Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

Agatko, już poprawiłam :)
Na koncie mamy 239,77 zł.
Proponuje tak: 150 teraz dla Liska i 150 zł dla Grubcia, przy czym przelew dla Grubcia by poszedł po 15 października, jak się skończą bazarki mamymuminka i agusizet, bo teraz nam zabraknie kasy.
Znam historię Grubcia i śledzę ją od początku. Psiak jest przekochany ale z niewielkimi szansami na adpocję ze względu na wiek niestety. Chyba część osób o tym nie pomyslała, jak się deklarowała. Ja osobiście postaram się Dada w tym tygodniu przelać moją deklarację w wysokości do końca roku. Poszukam też fantów na bazarek dla niego, jeśli tylko chcesz :)

Posted

[quote name='MagdaNS']Agatko, już poprawiłam :)
Na koncie mamy 239,77 zł.
Proponuje tak:[B] 150 teraz dla Liska i 150 zł[/B] [B]dla Grubcia[/B], przy czym przelew dla Grubcia by poszedł po 15 października, jak się skończą bazarki mamymuminka i agusizet, bo teraz nam zabraknie kasy.
:)[/QUOTE]

Tak! Tak! Bardzo dobra propozycja!
Niech chłopaki mają taką pomoc!:loveu:

Posted

poszukuję osób ze Szczecina ,którym mogłabym przekazać fanty na bazarki sama zdjęć niestety nie dam zrobić mój aparat niestety szwankuje a na pewno znalazłabym troszeczkę i książek i ubrań na pewno coś się przyda

Posted

Kochana Skarpeto:) wkleja link do watku Skarbusia na ktorym wkleilam skany z rachunku za kastracje, ktora odbyla sie rowniez dzieki Talcotowej Skarpecie. Skarbus dzis mial wylew i grozi mu amputacja oczka, doszla tez niewydolnosc nerek jesli ktos ma ochote wspomoc naszego biednego staruszka, zapraszam...Skarbus na pewno bedzie wdzieczny...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/134115-bardzo-chorowity-Skarbu%C5%9B-%28-PILNIE-POTRZEBNY-ROYAL-CANIN-RENAL-!!!/page124[/url]

Posted

kochane cioteczki reaktywujemy wątek maleńkiej Miszki która w trybie natychmiastowym potrzebuje naszej pomocy .Ma nawrót choroby , guzki zaczęły rosnąc w bardzo szybkim tempie i konieczna jest natychmiastowa operacja. Bez operacji suni zostanie ok. 6 miesięcy życia. Operacja może przedłużyć jej życie o 3-4 lata więc nie mamy nad czym się zastanawiać.

Miszka bardzo odżyła u Karoli na dożywotnim DT i nie chcemy zmarnować szansy na jej dalsze życie.

Operaja będzie przeprowadzona na Książęcej. Koszt operacji to 500 zł + dodatkowe koszty koniecznych badań (prześwietlenie klatki, krew i ewentualne USG brzucha). Razem może wyjąć ok. 700 zł.

W tej chwili mamy tylko 200 zł dlatego błagamy o pomoc dla Miszki. Ona może jeszcze pożyć kilka lat - nie zabierajmy jej tego [IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_frown.gif[/IMG]

Prosimy o pomoc skarbonkę.

Tu wątek Miszki:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185917-%C5%BBycie-tej-suni-w-naszych-r%C4%99kach-potrzebne-finanse-na-drug%C4%85-operacj%C4%99-ratuj%C4%85c%C4%85-%C5%BCycie[/url]!

Posted

Dokładnie tak jak pisze agusiazet, mamy niecałe 90 zł na koncie i przyobiecane 150 zł dla Grubcia. Jak wpłyną jakieś nowe środki to zajmiemy się sprawą Miszki.
Kinia1984, tak bardzo mi przykro z powodu Skarbusia, że tak się wszystko komplikuje.....
[B]elapieczus[/B] bardzo dziękujemy za chęć pomocy, tutaj ze Szczecina chyba nikt niestety nie zagląda.... W ogóle Skarpeta funcjonuje tylko dzięki garstce ludzi, którzy stale ją wspomagają, mimo wysyłanych zaproszeń jakoś się rozeszli ludzie z wątku Takcott... Ja będę za miesiąc w Szczecinie, ale bardzo krótko, tylko na weekend, będę miała zajęcia, chcę się spotkać z siostrami, iść na cmentarz do babci i do Talcott więc nawet się nie podejmuję pomocy, bo nie będzie kiedy :(

Posted

Poszedł przelew na 49 zł. z mojego bazarku.
Jak dotrze,proszę o potwierdzenie na wątku

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/193790-Żakiet-ZIZZI-na-Skarpetę-im.-Talcott-do-10-X-2010-r.-do-godz.-22[/URL].

Posted

[B]kochana mamamuminka[/B], napiszę jak tylko dojdzie, bardzo dziękuję :). To jednak ciotki poszalały na końcówce :). Super! Zbieramy obiecaną kasę dla Grubcia, prawie już będzie ;)