ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 monisieczka-slonko czekam dzisiaj na ciebie.9.30.prosze zadzwon jakos do mnie albo do asi bo ja ci nie opisze gdzie to jest.pola mokotowskie w kazdym razie ale takie zakamuflowane:cool3: .mamy tam spokoj,bez gromad psow. Quote
Glonek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Zdaje się, że w ramach odstresowywania się po szkoleniu uszkodziłem samochodzik w taki sposób, że odbiór będzie dopiero dzisiaj około 17-18 więc nie ma możliwości abyśmy zdążyli dzisiaj dojechać na zajęcia. Mam nadzieję, że jednak da się go dzisiaj zreperować i jutro pojawiamy się. Quote
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 jutro slady o 12.30 kolo siekierkowskiego. Quote
Ewa-Jo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ayshe napisał(a):monisieczka-slonko czekam dzisiaj na ciebie.9.30.prosze zadzwon jakos do mnie albo do asi bo ja ci nie opisze gdzie to jest.pola mokotowskie w kazdym razie ale takie zakamuflowane:cool3: .mamy tam spokoj,bez gromad psow. fajne dzisiaj zajatka byly hehehehehe treserunio darł sie tak ze chyba pod siekierkowskim ją było słychać:multi: .Gieło ja we wszystkie strony ,traske z pachołkami pokazywała mnie i Monisi z 5 razy:eviltong: i ciagle było nie tak -już myślałam ze na zawał zejdzie albo głos straci :diabloti: ,albo machnie na nas rąsią :evil_lol: :diabloti: ,ale nie -wytrzymała do końca:crazyeye: . Twardego mamy tresserka nie da siem ukryć.Już myślałam ze dzisiaj pęknie .Z Monisieczką wykazywałyśmy sie radośnie totalnym k.......... :lol: . Patrzyłam z nadzieją że jednak może nie zniesie -ale niestety nie ma na nią silnych:mad: . Inne rasy pewnie by olała ale z onkiem to człowiek ma u niej przechlapane.:placz: :placz: Quote
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ewa-Jo napisał(a):ale z onkiem to człowiek ma u niej przechlapane.:placz: :placz:zalapala:multi: :cool1: :eviltong: Quote
Eddiii Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 nie wiem czy dzis zdaze, jeszcze jestem w pracy, moge sie nie wyrobic :placz: Quote
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Eddiii napisał(a):nie wiem czy dzis zdaze, jeszcze jestem w pracy, moge sie nie wyrobic :placz: :placz: :mad: no norrrrrmalnie mogila:shake: Quote
Ewa-Jo Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ayshe napisał(a):zalapala:multi: :cool1: :eviltong: przepraszam czy ktoś moze wie jak z onka zrobić yorka no ostatecznie dupelka ,byle nie jajnika!!!:crazyeye: :cool1: :cool3: Quote
Nanami Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ostrzyc, uciag ogon i zrobic oklapłe uszy - wyjdzie "cuś" :diabloti: Quote
lizka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 I przegłodzić z tydzień coby toto energii nie miało :evil_lol: Quote
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Ewa-Jo napisał(a):przepraszam czy ktoś moze wie jak z onka zrobić yorka no ostatecznie dupelka ,byle nie jajnika!!!:crazyeye: :cool1: :cool3:a po c o ci jajnik?albo jorczek?za dresa nie chcesz uchodzic?[vide temat w galerii o swiatowce].jak na razie NIKT sposrod krzykaczy nie chce tutaj porozmawiac z onkarzami.najlepiej nam od chamow....:shake: ja tam napisala EOT i chociaz mnie korci nie wejde .bo mnie szlag trafi. Quote
lizka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Tylko nie jajniki :evil_lol: moja to psycholka była uzalezniona od aportow 24h/dobe plus namiętne kopanie dołów :chaos: Czuję sie jakbym miała teraz wydanie męskie tyle ze o większych gabarytach tylko bardziej porąbane i psychiczne :cool3: Przypniem kokardke to i yoreczek bedzie :diabloti: Quote
Nanami Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ayshe, zamknełas im mordki na dobre, nic juz wiecej o ONkach nie ma :evil_lol: ayshe napisał(a):jesli ktos z was krytykantow chce sprobowac ubac sie elegancko wi pobiegas sobie z onkiem na ringu-:diabloti: zapraszam.uzycze onka:diabloti: :diabloti: . Naprawde? To ja zaraz dołącze do krytykantów tylko uuużycz mi ONka (na katowicka w marcu :p ), nawet specjalnie sie moge ubrac elegancko :razz: Quote
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 z pozdrowieniami ode mnie:evil_lol: .milego sluchania i ogladania:diabloti: www.youtube.com/watch?v=SYQmAo7SS6Y www.youtube.com/watch?v=zqY8RKK1Ey www.youtube.com/watch?v=q0utvIwX7PE :cool3: Quote
ayshe Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 Nanami napisał(a):Ayshe, zamknełas im mordki na dobre, nic juz wiecej o ONkach nie ma :evil_lol: Naprawde? To ja zaraz dołącze do krytykantów tylko uuużycz mi ONka (na katowicka w marcu :p ), nawet specjalnie sie moge ubrac elegancko :razz::lol: uwazaj bo skorzystam i pobiegasz sobie jako jelen z lapanki w niemczech z uial:diabloti: Quote
ayshe Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 sladow dzisiaj nie ma .jesli wytrzymam do 12 to bedzie dobrze. wczoraj czulam sie fatalnie-dzisiaj to juz kompletna porazka:shake: .mam 39,6.widze podwojnie.do tego leje deszcz.nie dam rady.jesli bedzie kiepsko poodwoluje tez inne zajecia.ale postaram sie jakos przetrzymac. Quote
monisieczka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ayshe napisał(a):sladow dzisiaj nie ma .jesli wytrzymam do 12 to bedzie dobrze. wczoraj czulam sie fatalnie-dzisiaj to juz kompletna porazka:shake: .mam 39,6.widze podwojnie.do tego leje deszcz.nie dam rady.jesli bedzie kiepsko poodwoluje tez inne zajecia.ale postaram sie jakos przetrzymac. nie ma to jak gorzka żołądkowa ... łączę się z toba w bólu. wczoraj miałam gościa z silna grypa (debil :angryy: ) i mam temperaturkę. Pan mąż kuruje mnie w/w wódeczką + aspirynka. Jak przezyję to się odezwę. Quote
Ewa-Jo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ayshe napisał(a):sladow dzisiaj nie ma .jesli wytrzymam do 12 to bedzie dobrze. wczoraj czulam sie fatalnie-dzisiaj to juz kompletna porazka:shake: .mam 39,6.widze podwojnie.do tego leje deszcz.nie dam rady.jesli bedzie kiepsko poodwoluje tez inne zajecia.ale postaram sie jakos przetrzymac. Zdrowka życzymy jakbyś coś potrzebowała to daj znać.:loveu: Quote
ayshe Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 no i dalam rade:multi: .slady tyz byly:cool1: .aczkolwiek czuje sie hardcorowo:placz: .dobrze ze punkt 8 przestalo padac. monisieczka-zdrowiej skarrrbie do srody:diabloti: Quote
ayshe Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 ayshe napisał(a)::lol: uwazaj bo skorzystam i pobiegasz sobie jako jelen z lapanki w niemczech z uial:diabloti: nanami....haaalo.....to jak dobra kobieto?:evil_lol: potrzebuje 4 jeleni na przyszly sezon:razz: .jednego juz mam.:cool1: Quote
Nanami Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 Ja zawsze i chetnie, jednak bez szpileczek i miniówki rushowej :razz: Tylko ze moje doswiadczenie ogranicza sie do jednej suni w szczeniolach a rejon ogranicza do małopolski i slaska :evil_lol: Za to checi mam :laugh2_2: Quote
ayshe Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Nanami napisał(a):Ja zawsze i chetnie, jednak bez szpileczek i miniówki rushowej :razz: Tylko ze moje doswiadczenie ogranicza sie do jednej suni w szczeniolach a rejon ogranicza do małopolski i slaska :evil_lol: Za to checi mam :laugh2_2:nooooo i mam jelonka:multi: Quote
Nanami Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 ayshe napisał(a):nooooo i mam jelonka:multi: Ale rogów ani poroża nie bede sobie doprawiała, co to to nie :diabloti: Quote
ayshe Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 :lol: tego nie proponuje:cool3: . korci mnie powystawianie troche psow w szrszym ekhem zakresie niz obecnie.ale ja sama do biegania sie nie nadaje.za duzo pale i za gruba jestem.a mam piec suk.3 gowniary i anusch i falch ktore wroca z usa na wiosne.na falch namowiaja mnie ludzie od duxa valcuvia bo to jego coreczka[mama falch jest po yasko farbenspiel]o parth i yanncie mysle tak srednio bo nie wiem co z nich wyrosnie[tatusiowie uzytki],uial to czysty eksterier[faskus kirschental,mamusia po pirolu altenberger land].i uial na razie rosnie fajnie i charakterek ma po mamusi.no faskus orlem na schutzhund to nie jest ale za to jak pasie:loveu: :loveu: :loveu: ..... Quote
Recommended Posts