Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ivuniu, dotarła Twoja wpłata 30 zł, przepieknie dziękuję!!!!:Rose::Rose::Rose:

Nie wiem, czy tylko u mnie, ale mam ogromny problem z edycją postów, chciałam wkleić skan z przelewu bankowego ale wcale mi nie przyjmuje :-(, po południu spróbuję jeszcze raz.

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeprasza,tylko podpowiem z edycją postów.Ja klikam w edytuj post,a potem w opcję zaawansowaną i zmieniam,czy tam poprawiam w tekście i klikam w zapisz zmiany. . . . .dla mnie działa.

Bardzo się cieszę,że pieseczki mama już w domkach,dziękuję Wam za pomoc dla nich.Oby zawsze tak się szczęśliwie kończyło.Bardzo Wam tego życzę.Pozdrawiam

Posted

[quote name='Pipi']Przeprasza,tylko podpowiem z edycją postów.Ja klikam w edytuj post,a potem w opcję zaawansowaną i zmieniam,czy tam poprawiam w tekście i klikam w zapisz. . . . .dla mnie działa.[/QUOTE]

Ja próbowałam różnie, ale normalnie mi się zawiesza...

Posted

Zaprosze nieśmiło na bazarek dla Jedrzejowa:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/188472-Cude%C5%84ka-kosmetyki-bi%C5%BCuteria-dla-Stowarzyszenia-w-J%C4%99drzejowie-do-10-lipca.[/URL]

Posted

[quote name='tomcug']Ivuniu, dotarła Twoja wpłata 30 zł, przepieknie dziękuję!!!!:Rose::Rose::Rose:

Nie wiem, czy tylko u mnie, ale mam ogromny problem z edycją postów, chciałam wkleić skan z przelewu bankowego ale wcale mi nie przyjmuje :-(, po południu spróbuję jeszcze raz.[/QUOTE]

Nie ma za co ;)
Dobrze, że Rodzinka jest bezpieczna :loveu:

Posted

NIESPODZIANKA!!!!!

Witam :)
Przesyłam zdjęcia Aresika :)
Pozdrawiam i życzę miłego dnia :):):)
p.s. dzieciaki od siostry przez Aresika nie chcą wracać do swojego domu. Codziennie jest rozpacz, że muszą jechać. Za to Ares o godz. 7.30 czeka już przy bramie i doskonale wie, że zaraz przyjadą. To jest niesamowite !!!!
Renata

Posted

Jest tu kto??????????? :look3::niewiem::candle:
Pochwaliłam panią Renatę za cudny ogród a ona pochwaliła Areska za skuteczną pomoc w pielęgnacji kwieatów. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziękuję bardzo :) ale faktycznie ogród, to jedna z moich pasji i mogłabym pracować w nim całymi dniami :) Co prawda Ares czasem skutecznie mi "pomaga" ale to pewnie dlatego, że wychodzi z założenia, że ja muszę mieć coś do roboty :) Najbardziej przypadły mu do gustu goździki - po prostu wyrywa po jednym i przynosi :) ale ogólnie "odpukać" mało rzeczy niszczy :)
pozdrawiam - Renata

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Iv_']Sara? :roll::roll::roll:

bo przecież nie jasna Zara :eviltong:

Tak, Sara! Ale jak się zmieniła, normalnie szorściaczek się robi.:crazyeye:
A teraz cudowna relacja z domku, takie opowieści mogłabym czytać i czytać.

Tosia sie badzo zmienila. W ogole sie nie spodziewalismy ze bedzia taka smeiszna :) Ma uszy wielkie i stojace jak nietoperz! I broda jej urosla, szok! No i takie jej sie dluzsze futerko zrobilo :) Michał mowi ze ma "spoilery" na lapkach. Dla mnie to tam zadne spoilery, tylko klaczki na lokciach ;) Na koncu ogonka ma pedzelek jak do malowania farbkami:) Przesle zdjecia to sama Pani zobaczy jaki smieszny z niej urwis :)
A z charakteru.... No to w sumie chyba sie oboje nie spodziewalismy ze taka bedzie :) Pieron jasny jest gorsza niz dziecko... Oczywiscie w pozytywnym sensie!:) Wlazi nam do lozka i sie przytula jak dzidzius maly:) Albo sie wpycha na kolana i wystawia brzuszka do miziania:) Albo na poduszke i przytula sie do Michala i go podgryza po uszach;p Wlasciwie to wszyscy sie smieja z niej z sie przytula jak maly czlowieczek:)
Jak juz wczesniej wspominalam bylismy teraz tydzien na wsi. Miala pare przygod, bo to rzep jej sie przyczepil, a to muche zjadla :) Bylismy pelni podziwu, jak ze smakiem zajadala wisnie, arbuza i ogorka:) A jak jej bylo goraco to sama wchodzila do wody i sobie plywala kolo brzegu, lapiac oczywiscie po drodze wszystkie glony:) Zaskoczyla nas tym, ze nie boi sie jezdzic autobusami, nawet kiedy jechalismy 2 godziny PKS-em. Uwalila sie miedzy nami na fotelu i przekrecala tylko z boku na bok, od czasu do czasu puszczajac nam bąka, chyba zebysmy o niej nie zapomnieli ;p Kolo bloku ciagle gania golebie i szczeka na wszystkich dookola :) Na wsi nawet p[ilnowala domu i podworka! Co prawda troche poszczeka a pozniej chowa sie za naszymi nogami, ale to zawsze cos:) Oczywiscie jak to u malego psiaka nie obylo sie bez zasikanych wszystkich dywanow w mieszkaniu i pogryzionych butow, ale juz chyba jej powoli przechodzi :) Dywany wypralismy, w butach jeszcze sa podeszwy wiec nie jest zle:) A o pobycie na wsi nauczyla sie sikac na dworze i wolac ze jej sie chce :) W sumie Tosia chyba nas kocha nad zycie, a my nie oddalibysmy jej za zadne skarby!:) Nie ucieka od nas jak wychodzimy z nia na spacery i cierpliwie znosi wszelkie podroze, bo nie chcemy zostawiac jej samej w domu. Jest bardzo pociesznym stworzonkiem:):):)

Posted

Powiem Ci, że jak zobaczyłam te nowe zdjęcia to pomyślałam, że pomyliłaś psa i nie tego tu wstawiłaś, bo maluszki takie gładkowłose były, a tutaj normalnie sierściuch :evil_lol:
Mała wygląda cudnie, po prostu ślicznota z niej :loveu::loveu:
a opowieść o Sarze(Tosi) cud, miód, malina :loveu:
dobrze byłoby gdyby wszystkie wątki miały takie zakończenia echhhhh.....

Posted

Dziewczyny, kiedy otworzyłam maila to najpierw rzut okiem na fotki i zdziwienie: co to za pies? Nie znam takiego! Ta przemiana jest niesamowita, tak, jakby ktoś podmienił szczeniaka. Gdybym ją spotkała na ulicy to nie poznałabym. Tinka była gładka, Ares i i Sara też takie są (mam wieści od Sary - ma się świetnie, niestety nie moge zgrać totki z komórki, bo jak zwykla kabelek posiałam), to pewnie Zara ma urodę po tatusiu. :lol: :diabloti:

Ale naprawdę jestem ogromnie szczęśliwa, ze wszystkie psiaki tak dobrze trafiły.

Ewelinko, ciągle zapominam zapytać o to osiedle Tinki. :oops: