Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

andzia69 napisał(a):
czy Brzesko to mieszkanie w bloku, dziewczyna młoda - chyba maturzystka? miałam dzisiaj czy wczoraj tel. w sprawie Aronka właśnie z tych okolic i miałam wysłać propozycje psiaków...

Andziu, jutro ma dojśc do wizyty adopcyjnej w Brzesku, w końcu sie zadeklarowano. Ale ta osoba nie mieszka w bloku, tylko w domku jednorodzinnym. Jutro bedę wiedziała wszystko. Pozostaje nam Aronek, chciała go dziewczyna ze świętokrzyskiego, do jutra ma mi konkretnie dać odpowiedź czy sie decyduje.

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Diuna B. napisał(a):
A co się Tince stało?

Tinka dostała bardzo wysokiej temperatury, zaczęła się przewracać - dziewczyna natychmiast zawiozła ją do Kielc. Lekarz potwierdził, że sunia była w stanie krytycznym, ale powinno być ok. Nie jest to żadna wirusówka czego bardzo się obawiano, więc rokoeania są dobre.

Posted

Biedna maleńka :shake: Dobrze, że z nią już ok.
I szczęście w nieszczęściu, że stało się to nie na tym CPN, bo pewnie odeszłaby biedula.
Trzymam kciuki Tinko!

Posted

Potter napisał(a):
To była tężyczka wskutek dramatycznego spadku wapnia w organizmie.

Potter, Tobie też bardzo dziekuję! :buzi: Ty wiesz, za co!

Posted

Po południu bedę miała wieści o sunieczce, ale powinno byc dobrze. Byłyśmy umówione, że jakby coś się działo to będę informowana telefonicznie. Tak, że brak wiadomości to dobre wiadomoci, mam nadzieję. ;)

Posted

Diuna B. napisał(a):
Tężyczka jest faktycznie skrajnie niebezpieczna dla psich mam ;liczą się dosłownie minuty.

Właśnie tak, jestem bardzo wdzięczna opiekunce, że zachowała sie tak odpowiedzialnie. Uratowała zycie Tince. :loveu:

Posted

Domek w Brzesku sprawdzony, wygląda na to, że jedanak Ares może się pakować. :loveu:

Porozmawiałam sobie z naszą panią od tymczasu i opowiedziała mi sporo o chcarakterku naszych szczeniaków. Myslę, że to ważne informacje. Pani z Brzeska nie ma preferencji co do płci, po wysłuchanie zdecydowała się na Aresa - to taka kochana, ciepła klucha, bardzo spkojna, niezaczepliwa i ustępliwa.

Sara to "kawał cholery" :evil_lol: - rządzi psiakami, podszczypuje, szarpie, gryzie co popadnie. To pies mający cechy dominujące i myślimy, że najlepiej żeby trafił do domu, gdzie ludzie bedą bardzo świadomi tego, jaka ona jest i poprowadzą dziewczynke tak, by wyrosła na porządnego psa. :cool3: Raczej nie polecamy do domu z dziećmi.

Tinka to cudowne stworzenie, spolegliwa, zakochana w człowieku, wpatrzona w niego jak w obrazek. Stara się być cały czas obok człowieka, sygnalizuje potrzeby fizjologiczne, psi ideał. Kto ją dostanie wygra los na loterii, oby tylko potrafił to docenić. Czekam na foty suni i ruszam z ogłoszeniami.

Posted

Z Tinusią już dobrze, jest w domciu. Ania mówi, że cały czas drepcze za nią, wpatrzona jak w obrazek, całą sobą słucha, kiedy się do niej przemawia. To cudna, spokojna, zrównoważona i bardzo spolegliwa sunia. Pies bez wad. :p

Posted

Zara i Ares zostaną zaszczepieni zaraz po przyjściu do nowego domku, teraz chcemy zaszczepić Sarę, bo coś nie widać kolejki po nią i załatwimy sterylkę Tince, niech tylko całkiem dojdzie do siebie. Każdy grosiczek na wagę złota.:oops:

Posted

Potter napisał(a):
Stowarzyszenie zapłaciło dzisiaj 133,50 zł za leczenie Tiny.

Potter, jestem dozgonnie wdzięczna. :Rose::modla::modla::modla::modla::modla: