Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nanami']Jakie dokładne namiary :cool3: Czyzby kryptoreklama? Dobrze, ze nie zagląda tu duzo facetów z Wawy :diabloti:[/quote]
alez skąd !!! ja byłam ubrana , ta babeczka goła, hmmm nawet zgrabna :razz:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monisieczka']alez skąd !!! ja byłam ubrana [/quote]:lol: :lol: :lol: :lol: padlam:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wizja:monika nago po rondzie i do panow na kolana[soooorrrrryyyyy:evil_lol: ]:-D :cooldevi: :ghost_2: :laugh2_2:

Posted

[quote name='ayshe']a potem treser wyjedzie na 2 tyg na szkolenie do niemiec :cool3: ....jeszcze za mna zatesknicie:diabloti: :diabloti: :diabloti: .....[/QUOTE]

Nie no, to już jest znęcanie sie nad uzależnionymi kursantami :placz:

Posted

[quote name='ayshe']:lol: :lol: :lol: :lol: padlam:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wizja:monika nago po rondzie i do panow na kolana[soooorrrrryyyyy:evil_lol: ]:-D :cooldevi: :ghost_2: :laugh2_2:[/quote]
wrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy::angryy: bo udowodnię, że umiem :p:p

Posted

[quote name='monisieczka']ooo nieeeee :placz::placz::placz::placz: jeszcze treserunio o nas zapomni i co?:eek2::eek2:[/quote]:eviltong:
czekaja mnie na jesieni dwa wypady:pierwszy z chita zwiazany z ukonczeniem pewnego etapu szkolenia ;) -jedzie zaliczac takie ciekawe testy no i mam warsztaty ale to tez z shado.
drugi wypad jest zwiazany z ubootwaffen i wypadzikiem nad morze polnocne w okolice scape flow-apel poleglych:-( .

Posted

[quote name='monisieczka']wrrrrrrrr:angryy::angryy::angryy::angryy: bo udowodnię, że umiem :p:p[/quote]cala babska grupa damy czadu?:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']cala babska grupa damy czadu?:cool3: :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]
uwaga, widze to!!! cała grupa babeczek-golasków ze swoimi psiutkami oczywiscie, nagle wbiega na rondko :crazyeye:. to by nas pokazali pewnie nawet w dzienniku w Pendżabie :cool3::cool3:

Posted

:turn-l: :turn-l: :roflt: :roflt:
[quote name='monisieczka']uwaga, widze to!!! cała grupa babeczek-golasków ze swoimi psiutkami oczywiscie, nagle wbiega na rondko :crazyeye:. to by nas pokazali pewnie nawet w dzienniku w Pendżabie :cool3::cool3:[/QUOTE]

Chłopy padną na zawał :eek2: :mdleje:

Posted

[quote name='monisieczka']uwaga, widze to!!! cała grupa babeczek-golasków ze swoimi psiutkami oczywiscie, nagle wbiega na rondko :crazyeye:. to by nas pokazali pewnie nawet w dzienniku w Pendżabie :cool3::cool3:[/quote]:roll: :lol: to mogloby byc zabawne dosc-szkolenie na golasa.....
[SIZE=1]ale bredze....spadam na szkolonko z kundlami:cool1: .paaaaa......[/SIZE]

Posted

[quote name='monisieczka']uwaga, widze to!!! cała grupa babeczek-golasków ze swoimi psiutkami oczywiscie, nagle wbiega na rondko :crazyeye:. [/quote]
Ciekawy sposób na odreagowanie stresu szkoleniowego. Ciekawe czy wpadniecie w nałóg?:eviltong:

Posted

[quote name='monisieczka']jak dołączysz do nas, nie ma sprawy !![/quote] Nie da rady. Kiepsko by się krzyczało: "O gołe baby z psami i jakiś facet!".:p

Posted

napisze tutaj bo nie wiem co w watku ozziego moglabym napisac co inni nie napisali:shake: ....
to niezrozumiale.:question: niezrozumiale.
zawsze staram sie nie tyle wytlumaczyc bo to bezsensu co sprobowac zanlezc.......motywy.....chocby najbardziej irracjonalne....zachowania ludzkiego w stosunku do innego zycia.tym razem nie mam nic w glowie.pustka kompletna.nie mam pojecia czym mozna sie kierowac...jakimi koszmarnymi powodami i emocjami zeby zakatowac chorego psa,ktorego z wiedza o jego stanie,sie adoptowalo.i pochowac byc moze zywego,calkowicie polamanego,z wewnetrznymi krwotokami ....mam nadzieje ze nieprzytomnego....chociaz nieprzytomnego.....
jak mozna skazac zywa istote na cierpienie i patrzec na nie jak na obrazek na ekranie....
od soboty czy moze piatku ten watek czytam i dzisiaj spodziewalam sie wszystkiego tylko nie takiego wyniku sekcji.
widzialam juz duzo ludzkiego okrucienstwa.dwie jego ofiary mam w domu.wiele widzialam.za duzo czasem mi sie zdaje.
ale tak niezrozumialego aktu okrucienstwa nie spotkalam.jeszcze.do tej pory.do ozziego.adoptowac chorego psa zeby go zakatowac.przerazajaco irracjonalne.przerazajaco niezrozumiale.:sadCyber:

Posted

[quote name='ayshe'] tak niezrozumialego aktu okrucienstwa nie spotkalam.jeszcze.do tej pory.do ozziego.adoptowac chorego psa zeby go zakatowac.przerazajaco irracjonalne.przerazajaco niezrozumiale.:sadCyber:[/quote]
przeczytałam watek Ozziego i w zasadzie nie moge nic powiedziec , bo nawet nie wiem co :-(. nie rozumiem i chyba nie chcę rozumieć

Posted

Ayshe ja podobnie jak ty nie wiedziałam co napisac więc nie pisałam nic.:shake: Ale przeczytałam zaraz po tym jak w sobote mówiłaś o tym i też sie nie spodziewałam takiego wyniku sekcji. Ja nie rozumiem....Ale nie wolno puścić tego płazem i tak zostawić. A ludziom trzeba o tym opowiadać bo muszą zrozumieć że pies to też istota...nie to jest po prostu niemożliwe i trudno w to uwierzyc...:shake:

Posted

ja mam spaprane dzisiaj cale popoludnie.....wyniki sekcji przeczytalam dopiero dzisiaj kolo 17......i jestem jakby mi ktos przez leb dal:shake:

Posted

Boję sie tylko że gucio z tego wyjdzie a jeszce w telewizji zrobią nieodpowiedzialnych i winnych tego ludzi zajmujących sie adopcja Ozziego:shake: Odwrócą kota ogonem i skutek będzie całkowicie odmienny od zamierzonego. :roll:
Mam jednak nadzieję ze sie uda choć przy tylu zaangażowanych ludziach nietrudno o zamieszanie i pomyłki.
Mam też nadzieję że prokuratura choc raz stanie na wysokości zadania...:roll:

Posted

jakos tak to wychodzi ze zupelnie sie wytracilam z rownowagi ta historia i stracilam pare:shake: .zatrzymalo mnie to i tak juz rece mi opadly.
nie wiem ...na razie zszedl ze mnie caly zapal i do tego ta podhodowla i wyjazd moich dziewczynek mnie kompletnie pograza.......
nie jestem w najlepszej formie.....:cool1:

Posted

Ja też nie mogę uwierzyć w to co przeczytałam. Raz chce mi się płakać a raz ogarnia mnie złość :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :angryy: :placz: :mad: :placz: :mad: :placz: :mad:

Oprócz tego Szira wyraźnie chce wracać do Glonków bo ma mnie głęboko w:cool1:
Cały czas leży pod lodówką i czeka czy coś jej skapnie:angryy:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']

Oprócz tego Szira wyraźnie chce wracać do Glonków bo ma mnie głęboko w:cool1: [/quote]no coz to smutne w sumie jest:cool3: :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='ayshe']no coz to smutne w sumie jest:cool3: :lol: :lol: :lol:[/quote] No nie. Przestań. Bo niedługo nikt nie będzie chciał nam dać pasa na przechowanie.

Posted

[quote name='ayshe']jakos tak to wychodzi ze zupelnie sie wytracilam z rownowagi ta historia i stracilam pare:shake: .zatrzymalo mnie to i tak juz rece mi opadly.
nie wiem ...na razie zszedl ze mnie caly zapal i do tego ta podhodowla i wyjazd moich dziewczynek mnie kompletnie pograza.......
nie jestem w najlepszej formie.....:cool1:[/quote]
Wcale się Tobie nie dziwię. Mnie to też załamało. Najgorsze jest to, że szuka się jakiegoś logicznego wytłumaczenia dla tych ludzi i ich postępowania. A takiego wytłumaczenia nie ma. Trzymajcie się wszyscy ciepło.

Posted

Gadalam dzisiaj z dziewczynami z redakcji, napisza w pazdziernikowym wydaniu material. Bedzie to bardzej obszerny temat o prawach zwierzat w Polsce, o coraz czestszych i coraz bardziej okrutnych przypadkach znecania sie nad zwierzetami i o tym ze tacy ludzie w POlsce moga sie czuc praktycznie bezkarni. Oczywiscie zostanie poruszony temat Ozziego, na stronie internetowej podepniemy petycje do podpisywania, ktora ponoc jest w trakcie realizacji. Chociaz tyle moge zrobic...
A jutro uderzam do pokoju dziewczyn z tytulu Integracja Europejska tam bym chciala by napisały porownanie praw zwierzat w POlsce i innych krajach Uni europejskiej , o roznych rozwiazaniach itd...ale tam nie wiem czy to przejdzie...

Wczoraj przyszla paczka z gappaya - wielkie pudlo, ktore cudem przytachalam do domu. Niestety do weekendu jestem bez samochodu, wiec albo bedziecie musieli poczekac do poniedzialku, albo ktos w srode mnie podwiezie na szkolenie:lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]rowniez apeluje niesmialo zeby ktos przywiozl nasza bezcenna alix:cool3: .[/SIZE][/FONT]
[SIZE=1]jest tam tez moj gryzaczek:oops: .[/SIZE]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...