kwiat.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/bukiet.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/lflow.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/gitara4.gif[/img] [img]http://manu.dogomania.pl/emot/zabawa.gif[/img]

Posted

to macie tu babeczki spóźnionego tulipanka od mojego źaby :lol:
[IMG]http://img246.imageshack.us/img246/7775/dsc06917vu9.jpg[/IMG]

Posted

a na mnie wianuszki facetow kolo sprzedajacych tulipany sa zenujace.jakby mi moj facet przyniosl takiego tulipana to by wylecial na kopach.kicz i zenada.jak stado baranow.konformizm mnie dobija.
ps co innego zabowski.on i tak nie wie co jest grane:).

Posted

[COLOR=blue]zamowienie do gappay'a:[/COLOR]
[COLOR=red]heki-2pary szelek ipo materialowych z uchwytem,2 pilki duze i 2 srednie ze sznurkami 50cm[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]monisieczka-nie chce nic;).[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]szira-pilka duza,sznurek 50cm[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]shida-sznurek 100cm[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]agis-pilka duza sznurek 50 cm[/COLOR][COLOR=red],2 komplety sladowe[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Eddiii-pilka duza sznurek 50 cm[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Baba-2 pilki duze,sznurek 100cm[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]pyros-2 komplety przedmiotow sladowych ,szelki ipo z uchwytem materialowe[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]josh-gryzak ring czerwony[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]chilli-pilka duza ,sznurek 50 cm.[/COLOR][/quote]

[B][SIZE=3][COLOR=purple]UWAGA[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080]BeataG - czy to jest nasze ostateczne zamowienie ?[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#800080]Wszyscy - czy kazdy dostal wszystko co zamawial ? z tych co odebrali juz oczywiscie. czy nieodebrane ma tylko Agis i Shida ? czy moze jeszcze Chilli ?[/COLOR][/SIZE][/B]

[COLOR=black]kurna zeby znalezc to zamowienie musialam sie cofnac 63 strony :mad: [/COLOR]

Posted

Zgadza się, dla Chilli jest piłka. Myślałam, że dla Agi od Pyrosa, ale jednak nie. Więc jeśli jej dałaś, to musi oddać Justynie, sorry za pomyłkę. :oops: Aga od Pyrosa jeszcze dodatkowo zamówiła później karabinek, który dopięłam do szelek.

Posted

no dobra to wszystko sie zgadza :loveu: [SIZE=1]a juz mialam nadzieje ze bede miec pilke za friko :diabloti: [/SIZE]
wiec mam: pilke i 2 przednioty dla Agis, pilke dla Chilli, sznurek dla Shidy :lol:

Posted

mam nadzieje ze dzisiaj kobity beda bardziej tfffforcze niz wczoraj bo dzisiaj tyz praca na intiligencje czyli gryzaki.rrrrany moze ja zdezerteruje albo co:cool3: :eviltong: :roll: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...