ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Przepraszam czy to do nas tresser pije ????:mad: Nie ma sprawy niech tresser poda termin i miejsce ale w WAW a nie w otwocku :crazyeye:.Rano to moze Kabaty??? Niech tresser nie liczy że damy pole nic z tego:evil_lol::diabloti:. Tylko może jako początkujący zaczniemy małymi kroczkami a nie od razu olimpiada:shake:.Nie wiem czy tresser pamięta nasze pierwsze spotkanie ale moje ukochane dziecko raczej nie było pracą na śladzie zainteresowane.:eviltong::angryy:ewa-jo-ja do nikogo nie mam o nic pretensji-nie zrozumialam tego posta.zapraszam na slady tez rano w tygodniu bo na polach ani cyplu nie da rady nic ulozyc z wiadomych wzgledow.ok.propozycja chybiona.nie wychylam sie juz.:shake: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Szira/Gosia napisał(a):My chętnie od czasu do czasu rano się przejedziemy:lol: ale pod warunkiem, że ślad juz będzie ułożony:eviltong:gosiu-jak wyzej do ewy-jo.przepraszam za propozycje.nie wszyscy moga dojezdzac do glonkow.zaproponowalam wialnowskie albo okolice jez.czerniakowskiego.nie bede was przeciez zmuszac.przepraszam juz sie nie narzucam.:shake: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):ewa-jo-ja do nikogo nie mam o nic pretensji-nie zrozumialam tego posta.zapraszam na slady tez rano w tygodniu bo na polach ani cyplu nie da rady nic ulozyc z wiadomych wzgledow.ok.propozycja chybiona.nie wychylam sie juz.:shake: Ty żartujesz prawda?????:-( Bo Ewa-Jo wyraźnie się naśmiewała:lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):gosiu-jak wyzej do ewy-jo.przepraszam za propozycje.nie wszyscy moga dojezdzac do glonkow.zaproponowalam wialnowskie albo okolice jez.czerniakowskiego.nie bede was przeciez zmuszac.przepraszam juz sie nie narzucam.:shake: Tym razem też żartujesz?????:razz: ja chętnie od czasu do czasu pojadę. Narazie mamy sie umówić na oglądanie terenów do ewentualnych śladów??:lol: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 nie odebralam tego tak.:cool1: .w kazdym razie wiem ze czasem moge przesadzac.zrozumialam.nie ma sprawy.:sg168: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):nie odebralam tego tak.:cool1: .w kazdym razie wiem ze czasem moge przesadzac.zrozumialam.nie ma sprawy.:sg168: No i właśnie dlatego nie zawsze ufam komputerom i słowu pisanemu, bo może być źle odebrane:-( Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):gosiu-jak wyzej do ewy-jo.przepraszam za propozycje.nie wszyscy moga dojezdzac do glonkow.zaproponowalam wialnowskie albo okolice jez.czerniakowskiego.nie bede was przeciez zmuszac.przepraszam juz sie nie narzucam.:shake: a co taki humerek kiepsciutki?:calus: dziewczyny zartuja przeciez:lol: ja to wlasnie sobie gardlo piwskiem plucze bo jak sobie pomysle do czego dzis na szkoleniu zostalam zmuszona...:ekmm: :flaming::grab: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 z moim humorem wszystko ok.:razz: abo co?plucie bylo.........zabawne.nie daruje wam i tak.radze cwiczyc w domu:diabloti: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alix napisał(a): ja to wlasnie sobie gardlo piwskiem plucze bo jak sobie pomysle do czego dzis na szkoleniu zostalam zmuszona...:ekmm: :flaming::grab: a nie lepiej demestoskiem? :diabloti: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):plucie bylo.........zabawne.nie daruje wam i tak.radze cwiczyc w domu:diabloti: bedziem ćwiczyć plucie, niebawem pierwsze czeresnie to z balkonu ja poćwicze bo moja pierdołka umi łapac ino na pluć nie umim. A zwłaszcza rybnymi smakołykami :puppydog::ekmm::ekmm: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 mysle ze piffko lepsze jest.ale probujcie ,probujcie......bo jutro.........powtoreczka bedzie.:diabloti: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):mysle ze piffko lepsze jest.ale probujcie ,probujcie......bo jutro.........powtoreczka bedzie.:diabloti: matko moja jedyna :placz::placz::placz::placz: nie zdąże kupić na jutro pychotek. tego rybnego g.... nie włoże jeszcze raz do pyska :shake::shake::shake: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):ewa-jo-ja do nikogo nie mam o nic pretensji-nie zrozumialam tego posta.zapraszam na slady tez rano w tygodniu bo na polach ani cyplu nie da rady nic ulozyc z wiadomych wzgledow.ok.propozycja chybiona.nie wychylam sie juz.:shake: Beata czy ty naprawde bieżesz wygłupy na poważnie????:crazyeye: Kobito przeca pare razy już zaznaczałam że zawsze żartuje pewnie jak mnie do trumny położą to też bedę sie wygłupiać - mówiłam ten model tak ma. Ślady na pewno są dla mnie i dla Josha trudnym wyzwaniem ale to nie znaczy że nie chce tego robić. Po prostu zakładam że będziemy wolniej to sobie przyswajać niż inni. No i nie da się ukryć że nie mamy autka więc jak WAW to się doczłapiemy a jak dalej to albo z ALix /jak Baroszek pozwoli oczywiście/ albo hihihihi perpedes. Gdybym nie chciała brać udziału w pracach węchowych to bym ci o tym powiedziała. No powiem że mnie zatkałas z tym wzięciem wygłupów na poważnie.:shake: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 monisieczka napisał(a):a nie lepiej demestoskiem? :diabloti: tak .. zabija wszystkie zarazki...na smierc:diabloti: doleje sobie chyba do piwa:placz: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a): a jak dalej to albo z ALix /jak Baroszek pozwoli oczywiście/ albo hihihihi perpedes. TO NAS JUż NIE BIERZESZ POD UWAGE?????????????:angryy::angryy::angryy::angryy: Moze sie nam Pabni nie kłaniać :mad::mad: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Beata czy ty naprawde bieżesz wygłupy na poważnie????:crazyeye: Kobito przeca pare razy już zaznaczałam że zawsze żartuje pewnie jak mnie do trumny położą to też bedę sie wygłupiać - mówiłam ten model tak ma. Ślady na pewno są dla mnie i dla Josha trudnym wyzwaniem ale to nie znaczy że nie chce tego robić. Po prostu zakładam że będziemy wolniej to sobie przyswajać niż inni. No i nie da się ukryć że nie mamy autka więc jak WAW to się doczłapiemy a jak dalej to albo z ALix /jak Baroszek pozwoli oczywiście/ albo hihihihi perpedes. Gdybym nie chciała brać udziału w pracach węchowych to bym ci o tym powiedziała. No powiem że mnie zatkałas z tym wzięciem wygłupów na poważnie.:shake:nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Alix napisał(a): ja to wlasnie sobie gardlo piwskiem plucze bo jak sobie pomysle do czego dzis na szkoleniu zostalam zmuszona...:ekmm: :flaming::grab: Ktoś mnie oświeci co było?? .Nie przyjechaliśmy przez moje kolano ,ale wolałabym wiedzieć co mnie jutro czeka - będę miała całą nocke do przygotowania się psychicznego. Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz: My bardzo chętnie , a co! Jeśli nas chcesz owkorsik. Przypominam , że nie mam radia :cool3: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Alix napisał(a):tak .. zabija wszystkie zarazki...na smierc:diabloti: doleje sobie chyba do piwa:placz:alix zamiast piwa bierz sie za nauke brania nagrodek z ust bo barosz wogole czaczy nie kumal.:cool1: Quote
Szira/Gosia Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz: No i ja jako osoba początkująca na śladach:eviltong: jestem happy:multi: i chętnie popracuje również w tygodniu:lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ktoś mnie oświeci co było?? .Nie przyjechaliśmy przez moje kolano ,ale wolałabym wiedzieć co mnie jutro czeka - będę miała całą nocke do przygotowania się psychicznego. :cool3::cool3::cool3::mad::mad::mad: kochanie ty moje jedyne, sama zobaczysz i płakac z nami bedziesz Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ktoś mnie oświeci co było?? .Nie przyjechaliśmy przez moje kolano ,ale wolałabym wiedzieć co mnie jutro czeka - będę miała całą nocke do przygotowania się psychicznego. miala byc praca na pluciu ale ...........grupa no normalnie...........ania z lara pokazala,glonek z bu cwiczyl tak cale zajecia ..............ech.porazka.druga porazka-zwroty na linii.zadanie na noc:branie zarcia z ust i przypomnienie sobie ktora noga jest lewa a ktora prawa.i ktora strona jest lewa a ktora prawa.dzizyz ludzie kochani...:roll: :lol: Quote
monisieczka Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):branie zarcia z ust i przypomnienie sobie ktora noga jest lewa a ktora prawa.i ktora strona jest lewa a ktora prawa.dzizyz ludzie kochani...:roll: :lol: wyobrażasz sobie minę mojego Pana Mensza jak w nocy memlę w pysku psie żarcie i macham kopytami??? Toż bym frunęła i spiewała kolędy:eviltong::eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):nie chce po prostu przeginac.ja mam taka manie wyciagania wszystkich na szkolenia.a slady to juz wogole.pomyslalam tylko ze wygodniej by bylo dla osob majacych czas w tygodniu zeby powolutku sladziki i pewne pierdulki porobic sobie w tygodniu .i tyle.tak potraktowalam to powaznie.:razz: Zdaje sobie sprawe z twojej mani śladowej -ihihihihi trudno jej nie zauważyć . Jak przyszłam pierwszy raz to dzień dobry nie zdążyłam powiedzieć a już ślad układałam potykając się w śniegu. Beata założyłaś grupe onkową i na początku od razu zapodałaś że psy przejdą /przewodnicy też/ wszystkie możliwe próby pracy nawet z pasieniem owiec -czego mówiąc szczeże sobie nie wyobrażam i na co czekam z wielką niecierpliwością . Wątek nosi nazwe nasze sposoby..... -sama go założyłaś a więc jest to miejsce do odreagowania ,wygłupów i porad oczywiście . A więc nic na poważnie. OKI????? Quote
Recommended Posts