Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ja juz chyba pisałam, że wbiła mnie w ziemię uwaga pana idacego z amstaffem owkorsik bez smyczy i kagańca - prosze uważać na pieska bo mój jest groźny. Moja była na smyczy dodam tylko. No tak mnie zamurowało, że nic nie powiedzialam z tego zapowietrzenia

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Twardzi bądźcie owczarkarze, twardzi. Ja wam to mówię, właściciel bullka. Z czasem człowiek znieczula się na ludzką głupotę i durne teksty.Albo przestaje być miły i kulturalny.:lol:

Posted

ooo tak: a tak poza tematem to bullki sa super:D ja zawsze takie podziwiam jak ida:D:Dale mamusia nie chciala bo mowie, ze one maja ryje jak swinie!z czym ja sie nie zgadzam!:( no i tkaim sposobem mam ONka;/ ale jakiegos bullowatego kiedys do ONka bede musiala dobrac;)

Posted

[quote name='Żmija']Twardzi bądźcie owczarkarze, twardzi. Ja wam to mówię, właściciel bullka. Z czasem człowiek znieczula się na ludzką głupotę i durne teksty.Albo przestaje być miły i kulturalny.:lol:[/quote]zmija-po pierwsze gratulki oceny przez sedziow[tu glownie pisze o p.Lewkowiczu-naprawde warto sie przejechac zeby dostac od niego ocene].po drugie-boszsze jak to dobrze miec kogos z bullem jak sie lazi na spacer albo gdzies.wszyscy przypinaja sie do bulla i wreszcie od...czaja sie od onkow:errrr: :cool: .oczywiscie wiem ze to skrajny egoizm i tak dalej:oops: :siara: ale troche wspolczucia ze ktos ma gorzej sie przydaje.:cooldevi: :happy1:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']No to mam po dzisiejszych zajęciach pytanie: czy szkolenie psa pod kątem czegoś do czego wiem że pies sie nie nadaje ma sens??? :cool3: zorientowani wiedzą dlaczego pytam- do ob mój kluseczek sie nadaje jak ja do baletu :p do ipo też nie za zbytnio, no i co ja mam z tym gadem zrobić??? no bo coś robic musze bo juz sie uzależniłam. Z zerówką sobie jakos radzimy ( jakoś, czasem:oops: ) ale wiecej jakos nie sądze :shake: . To jest sens czy wymyślać mu cos innego do roboty? Pies bez pasji do aportu i w ogóle bez popędów- ma popęd na wątróbke :evil_lol: [/QUOTE]

Moje pytanko zginęło w gąszczu dyskusji na temat piesków i ich "mądrych" właścicieli :cool3: A mam troche dosć patrzenia na inne nakręcone psy, których zazdroszcze właścicielom, i na mojego kluska który jest mocno niestabilny :razz:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Moje pytanko zginęło w gąszczu dyskusji na temat piesków i ich "mądrych" właścicieli :cool3: A mam troche dosć patrzenia na inne nakręcone psy, których zazdroszcze właścicielom, i na mojego kluska który jest mocno niestabilny :razz:[/quote]:crazyeye: :crazyeye: aga-twoj post ulegl zapomnieniu bo byl....durnowatym postem zdolowanego przewodnika adhdowca kluseczka:lol: :lol: :lol: .
aaaaa ktorych psow zaaaazdroscisz?moze chitki i pustakiewicza e?albo baroszka?my mamy pooooowalone psy :roll: :lol: .ale musze przyznac ze widok wkicowujacego na kwadrat kluseczka jest..powalajacy.a dlaczego to on ma sie do obi nie nadawac?a co ty na mistrzostwa sie szykujesz dobra kobieto?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .masz psa nareconego jak nie wiem co i nie wiem na co....:lol: :cool3: .no kluseczek z deczka walniety jest i dobrze mu z tym.:p

Posted

[quote name='ayshe']a dodam tylko ze wczoraj zajatka byly rozbrajajace:).nie mowiac o frekwencji .[/QUOTE]

Dołujesz mnie:-( to ja mogę przyjechać tylko bez psa:placz: bo dzwoniłam do Ani:placz: i Szirze jest tam dooooobrzeeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz:

Posted

No ale ty wszystko do siebie bierzesz :roll: "mądrzy" to o dziwnych ludziach co im onki i onkopodobne przeszkadzają.:mad:
A nie jestem zdołowanym przewodnikiem bo klusek :loveu: radzi sobie nieźle od kiedy mamunia kolczate odstawila :cool1: Tyle że to nigdy nie będzie to...No zazdroszcze i pustakiewicza i chitki i Baroszka i wszyskich psów które są nakręcone. no fakt Pyros jest nakręcony- tylko na co :niewiem: :PROXY5: I troche nas nie widze na ipo. Więc nie wiem czy jest po co zawracać ci głowe dodatkowym egzaminem dla tłuczków a siebie wpędzać w doła na wyższych poziomach szkolenia

Posted

[quote name='Pyros-Aga']No ale ty wszystko do siebie bierzesz :roll: "mądrzy" to o dziwnych ludziach co im onki i onkopodobne przeszkadzają.:mad:
A nie jestem zdołowanym przewodnikiem bo klusek :loveu: radzi sobie nieźle od kiedy mamunia kolczate odstawila :cool1: Tyle że to nigdy nie będzie to...No zazdroszcze i pustakiewicza i chitki i Baroszka i wszyskich psów które są nakręcone. no fakt Pyros jest nakręcony- tylko na co :niewiem: :PROXY5: I troche nas nie widze na ipo. Więc nie wiem czy jest po co zawracać ci głowe dodatkowym egzaminem dla tłuczków a siebie wpędzać w doła na wyższych poziomach szkolenia[/quote]taaa zrozumialam i napisalam o szkoleniu.:oops: .zalapanie czegos to problem niestety-zwlaszcza ze rano biegalam za pozoranta:angryy: .nie mam juz zeber.przemiescily mi sie do d....:placz: .aga-wszystko jest ok.pyrosek juz tak ma ze nakreca sie na ciala astralne:lol: .urok osobisty.i nigdy mi sie zawracasz glowy-no cos ty:crazyeye: .

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Dołujesz mnie:-( to ja mogę przyjechać tylko bez psa:placz: bo dzwoniłam do Ani:placz: i Szirze jest tam dooooobrzeeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz:[/quote]:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bez psa tez sie przydasz:roll: takze sie nie wychylaj:p

Posted

[quote name='ayshe']aga-wszystko jest ok.pyrosek juz tak ma ze nakreca sie na ciala astralne:lol: .urok osobisty.i nigdy mi sie zawracasz glowy-no cos ty:crazyeye: .[/QUOTE]

No dobra ale jak on przy pościgu będzie mi wąchał :-o ?? albo zamiast na pozoranta sie rzucać to pokica sobie radośnie do innego pieseczka?? Teraz to mnie tak nie denerwuje- dużo mu wybaczam :loveu: , ale w pewnym momenie już bym jakiegoś poziomu u niego wymagała :razz:i troche by mnie irytował :mad: Kluseczek pracuje nierówno i jest niestabilny i chyba przez to mamy taki zastój szkoleniowy i mam dziwne przeczucie ze to jest szczyt naszych mozliwości :cool3: . Nie zebym sie tym zalamywała ale ..no wiecie to troche jest tak ze efekty są niewspółmierne do wkładanego wysiłku i pracy :shake:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Dołujesz mnie:-( to ja mogę przyjechać tylko bez psa:placz: bo dzwoniłam do Ani:placz: i Szirze jest tam dooooobrzeeeeeeeeeee:placz: :placz: :placz:[/QUOTE]
Może chcesz Josha na gryzaczku podnosić???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zawsze to nowe doświadczenie -o 10kg więcej niż Szira!:diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']No dobra ale jak on przy pościgu będzie mi wąchał :-o ?? albo zamiast na pozoranta sie rzucać to pokica sobie radośnie do innego pieseczka?? Teraz to mnie tak nie denerwuje- dużo mu wybaczam :loveu: , ale w pewnym momenie już bym jakiegoś poziomu u niego wymagała :razz:i troche by mnie irytował :mad: Kluseczek pracuje nierówno i jest niestabilny i chyba przez to mamy taki zastój szkoleniowy i mam dziwne przeczucie ze to jest szczyt naszych mozliwości :cool3: . Nie zebym sie tym zalamywała ale ..no wiecie to troche jest tak ze efekty są niewspółmierne do wkładanego wysiłku i pracy :shake:[/QUOTE]
Zawsze możesz popatrzeć na nasz tandemik i się odstresować !!! Tylko że Joshua mnie jednak wnerwia .Zapatrzony w piłeczke robi to co mu do głowy przyjdzie w danej chwili ,a nie to co ja mówie.Dzisiaj rano zaparł się że będzie robił tylko waruj w marszu -ja mu siad a on nie ,on waruje i patrzy na piłke kiedy wreszcie poleci. A ja się zaczynam gotować -a on nic waruje znowu. Ladny kawałek pola żeśmy zaliczyli w marszu z komendą siad a wykonanie waruj.ufffffff - nie wiem ile jeszcze emeryt wytrzyma i nie zabije sercowca:mad: :angryy: :angryy:

Posted

Moniesieczka, halo! Mam sprawe. Bo zbiliża sie powrót Maxa :loveu: z urlopu i nie wiem jak klusek na to, a moze ten egzaminik wcześniej byśmy sie postarały zdać? Może jakiś termin z tresserem ustalimy- mi sie spieszy bo nie wiem ile jeszcze łaskawy klusek popracuje :mad: i musze wykorzystac jego dobry humorek :cool3: :p

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Zawsze możesz popatrzeć na nasz tandemik i się odstresować !!! [/QUOTE]

Wasz tandemik mnie zachwyca :loveu: Moge patrzeć :p i siem odstresowywać :p

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Wasz tandemik mnie zachwyca :loveu: Moge patrzeć :p i siem odstresowywać :p[/QUOTE]
Heheheh cieszymy się bardzo że ktoś ma z nas zabawe :mad: Zajęcia dzisiaj sa na cypelku czy pod siekierkowskim bo ja sie pogubiłam.???:shake:

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Heheheh cieszymy się bardzo że ktoś ma z nas zabawe :mad: Zajęcia dzisiaj sa na cypelku czy pod siekierkowskim bo ja sie pogubiłam.???:shake:[/quote]

Pod siekierkowskim, nie mow ze sie wybierasz?:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']zmija-po pierwsze gratulki oceny przez sedziow[tu glownie pisze o p.Lewkowiczu-naprawde warto sie przejechac zeby dostac od niego ocene].[/quote]
p.Lewkowicz super, Inki też- to ona wyostrzyla kryteria i dostałam ocenę obiektywną, a nie za to, że szkolę psa rasy, ktorej nie da się wyszkolić:lol:
Do zobaczenia jutro:lol: Ayshe kiedy egzaminujesz tłuki, bo ja w sobotę znów wyjeżdżam?

Posted

[quote name='Alix']Pod siekierkowskim, nie mow ze sie wybierasz?:diabloti:[/QUOTE]
Bym siem wybrała ale jak Ayshe ma zamiar gruzowo sladzik robić z przeszkodami to my siem nie nadajemy:placz: , no Josh pewnie by poleciał :multi: ale przewodnik pewnie by zleciał:placz: :oops: i zaliczył jakiś szpitalik.. Zapytam sie treserka jakie ma na dzisiaj plany.:cool1:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Na siekierkach, śladzik będzie :multi: w blocku, tak jak tydzień temu. Gosia bylaby szczęśliwa :eviltong:[/QUOTE]
No to mi sie pokićkało że posłuszeństwo dzisiaj.Błocko to tylko w szamponiku inne nas nie rajcuje!!!!:eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

A o której? Bo się zmienia, jak w kalejdoskopie i ja siem gubiem :lol: A chętnie bym dzisiaj wpadła, tylko, że na śladzik to się raczej nie piszemy, chyba, że lajtowy jakiś :razz:
O wczorajszych zajęciach nie miałam pojęcia :shake: Ale i tak bym nie przyszła, bo nawet na bilet by mi kasy nie wystarczyło :lol:

[B]Aga[/B], nie stresuj się! Ja z Bugajskim ostatnio prawie dzień w dzień tłukę ćwiczenia z zerówki obi i... mam wrażenie, że stoimy w miejscu :shake: Bugajski krzywo chodzi, odstaje na zakrętach, krzywo siada przy nodze i na dodatek chyba w życiu nie wykona mi normalnie "siad" na odległość z waruja, albo stoja :shake: :wallbash:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Na siekierkach, śladzik będzie :multi: w blocku, tak jak tydzień temu. Gosia bylaby szczęśliwa :eviltong:[/QUOTE]

Taaaaaaaaaaaaaaaaa byłabym bardzo szczęśliwa:mad: :mad: :mad: ale dzisiaj to chyba nie bedzie takiego błota jak w zeszłym tygodniu:razz:
Ewa-Jo ja chętnie mogę Josha na gryzaczek wziąść ale nie wiem czy go podniosę:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...