andegawenka Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 [quote name='Jolanta08']Szanowna Komisjo czy mogę prosić w imieniu andegawenki o pomoc dla Kinga,oczywiście zwrócę przewidzianą statutem kwotę :modla:Wniskuję o maksymalną pomoc[/QUOTE] Dziekuję bardzo Szanownej Komisji i Tobie Jolu. To się na watku Kiniowym ucieszą.:multi::multi::multi::multi: Quote
Jolanta08 Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Ojej ale się ucieszyłam ,bardzo dziękuję Komisji :loveu: a psiakowi duużo zdrowia Quote
MagdaNS Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To ja czekam na konto do przelewu :) Quote
andegawenka Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='MagdaNS']To ja czekam na konto do przelewu :)[/QUOTE] Zgłosi się Olly ze swoim kontem. My tez na nią czekamy, ma napisane na wątku Kinga:) Quote
tatankas Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='andegawenka']A mozna otrzymać dotację 100%. Zaproponowałam na wątku Skarpetę Talcott, ale nie chcą bo nie mają z czego oddać...[/QUOTE] [quote name='Jolanta08']Podaj link do tego wątku,postaram się pomóc jeśli Skarpeta się zgodzi[/QUOTE] [quote name='andegawenka'][URL]http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom[/URL] Mój banerek Kinga:-( Dziekuję...[/QUOTE] [quote name='Jolanta08']Szanowna Komisjo czy mogę prosić w imieniu andegawenki o pomoc dla Kinga,oczywiście zwrócę przewidzianą statutem kwotę :modla:Wniskuję o maksymalną pomoc[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Nie odzywam się. Jolanta08:calus:[/QUOTE] [quote name='agusiazet']Jasne pomoc dla Kinga się należy![/QUOTE] [quote name='MagdaNS'][B]magda222, [/B]ja oczywiście cierpię na brak czasu, ale watek Skarpety mam zapisany jako powiadomienie o każdym nowym wpisie, więc wtedy staram się zajrzeć, ale dziękuję ogromnie za pomoc :) Odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie wpłat - ja zapisuję wpłaty według dat faktycznego wpływu na konto i zaliczam je na poczet najdawniej wymagalnej deklaracji, jak mawiają prawnicy, o ile ktoś nie jest na bieżąco, albo na bieżący miesiąc - jeśli nie ma poślizgu. Za jakie miesiące kto ma wpłacone, można zobaczyć na samym początku postu :) Przy okazji odkryłam, że sama mam zaleglości w Skarpecie :oops::oops::oops: Muszę też napisać do kilku osób, które się deklarowały, a nie płacą, czy zapomniały, czy odwołują deklarację. [B]Odnośnie Kinga[/B] jestem też za udzieleniem pomocy, Jolanta08 jako stały deklarowicz nie będzie musiała zwracać 25% pomocy. Mam nadzieję, że nasz skromny wkład finansowy pomoże ulepszyć życie tego dzielnego psiaka. I wstyd mi okropnie, że w moim byłym mieście, w dzielnicy bardzo bogatych ludzi, porzucono tak okrutnie zwierzaka...[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Dziekuję bardzo Szanownej Komisji i Tobie Jolu. To się na watku Kiniowym ucieszą.:multi::multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='Jolanta08']Ojej ale się ucieszyłam ,bardzo dziękuję Komisji :loveu: a psiakowi duużo zdrowia[/QUOTE] [quote name='MagdaNS']To ja czekam na konto do przelewu :)[/QUOTE] [quote name='andegawenka']Zgłosi się Olly ze swoim kontem. My tez na nią czekamy, ma napisane na wątku Kinga:)[/QUOTE] Chciałam przede wszystkim podziękować andegawence za to,że przy tylu bezdomnych i potrzebujących boksiach pomyślała o naszym Kiniu.Jolanta08-dziękujemy za wstawiennictwo,dziękuję również za poparcie ausiazet i MagdaNS,oraz wszystkim innym pomagającym naszemu staruszkowi.Olly poprosiła mnie w smsie,bym przekazała wam numer konta,ona ma jakieś problemy z netem i nie może wejść na dogo,jak to napiszła-jest odcięta od świata. Quote
agusiazet Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 To my jesteśmy zadowolone, że możemy pomóc Kingowi, ta Skarpeta jest właśnie dla starszych piesków w potrzebie!!! Quote
Monika z Katowic Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 [quote name='agusiazet']To my jesteśmy zadowolone, że możemy pomóc Kingowi, ta Skarpeta jest właśnie dla starszych piesków w potrzebie!!![/QUOTE] Dokładnie! Skarpeta jest właśnie do pomocy psim staruszkom...:loveu::loveu: Pamięci drogiej Talcott - miłośniczki tych małych, starych, często chorych zwierzaków... Quote
Kapsel Posted September 23, 2011 Posted September 23, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Dokładnie! Skarpeta jest właśnie do pomocy psim staruszkom...:loveu::loveu: Pamięci drogiej Talcott - miłośniczki tych małych, starych, często chorych zwierzaków...[/QUOTE] I ona boksie tez bardzo kochała. Myślę o moim Aldo za TM :-( Dziękujemy [B]Andegawence i Szanownej Komisji [/B]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MagdaNS Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Konto już dostałam, zaraz zrobię przelew. Czy wiecie, że w ciągu zaledwie 15 miesięcy naszej działalności King jest już 48 psem, któremu wspólnie pomagamy???? Niesamowite, prawda???? Mam taką propozycję, żeby 50 staruszek, zgłoszony do Skarpety, bez względu na to, kto go zgłosi, mógł dostać pomoc bezzwrotną. Quote
andegawenka Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='MagdaNS']Konto już dostałam, zaraz zrobię przelew. Czy wiecie, że w ciągu zaledwie 15 miesięcy naszej działalności King jest już 48 psem, któremu wspólnie pomagamy???? Niesamowite, prawda???? Mam taką propozycję, żeby 50 staruszek, zgłoszony do Skarpety, bez względu na to, kto go zgłosi, mógł dostać pomoc bezzwrotną.[/QUOTE] się zgadzam:multi::multi: a nie wywoła to tłoku Quote
Monika z Katowic Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 [quote name='MagdaNS']Konto już dostałam, zaraz zrobię przelew. Czy wiecie, że w ciągu zaledwie 15 miesięcy naszej działalności King jest już 48 psem, któremu wspólnie pomagamy???? Niesamowite, prawda???? Mam taką propozycję, żeby 50 staruszek, zgłoszony do Skarpety, bez względu na to, kto go zgłosi, mógł dostać pomoc bezzwrotną.[/QUOTE] Fantastyczny pomysł!:) Zgadzam się! Quote
MagdaNS Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='andegawenka']się zgadzam:multi::multi: a nie wywoła to tłoku[/QUOTE] Może i wywoła, ale liczy się kolejność zgłoszenia :diabloti: Póki co mamy środki i mamy z czego pomagać, niektórzy nie wiedzą, że na dogo działa taka Skarpeta, może dzięki temu zwiększy się również ruch "na plus" na naszym koncie. Quote
Monika z Katowic Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 Jak już pisałam - zrobię bazarek cegiełkowy na kochaną Skarpetę:loveu:, ale dopiero w październiku... Teraz, we wrześniu, miałam już 4 bazarki dla dogomaniackich bied i muszę dać trochę odetchnąć najmilszym Darczyńcom:). Quote
agusiazet Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 [quote name='MagdaNS']Konto już dostałam, zaraz zrobię przelew. Czy wiecie, że w ciągu zaledwie 15 miesięcy naszej działalności King jest już 48 psem, któremu wspólnie pomagamy???? Niesamowite, prawda???? Mam taką propozycję, żeby 50 staruszek, zgłoszony do Skarpety, bez względu na to, kto go zgłosi, mógł dostać pomoc bezzwrotną.[/QUOTE] Dobry pomysł:) Quote
tatankas Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Pieniążki dla Kinga doszły-120zł.Serdecznie dziękujemy w jego imieniu.Darowizna wpisana w rozliczeniu na jego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/205685-Bokser-KING-ju%C5%BC-nigdy-nie-b%C4%99dzie-chodzi%C5%82-%28-ZBIERAMY-NA-W%C3%93ZEK-SOS-Bokserom"][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/6615/kingpw.jpg[/IMG][/URL] Quote
Monika z Katowic Posted October 1, 2011 Author Posted October 1, 2011 Moja październikowa deklaracja dla Skarpetki już w drodze. :) Quote
ata Posted October 3, 2011 Posted October 3, 2011 Przekopiowałam z innego wątku [B] We wtorek ( 04.10) o 10.30 w sądzie w Pułtusku odbędzie się rozprawa w sprawie schroniska w Chrcynnem . Potrzebne wsparcie ilościowe jeśli chodzi o osoby. Potrzebne jak największe zainteresowanie i przybycie wielu osób. Będzie TV. Proszę rozsyłaj tę wiadomość, może znajdą się osoby chętne pomóc i przyjdą jako widownia. Dla tych psin to ostatnia szansa, jeśli teraz umorzą sprawę to znaczy, że już nic nie można zrobić a los tych i następnych biedaków będzie przesądzony [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/213315-Krzyk-cierpienia-...-Tessa-...-b%C5%82aga-o-pomoc-%21/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] kolejne zakładanie następnych spraw będzie mijało się z celem. Zresztą nikt już się tym nie będzie zajmował[/B] Quote
joaaa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Czy macie świadomość, że działa druga skarbonka dla staruszków? [url]http://www.dogomania.pl/threads/112210-**skarbonka**/page73[/url] A może połączyć siły? Quote
Monika z Katowic Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='joaaa']Czy macie świadomość, że działa druga skarbonka dla staruszków? [URL]http://www.dogomania.pl/threads/112210-**skarbonka**/page73[/URL] A może połączyć siły?[/QUOTE] To jest Skarpeta ku pamięci wspaniałej dogomaniaczki Talcott.:loveu::loveu::loveu: Myślę, że w mnogości siła - może przecież istnieć wiele różnych skarbonek i skarpetek... Quote
agusiazet Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 zasady zupelnie inne, kiedyś tam próbowałam coś wysępić dla Mielca, ale nie bardzo się dało:( Więc odpuściłam! Quote
joaaa Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 aha :) Ja co prawda myślę, że w jedności siła, ale ok. ;) Magda, ja pisałam, że daję stała deklarację, możesz mnie dopisać do stałych. Pierwsza była we wrześniu. Mam ustawione zlecenia na 9 każdego miesiąca. Quote
pikola Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Prosze wpisac ze zaplacilam za wrzesien i pazdziernik:lol: Quote
MagdaNS Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 odpowiadam po kolei :) Dotarły wpłaty: paulinken deklaracja oraz zwrot za Krecika, pikola, Monika z Katowic, agusiazet i Andegawenka, wszystkie dane uzupełnione w pierwszym poście. [B]joaaa[/B] dopisałam Ciebie do deklaracji stałych - bardzo dziękuję. Druga skarpeta dla staruszków działa na innych zasadach, nasza jest bardziej demokratyczna i jest dla uczczenia pamięci naszej koleżanki Talcott. Obawiam się, że z jednoczenia się akurat w tym przypadku nic dobrego by nie wyszło. Dziękuję wszystkim, którzy są z nami, wspierają nas i sprawiają, że nasza pomoc trafia do potrzebujących staruszków :) Quote
andegawenka Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 [quote name='MagdaNS']odpowiadam po kolei :) Dotarły wpłaty: paulinken deklaracja oraz zwrot za Krecika, pikola, Monika z Katowic, agusiazet i Andegawenka, wszystkie dane uzupełnione w pierwszym poście. [B]joaaa[/B] dopisałam Ciebie do deklaracji stałych - bardzo dziękuję. Druga skarpeta dla staruszków działa na innych zasadach, nasza jest bardziej demokratyczna i jest dla uczczenia pamięci naszej koleżanki Talcott. Obawiam się, że z jednoczenia się akurat w tym przypadku nic dobrego by nie wyszło. Dziękuję wszystkim, którzy są z nami, wspierają nas i sprawiają, że nasza pomoc trafia do potrzebujących staruszków :)[/QUOTE] i nawzajem...:smile: Quote
Recommended Posts