Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
miala byc praca na pluciu ale ...........grupa no normalnie...........ania z lara pokazala,glonek z bu cwiczyl tak cale zajecia ..............ech.porazka.druga porazka-zwroty na linii.zadanie na noc:branie zarcia z ust i przypomnienie sobie ktora noga jest lewa a ktora prawa.i ktora strona jest lewa a ktora prawa.dzizyz ludzie kochani...:roll: :lol:

ja wykorzystalam juz limit dzienny na wymiane plynow z psem:ekmm: a tymi stronami i nogami... tego jest po prostu za duzo, jak sie koncentuje na tym w ktora strone mam skrecic to juz nie kontroluje co sie dzieje z nogami:diabloti: normalnie czacha mi dymi - tak sie zmeczylam mysleniem przy tym cwiczeniu:cool1:

Posted

monisieczka napisał(a):
wyobrażasz sobie minę mojego Pana Mensza jak w nocy memlę w pysku psie żarcie i macham kopytami??? Toż bym frunęła i spiewała kolędy:eviltong::eviltong:

ja po powrocie ze szkolenia przywitalam sie czule z chlopakiem a potem opowiedzialam mu co robilam dzis na szkoleniu:diabloti: pobiegl do lazienki z odruchem wymiotnym niemalze i zaczal nerwowo myc zeby:evil_lol: bo on to taki bradziej delikutasny ode mnie:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
alix-no wieszco.a co wy tacy delikatni jestescie ?hmmm.:razz: :lol:

bo Barosz jak do mnie trafil to byl doslownie chodzaca bomba biologiczna i tak mi jakos zostalo...:cool1:

Posted

Żmija napisał(a):
Ja wiem, ja jestem głupia, biały gad jest głupi i to dlatego nie chcesz śladów w tygodniu robić. :placz: :placz: :placz:

początek zajęć grupy onkowej -pierwszy owczarek na starcie

Przewodnicy na zajęciach grupowych

ukochany przez kursantów dwu i czteronożnych tresser

Posted

Alix napisał(a):
wlasnie widze ze nie ma zmiluj:cool1: moze to jakos przezyje:ekmm::lol:

Uprzedzam że to moje pierwsze zdjęcia robione cyfrówką wczoraj kupioną więc jakośc niestety mierna .Można mieć tylko nadzieje że następne będą lepsze

Barosz

Hamer idący w ślady Argo!!

Posted

ayshe napisał(a):
zdrajca:mad: :diabloti:

Może i zdrajca, ale jak ja bym było to by jeszcze kamerka była:eviltong:

Szirka na działkę z rodzicami pojechała a ja samiutka:placz: :placz: :placz: nikt mnie nie przytuli

Posted

ayshe napisał(a):
:mad: zamorduje jutro za zdjecie swojej geby.zamorduje.:motz: :stop: :lmaa:

Ty mała bo to drugie zamieszcze do którego sama pozowałaś. Ajutro to zamordujesz jak na kawke wpadniesz -noga mi tak siadła po zajątkach że ani tresurka ,ani agility -no może chwila odbijania piłki w pozycji na stój zostań i machaj tylko rączkami. Joshua z nudów rozrywa następnego pluszaka.Pozdrowionka!!!!

Posted

ayshe napisał(a):
ja sie tylko do uwe przyznaje-reszta wolna.:evil_lol:

O kurczę co ja tu słyszę:cool3: mam nadzieję że reszta już wie, że nie ma szansy:eviltong: mam nadzieję, że kiedys poznam tego sławnego Uwe co sercem itd.:diabloti: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
noga mi tak siadła po zajątkach że ani tresurka ,ani agility -no może chwila odbijania piłki w pozycji na stój zostań i machaj tylko rączkami. Joshua z nudów rozrywa następnego pluszaka.Pozdrowionka!!!!

Oj to trzeba się szybko kurować:lol: bo Joshasty świra dostanie bez naszego tresera:evil_lol:

Posted

monisieczka napisał(a):
na co czekasz???? dawaj dalej szybciutko!!

No to masz swoje ukochanie

Jo zaprasza do poloneza ale Norasek mówi -nie tańcze

co pozycja to propozycja