ayshe Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 :evil_lol: shida-nie przyjezdzaj po mnie.musimy se z justyna pare waznych rzeczy obgadac i przyjezdza po mnie.napisz koniecznie czy dostalas ode mnie smsa i czy to przeczytalas! Quote
Ewa-Jo Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Rober Librowy udostępnił mi zdjecia z sobnio-niedzielnej tresurki robione przez fotografa ,który pstrykał psy oraz przewodników no i oczywiście naszego kochanego krzykliwego tresserka -po pierwsze tresserek przy pracy część grupy on-kowej Libra w biegu Timon Pyros Joshua - i niech mi tresser powie ze młody nie aportuje koziołka galopem:mad: c.d.n. Quote
Ewa-Jo Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 O co tak błagalnie prosi kluseczek? Jezeli chodzi o Josha to wiadomo o co -spadajmy na pola mokotowskie Baroszek w najnowszej biżu!!! Max wpatrzony w pańcie Długo mam tak czekać???? cdn Quote
Ewa-Jo Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Baroszek Max Pyros Timon przerwa bo serwer ciagle pada mam nadzieje ze to jeszcze przejdzie Quote
Pyros-Aga Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Achhhh jakie piękne zdjątka...:loveu: :loveu: Całe szczęście że to nie film i nie widac jak ślicznie pracujemy :cool3: :evil_lol: Quote
Glonek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 A Bublasta i Lalunia nie kręcą się gdzieś w pobliżu? Quote
Glonek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wielkie dzięki. Glonek galopujący w kaloszkach wygląda kapitalnie. :cool3: Quote
Glonek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Ewa-Jo w jakiej strefie czasowej jesteś?:diabloti: Quote
Glonek Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 AAAAAAAAAA! Mam skleroze straszną. Zapomniałem o urodzinach cureczki. Idę popełnić sepuku. Wczoraj Bubel skończył trzy lata. Quote
Szira/Gosia Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Bu:new-bday: :BIG: :tort: :bday: Quote
Ewa-Jo Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Glonek napisał(a):A Bublasta i Lalunia nie kręcą się gdzieś w pobliżu? Hejka Glonek to były zdjecia z soboty/was nie było/ niedziele wkleje jutro bo dzisiaj pracuje ale na pocieszenie: Quote
Ewa-Jo Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Glonek napisał(a):Ewa-Jo w jakiej strefie czasowej jesteś?:diabloti: emeryckiej na zlecone !!!!:eviltong: :eviltong: wszystkiego najlepszego dla solenizantki:new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: przy okazji jak to sie stalo ze post ze zdjeciami wyslany po 14 /o 15 byłam juz w robocie/ jest z godzina 16???? :crazyeye: Quote
Glonek Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Ewa-Jo napisał(a):emeryckiej na zlecone !!!!:eviltong: :eviltong: wszystkiego najlepszego dla solenizantki:new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG: przy okazji jak to sie stalo ze post ze zdjeciami wyslany po 14 /o 15 byłam juz w robocie/ jest z godzina 16???? :crazyeye: Wielkie dzięki od Bubla.:multi: Zapewne znowu coś z serwerem dogomanii. Quote
KOT I MYSZ Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Pikne zdjątka aż się łeska w oku kręci:cool3: żeby tak moja Mysz mogła się troszku pomordować:placz: ale ja z Łodzi:placz: zazdroszcze też tak chcę:shake: :placz: Ayshe mam pytanko czy dorosły pies też mógły :razz: :razz: czy szkoli sie młode piesy?? Przy,łączamy się do życzeń:BIG: :tort: :new-bday: :cunao: :laola: łapa od Myszy:bluepaw: Quote
ayshe Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 dorosly tez moze.:razz: :evil_lol: sorry za wczoraj ale........niestety musialam siedizec w lecznicy ze znajda onkiem a potem do 2 w nocy mialam przy nim dyzur.wiecsorki ze musialam odwolac zajecia. BeataG-dzieki za Kenziego bo bylam w stresie:cool1: . Quote
ayshe Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 a no i wszystkiego najlepszego dla bublowatej.duzo rekawa i pozorancika,jedzonka,sklerozy wlascicieli w zamykaniu workow z karma:evil_lol: ...i takich tam.....:lol: Quote
KOT I MYSZ Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 :multi: :multi: OJ TAK TAK:multi: a czy ma ktosik może jakieś namiary na cosik takiego w Łodzi:razz: :cool3: PIKNIE SE CWICZYTA:roll: :roll: mam nadzieje,że ze znalezionym Onkiem wszystko dobrze? Quote
ayshe Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 onek nie zyje.niestety mial liczne obrazenia wewnetrzne i .... [*] musisz sie spytac kogos w lodzi.albo ktos ci tu na forum moze podpowie.:p Quote
Szira/Gosia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ayshe napisał(a):onek nie zyje.niestety mial liczne obrazenia wewnetrzne i .... :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
ayshe Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 trzepniety porzadnie przez samochod,przelezal przywiazany pare godzin...no walczylismy....ale....:shake: .odszedl niecala godzine temu.i nawet nie wiemy jak mial na imie. Quote
Ewa-Jo Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ayshe napisał(a):trzepniety porzadnie przez samochod,przelezal przywiazany pare godzin...no walczylismy....ale....:shake: .odszedl niecala godzine temu.i nawet nie wiemy jak mial na imie. dla jednego z tysiecy ,ktoremu znajomość z człowiekiem nie wyszła na dobre. Oby winni tego dostali od życia to samo ani mniej ani więcej. Quote
ayshe Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 czego im zycze z calego serca:angryy: .zlo zawsze wraca.do adresata droge znajdzie.bez obawy. Quote
Ewa-Jo Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 ayshe napisał(a):zlo zawsze wraca.do adresata droge znajdzie.bez obawy. niestety nie byłabym tego taka pewna.Raczej zostanie to w sferze naszych marzen. Nie mam namacalnego przykładu że kiedykolwiek zło wróciło. A wiara w kare na tamtym świecie nie jest pocieszeniem ,na dodatek w to nie wierze.Szkoda że nie można choć dopaść takiego i pokazać go na przykład w tv żeby wszyscy sąsiedzi i znajomi wiedzieli z kim sie zadają, o zatłuczeniu śmiecia już nawet nie mówie. Quote
Recommended Posts