ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 dobra.oki.ja liniowa jestem jak............onek.:razz: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):miala byc praca na pluciu ale ...........grupa no normalnie...........ania z lara pokazala,glonek z bu cwiczyl tak cale zajecia ..............ech.porazka.druga porazka-zwroty na linii.zadanie na noc:branie zarcia z ust i przypomnienie sobie ktora noga jest lewa a ktora prawa.i ktora strona jest lewa a ktora prawa.dzizyz ludzie kochani...:roll: :lol: ja wykorzystalam juz limit dzienny na wymiane plynow z psem:ekmm: a tymi stronami i nogami... tego jest po prostu za duzo, jak sie koncentuje na tym w ktora strone mam skrecic to juz nie kontroluje co sie dzieje z nogami:diabloti: normalnie czacha mi dymi - tak sie zmeczylam mysleniem przy tym cwiczeniu:cool1: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 monisieczka napisał(a):wyobrażasz sobie minę mojego Pana Mensza jak w nocy memlę w pysku psie żarcie i macham kopytami??? Toż bym frunęła i spiewała kolędy:eviltong::eviltong: ja po powrocie ze szkolenia przywitalam sie czule z chlopakiem a potem opowiedzialam mu co robilam dzis na szkoleniu:diabloti: pobiegl do lazienki z odruchem wymiotnym niemalze i zaczal nerwowo myc zeby:evil_lol: bo on to taki bradziej delikutasny ode mnie:cool1: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 alix-no wieszco.a co wy tacy delikatni jestescie ?hmmm.:razz: :lol: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):alix-no wieszco.a co wy tacy delikatni jestescie ?hmmm.:razz: :lol: bo Barosz jak do mnie trafil to byl doslownie chodzaca bomba biologiczna i tak mi jakos zostalo...:cool1: Quote
ayshe Posted April 21, 2006 Author Posted April 21, 2006 teraz to nadrobisz nie boj nic:diabloti: Quote
Alix Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 ayshe napisał(a):teraz to nadrobisz nie boj nic:diabloti: wlasnie widze ze nie ma zmiluj:cool1: moze to jakos przezyje:ekmm::lol: Quote
Żmija Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Ja wiem, ja jestem głupia, biały gad jest głupi i to dlatego nie chcesz śladów w tygodniu robić. :placz: :placz: :placz: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Żmija napisał(a):Ja wiem, ja jestem głupia, biały gad jest głupi i to dlatego nie chcesz śladów w tygodniu robić. :placz: :placz: :placz: początek zajęć grupy onkowej -pierwszy owczarek na starcie Przewodnicy na zajęciach grupowych ukochany przez kursantów dwu i czteronożnych tresser Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Alix napisał(a):wlasnie widze ze nie ma zmiluj:cool1: moze to jakos przezyje:ekmm::lol: Uprzedzam że to moje pierwsze zdjęcia robione cyfrówką wczoraj kupioną więc jakośc niestety mierna .Można mieć tylko nadzieje że następne będą lepsze Barosz Hamer idący w ślady Argo!! Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 na co czekasz???? dawaj dalej szybciutko!! Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 :mad: zamorduje jutro za zdjecie swojej geby.zamorduje.:motz: :stop: :lmaa: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a)::mad: zamorduje jutro za zdjecie swojej geby.zamorduje.:motz: :stop: :lmaa: Sesja bardzo profesjonalna, a treser prawie jak Claudia Schiffer:eviltong: Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Sesja bardzo profesjonalna, a treser prawie jak Claudia Schiffer:eviltong:zdrajca:mad: :diabloti: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a):zdrajca:mad: :diabloti: Może i zdrajca, ale jak ja bym było to by jeszcze kamerka była:eviltong: Szirka na działkę z rodzicami pojechała a ja samiutka:placz: :placz: :placz: nikt mnie nie przytuli Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 moze ci jednego niemca podeslac he?:evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a):moze ci jednego niemca podeslac he?:evil_lol: Aż w takiej desperacji to nie jestem:eviltong: zresztą nie bedę ruszać Twojego haremu:eviltong: Quote
ayshe Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 ja sie tylko do uwe przyznaje-reszta wolna.:evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a)::mad: zamorduje jutro za zdjecie swojej geby.zamorduje.:motz: :stop: :lmaa: Ty mała bo to drugie zamieszcze do którego sama pozowałaś. Ajutro to zamordujesz jak na kawke wpadniesz -noga mi tak siadła po zajątkach że ani tresurka ,ani agility -no może chwila odbijania piłki w pozycji na stój zostań i machaj tylko rączkami. Joshua z nudów rozrywa następnego pluszaka.Pozdrowionka!!!! Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 ayshe napisał(a):ja sie tylko do uwe przyznaje-reszta wolna.:evil_lol: O kurczę co ja tu słyszę:cool3: mam nadzieję że reszta już wie, że nie ma szansy:eviltong: mam nadzieję, że kiedys poznam tego sławnego Uwe co sercem itd.:diabloti: :eviltong: :evil_lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Ewa-Jo napisał(a):noga mi tak siadła po zajątkach że ani tresurka ,ani agility -no może chwila odbijania piłki w pozycji na stój zostań i machaj tylko rączkami. Joshua z nudów rozrywa następnego pluszaka.Pozdrowionka!!!! Oj to trzeba się szybko kurować:lol: bo Joshasty świra dostanie bez naszego tresera:evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 monisieczka napisał(a):na co czekasz???? dawaj dalej szybciutko!! No to masz swoje ukochanie Jo zaprasza do poloneza ale Norasek mówi -nie tańcze co pozycja to propozycja Quote
monisieczka Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Oj to trzeba się szybko kurować:lol: bo Joshasty świra dostanie bez naszego tresera:evil_lol: Oj szkoda że dzisiaj nie widzisałaś :cool3::cool3: Quote
Recommended Posts