Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

Cholera, wydlubałam własnie z Pyrosa 4 kleszcze a preparacik juz sie powinien konczyc. Kluseczek jakis taki zmęczony jest, ale o ile mi sie dobrze wydaje wczoraj byl tak samo radosny i kicający jak zwykle?? Bo ja juz widze u niego chorobsko i dostaje ataku mamusiowatości- chyba daruję mu ten egzamin , niech sie chłopak nie męczy :p :cool3: nie no z egz żart ale będę go bacznie obserwować. Mam lęki :roll: paskudne kleszcze :mad:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aga, trzymam kciuki. Wierzę,że nic nie złapie. Moje dzis też śpią cały dzień.
Mam nadzieję,że w końcu zdam ten egzamin dla tłuków:-(

Posted

czyzby z dzialeczki cosik przytargal?:cool3: .niedobrze,obserwuj,mierz temperature przez tak ...z 5 dni.
z egzaminu to ja ci radze sie nie wycofuj bo reszte w to wladowalas proponujac taki termin wiec lincz pewny:eviltong: :roll:

Posted

no właśnie z działeczki przytargal a to akurat dobrze bo z tamtąd nigdy nie bylo żadnego zarazonego i mam nadzieję że teraz też nie zarażone. Ale one byly martwe jak je wydlubywałam to chyba znaczy że preparacik jeszcze działał?? O boszsze ale sie denerwuje...:shake:

Posted

Temperatura w normie 38 st, ale Klusek przygnębiony..:shake: .Może siem chlopak denerwuje egzaminem a ja juz choroby mu wymyślam :p

A te cholerstwa nie byly ususzone ale nieżywe bo nie ruszaly łapkami, ale teraz to juz mi sie wydaje ze i mogły być żywe...Ach panika- co to robi z umyslem człowieka...bylam pewna już nie jestem..

Posted

A my nie dotrzemy na egzamin :oops: Bo dopiero co dotarliśmy do domu ze spaceru ze Szczepanem i Sabą PIKI, który zaczął się o 13-tej. Jesteśmy ledwo żywi :mdleje:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Tresser popiera:multi: to ja następnym razem na gryzaka Josha biorę:multi: tylko proszę mieć przygotowany numer na ostry dyżur jak sie załamię pod nim:razz:[/QUOTE]
Hehhehehe a ja sobie postoje i popatrze.:multi: Gosik on i tak na razie nie bardzo da się podnieść bo cały czas wprawdzie ciągnie gryzaka ale jednocześnie go międoli tak jak piłke . No ale ta radość w oczach jak piesa leci na ciebie niczemu nie dorówna :crazyeye: tylko rzzucać gryzak i zwiewać gdzie pieprz rośnie .Wczoraj jak zobaczyłam muchomorka z rozdziawioną gębą pędzącego na mnie to na wszelki wypadek zrobiłam unik w bok wystawiając gryzak w drugą strone .:shake: :oops: Treserek się oczywiście pieklił jak zawsze!!!:cool1:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Temperatura w normie 38 st, ale Klusek przygnębiony..:shake: .Może siem chlopak denerwuje egzaminem a ja juz choroby mu wymyślam :p

A te cholerstwa nie byly ususzone ale nieżywe bo nie ruszaly łapkami, ale teraz to juz mi sie wydaje ze i mogły być żywe...Ach panika- co to robi z umyslem człowieka...bylam pewna już nie jestem..[/QUOTE]
No ale były opite??? Jak by były nieżywe to znaczy że ubite przeciwkleszczowym czyli teoretycznie nie zdążyły zarazić. Zdrówka życzymy Kluseczkowi i oczywiście zdanego egzaminu.:thumbs: :happy1:

Posted

kluseczek zdal ocena dobra 232 pkt.
nora-bardzo ladnie jej szlo ale postanowila zrobic kooope i detka
zamcia--bardzo ladne [przejscie .detka za opuszczenie miejsca zostawania podczas komend na odleglosc

Posted

[quote name='asher']A my nie dotrzemy na egzamin :oops: Bo dopiero co dotarliśmy do domu ze spaceru ze Szczepanem i Sabą PIKI, który zaczął się o 13-tej. Jesteśmy ledwo żywi :mdleje:[/quote]szczepan zamiast lazic na spacerki by na szkolenie przypelzl czasem:mad: .
asher-popatrzmy prawdzie prosto w oczy....dlaczego nie przyszlas na egzamin....brak wiary w psa;)

Posted

a ja sie ide upic chyba.moje psy sa beznadziejne i wogole...nigdzie nie startuje w zadnym posluszenstwie :placz:.
pracowac mi sie z nimi wogole nie chce ...po bh odpuscilam sobie kompletnie.i uo:(

Posted

Gratulacje dla Kluseczka! :klacz:

[quote name='ayshe']szczepan zamiast lazic na spacerki by na szkolenie przypelzl czasem:mad: .
asher-popatrzmy prawdzie prosto w oczy....dlaczego nie przyszlas na egzamin....brak wiary w psa;)[/quote]E tam, brak wiary, najwyżej byśmy nie zdali. Pewnych komend Bugajski nie ma opanowanych (komendy na odległośc zwłaszcza, burek cierpi na jakiś wrodzony wstręt do wykonywania siadu z "waruj" :roll: ), więc nie łudze się, że jeśli by zdał, to celująco ;) Ale mimo to obiektywna ocena jego umiejętności bardzo by się mnie samej przydała, dlatego własnie chciałam na egzamin. Ale niestety stracilśmy rachubę czasu na spacerze :lol:
A Szczepan był na spacerku super grzeczny :loveu:

Posted

Gratulacje dla Pyroska:loveu: Norcia natomiast pokazala swoj stosunek do egzaminu i calego tego wielkiego halo wokol szkolenia:evil_lol:

Spiesze takze poinformowac ze dostalam newsa ze przesylka z gappaya zostala dzis do mnie wyslana:cool1: Najpewniej dojdzie w poniedzialek, a nawet jak dojdzie jutro to musicie poczekac:diabloti: bo jade po pracy na dzialke i wracam dopiero w niedziele:eviltong: Barosz od 2 dni je bewi doga z jagniecina i robi miniaturowe kupeczki:crazyeye: normalnie jak po nim sprzatam to w gestej trawie ciezko je znalezc:diabloti: Takie troche miekkawe ale po acanie tez takie byly przez jakies dwa tygodnie. tak wiec chyba definitywnie przejdziemy na bewi doga:loveu: No to podzielilam sie z wami moimi fekaliowymi przemysleniami:evil_lol: na pewno sie cieszycie:loveu:

Aha, Ewa-Jo znalazlam sklep w wawie gdzie maja szampon blotny, ale jeszcze sie zastanawiam czy sprzedac Ci tego newsa:diabloti: tak slodko go szukasz bo calym mozowieckim i nie tylko:loveu:

Posted

[quote name='ayshe']a ja sie ide upic chyba.moje psy sa beznadziejne i wogole...nigdzie nie startuje w zadnym posluszenstwie :placz:.
pracowac mi sie z nimi wogole nie chce ...po bh odpuscilam sobie kompletnie.i uo:([/QUOTE]
No widzisz tobie wolno a mnie ??? :mad: :mad: Joshua do pięt nie dorasta Chitandze i Shado ,a o mnie to już lepiej nie mówić:shake: . Więc prosze łaskawie siem nas nie czepiać!!!!!!:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']kluseczek zdal ocena dobra 232 pkt.
nora-bardzo ladnie jej szlo ale postanowila zrobic kooope i detka
zamcia--bardzo ladne [przejscie .detka za opuszczenie miejsca zostawania podczas komend na odleglosc[/QUOTE]
Winszujemy kluseczkowi!!!!!!
Monika :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']No widzisz tobie wolno a mnie ??? :mad: :mad: Joshua do pięt nie dorasta Chitandze i Shado ,a o mnie to już lepiej nie mówić:shake: . Więc prosze łaskawie siem nas nie czepiać!!!!!!:eviltong:[/quote]e tam.ide popelnic harakiri:scream7: :grab:

Posted

[quote name='monisieczka']nie rób se kuku :shake: , świat jezd pienkny nawet jak się go obs....ra jak norcia :cool3:[/quote]:cool1: jestem leniuch i pracowac mi sie nie chce.i psy chodza jak chodza.:shake:

Posted

Dziekujemy za gratulki :loveu: :multi: :multi: :multi:
Cieszymy sie ogromnie i w ogóle...koffam kluseczka :loveu:
Norcia i Jamais- to bylo nasze 3 podejscie, zobaczycie do trzech razy sztuka :cool3: :p
Dziekujemy tresserowi :loveu: , ze nas lagodnie oceniał- chcielibyśmy poznać nasze błędy, jeśli byly jakieś wyraźne i moglibysmy nad nimi popracowac :razz:
Jaki świat jest piękny :multi:

Posted

Dobra, Martusia obiecała, że pomoże mi na lince w nieprzemieszczaniu się mumina. Na tym ćwiczeniu akurat detki się nie spodziewałam.:p W sumie niczego to nie zmienia. Poćwiczę na urlopie i zdam wreszcie. Chyba, że mumin zdecyduje się czego innego nie zrobić:eviltong: Ayshe, poświęcisz mi chwilkę za jakiś tydzień, dwa na poprawkę?:loveu:
Ayshe, przepiszesz mi moje punkty, gdzie co schrzaniłam?

Posted

zamcia-na smyczy i bez smyczy stracila troszku na odstawaniu i takim lapaniu kontaktu punktowym .przywolanie tez to samo.bez "nagrzania'na kontakt.siad i waruj w marszu-ladnie,siad zostan-zmiana pozycji.waruj max.w sumie to wsio.
pyros-kontakt sredni,czasem zlatywal,siad i waruj spoko,naprzod oki,pelen power,kierunkowe naprzod schrzanilas ale to zamotanie twoje to juz normalnie legendarne[zreszta nie tylko twoje] jest:cool1: .aport wporzo-zyczylabym sobie tylko wiecej energii na powrocie.drugi kierunek[zmiana] za malo w bok i w przod.

Posted

[quote name='Żmija']Aga, Pyrosek ślicznie poszedł.:lol:[/quote]fakt.pyros nie ma srednich przejsc-albo fajnie albo se pojdzie.:roll: :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...