Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

:evil_lol:

shida-nie przyjezdzaj po mnie.musimy se z justyna pare waznych rzeczy obgadac i przyjezdza po mnie.napisz koniecznie czy dostalas ode mnie smsa i czy to przeczytalas!

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rober Librowy udostępnił mi zdjecia z sobnio-niedzielnej tresurki robione przez fotografa ,który pstrykał psy oraz przewodników no i oczywiście naszego kochanego krzykliwego tresserka -po pierwsze tresserek przy pracy

część grupy on-kowej

Libra w biegu

Timon

Pyros

Joshua - i niech mi tresser powie ze młody nie aportuje koziołka galopem:mad:

c.d.n.

Posted

O co tak błagalnie prosi kluseczek?

Jezeli chodzi o Josha to wiadomo o co -spadajmy na pola mokotowskie

Baroszek w najnowszej biżu!!!

Max wpatrzony w pańcie

Długo mam tak czekać????

cdn

Posted

Glonek napisał(a):
A Bublasta i Lalunia nie kręcą się gdzieś w pobliżu?

Hejka Glonek to były zdjecia z soboty/was nie było/ niedziele wkleje jutro bo dzisiaj pracuje ale na pocieszenie:

Posted

Glonek napisał(a):
Ewa-Jo w jakiej strefie czasowej jesteś?:diabloti:

emeryckiej na zlecone !!!!:eviltong: :eviltong:
wszystkiego najlepszego dla solenizantki:new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG:

przy okazji jak to sie stalo ze post ze zdjeciami wyslany po 14 /o 15 byłam juz w robocie/ jest z godzina 16???? :crazyeye:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
emeryckiej na zlecone !!!!:eviltong: :eviltong:
wszystkiego najlepszego dla solenizantki:new-bday: :new-bday: :BIG: :BIG:

przy okazji jak to sie stalo ze post ze zdjeciami wyslany po 14 /o 15 byłam juz w robocie/ jest z godzina 16???? :crazyeye:

Wielkie dzięki od Bubla.:multi:
Zapewne znowu coś z serwerem dogomanii.

Posted

Pikne zdjątka aż się łeska w oku kręci:cool3: żeby tak moja Mysz mogła się troszku pomordować:placz: ale ja z Łodzi:placz: zazdroszcze też tak chcę:shake: :placz:
Ayshe mam pytanko czy dorosły pies też mógły :razz: :razz: czy szkoli sie młode piesy??
Przy,łączamy się do życzeń:BIG: :tort: :new-bday: :cunao: :laola: łapa od Myszy:bluepaw:

Posted

dorosly tez moze.:razz: :evil_lol:
sorry za wczoraj ale........niestety musialam siedizec w lecznicy ze znajda onkiem a potem do 2 w nocy mialam przy nim dyzur.wiecsorki ze musialam odwolac zajecia.
BeataG-dzieki za Kenziego bo bylam w stresie:cool1: .

Posted

a no i wszystkiego najlepszego dla bublowatej.duzo rekawa i pozorancika,jedzonka,sklerozy wlascicieli w zamykaniu workow z karma:evil_lol: ...i takich tam.....:lol:

Posted

:multi: :multi: OJ TAK TAK:multi:
a czy ma ktosik może jakieś namiary na cosik takiego w Łodzi:razz: :cool3:

PIKNIE SE CWICZYTA:roll: :roll:
mam nadzieje,że ze znalezionym Onkiem wszystko dobrze?

Posted

trzepniety porzadnie przez samochod,przelezal przywiazany pare godzin...no walczylismy....ale....:shake: .odszedl niecala godzine temu.i nawet nie wiemy jak mial na imie.

Posted

ayshe napisał(a):
trzepniety porzadnie przez samochod,przelezal przywiazany pare godzin...no walczylismy....ale....:shake: .odszedl niecala godzine temu.i nawet nie wiemy jak mial na imie.

• dla jednego z tysiecy ,ktoremu znajomość z człowiekiem nie wyszła na dobre. Oby winni tego dostali od życia to samo ani mniej ani więcej.

• Posted

ayshe napisał(a):
    zlo zawsze wraca.do adresata droge znajdzie.bez obawy.

niestety nie byłabym tego taka pewna.Raczej zostanie to w sferze naszych marzen. Nie mam namacalnego przykładu że kiedykolwiek zło wróciło. A wiara w kare na tamtym świecie nie jest pocieszeniem ,na dodatek w to nie wierze.Szkoda że nie można choć dopaść takiego i pokazać go na przykład w tv żeby wszyscy sąsiedzi i znajomi wiedzieli z kim sie zadają, o zatłuczeniu śmiecia już nawet nie mówie.