tomcug Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Ivuniu, dotarła Twoja wpłata 30 zł, przepieknie dziękuję!!!!:Rose::Rose::Rose: Nie wiem, czy tylko u mnie, ale mam ogromny problem z edycją postów, chciałam wkleić skan z przelewu bankowego ale wcale mi nie przyjmuje :-(, po południu spróbuję jeszcze raz. Quote
Pipi Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Przeprasza,tylko podpowiem z edycją postów.Ja klikam w edytuj post,a potem w opcję zaawansowaną i zmieniam,czy tam poprawiam w tekście i klikam w zapisz zmiany. . . . .dla mnie działa. Bardzo się cieszę,że pieseczki mama już w domkach,dziękuję Wam za pomoc dla nich.Oby zawsze tak się szczęśliwie kończyło.Bardzo Wam tego życzę.Pozdrawiam Quote
tomcug Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 [quote name='Pipi']Przeprasza,tylko podpowiem z edycją postów.Ja klikam w edytuj post,a potem w opcję zaawansowaną i zmieniam,czy tam poprawiam w tekście i klikam w zapisz. . . . .dla mnie działa.[/QUOTE] Ja próbowałam różnie, ale normalnie mi się zawiesza... Quote
tomcug Posted July 1, 2010 Author Posted July 1, 2010 Zaprosze nieśmiło na bazarek dla Jedrzejowa: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/188472-Cude%C5%84ka-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-dla-Stowarzyszenia-w-J%C4%99drzejowie-do-10-lipca.[/URL] Quote
Iv_ Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 [quote name='tomcug']Ivuniu, dotarła Twoja wpłata 30 zł, przepieknie dziękuję!!!!:Rose::Rose::Rose: Nie wiem, czy tylko u mnie, ale mam ogromny problem z edycją postów, chciałam wkleić skan z przelewu bankowego ale wcale mi nie przyjmuje :-(, po południu spróbuję jeszcze raz.[/QUOTE] Nie ma za co ;) Dobrze, że Rodzinka jest bezpieczna :loveu: Quote
tomcug Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 NIESPODZIANKA!!!!! Witam :) Przesyłam zdjęcia Aresika :) Pozdrawiam i życzę miłego dnia :):):) p.s. dzieciaki od siostry przez Aresika nie chcą wracać do swojego domu. Codziennie jest rozpacz, że muszą jechać. Za to Ares o godz. 7.30 czeka już przy bramie i doskonale wie, że zaraz przyjadą. To jest niesamowite !!!! Renata Quote
tomcug Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Zobaczcie, Ares mieszka jak w bajce.:loveu::loveu::loveu: Jedno uszko proste, drugie ciapniete, przesłodki maluch... Quote
tomcug Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Jest tu kto??????????? :look3::niewiem::candle: Pochwaliłam panią Renatę za cudny ogród a ona pochwaliła Areska za skuteczną pomoc w pielęgnacji kwieatów. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziękuję bardzo :) ale faktycznie ogród, to jedna z moich pasji i mogłabym pracować w nim całymi dniami :) Co prawda Ares czasem skutecznie mi "pomaga" ale to pewnie dlatego, że wychodzi z założenia, że ja muszę mieć coś do roboty :) Najbardziej przypadły mu do gustu goździki - po prostu wyrywa po jednym i przynosi :) ale ogólnie "odpukać" mało rzeczy niszczy :) pozdrawiam - Renata Quote
ewelinka_m Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 jakie cudne zdjeciaaa :loveu::loveu: i jaki model..i te cudne uchi :loveu: ogródka również zazdroszczę :cool3: p.s Tomcug wiadomo już na jakim osiedlu mieszka mamusia? :eviltong: Quote
Iv_ Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ale słodki pychol :loveu: aż chciałoby się wycałować :loveu: dobrze trafił maleńki, oj dobrze :p czyż on nie jest rozkoszny? o proszę tu...... http://images50.fotosik.pl/312/acd8b5e6eb64bb5cmed.jpg Quote
tomcug Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Bazareczek na spłatę długu Tinki: http://www.dogomania.pl/threads/188711-Cz%C3%B3%C5%82enka-po%C5%9Bciel-porcelana-i-inne-na-d%C5%82ug-Tinki-do-13-lipca!?p=14994653#post14994653 Quote
tomcug Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 A teraz zagadka: kto to taki????????????????????????????? Quote
tomcug Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 No kto zgadnie?:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
tomcug Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Iv_ napisał(a):Ares? :roll: Nie!!!!!!!!!!!:lol: Do trzech razy sztuka. :evil_lol: Quote
Iv_ Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Sara? :roll::roll::roll: bo przecież nie jasna Zara :eviltong: Quote
tomcug Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 [quote name='Iv_']Sara? :roll::roll::roll: bo przecież nie jasna Zara :eviltong: Tak, Sara! Ale jak się zmieniła, normalnie szorściaczek się robi.:crazyeye: A teraz cudowna relacja z domku, takie opowieści mogłabym czytać i czytać. Tosia sie badzo zmienila. W ogole sie nie spodziewalismy ze bedzia taka smeiszna :) Ma uszy wielkie i stojace jak nietoperz! I broda jej urosla, szok! No i takie jej sie dluzsze futerko zrobilo :) Michał mowi ze ma "spoilery" na lapkach. Dla mnie to tam zadne spoilery, tylko klaczki na lokciach ;) Na koncu ogonka ma pedzelek jak do malowania farbkami:) Przesle zdjecia to sama Pani zobaczy jaki smieszny z niej urwis :) A z charakteru.... No to w sumie chyba sie oboje nie spodziewalismy ze taka bedzie :) Pieron jasny jest gorsza niz dziecko... Oczywiscie w pozytywnym sensie!:) Wlazi nam do lozka i sie przytula jak dzidzius maly:) Albo sie wpycha na kolana i wystawia brzuszka do miziania:) Albo na poduszke i przytula sie do Michala i go podgryza po uszach;p Wlasciwie to wszyscy sie smieja z niej z sie przytula jak maly czlowieczek:) Jak juz wczesniej wspominalam bylismy teraz tydzien na wsi. Miala pare przygod, bo to rzep jej sie przyczepil, a to muche zjadla :) Bylismy pelni podziwu, jak ze smakiem zajadala wisnie, arbuza i ogorka:) A jak jej bylo goraco to sama wchodzila do wody i sobie plywala kolo brzegu, lapiac oczywiscie po drodze wszystkie glony:) Zaskoczyla nas tym, ze nie boi sie jezdzic autobusami, nawet kiedy jechalismy 2 godziny PKS-em. Uwalila sie miedzy nami na fotelu i przekrecala tylko z boku na bok, od czasu do czasu puszczajac nam bąka, chyba zebysmy o niej nie zapomnieli ;p Kolo bloku ciagle gania golebie i szczeka na wszystkich dookola :) Na wsi nawet p[ilnowala domu i podworka! Co prawda troche poszczeka a pozniej chowa sie za naszymi nogami, ale to zawsze cos:) Oczywiscie jak to u malego psiaka nie obylo sie bez zasikanych wszystkich dywanow w mieszkaniu i pogryzionych butow, ale juz chyba jej powoli przechodzi :) Dywany wypralismy, w butach jeszcze sa podeszwy wiec nie jest zle:) A o pobycie na wsi nauczyla sie sikac na dworze i wolac ze jej sie chce :) W sumie Tosia chyba nas kocha nad zycie, a my nie oddalibysmy jej za zadne skarby!:) Nie ucieka od nas jak wychodzimy z nia na spacery i cierpliwie znosi wszelkie podroze, bo nie chcemy zostawiac jej samej w domu. Jest bardzo pociesznym stworzonkiem:):):) Quote
Iv_ Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Powiem Ci, że jak zobaczyłam te nowe zdjęcia to pomyślałam, że pomyliłaś psa i nie tego tu wstawiłaś, bo maluszki takie gładkowłose były, a tutaj normalnie sierściuch :evil_lol: Mała wygląda cudnie, po prostu ślicznota z niej :loveu::loveu: a opowieść o Sarze(Tosi) cud, miód, malina :loveu: dobrze byłoby gdyby wszystkie wątki miały takie zakończenia echhhhh..... Quote
Agucha Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Uwielbiam takie szorściaki :loveu: Ciotka, po raz enty powtarzam - masz cudowną rękę do adopcji! :loveu: Quote
tomcug Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Dziewczyny, kiedy otworzyłam maila to najpierw rzut okiem na fotki i zdziwienie: co to za pies? Nie znam takiego! Ta przemiana jest niesamowita, tak, jakby ktoś podmienił szczeniaka. Gdybym ją spotkała na ulicy to nie poznałabym. Tinka była gładka, Ares i i Sara też takie są (mam wieści od Sary - ma się świetnie, niestety nie moge zgrać totki z komórki, bo jak zwykla kabelek posiałam), to pewnie Zara ma urodę po tatusiu. :lol: :diabloti: Ale naprawdę jestem ogromnie szczęśliwa, ze wszystkie psiaki tak dobrze trafiły. Ewelinko, ciągle zapominam zapytać o to osiedle Tinki. :oops: Quote
eliza_sk Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 No nie wytrzymam. W życiu bym nie powiedziała, że z takiej gładkiej kluchy wyrośnie szczotka - i to tak rozkoszna i szorstka. Ty wiesz, że to mój typ :) Quote
eliza_sk Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Zapraszam na wątek naszych charcioli, które musiały się troszkę zabrać, żeby nadawały się do fotek ogłoszeniowych, a nie jako materiał dowodowy w sprawie o znęcanie się nad nimi ... http://www.dogomania.pl/threads/190296-KARO-i-KARAT-2-zabiedzone-CHARTY-mix-WSPANIA%C5%81E-charaktery-i-ZJAWISKOWE-OCZY-!?p=15130693#post15130693 Quote
tomcug Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Zapraszam na bazarki dla Stowarzyszenia: http://www.dogomania.pl/threads/190356-NOWA-BI%C5%BBUTERIA-z-metkami-opale-BURSZTYNY-cyrkonie-na-SOZ-do-11.08!!!?daysprune=-1 http://www.dogomania.pl/threads/190352-CH%C5%81OPI%C4%98CE-BUTY-jak-NOWE-adidas-NIKE-puma-SK%C3%93RZANA-KURTKA-dla-CH%C5%81OPCA-na-SOZ-do-110.08 Quote
Recommended Posts