ayshe Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [quote name='monisieczka']Gosiaczku koniecznie, bo grupa wczoraj powzięła tajny plan. Tylko ciiiii bo się wyda:razz:[/quote] :mad: zamiast pracowac z psami obijali sie cala godzine i snuli se tajne plany.mam nadzieje ze wczoraj wam to wynagrodzilam:diabloti: ewa-jo-no jaktak dalej pojdzie no najpierw pane na zawal przez ciagle borykanie sie z kasa na psy adopcyjne:roll: .a jak juz bede po zawale to wtedy balkonik i sztuczna szczeka.a jak bedziesz smiac sie z chmurki to wypije redbulla i cie dorrrwe:diabloti:
ayshe Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [quote name='monisieczka']kobieto jesteś chyba jedyna , która we mnie wierzy :cool3: :iloveyou: :jumpie: :laugh2_2:[/quote]musze wierzyc bo inaczej siedzialabym w pokoiku bez klamek przez tlumaczenie 500 razy tego samego:evil_lol: bezskutecznie.:cool1:
Pyros-Aga Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Uhhh Uhhhh pokonaliśmy choróbsko :multi: i w piątek siem zjawimy na zajątkach indywidualnych, ku wielkiej , niepohamowanej uciesze tressera :cool3: :diabloti: Klusek jest znowy kluskowaty:loveu: i mysle że da rade coś zrobić :p
Ewa-Jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='ayshe']:mad: zamiast pracowac z psami obijali sie cala godzine i snuli se tajne plany.mam nadzieje ze wczoraj wam to wynagrodzilam:diabloti: ewa-jo-no jaktak dalej pojdzie no najpierw pane na zawal przez ciagle borykanie sie z kasa na psy adopcyjne:roll: .a jak juz bede po zawale to wtedy balkonik i sztuczna szczeka.a jak bedziesz smiac sie z chmurki to wypije redbulla i cie dorrrwe:diabloti:[/QUOTE] nie wiem jak naprawde działa redbull:eviltong: ale w jedno wierze ,ze jakbys nawet o balkoniku postanowiła mnie dorwać to na pewno byś to zrobiła nawet jakbym była :ghost_2: albo co wątpliwe raczej :angel: .NAtomiast moja wiara w wyszkolenia naszego tandemu hehehehe jest mocno wątpliwa tutaj nawet ty masz problemy przy naszych :scared: no i składam ci w zwiazku z tym kondolencje:diabloti: :diabloti: . Ale nie załamuj sie -lubisz przeca wyzwania a to jest nie da siem ukryć na twoją miarę :eviltong: :loveu: :loveu: :Rose: :hand:
ayshe Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 kochanie poki robisz to co ci kaze to twoje biadolenia nad emeryckim wiekiem mnie nie zniechecaja.:eviltong: :diabloti:
Ewa-Jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='ayshe']kochanie poki robisz to co ci kaze to twoje biadolenia nad emeryckim wiekiem mnie nie zniechecaja.:eviltong: :diabloti:[/QUOTE] ale jakość wykonania obwaiam siem ze doprowadza cie do:angryy: :placz: :grab: :help1:
ayshe Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [quote name='Ewa-Jo']ale jakość wykonania obwaiam siem ze doprowadza cie do:angryy: :placz: :grab: :help1:[/quote]no aleja w sumie to zawsze sie czepiam nie?:diabloti:
Ewa-Jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [quote name='ayshe']no aleja w sumie to zawsze sie czepiam nie?:diabloti:[/QUOTE] PODDAJE SIĘ!!!!!!:shake:
ayshe Posted November 9, 2006 Author Posted November 9, 2006 [quote name='Ewa-Jo']PODDAJE SIĘ!!!!!!:shake:[/quote] :placz: ej no cos ty a tak nam sie ladnie wymienialo poscikami:placz: :diabloti: . monisieczka ty pamietasz kobieto ze jutro o 9.30?ale nie tam gdzie kiedys.tylko gdzie indziej:evil_lol: gdzie?no to ja nie wytlumacze ale za to ewa-jo wytlumaczy.:razz:
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 monisieczka-slonko czekam dzisiaj na ciebie.9.30.prosze zadzwon jakos do mnie albo do asi bo ja ci nie opisze gdzie to jest.pola mokotowskie w kazdym razie ale takie zakamuflowane:cool3: .mamy tam spokoj,bez gromad psow.
Glonek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Zdaje się, że w ramach odstresowywania się po szkoleniu uszkodziłem samochodzik w taki sposób, że odbiór będzie dopiero dzisiaj około 17-18 więc nie ma możliwości abyśmy zdążyli dzisiaj dojechać na zajęcia. Mam nadzieję, że jednak da się go dzisiaj zreperować i jutro pojawiamy się.
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 jutro slady o 12.30 kolo siekierkowskiego.
Ewa-Jo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='ayshe']monisieczka-slonko czekam dzisiaj na ciebie.9.30.prosze zadzwon jakos do mnie albo do asi bo ja ci nie opisze gdzie to jest.pola mokotowskie w kazdym razie ale takie zakamuflowane:cool3: .mamy tam spokoj,bez gromad psow.[/QUOTE] fajne dzisiaj zajatka byly hehehehehe treserunio darł sie tak ze chyba pod siekierkowskim ją było słychać:multi: .Gieło ja we wszystkie strony ,traske z pachołkami pokazywała mnie i Monisi z 5 razy:eviltong: i ciagle było nie tak -już myślałam ze na zawał zejdzie albo głos straci :diabloti: ,albo machnie na nas rąsią :evil_lol: :diabloti: ,ale nie -wytrzymała do końca:crazyeye: . Twardego mamy tresserka nie da siem ukryć.Już myślałam ze dzisiaj pęknie .Z Monisieczką wykazywałyśmy sie radośnie totalnym k.......... :lol: . Patrzyłam z nadzieją że jednak może nie zniesie -ale niestety nie ma na nią silnych:mad: . Inne rasy pewnie by olała ale z onkiem to człowiek ma u niej przechlapane.:placz: :placz:
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 [quote name='Ewa-Jo']ale z onkiem to człowiek ma u niej przechlapane.:placz: :placz:[/quote]zalapala:multi: :cool1: :eviltong:
Eddiii Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 nie wiem czy dzis zdaze, jeszcze jestem w pracy, moge sie nie wyrobic :placz:
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 [quote name='Eddiii']nie wiem czy dzis zdaze, jeszcze jestem w pracy, moge sie nie wyrobic :placz:[/quote] :placz: :mad: no norrrrrmalnie mogila:shake:
Ewa-Jo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [quote name='ayshe']zalapala:multi: :cool1: :eviltong:[/QUOTE] przepraszam czy ktoś moze wie jak z onka zrobić yorka no ostatecznie dupelka ,byle nie jajnika!!!:crazyeye: :cool1: :cool3:
Nanami Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ostrzyc, uciag ogon i zrobic oklapłe uszy - wyjdzie "cuś" :diabloti:
lizka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 I przegłodzić z tydzień coby toto energii nie miało :evil_lol:
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 [quote name='Ewa-Jo']przepraszam czy ktoś moze wie jak z onka zrobić yorka no ostatecznie dupelka ,byle nie jajnika!!!:crazyeye: :cool1: :cool3:[/quote]a po c o ci jajnik?albo jorczek?za dresa nie chcesz uchodzic?[vide temat w galerii o swiatowce].jak na razie NIKT sposrod krzykaczy nie chce tutaj porozmawiac z onkarzami.najlepiej nam od chamow....:shake: ja tam napisala EOT i chociaz mnie korci nie wejde .bo mnie szlag trafi.
lizka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Tylko nie jajniki :evil_lol: moja to psycholka była uzalezniona od aportow 24h/dobe plus namiętne kopanie dołów :chaos: Czuję sie jakbym miała teraz wydanie męskie tyle ze o większych gabarytach tylko bardziej porąbane i psychiczne :cool3: Przypniem kokardke to i yoreczek bedzie :diabloti:
Nanami Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ayshe, zamknełas im mordki na dobre, nic juz wiecej o ONkach nie ma :evil_lol: [quote name='ayshe']jesli ktos z was krytykantow chce sprobowac ubac sie elegancko wi pobiegas sobie z onkiem na ringu-:diabloti: zapraszam.uzycze onka:diabloti: :diabloti: .[/quote] Naprawde? To ja zaraz dołącze do krytykantów tylko uuużycz mi ONka (na katowicka w marcu :p ), nawet specjalnie sie moge ubrac elegancko :razz:
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 z pozdrowieniami ode mnie:evil_lol: .milego sluchania i ogladania:diabloti: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=SYQmAo7SS6Y"]www.youtube.com/watch?v=SYQmAo7SS6Y[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=zqY8RKK1Ey"]www.youtube.com/watch?v=zqY8RKK1Ey[/URL] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=q0utvIwX7PE"]www.youtube.com/watch?v=q0utvIwX7PE[/URL] :cool3:
Recommended Posts