Monika z Katowic Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Kto da grosik na Talcottową Skarpetkę?:loveu: Pięknie prosimy!:loveu: Quote
MagdaNS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Hmm na razie więcej wydajemy :) Dobrze że magenka1 i mamamuminka jakieś bazarki nam robią. Ja sama mam w tej chwili kilka deklaracji na "psy nieadopcyjne" i sunię na utrzymaniu w hotelu, jesli znajdzie domek, to część pieniążków przesunę na Skarpetę, bo na razie to się zadłużam coraz bardziej. [B][COLOR=Green]Czekam na dane o koncie do przelewu dla Saszy.[/COLOR][/B] Quote
mamamuminka Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='agusiazet']Starsze pieski proszą o wsparcie, nawet symboliczne:)[/QUOTE] To ja zaproszę na mój bardzo skromniutki bazarek [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190792-Drewniaki-nr.38-i-quot-złota-quot-torebka-na-Skarpetę-im.-Talcott-do-19-VIII-2010-r.?p=15177835#post15177835[/URL] Quote
MagdaNS Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zrobiłam przelew dla Saszy. Kto wesprze Skarpetę? Może jakiś bazarek? Quote
Akrum Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ja jestem w trakcie zakładania bazarku, ale ewentualny dochód będzie przeznaczony na psiaka imieniem Dosia, na maleńką Rozi, którą też wspomogła skarpeta i na skarpetę, więc jeśli się coś uzbiera, to będzie do podziału na 3 cele - pewnie za dużo tej kaski nie będzie... mam nadzieję, że uda mi się ten bazarek założyć (pierwszy raz to będę robić) i że choć jacyś chętni będą na zakupy. jak już go stworze, to podam link. Quote
MagdaNS Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 To trzymamy kciuki za powodzenie bazarku, jak już będzie gotowy to zapodja tutaj link :). Na pewno wszystko się uda!!! Quote
agusiazet Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ja też mam rzeczy na bazarek, ale nie mogę znaleźć aparatu:( Jeszcze jeden bazarek ode mnie ma zrobić magenka1, to ubrania i książki:) Coś uzbieramy:) Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Kochane cioteczki zawracam sięc z serdeczną prośbą o wsparcie finasowe na leczenie maleńkiej hesi Małą czeka skomplikowana operacja przedniej łapki złamanej w trzech miejscach [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszczęścia-zmiażdżone-przednie-łapy-DRASTYCZNE-ZDJĘCIA[/URL] Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='AGA35']Kochane cioteczki zawracam sięc z serdeczną prośbą o wsparcie finasowe na leczenie maleńkiej hesi Małą czeka skomplikowana operacja przedniej łapki złamanej w trzech miejscach [URL]http://www.dogomania.pl/threads/190841-Hesia-1-5-kg-nieszczęścia-zmiażdżone-przednie-łapy-DRASTYCZNE-ZDJĘCIA[/URL][/QUOTE] Znam ten wątek - mikroskopijna Hesia doświadczyła ogromnej ilości bólu! Maleńkie łapki ma zmasakrowane. :( Ale jest nadzieja - bo psinka w trakcie kosztownego leczenia - więc nasza pomoc jest niezbędna. Wyjątkowo proponuję jednorazowe wspomożenie w wysokości 150 zł. Co na to inni członkowie Komisji? Quote
agusiazet Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Moim zdaniem Hesia nie spełnia podstawowego kryterium tej skarpety tzn. nie jest starszym pieskiem:( I jak zrozumiałam znalazła się już chętna osoba do jej adopcji. Myślę zatem o wsparciu kwotą 50 zł! Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Ale Hesia jest chorym pieskiem!:-( Quote
agusiazet Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Może - niech wypowie się jeszcze MagdaNS:) Quote
MagdaNS Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 A MagdaNS jest zdania, że skoro Skarpeta została założona do wspomagania starszych piesków, to niestety.... Poranionych, pokiereszowanych psiaków przybywa każdego dnia, sama wczoraj przeżyłam wstrząs na wątku Zafira i wysłałam własny grosik, na razie wydajemy ze Skarpety tak naprawdę głownie pieniądze z wieńca, wpływów nowych jak na lekarstwo, deklaracje stałe tylko dwie... Dlatego, mimo że bezsprzecznie sunia potrzebuje pomocy, jestem na nie właśnie ze względu na wiek. Sami ustaliliśmy kryteria, to musimy się ich trzymać. Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [I]"[/I][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][I]W uzasadnionych wypadkach można odstąpić od kryterium wieku" [/I]- cytat z naszych ustaleń regulaminowych.[/SIZE][/FONT].. Quote
MagdaNS Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Monika, zgadza się, tylko że psince to daleko do 8 lat. Poza tym do zgody wystarczy pozytywna opinia dwóch z trzech ciotek, więc jeśli podtrzymujecie z Agusiązet swoje zdanie, to ustalcie kwotę. Quote
Monika z Katowic Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 [quote name='agusiazet']Moim zdaniem Hesia nie spełnia podstawowego kryterium tej skarpety tzn. nie jest starszym pieskiem:( Myślę zatem o wsparciu kwotą 50 zł![/QUOTE] Niech będzie tak, jak napisała Agusiazet. Wspomóżmy maleńką Hesię kwotą 50 zł. Quote
MagdaNS Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 To niech Aga35 przyśle mi na pw dane do przelewu Quote
AGA35 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 bardzo dziękuję kochanej komisji za pozytywne ropatrzenie mojej prośby :-) Quote
agusiazet Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Bardzo prosimy wspomagajcie skarpetę, pieniądze z wieńca stopnieją raz dwa!!! Choć symboliczną złotówką!!! Quote
Monika z Katowic Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Skarpetka ładnie prosi chociaż o grosik! Quote
elapieczus1 Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 czy jest ktoś ze Szczecina mam kilka książek do oddania na np bazarki więc jeśli ktoś może je ode mnie zabrać to bardzo proszę o informacje na pw Quote
agusiazet Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Przelałam dzisiaj moją stałą deklarację na Skarpetę. Proszę, opodatkujcie się dla psich staruszków! Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Pieniadze na hotelik dla DONkowej Saszy wplynely - wielkie dzieki dla Wszystkich Cioteczek i kazdej z osobna!! :) [URL=http://img839.imageshack.us/i/bukietpolnychkwiatw.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img839/3139/bukietpolnychkwiatw.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts