Ewa-Jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a):aser-pamietaj dzial prawo serii wiec trza se podejscie oddychajace wyrobic.:cool1: hehe.szkolenie sie zbliza wiec zaczelo padac:lol: :lol: :lol: .caly dzien na kojcach null deszczu ale macie chody na gorze i teraz juz zaczelo padac:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: . farciarze:cool3: .deszczoweczka na twarzyczki i wlosy he?:diabloti: Dzięki Beatko za rannego SMS-a :loveu: cofnełam się z klatki -poszłam do wyrka i na pole udaliśmy się kiela 8 kiedy było słonecznie i bezdeszczowo ,tylko dużo błotka ale jakoś dało się przeżyć. Quote
Nanami Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a):no tam jest ekstremalnie.ale skoro chcecie koniecznie to ja wam moge tam slady ulozyc:diabloti: .ale bedzie jazzzzda:multi: :diabloti: Niech zgadne - sladzic po dnie jeziora? Po bagnie? Czy po moczarkach? :diabloti: Im wiecej wilgoci, tym zapach lepiej wyczuwalny dla psiego nosa :cool3: Quote
14ruda Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 :diabloti: po drzewach.żeby trudniej było:lol: Quote
Szira/Gosia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 14ruda napisał(a)::diabloti: po drzewach.żeby trudniej było:lol: Czy mogły byście jej nie podpowiadać:mad: :mad: :mad: jak takie wygadane jesteście to dupska do samochodu i do Warszawki na śladziki:cool3: :evil_lol: Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Czy mogły byście jej nie podpowiadać:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: podjechac po tressserunia za momencik? Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a):podjechac po tressserunia za momencik?:loveu: no.:cool3: .za momencik mowisz?:cool3: :cool3: :cool3: Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a)::loveu: no.:cool3: .za momencik mowisz?:cool3: :cool3: :cool3: o 19? :oops::oops::oops::oops::oops: Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a):o 19? :oops::oops::oops::oops::oops:no.:loveu: .od razu przypominami sie nasz wesoly autobus z wtorku:lol: :lol: :lol: Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a):no.:loveu: .od razu przypominami sie nasz wesoly autobus z wtorku:lol: :lol: :lol: buuuuuu tressserunio nas nie lubi.... buuuuu to jak , mam juz wychodzić z chałupki? za 10 minutków jestem pod domeczkiem tressserunia? Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Żmija napisał(a):Dziś deszczu NIE CHCĘ. Wczoraj wystarczyło. I jeszcze w dodatku dziś cud się stał pewnego razu i byłam u fryzjera:oops: Będziecie się ze mnie nabijać:cool3:uo matko fyryzyjer?no zawstydzona zostalam dzisiaj wieczorem zapuszczam maszynke i strzyge sobie leb.a co.juz mi odrosly troszku kudelki:cool1: . Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Dzięki Beatko za rannego SMS-a :loveu: cofnełam się z klatki -poszłam do wyrka i na pole udaliśmy się kiela 8 kiedy było słonecznie i bezdeszczowo ,tylko dużo błotka ale jakoś dało się przeżyć.a ja nie zdazylabym ze sladow:oops: .dobrze ze uwe ma doladowana komorke bo u mnie na koncie pusto:lol: . Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a):uo matko fyryzyjer?no zawstydzona zostalam dzisiaj wieczorem zapuszczam maszynke i strzyge sobie leb.a co.juz mi odrosly troszku kudelki:cool1: . no cos ty!!! pukle będziesz strzygła? Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 [quote name='monisieczka']buuuuuu tressserunio nas nie lubi.... buuuuu to jak , mam juz wychodzić z chałupki? za 10 minutków jestem pod domeczkiem tressserunia?ja ci powtarzam to caly czas-ja cie kocham.noraska moze nie bardzo bo co mi tam cudzes ale ciebie:loveu: kocham:loveu: :loveu: Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a):no cos ty!!! pukle będziesz strzygła?no.spod czapki juz je widac :mad: .wystajom chamy:mad: :mad: :mad: .czas maszynke zastartowac.tyle ze ja z tylu nie widzem i mi picasso wychodzi nietegi.:cool1: Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 [quote name='ayshe']ja ci powtarzam to caly czas-ja cie kocham.noraska moze nie bardzo bo co mi tam cudzes ale ciebie:loveu: kocham:loveu: :loveu: :lilangel::lilangel::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to mam zapuszczać motorek? Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a)::lilangel::lilangel::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to mam zapuszczać motorek?:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a):no.spod czapki juz je widac :mad: .wystajom chamy:mad: :mad: :mad: .czas maszynke zastartowac.tyle ze ja z tylu nie widzem i mi picasso wychodzi nietegi.:cool1: mogiem kochanego tressserunia potraktowac maszynkom, strzygiem całą rodzinke a jestem coś tressseruniowi winna za straty moralne przy szkoleniu nas :cool3: Quote
Szira/Gosia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a)::lilangel::lilangel::iloveyou::iloveyou::laugh2_2::laugh2_2::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: to mam zapuszczać motorek? Dwie pomylone baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Dwie pomylone baby:eviltong: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :evil_lol: ale lubisz je troszkę , no nie? :diabloti::diabloti::diabloti: bo ja cię barrrrdzo. jesuuuuu dzień bez wazeliny dniem straconym hehehe, ciśnienie spada i mi odbija Quote
monisieczka Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a)::razz: :razz: :razz: :razz: :razz: znaczy tressserunio mysli? czy mysli że mysli.....:diabloti::diabloti: ruszam o 19 daj znać czy limuzyna ma podjechać czy popychasz na piechotke Quote
Szira/Gosia Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a):ale lubisz je troszkę , no nie? :diabloti::diabloti::diabloti: bo ja cię barrrrdzo. jesuuuuu dzień bez wazeliny dniem straconym hehehe, ciśnienie spada i mi odbija Pewnie że tak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ayshe zajrzyj na cc bo tam trochę pytań do Ciebie:cool3: Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 monisieczka napisał(a):znaczy tressserunio mysli? czy mysli że mysli.....:diabloti::diabloti: ruszam o 19 daj znać czy limuzyna ma podjechać czy popychasz na piechotkeo zesz ty to ja juz butki zalozylam ze limuzyna zajedzie niebawem ,z okienka wygladam niecnie.....czekam na cie:mad: :p . goska-jak zaczne byc normalna to znaczy ze nie zyje.:cool3: Quote
ayshe Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Pewnie że tak:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ayshe zajrzyj na cc bo tam trochę pytań do Ciebie:cool3:ojej :roll: .dobra zajrze.:eviltong: juz zajrzalam.ostatnio mi cc nie chodzilo zreszta jak tam cos napisze to potem wonciaki ze nie tu bo tam malo kto wchodzi a to nasze ukochane forum,domowe,ja moderator.....no wiecie nie;) Quote
Ewa-Jo Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ayshe napisał(a):a ja nie zdazylabym ze sladow:oops: .dobrze ze uwe ma doladowana komorke bo u mnie na koncie pusto:lol: . hehehehe to Monisieczka dzwoniła do Uwe ,ale sie obśmiałam.Jak byłam dzisiaj w Tescco to Monika przysłała SMS zeby jej podać nowy nr do ciebie ,a ja go nie mam poza SMS- em rannym od ciebie więc całego twojego rannego SMS jej przesłałam -tak że Monika ma telefon do Uwe!!!!! Jestem ciekawa jak się dogadali????:multi: :multi: Quote
Recommended Posts