Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monisieczka']oj tak , tak, plizzzzzzzzz[/quote]a ta jaka chrzescijanka kurka wodna:cool1: .
ja stary wkkwista jestem takie *******y mnie do lozka nie polaza:eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='monisieczka']a zdejmij słonko, pewnie :roll:,baaardzo dobry pomysł :angryy:. A może jutro przytaszczę worek gipsu, został mi jakis z budowy? jest wilgotno opsypiemy nasze słonko i nawet nie zauwazy jak powstanie śliczniasty gorsecik :cool3:[/quote]ja wiem ze mnie kochacie i pomniczek chceta mi walnac na cyplu ale....za mlodam jeszcze dziewczyny....za mlodam:diabloti: :cool3:

Posted

Beata- jesteś niepoważna..Nie no tak nie można :mad: Kursanci cie koffają a ty takie nerwy wywołujesz..:shake: A jak jutro nie będziesz mogła chodzić??? Będziemy cie nosić :loveu:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']A jak jutro nie będziesz mogła chodzić??? Będziemy cie nosić :loveu:[/quote]
ha ha ha, ale dobre !!! kluseczek zdał egzaminek a Aga juz chce treserunia nosić na rąsiach :diabloti::diabloti::diabloti:. My obs****lismy egzamin to nosic nie będziemy :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='monisieczka']a kto ci słonko naopowiadał takich rzeczy :razz:???[/quote]statystyka wyznaniowa w polandzie:cool3:
aga-bede chodzic,nie boj zaby:diabloti: .wydzierac sie na pewno bede mogla.:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']statystyka wyznaniowa w polandzie:cool3:
aga-bede chodzic,nie boj zaby:diabloti: .wydzierac sie na pewno bede mogla.:eviltong:[/quote]
statystyka kłamie :-(!!! upsss całkiem niedawno zdawałam egzamin ze statystyki to chyba nie powinnam tak bredzić. statystycznie pownnam byc normalna hehehehe

Posted

[quote name='monisieczka']statystyka kłamie :-(!!! upsss całkiem niedawno zdawałam egzamin ze statystyki to chyba nie powinnam tak bredzić. statystycznie pownnam byc normalna hehehehe[/quote]statystycznie to w sumie wszyscy powinnismy byc normalni.tj.kiedys sadzilam ze po 40stce to bede juz calkowicie nieposiadala odpalow a tu taka niespodzianka:crazyeye: :roll: :evil_lol:

Posted

Hmmmm... Nas chyba nie będzie jutro na szkoelniu :oops: A w niedziele to nas nie bedzie raczej na pewno, gdyż część dogomanii robi mi najazd na chaupę i sama nie wiem, jak to sie skończy :evil_lol:

Posted

Zdrówko :drinking: za Tressera :drinking: .
[Normalnie,tak się podnieciłam dniem jutrzejszym,że spać nie mogę...:roll: :morning: ,ale chyba sie postaram przyłożyć do poduchi...:sleep2: ]

Posted

[quote name='asher']Hmmmm... Nas chyba nie będzie jutro na szkoelniu :oops: A w niedziele to nas nie bedzie raczej na pewno, gdyż część dogomanii robi mi najazd na chaupę i sama nie wiem, jak to sie skończy :evil_lol:[/QUOTE]
oczywiście bez grupy onkowej ,która nie została zaproszona:cool1:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']oczywiście bez grupy onkowej ,która nie została zaproszona:cool1:[/quote]przeca i tak mamy szkolenie:eviltong: .a ty chodzic nie mozesz......:roll: :cool3: .
a ja takich wielorasowych spotkan to.......malo towarzyska jestem wot co:evil_lol:

Posted

z powodu za duzego wyboru dla onkarzy zajec sa zmiany:
po 1:nie ma zajec w poniedzialek
po 2:na zajecia we wtorki i czwartki [FONT=Arial Black]nie moga[/FONT][FONT=Verdana] przychodzic psy ze zdanym egzaminem[/FONT]
po 3:za dobrze wam jest i tyle.
ewa-jo-spotkalybysmy sie w srode o 8?6 raczej jest bezsensu bo upalu juz nie ma.
od jutra wprowadzamy nowe elementy ktore bedziemy powtarzac w srode ewent.a w sobote znowu cos nowego.dzieki temu jak ktos zawali zajecia to bedzie mial do tylu:diabloti: .uwazam ze dalam wam za duzo do wyboru i efekt tego taki ze nie moge przeprowadzic planowych zajec bo praktycznie na kazdych zajeciach sa [FONT=Impact]inne [/FONT][FONT=Verdana]psy.zaczyna mnie to z lekka irytowac jesli mam byc szczera.[/FONT]

Posted

[quote name='ayshe']z powodu za duzego wyboru dla onkarzy zajec sa zmiany:
po 1:nie ma zajec w poniedzialek
po 2:na zajecia we wtorki i czwartki [FONT=Arial Black]nie moga[/FONT][FONT=Verdana] przychodzic psy ze zdanym egzaminem[/FONT]
po 3:za dobrze wam jest i tyle.
[FONT=Verdana][/FONT][/quote]
eeee tam od razu za dobrze :oops::oops::oops:

Posted

Pseprasamy :oops: To głównie my wprowadzamy zamieszanie. Ale już jesteśmy zaawansowani i będziemy chodzic tylko na swoje :p A jako że chodzilismy na zaawansowanych to nie jesteśmy w tyle :multi: Ale juz nie będziemy mieszać:Rose:

Posted

[quote name='monisieczka']eeee tam od razu za dobrze :oops::oops::oops:[/quote]taka prawda .mozliwosc do wyboru do koloru zajec 5 razy w tygoniu a wlasciwie 7[bo slady dla was chcialam robic-a zrobie wam egzamin skoro tak dzielnie cwiczycie slady .....sami]widzocznie nie wplynelo pozytywnie na zajecia planowe tj.weekendowe.mam dosc.nie moge zrobic nic na zajeciach to mam gdzies takie zajecia.:angryy: .chcecie sie rozwijac czy pogadac o *******ach godzine i pojechac do domu?jesli to drugie to nie u mnie na zajeciach.zaczne robic program nie czekajac na wasze zmilowanie i laskawe stawienie sie na zajeciach.przepraszam ale w tym tygodniu szlag mnie po prostu trafil.:shake:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Pseprasamy :oops: To głównie my wprowadzamy zamieszanie. Ale już jesteśmy zaawansowani i będziemy chodzic tylko na swoje :p A jako że chodzilismy na zaawansowanych to nie jesteśmy w tyle :multi: Ale juz nie będziemy mieszać:Rose:[/quote]agnieszka-ja rozumiem ze ktos nie moze-czaesem.ale jesli nie moze zawsze to zaczynam byc nerwowa.potem przyjdzie po miesiacu i co ja mam zrobic?samobojstwo popelnic?taka robota jest do doopy i ja tak nie umiem pracowac.:shake:
po niedzieli wracaja ci co wyjechali na wczasy i koniec tego stania w miejscu.ja nienawidze pracowac po lebkach i nie bede tego robic.
wystarczy ze grupa belgowa mnie doprowadza do rozpaczy bo przychodza jak chca.....a ja tylko moge powtarzac zajecia......eeee.....z taka robota:(

Posted

[quote name='ayshe']przepraszam ale w tym tygodniu szlag mnie po prostu trafil.:shake:[/quote]
:calus: no nie gniewusiaj się :Rose:, żeby było jane tłuczki - wtorek czwartek. a co z weekendem? pozostaje czy odwołany? jakoś wolno chwytam

Posted

[quote name='monisieczka']:calus: no nie gniewusiaj się :Rose:, żeby było jane tłuczki - wtorek czwartek. a co z weekendem? pozostaje czy odwołany? jakoś wolno chwytam[/quote]jutro masz byc na 8-to chwyta kobieta czy nie?:mad:

Posted

Nie no weekendy chyba na wspaniałą godz 8 rano są aktualne. Ja o tej porze mało kojarze- snuje sie jak zjawa, wracam do domu i śpie :sleep2:

Ale juto bede- jak Tommy Lee w ściganym

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Nie no weekendy chyba na wspaniałą godz 8 rano są aktualne. Ja o tej porze mało kojarze- snuje sie jak zjawa, wracam do domu i śpie :sleep2:[/quote]jak sie czlowiek chce wyspac to niech sobie psa pluszowego kupi najlepiej.o 8 jest super-pusto,cicho,swiety spokoj.:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...