Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='gusia0106']Tak, 38,9. Włączyłam mu klimę i zasnął. Przemyłam mu rany obie. Skrzepy jakieś wypływają. Bo się wzięłam na sposób i płuczę strzykawką od środka. Ty tam lepiej pilnuj czy mi wypowiedzenie nie sporządzają ;)[/QUOTE] Czuwam;) Chociaż sama też pracować nie mogę nic a nic....ciągle jestem z Trymerkiem... Chyba troszkę mu lżej skoro zasnął... Quote
gusia0106 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Tora&Faro']Czuwam;) Chociaż sama też pracować nie mogę nic a nic....ciągle jestem z Trymerkiem... Chyba troszkę mu lżej skoro zasnął...[/QUOTE] Tak mi się wydaję. Ale już widzę, że to będzie pies balkonowy ;) I pomocnik jaki. Balkon się maluje i Trymerek koniecznie chciał pomagać - wąsy, ogonek i łapka już były myte z farby;) Zuzia, Rudolf i papugi (aktualnie w ilości sztuk 5 ponownie ;) ) nie robią na nim wrażenia nic a nic Quote
mysza 1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='gusia0106']Tak, 38,9. Włączyłam mu klimę i zasnął. Przemyłam mu rany obie. Skrzepy jakieś wypływają. Bo się wzięłam na sposób i płuczę strzykawką od środka. Ty tam lepiej pilnuj czy mi wypowiedzenie nie sporządzają ;)[/QUOTE] Jak Gosia pilnuje to może podwyżka jeszcze będzie :eviltong:;) Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Dobrze, że chłopak śpi, to zawsze trochę go wzmocni ... a jak z apetytem, w sensie, czy chociaż pije? Quote
gusia0106 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Ewanka']Dobrze, że chłopak śpi, to zawsze trochę go wzmocni ... a jak z apetytem, w sensie, czy chociaż pije?[/QUOTE] Tak, pije sporo na szczęście. Ale przy takiej gorączce to uzasadnione.... Jedzonko mu gotuję właśnie. Ciacha wątróbkowe wcina, ale suchego, wymieszanego z puszką nawet, nie chciał Quote
Ewanka Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='gusia0106']Tak, pije sporo na szczęście. Ale przy takiej gorączce to uzasadnione.... Jedzonko mu gotuję właśnie. Ciacha wątróbkowe wcina, ale suchego, wymieszanego z puszką nawet, nie chciał[/QUOTE] W takie upały płyny najwazniejsze, mądry Trymcio , no i wie chłopak co dobre ... ciacha wątróbkowe są bezkonkurencyjne ... a jakie aromatyczne ;) Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Mam nadzieję że gotowane jedzonko mu lepiej pójdzie:)...chociaż przy temperaturze różnie może być... Pomocnik jeden kochany:loveu: Quote
Cantadorra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gusia, dla ciebie odkladaja wątróbki w sklepie miesnym? Quote
mysza 1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='gusia0106']Tak mi się wydaję. Ale już widzę, że to będzie pies balkonowy ;) I pomocnik jaki. Balkon się maluje i Trymerek koniecznie chciał pomagać - wąsy, ogonek i łapka już były myte z farby;) Zuzia, Rudolf i papugi (aktualnie w ilości sztuk 5 ponownie ;) ) nie robią na nim wrażenia nic a nic[/QUOTE] Który to Rudolf? Jesteś pseudohodowcą papugowym :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='mysza 1']Który to Rudolf? Jesteś pseudohodowcą papugowym :evil_lol:[/QUOTE] Rudolf to żółw;)...ja na Gusiną Zuzię mam fazę:) Quote
gusia0106 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='obraczus87']chyba nie dostanę tego numeru konta :([/QUOTE] Już wysyłam Ciotka, dzięki Trymerek lepiej, ożywił się spacerowo, temperatura spadła, zrobił siku i kupę i pospał. Będzie dobrze ;) Quote
mysza 1 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Innej opcji nie ma ;) Uwielbiam do Ciebie dzwonić, normalnie łatwiej się do Obamy dodzwonić ;) Quote
3 x Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 jakie leki bierze Trymer teraz? gdzieś jest i wychodzi ze slepa cysta jestem czy nie ma? Quote
Cantadorra Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='3 x']jakie leki bierze Trymer teraz? gdzieś jest i wychodzi ze slepa cysta jestem czy nie ma?[/QUOTE] 3x, ja nie rozumiem tego posta? :) :) :) Quote
3 x Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 [quote name='Cantadorra']3x, ja nie rozumiem tego posta? :) :) :)[/QUOTE] Trymer był u weta dostał jakies leki a ze u Trymera jestem z doskoku to nie wiem czy były gdzieś wymienione jakie to leki (antybiotyk, przeciwbólowe itp) a jak były a ja nie widzialam to ślepa cysta jestem ;) Quote
Tora&Faro Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Gusia chyba nie podawała nazwy leków....jutro ją zapytam:) chyba coś wspominała o leku na zbicie temperatury.... Edit. metacam w zastrzyku, tyle odszukałam Ulżyło mi że Trymer trochę lepszy:) zobaczymy jak minie noc.... Quote
margolcia69 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Sister, weszłam, bo chciałam zobaczyć Twojego nowego lokatora. To co przeczytałam i zobaczyłam zwaliło mnie z nóg.:shake::shake::shake: Jak mogę Wam pomóc?? Quote
obraczus87 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Czesc Trymcio, jak sie dzisiaj czuje chlopak? Quote
gusia0106 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='margolcia69']Sister, weszłam, bo chciałam zobaczyć Twojego nowego lokatora. To co przeczytałam i zobaczyłam zwaliło mnie z nóg.:shake::shake::shake: Jak mogę Wam pomóc??[/QUOTE] Przyjedź pogłaskać ;) Nooo dostałam metacam, ja mu podaję samowolnie pyralgin w czopkach + dostaje antybiotyk e zastrzykach jakiś Vetomet czy coś takiego. Chłopak już lepszy. Wylewam na niego hektolitry tego rivanolu a z niego wciąż wypływa jakiś szit. Obrzęk jest, czerwone jest, rozpalone jest. Ale temperatury nie ma. Znaczy w ogóle jest ale normalna 38,3. Apetyt się pojawił - ale tylko jak karmię widelcem, sam z miski do niechętnie ;) No i spacerowo się ożywił. Quote
Tora&Faro Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='gusia0106']Przyjedź pogłaskać ;) Nooo dostałam metacam, ja mu podaję samowolnie pyralgin w czopkach + dostaje antybiotyk e zastrzykach jakiś Vetomet czy coś takiego. Chłopak już lepszy. Wylewam na niego hektolitry tego rivanolu a z niego wciąż wypływa jakiś szit. Obrzęk jest, czerwone jest, rozpalone jest. Ale temperatury nie ma. Znaczy w ogóle jest ale normalna 38,3. Apetyt się pojawił - ale tylko jak karmię widelcem, sam z miski do niechętnie ;) No i spacerowo się ożywił.[/QUOTE] Lżej chłopakowi to i się ożywił:)...pewnie pierwszy raz od dłuższego czasu go nie boli.... Quote
mala_czarna Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Cieszę sie bardzo. No mówiłam, że to silny chłopak jest, i z pomocą lekarzy i Gusi da radę. Tak swoją drogą, Gusia, coś musi być w tym Twoim czarodziejskim, pomarańczowym dywanie ;) Quote
gusia0106 Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='mala_czarna']Cieszę sie bardzo. No mówiłam, że to silny chłopak jest, i z pomocą lekarzy i Gusi da radę. Tak swoją drogą, Gusia, coś musi być w tym Twoim czarodziejskim, pomarańczowym dywanie ;)[/QUOTE] Przyjedź się potarzać Ciotka ;) A dzisiaj moja przyjaciółka została w domu więc Trymer ma w zasadzie opiekę 24 h ;) Nie musiałam mu zakładać kołnierza. A po południu idziemy do Ewowego weta. Quote
Tora&Faro Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 [quote name='gusia0106']A po południu idziemy do Ewowego weta.[/QUOTE] Ciekawa jestem jego opinii...ale pewnie będzie taka sama jak wetów na SGGW. Quote
Recommended Posts