Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
aser-pamietaj dzial prawo serii wiec trza se podejscie oddychajace wyrobic.:cool1:
hehe.szkolenie sie zbliza wiec zaczelo padac:lol: :lol: :lol: .caly dzien na kojcach null deszczu ale macie chody na gorze i teraz juz zaczelo padac:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
farciarze:cool3: .deszczoweczka na twarzyczki i wlosy he?:diabloti:

Dzięki Beatko za rannego SMS-a :loveu: cofnełam się z klatki -poszłam do wyrka i na pole udaliśmy się kiela 8 kiedy było słonecznie i bezdeszczowo ,tylko dużo błotka ale jakoś dało się przeżyć.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
no tam jest ekstremalnie.ale skoro chcecie koniecznie to ja wam moge tam slady ulozyc:diabloti: .ale bedzie jazzzzda:multi: :diabloti:

Niech zgadne - sladzic po dnie jeziora? Po bagnie? Czy po moczarkach? :diabloti: Im wiecej wilgoci, tym zapach lepiej wyczuwalny dla psiego nosa :cool3:

Posted

14ruda napisał(a):
:diabloti: po drzewach.żeby trudniej było:lol:

Czy mogły byście jej nie podpowiadać:mad: :mad: :mad: jak takie wygadane jesteście to dupska do samochodu i do Warszawki na śladziki:cool3: :evil_lol:

Posted

ayshe napisał(a):
no.:loveu: .od razu przypominami sie nasz wesoly autobus z wtorku:lol: :lol: :lol:

buuuuuu tressserunio nas nie lubi.... buuuuu to jak , mam juz wychodzić z chałupki? za 10 minutków jestem pod domeczkiem tressserunia?

Posted

Żmija napisał(a):
Dziś deszczu NIE CHCĘ. Wczoraj wystarczyło. I jeszcze w dodatku dziś cud się stał pewnego razu i byłam u fryzjera:oops: Będziecie się ze mnie nabijać:cool3:
uo matko fyryzyjer?no zawstydzona zostalam dzisiaj wieczorem zapuszczam maszynke i strzyge sobie leb.a co.juz mi odrosly troszku kudelki:cool1: .

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
Dzięki Beatko za rannego SMS-a :loveu: cofnełam się z klatki -poszłam do wyrka i na pole udaliśmy się kiela 8 kiedy było słonecznie i bezdeszczowo ,tylko dużo błotka ale jakoś dało się przeżyć.
a ja nie zdazylabym ze sladow:oops: .dobrze ze uwe ma doladowana komorke bo u mnie na koncie pusto:lol: .

Posted

ayshe napisał(a):
uo matko fyryzyjer?no zawstydzona zostalam dzisiaj wieczorem zapuszczam maszynke i strzyge sobie leb.a co.juz mi odrosly troszku kudelki:cool1: .

no cos ty!!! pukle będziesz strzygła?

Posted

[quote name='monisieczka']buuuuuu tressserunio nas nie lubi.... buuuuu to jak , mam juz wychodzić z chałupki? za 10 minutków jestem pod domeczkiem tressserunia?ja ci powtarzam to caly czas-ja cie kocham.noraska moze nie bardzo bo co mi tam cudzes ale ciebie:loveu:
kocham:loveu: :loveu:

Posted

monisieczka napisał(a):
no cos ty!!! pukle będziesz strzygła?
no.spod czapki juz je widac :mad: .wystajom chamy:mad: :mad: :mad: .czas maszynke zastartowac.tyle ze ja z tylu nie widzem i mi picasso wychodzi nietegi.:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']ja ci powtarzam to caly czas-ja cie kocham.noraska moze nie bardzo bo co mi tam cudzes ale ciebie:loveu:
kocham:loveu: :loveu:
:lilangel::lilangel::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
to mam zapuszczać motorek?

Posted

monisieczka napisał(a):
:lilangel::lilangel::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Posted

ayshe napisał(a):
no.spod czapki juz je widac :mad: .wystajom chamy:mad: :mad: :mad: .czas maszynke zastartowac.tyle ze ja z tylu nie widzem i mi picasso wychodzi nietegi.:cool1:

mogiem kochanego tressserunia potraktowac maszynkom, strzygiem całą rodzinke a jestem coś tressseruniowi winna za straty moralne przy szkoleniu nas :cool3:

Posted

monisieczka napisał(a):

Dwie pomylone baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Dwie pomylone baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol:

ale lubisz je troszkę , no nie? :diabloti::diabloti::diabloti: bo ja cię barrrrdzo. jesuuuuu dzień bez wazeliny dniem straconym hehehe, ciśnienie spada i mi odbija

Posted

ayshe napisał(a):
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

znaczy tressserunio mysli? czy mysli że mysli.....:diabloti::diabloti: ruszam o 19 daj znać czy limuzyna ma podjechać czy popychasz na piechotke

Posted

monisieczka napisał(a):
ale lubisz je troszkę , no nie? :diabloti::diabloti::diabloti: bo ja cię barrrrdzo. jesuuuuu dzień bez wazeliny dniem straconym hehehe, ciśnienie spada i mi odbija

Pewnie że tak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ayshe zajrzyj na cc bo tam trochę pytań do Ciebie:cool3:

Posted

monisieczka napisał(a):
znaczy tressserunio mysli? czy mysli że mysli.....:diabloti::diabloti: ruszam o 19 daj znać czy limuzyna ma podjechać czy popychasz na piechotke
o zesz ty to ja juz butki zalozylam ze limuzyna zajedzie niebawem ,z okienka wygladam niecnie.....czekam na cie:mad: :p .
goska-jak zaczne byc normalna to znaczy ze nie zyje.:cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Pewnie że tak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Ayshe zajrzyj na cc bo tam trochę pytań do Ciebie:cool3:
ojej :roll: .dobra zajrze.:eviltong:
juz zajrzalam.ostatnio mi cc nie chodzilo zreszta jak tam cos napisze to potem wonciaki ze nie tu bo tam malo kto wchodzi a to nasze ukochane forum,domowe,ja moderator.....no wiecie nie;)

Posted

ayshe napisał(a):
a ja nie zdazylabym ze sladow:oops: .dobrze ze uwe ma doladowana komorke bo u mnie na koncie pusto:lol: .

hehehehe to Monisieczka dzwoniła do Uwe ,ale sie obśmiałam.Jak byłam dzisiaj w Tescco to Monika przysłała SMS zeby jej podać nowy nr do ciebie ,a ja go nie mam poza SMS- em rannym od ciebie więc całego twojego rannego SMS jej przesłałam -tak że Monika ma telefon do Uwe!!!!! Jestem ciekawa jak się dogadali????:multi: :multi: