agusiazet Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Tak i ciągle niepodlinkowane, chyba na dzisiaj odpuszczę, spróbuję jutro. Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='agusiazet']Tak i ciągle niepodlinkowane, chyba na dzisiaj odpuszczę, spróbuję jutro.[/QUOTE] Oba banerki wysłałam Ci na pw podlinkowane - wystarczy zrobić kopiuj- wklej. Quote
agusiazet Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Robię, kolejny dzień i nic, nadal są niepodlinkowane:( Przecież to nic skomplikowanego, a nie wychodzi:( Może ktoś inny wklei w moim imieniu, podam moje dane na PW. Quote
agusiazet Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Otrzymałam marcową deklarację od Kasi Kia 10 zł, dziękuję. Stan konta 939 zł 96 zł. Quote
agusiazet Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Otrzymałam marcową wpłatę od agusiazet, stan konta wynosi 964 zł 96 gr. Quote
agusiazet Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 Dotarła lutowa deklaracja od Ulki18, dziękuję. Stan konta wynosi 974 zł 96 gr. Jutro mija termin spłaty liki1771 i Dżdżowniś, na konto nic od nich nie wpłynęło, czy mam im wysyłać przypomnienia? Nie miałam jeszcze takiej sytuacji, wszyscy zwracali kasę od razu. Quote
Monika z Katowic Posted March 21, 2013 Author Posted March 21, 2013 [quote name='agusiazet']Dotarła lutowa deklaracja od Ulki18, dziękuję. Stan konta wynosi 974 zł 96 gr. Jutro mija termin spłaty liki1771 i Dżdżowniś, na konto nic od nich nie wpłynęło, czy mam im wysyłać przypomnienia? Nie miałam jeszcze takiej sytuacji, wszyscy zwracali kasę od razu.[/QUOTE] Koniecznie wyślij przypomnienia. Quote
agusiazet Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Wysłałam przypomnienia, bo do dzisiaj nic na konto nie napłynęło. Quote
agusiazet Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 (edited) Niestety otrzymałam na PW niemiłą wiadomość, że Lika1771 nie rozliczyła się z lecznicą z pieniędzy, które zbierała na psa, którego ma na DT (nie ten sam na którego otrzymała od nas wsparcie), więc nie wiadomo, czy można liczyć na jej zwrot 30 zł za Kłębuszka:( Niemiła sytuacja i nie wiadomo jak reagować w takich wypadkach, bo w regulaminie Skarpety chyba nic nie ma o konsekwencjach nieprzestrzegania zasad. Liczę, że może chociaż z opóźnieniem, ale ureguluje zwrot. Oto link do tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232792-Szczeniak-z-nużycą-w-BDT-u-liki1771-Potrzebne-na-leczenie"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ne-na-leczenie[/URL] ostatnie dwie, trzy strony Edited March 22, 2013 by agusiazet Quote
dziuniek Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Oba banerki wysłałam Ci na pw podlinkowane - wystarczy zrobić kopiuj- wklej.[/QUOTE] To nie wystarczy, trzeba samemu podlinkować. Trzeba zaznaczyć cały obrazek, wcisnąć znaczek link(niebieska kulka z czymś dziwnym) i wpisać skopiowany adres strony. Quote
agusiazet Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Przypominam, że szukam osoby ze stałych deklarowiczów, która przejmie prowadzenie finansowej strony Skarpety! Quote
lika1771 Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 Dziekuje za przypomnienie w pon.wplace pieniazki. Quote
agusiazet Posted March 22, 2013 Posted March 22, 2013 [quote name='lika1771']Dziekuje za przypomnienie w pon.wplace pieniazki.[/QUOTE] Dziękuję za odpowiedź. Quote
Dżdżowniś Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 agusiazet masz zapchaną skrzynke. Kasa przelana. Pewnie dojdzie w poniedziałek jeśli nie masz konta w mBanku. Jak to w naszej działalności bywa miałam dosłownie nic na koncie (: jeszcze raz dzięki za pomoc dla Lory. Napisz proszę jak tylko pieniądze się zaksięgują. Quote
agusiazet Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 [quote name='Dżdżowniś']agusiazet masz zapchaną skrzynke. Kasa przelana. Pewnie dojdzie w poniedziałek jeśli nie masz konta w mBanku. Jak to w naszej działalności bywa nie miałam dosłownie nic na koncie (: jeszcze raz dzięki za pomoc dla Lory. Napisz proszę jak tylko pieniądze się zaksięgują.[/QUOTE] Oczywiście, napiszę i dziękuję za odpowiedź:) Quote
Ukryty Smok Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 Witam Was! Czy można "zapisać się" do Waszej skarpety? To znaczy - wysyłać co miesiąc jakąś drobną, zadeklarowaną sumkę? Pzdr, Ukryty Smok Quote
agusiazet Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 [quote name='Ukryty Smok']Witam Was! Czy można "zapisać się" do Waszej skarpety? To znaczy - wysyłać co miesiąc jakąś drobną, zadeklarowaną sumkę? Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] Oczywiście, jeśli tylko odczuwasz taką potrzebę serca:) Zaraz podrzucę na PW dane do przelewu. I serdecznie witam w staruszkowej Skarpecie Panią Szansy:) A wiesz, że Tola ma znowu sunię z bardzo podobnym, przedawnionym złamaniem łapy? Bardzo chciałabym jej pomóc, to ponoć bardzo cichutka, spokojna i niekonfliktowa sunia. Quote
Monika z Katowic Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 [quote name='Ukryty Smok']Witam Was! Czy można "zapisać się" do Waszej skarpety? To znaczy - wysyłać co miesiąc jakąś drobną, zadeklarowaną sumkę? Pzdr, Ukryty Smok[/QUOTE] Witamy! Witamy bardzo serdecznie!:loveu: Quote
agusiazet Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 Otrzymałam zwrot za Lorę od Dżdżowniś, dziękuję. Stan konta wynosi 1 004 zł 96 gr. Quote
agusiazet Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Proszę o udzielenie wsparcia finansowego w wysokości 120 zł dla psa Szarika z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onków-w-Chacie-Zwierzaka[/URL] Quote
Jolanta08 Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 Przeczytałam wątek i brak mi słów uznania...jestem całym sercem za wnioskiem agusizet Quote
agusiazet Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Jolanta08']Przeczytałam wątek i brak mi słów uznania...jestem całym sercem za wnioskiem agusizet[/QUOTE] Dziękuję, ja jak przeczytałam wątek byłam pełna podziwu, że tacy ludzie jeszcze w ogóle istnieją:) Quote
Monika z Katowic Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 [quote name='agusiazet']Proszę o udzielenie wsparcia finansowego w wysokości 120 zł dla psa Szarika z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onków-w-Chacie-Zwierzaka[/URL][/QUOTE] Jakiż to wzruszający wątek! Oczywiście!!! Koniecznie udzielmy Szarikowi wsparcia w kwocie [B]150 zł. [/B]Przypominam, że w uzasadnionych przypadkach, zgodnie z regulaminem, można nieco podnieść kwotę pomocy. Uważam, że to jest właśnie taki absolutnie, totalnie uzasadniony przypadek. Quote
agusiazet Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 [quote name='Monika z Katowic']Jakiż to wzruszający wątek! Oczywiście!!! Koniecznie udzielmy Szarikowi wsparcia w kwocie [B]150 zł. [/B]Przypominam, że w uzasadnionych przypadkach, zgodnie z regulaminem, można nieco podnieść kwotę pomocy. Uważam, że to jest właśnie taki absolutnie, totalnie uzasadniony przypadek.[/QUOTE] Dobra sugestia, czy Szarik może zatem dostać 150 zł? Quote
Recommended Posts