Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 monisieczka napisał(a):Oj szkoda że dzisiaj nie widzisałaś :cool3::cool3: Żałuję, ale teraz to ja już na oczy nie patrzę, tak zostałam dzisiaj przeżuta i wypluta:oops: :cool1: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Oj to trzeba się szybko kurować:lol: bo Joshasty świra dostanie bez naszego tresera:evil_lol: No nie wiem bo coś tresser mu się naraził zabraniając biegania do cioci Magdy z piłeczką:mad: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No nie wiem bo coś tresser mu się naraził zabraniając biegania do cioci Magdy z piłeczką:mad: Nie chcę nic mówić, ale niestety tresera kochają wszystkie ONki:loveu: :eviltong: Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Po dzisiejszych zajątkach to pewnie nasza ukochana prawie Claudia S ma nas dosyć Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a): Szirka na działkę z rodzicami pojechała a ja samiutka:placz: :placz: :placz: nikt mnie nie przytuli Wpadnij Joshua się do ciebie przytuli wpychając do buzi reszte pluszaka cobyś się z nim poszarpała.Serdecznie zapraszamy:loveu: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 monisieczka napisał(a):Po dzisiejszych zajątkach to pewnie nasza ukochana prawie Claudia S ma nas dosyć Co wy Treser żywi się niepowodzeniami, rośnie w siłę, i następnego dnia jest groźniejszy:diabloti: :diabloti: :diabloti: a jak wszystko dobrze wychodzi to mu się nudzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Wpadnij Joshua się do ciebie przytuli wpychając do buzi reszte pluszaka cobyś się z nim poszarpała.Serdecznie zapraszamy:loveu: Bardzo chętnie, ale ja nie mam siły palcem ruszyć:shake: ale nic straconego ja go jeszcze wycałuje, uduszę od przytulania i wogóle:loveu: :loveu: :loveu: Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Co wy Treser żywi się niepowodzeniami, rośnie w siłę, i następnego dnia jest groźniejszy:diabloti: :diabloti: :diabloti: a jak wszystko dobrze wychodzi to mu się nudzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Uffff bo juz bałysmy się że nas pogoni :-P Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 monisieczka napisał(a):Po dzisiejszych zajątkach to pewnie nasza ukochana prawie Claudia S ma nas dosyć No nie wiem ona wygląda jakby się dobrze bawiła wyrzywając się na bogu ducha winnych kursantach /oczywiście myśle o nas nie o psach/.Popatrz uważnie na ten jej uśmieszek pod nosem jak pokazuje lewą noge i mówi jak do ostatnich autystycznych głąbów co mamy zrobić .:shake: Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Co wy Treser żywi się niepowodzeniami, rośnie w siłę, i następnego dnia jest groźniejszy:diabloti: :diabloti: :diabloti: a jak wszystko dobrze wychodzi to mu się nudzi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::cool3: to prawda.Ewa-Jo-a przeciez dzisiaj lajtowo bylo:roll: .zdrowka. Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No nie wiem ona wygląda jakby się dobrze bawiła wyrzywając się na bogu ducha winnych kursantach /oczywiście myśle o nas nie o psach/.Popatrz uważnie na ten jej uśmieszek pod nosem jak pokazuje lewą noge i mówi jak do ostatnich autystycznych głąbów co mamy zrobić .:shake:bo ja mowie w prawo a wy w lewo,ja mowie lewa a wy zamiatata tymi nogami tango.juz bardziej drukowanym zadaje sie nie mozna.:diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a)::cool3: to prawda.Ewa-Jo-a przeciez dzisiaj lajtowo bylo:roll: .zdrowka. O kurczę odezawałaś się a już myslałam że szykujesz jakieś super jazdy na jutro:mad: :diabloti: Ty zawsze mówisz ,że lajtowo jest. To ja jako masochistka:diabloti: jak już ustaliliśmy, proszę raz jak nie bedzie tych co mogliby mnie za to zabić taką ostrą jazdę jak na rollercosterze:diabloti: :evil_lol: :lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a)::cool3: to prawda.Ewa-Jo-a przeciez dzisiaj lajtowo bylo:roll: .zdrowka. Dzięki przyda się. LAjtowo jak lajtowo od samego odciągania Josha od Magdy nogi mogą boleć. No i nie zapominaj że on jest za gruby woec większy ciężar musze ciągnąć.:eviltong::eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a): No i nie zapominaj że on jest za gruby woec większy ciężar musze ciągnąć.:eviltong::eviltong: Też Ci się dostało, że masz psa za grubego:lol: bo u mnie to normalka:eviltong: Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a): on jest za gruby woec większy ciężar musze ciągnąć.:eviltong::eviltong: mam nadzieję, że nie będziemy się sprzeczać na temat wagi naszych maleństw :angryy: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):O kurczę odezawałaś się a już myslałam że szykujesz jakieś super jazdy na jutro:mad: :diabloti: Ty zawsze mówisz ,że lajtowo jest. To ja jako masochistka:diabloti: jak już ustaliliśmy, proszę raz jak nie bedzie tych co mogliby mnie za to zabić taką ostrą jazdę jak na rollercosterze:diabloti: :evil_lol: :lol: JA nie wiem ile osób by na to przyszło -zeby była ostra jazda to tandem musi być dobry bo inaczej kraksa. To na te zajęcia przyszłabyś ty ,glonki i MAx -widzisz kogoś jeszcze-bo chyba reszta mogłaby robić za kibicówli i jedynie.:cool1: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 monisieczka napisał(a):mam nadzieję, że nie będziemy się sprzeczać na temat wagi naszych maleństw :angryy: patrząc na te skrzdełka to wnioskuje że jest lekka jak piórko ,a poza tym Norasek nigdzie nie zwiewa ona najwyżej krzaczki zwiedza ale w przerwach zajęć:-o:-o:-o Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Hahaha, ja tez bym przyszła. A zaraz potem chyba poszłabym utopic się w Wiśle :lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):JA nie wiem ile osób by na to przyszło -zeby była ostra jazda to tandem musi być dobry bo inaczej kraksa. To na te zajęcia przyszłabyś ty ,glonki i MAx -widzisz kogoś jeszcze-bo chyba reszta mogłaby robić za kibicówli i jedynie.:cool1: Ja wierzę,że kiedyś cały zaspół sie na takiej tresurce zbierze:multi: :loveu: A tymczasem ja proszę o taką tresurę, bo ja muszę przyśpieszyć i to nawet nie o psa mi chodzi, ale o mnie:diabloti: :diabloti: :diabloti: Ania pewnie też chętnie się pojawi, Glonek?może, a reszta to nie wiem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 asher napisał(a):Hahaha, ja tez bym przyszła. A zaraz potem chyba poszłabym utopic się w Wiśle :lol: To już lepiej do kanałku szybciej cię wyciągną bo prądu nie ma- chyba ze masz ambit do Bałtyku dopłynąc. Asher były wczoraj jakieś nowe przeszkody czy cały czas stare??? Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Ja wierzę,że kiedyś cały zaspół sie na takiej tresurce zbierze:multi: :loveu: zatrzydzieści pare lat jak .....śpiewał Pietrzak.:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):zatrzydzieści pare lat jak .....śpiewał Pietrzak.:evil_lol: Ja myślę bardziej optymistycznie:eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Też Ci się dostało, że masz psa za grubego:lol: bo u mnie to normalka:eviltong: No Czerniakowscy ocenili nadwage na kilogram ale tresser był bardziej ostry i dał minimum 2 kg.Ale to nic przy moich 40 do zgubienia.:lol: Quote
asher Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):były wczoraj jakieś nowe przeszkody czy cały czas stare???Te same, ale w różnych przedziwnych kombinacjach :cool3: Tez trzeba się było skupiać, żeby płynnie psu strony, na przykład hopka z lewej ręki, a zaraz potem kładka z prawej... Wesoło było :lol: Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 ale bredzita dziewczyny:roflt: .ale psy macie grube-to fakt:eviltong: Quote
Recommended Posts