Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Eddiii']Ayshe wielkie gratulacje :laola:
i przestan banialudzic ze jestes ogolnie bardzo niezadowolona :roll:[/quote]
jestem niezadowolona bo:spartolilam zaznaczanie przemiotow przez shado-moglam przed egzaminem jeszcze to z nim powtorzyc bo on ma akcje:slaaadzik,oj slaaadzik co tam lezy po drodze?:-o .ekhem,olac to,slaaadzik....:roll: .chita mnie odprowadza do lez rozpaczy z tym aportowaniem,ja sie po prostu kiedys pochlastam:placz: i obiecuje sobie jak na nia patrze ze to moj ostatni pies po tzw.przejsciach z ktorym sie bede bujac na cwiczaku-mam dosc...dosc tego ze nie moge mocniej nic powiedziec,musze sie szczerzyc bo nawet reaguje na moja mimike,cwierkac nie moge bo to juz dla niej za duzo.....po prostu rozpacz czarna jak ona wraca z aportem:placz: .wale sciana w mur i niezbyt to budujace.lepiej by bylo jakbym sobie cos zakupila do roboty albo zostawila sobie cos co nie pojdzie do hodowli i bede mogla z tym normalnie pracowac a nie dostawac depresji.jak sobie pomysle o dwojce to widze 2 lata pracy i od razu mi sie odechciewa.zeby schh skladalo sie wylacznie ze sladow i pozoranta to byloby ok.zamiast posluszenstwa powinny byc owce.:diabloti: .mialabym wtedy radoche z pracy.poza tym robi sie cieplo i chita zamienila sie dzisiaj na cwiczaku w kluche:angryy: . chyba zeby mnie kompletnie zdolowac.:placz: :mad: .nic jej sie nie chcialo.jak wczoraj tryskala energia tak dzisiaj by tylko spala.jak zobaczyla rekaw to natychmiast dostala korby ale cwiczyc *******y to ona juz dziekuje:mad: .chyba musze se jakis deprim walnac albo cus bo jej wiwisekcje zrobie norrrmalnie:shake: :diabloti:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Eddiii']no ale zeby tyle sie rozpisac jaka to totalna porazka byla :roll: a dostali punktow na maksa prawie ;)
[SIZE=1]wpadne w kompleksy przez ciebie :diabloti: [/SIZE][/quote]Eddiii-po prostu realnie patrze na swoje psy.jedynie z TSB jestem zadowolona choc niby nie wiem dlaczego sniety surykat dostal a.:crazyeye: :shake: .chyba za tatusia:cool3: :evil_lol: ...punkty na egzaminie to ...tylko punkty.wyszlo jej ale ja wiem ze czeka nas ogrom pracy jesli chce pojsc dalej w schh.a po dzisiejszym treningu to ja nie wiem czy przypadkiem nie zrobic sobie z chity wkladek do butow.wyszlo nam bo dusilismy schematy.i tak uwazam ze za malo pracowalam nad rownaniem shado-mialam tyle problemow z naprzod ze troche olewalam to jego rownanie a on....no lazi jak lazi.wszystko byloby ok gdyby nie takie drobiazgi jak lekko odstawiony zad [chociaz cwok dzisiaj chodzil np.rowno cwel jeden:mad: ]i to jego wklejenie w noge.chociaz juz moge zrobic zwrot w lewo nie depczac po psie:angryy: to jednak powinnam to dogladzic.chita dostala V dlatego ze byla nakrecona i dokladna.ato jej sie zdarza.po prostu tylko zdarza.na bh tez tak chodzila na spidzie ale to nam sie po prostu udalo.gooopi ma szczescie i tyle.to szczescie nie wynika z tego co pies prezentuje na treningach,wiekszosci z nich.nasiedziala sie w samochodzie to i korbe miala.poza tym po sladach byla ciezko z siebie zadowolona.:cool1: .

Posted

[quote name='Eddiii']no i mowic takiej zeby przestala ludzi dolowac :grab: a ta dalej swoje - jaka to ona niezadowolona :shock: :roll:[/quote]eddiii-no toz pisze dlaczego.to tylko egzamin-nie zawody.
ps.a swoja droga to kluchowaty surykat za bh dostal v,za fh1 dostal v za hgh dostal v,za fh2 dostla v i za schh1 dostal v.moze sedziowie jacys slepi sa albo cos z nimi nietenteges bo ja nie wiem norrrmalnie....

Posted

tiiiaaa - tylko egzamin - latwy, prosty i wogole do d*** wam poszlo :evil:
przestan sie kobieto dolowac :mad: super pracujesz z piesami :loveu:
[SIZE=1][COLOR=lightblue]a ja nie wiem jak ty to robisz :placz: jak ja bym chciala choc ociupinke tak umiec :oops: [/COLOR][/SIZE]

Posted

nio dokladnie ! chco troche potrafic tak ! mam psa od szczeniaka bez przejsc i.... kurcze nie mam pojecia jak nauczyc go niektorych rzeczy i jak sama sie nauczyc zeby zachowywac sie tak jak powinnam ;) a nie kurcze 2 lewe lapki i nozki ;)

a tu 2 psy po mooocnych pzezyciach... szkolone w tempie ekspresowym :) i super wyniki na egzaminie a my tylko jojczenie slyszymy co bylo nie tak ;)

z drugiej strony jak sobie wyobrazilam mine chitangi i jej gadanie zdaniami na rewirze to malo ze smiechu nie peklam ;)))

Posted

Ayshe ... ehh, bądź dumna ze swoich psów i z siebie , daleko zaszliście, sama napisałaś Chita była bita ale przynosi ci ten aport, jest szczęśliwa że jest z tobą .. a Shado .. kocha tego pozoranta i trzyma mocno ten rękaw .. i dzieki komu to wszytsko, dzięki komu to poznały ... ? :loveu:
moje gratulacje

Posted

a ja wisze glonkom 2 opakowania algolithu :( leza sobei na poleczce a ja sie glowie jak im przekazac :( chlip :(

ja bede w weekend - mam nadzieje :) czy wczesniej nie mam pojecia - nie moge sie wykurowac zupelnie :(

a kasa no nie wiem... moze byc jak bede na szkoleniu :) jak cos to moge tez podac konto...nie spieszy sie :) czesc z niej to i tak na szkolonko jest za marzec ;)

Posted

[quote name='ayshe']eddiii-no toz pisze dlaczego.to tylko egzamin-nie zawody.
ps.a swoja droga to kluchowaty surykat za bh dostal v,za fh1 dostal v za hgh dostal v,za fh2 dostla v i za schh1 dostal v.moze sedziowie jacys slepi sa albo cos z nimi nietenteges bo ja nie wiem norrrmalnie....[/quote]
nietenteges to coś z kim innym chyba jest :evil_lol:
jeżeli wszyscy dali v to może jednak COŚ w tym jest, hę...? nie sądzisz?
GRATULACJE WIELKIE

Posted

[quote name='ada89']nietenteges to coś z kim innym chyba jest :evil_lol:
jeżeli wszyscy dali v to może jednak COŚ w tym jest, hę...? nie sądzisz?
GRATULACJE WIELKIE[/quote]dzienkujem.tak jest w tym cos-surykat nie pokazal jeszcze na zadnym z egzaminow swego prawdziwego cwokowatego oblicza:diabloti: .ale ja ja mam na codzien to mi oczu nie zamydli okazjonalnymi zrywami pindolina zielona jedna:cool3: :cool1:.
ps.malpolud chitowaty zezarl mi dzisiaj porwany podstepem aport 2 kg.zemscila sie na plemieniu aportowym i zezarla moj piekny aport:(.najwyrazniej chce zostac przy 650 tce.wezme maszynke i ogole ja troche to wreszcie bedzie wilczasta a nie taka malo zdecydowana wygladowo.nieszczescie moje.

Posted

[quote name='ayshe']dzienkujem.tak jest w tym cos-surykat nie pokazal jeszcze na zadnym z egzaminow swego prawdziwego cwokowatego oblicza:diabloti: .ale ja ja mam na codzien to mi oczu nie zamydli okazjonalnymi zrywami pindolina zielona jedna:cool3: :cool1:[/quote]
to znaczy, że bardzo inteligentny pies - kiedy wie, że może to odpuszcza... po co ma cały czas pracować na najwyższych obrotach... wtedy nie będzie to tak doceniane, a jak raz na jakiś czas zabłyśnie to jaka radość przewodnika powinna być... ale sie tu to troche nie sprawdza bo cos pancia niezadowolona mimo ze pies pracował lepiej niz normalnie... :diabloti: powinna się pańcia bardziej postarać, żeby ją wynagrodzic za trud... :cool3:

Posted

[quote name='ada89']to znaczy, że bardzo inteligentny pies - kiedy wie, że może to odpuszcza... po co ma cały czas pracować na najwyższych obrotach... wtedy nie będzie to tak doceniane, a jak raz na jakiś czas zabłyśnie to jaka radość przewodnika powinna być... ale sie tu to troche nie sprawdza bo cos pancia niezadowolona mimo ze pies pracował lepiej niz normalnie... :diabloti: powinna się pańcia bardziej postarać, żeby ją wynagrodzic za trud... :cool3:[/quote]
toz ja wynagradzam-malpiszon dzisiaj nie dostanie kolacji.zjadla se koziolek nie?:cool3: :diabloti: .i paralizator w tylek.....tak marze sobie dzisiaj rozcierajac wczorajsze nowki sztuki krwiaki:mad: .

Posted

Jesli ktos ma ochote, to w dziale agility sa juz fotki z seminarium na ktorym bylismy w ten weekend. Zapraszam do ogladania kangura :evil_lol:

Posted

no fajny kangur:evil_lol: .
pytanko mam:czy ja mam jutro isc na pola czy nikogo tam nie bedzie i sie tylko dotlenie?:mad: .
od czwartku wchodzimy powoli znowu z rekawem.:multi: .

Posted

:new-bday: No tresserze, czego by tu życzyć... Może [COLOR=Red]szczęścia[/COLOR] i dla odmiany [COLOR=Red]samych[/COLOR] [COLOR=Red]przyjemnych zdarzeń[/COLOR] w życiu, bo innych już wystarczy:BIG:

Posted

:new-bday: Hehe, wczoraj nie pamiętałam, że to wigilia urodzin, ale cieszę się, że mi się udało tak wcelować z prezentem. :loveu: Życzę Ci samych szczęśliwych chwil i pociechy z krnąbrnych kursantów. ;)

Posted

[IMG]http://img99.imageshack.us/img99/7058/bckgrdsrvly0.jpg[/IMG]

Żebyś zawsze miała z kim,
miała gdzie i miała za co!
tego życzę ci choć o kasę krucho,
o :razz: już jest łatwiej, a gdzie?
Też pytanie gdzie i kiedy to ty dowiesz się od niego :eviltong:

Wszystkiego najnajnajlepszego babulcu jeden:eviltong: :loveu: :tort: :BIG: :new-bday:

Posted

[B]Ayshe[/B],
[COLOR=darkslategray]od serca wszystkiego najlepszego[/COLOR] :loveu: .
[URL="http://imageshack.us"][/URL]
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img149.imageshack.us/img149/9237/scotballin0.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='ayshe']no fajny kangur:evil_lol: .
pytanko mam:czy ja mam jutro isc na pola czy nikogo tam nie bedzie i sie tylko dotlenie?:mad: .
od czwartku wchodzimy powoli znowu z rekawem.:multi: .[/QUOTE]
Poza dotlenieniem czeka cię Justyna z Babą -bedzie 8.30. ma podejsc facet z mlodym haski. Ja nadal mowie tak jak mowilam ,prycham i kaszle. Od wczoraj wychodze z młodym/ wbrew zaleceniom lekarza/ ale jestem słabiutka jak noworodek wiec na tresure nie za bardzo sie nadaje. Po prostu padłabym po pierwszej twojej komędzie/i jeszcze musiałabyś mnie reanimować/. Młodego rozpiera energia choć kondycji tez mu brak co nieco no i nie da sie ukryc ze mu sie troszku przytyło przez te 3 tygodnie. Zapału do biegnia ma duzo ale co jakis czas pada na pysk.Ja snuje sie langzam ,langzam no i ciagle wypatruje jakichś ławeczek na ktore moge choć na chwile paść. Jak dam rade sie dotelepać to dojde do was ale na ćwiczenia siły niestety nie mam. Mam nadzieje ze jak sie gorzej nie rozłoze to w przyszłym tygodniu zaczniemy pobierać nauki.

Posted

Wszystkiego najlepszego dla tresserka!!!!!:tort: :new-bday: :BIG: :drink1: :drinka: :beerchug:

[IMG]http://img247.imageshack.us/img247/9112/joshkwiatybo8.jpg[/IMG]

od wiernego /acz często wagarującego - lecz poza tym pełnego dobrej woli i zapału do nauki / kursanta Josha z pańcią.:loveu: :loveu: :loveu: :popcorn:
Wszystkiego czego tylko zapragniesz kochany tresserku -dobrych kursantow ,psow z odpowiednimi popedami / nie plastików hehehe/ i pogody, no i oczywiście zdrówka ,zdrówka i jeszcze raz zdrówka.:loveu: :loveu: No i zebyś kochany tresserku nie czuł na barkach tych hehehehehehe piećdziesieciu czy szesćdziesieciu ileś wiosen :diabloti: :diabloti: Wiesz ze cie kochamy tresserku :loveu: :loveu:

Posted

:BIG: :new-bday: :BIG:

wszystkiego naj...naj... naj... bardziej wymarzonego ;) i duuuzo ONkow :loveu: takich najbesciackich :diabloti:

Posted

[B][I][COLOR=blue]dziekuje wszystkim za zyczenia.:loveu: [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#0000ff][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=darkred]dzisiaj zajec nie ma-musze jechac po starutka sunke do pewnego "czlowieka",wpadlam na forum tylko na chwilke:-( .tak wiec dzisiaj macie przerwe w ogladaniu mojej geby.[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]natomiast jutro z powodu watpliwej przyjemnosci zebrania w szkole mojej corki zajecia beda o 19.30.nienawidze chodzic na zebrania ale na jedno w roku musze sie jakos zmobilizowac.te mamuski doprowadzaja mnie do utraty wiary w jakiekolwiek poczucie godnosci przy kreowaniu swego potomka na .......[wpisac dowolne:diabloti: ].[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#8b0000]poza tym nadal nei iwem gdzie wczoraj wtrynilam telefon co mnie zaczyna lekko denerwowac.:mad: [/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=slategray]na polach jutro oczywiscie bede ...nareszcie....:roll: .....[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#708090][/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#708090]zapraszam absolutnie wszystkich:evil_lol: .zajatka beda od 8.30 do 10 pewnie.:cool1: [/COLOR][/I][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...