kizimizi Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 ok ja zapomnialam doslac swoje ale juz to robie :) Quote
czerda Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 jutro jakiś pan wieczorem przyjedzie do Stefa żeby zobaczyć Heidi , wiem , że mieszka niedaleko , na wsi i widział jej zdjęcie i ogłoszenie a szuka pieska Quote
borysus Posted June 9, 2010 Author Posted June 9, 2010 :crazyeye: Ale fajnie To jakiś znajomy czy NN? Quote
marta0731 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Znajomy taki ok? Ale fajnie by było, tak szybko, no i na wsi, miałaby Heidi mnóstwo miejsca do spożycia swojej energii:) Quote
anhata Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 WYSTARCZY KLIKNĄĆ [URL]http://szerlok.pl/nakarm_psa/ranking/to[/URL] jest strobnka wystarczy kliknąć na zwierzaka i może dostać karmę...proszę o pomoc Quote
kora78 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 tak.cieszymy sie! cieszymy! a jakie warunki? buda, kojec, dom? ona do zakniecia sie nie nadaje. wciaz w ruchu jest przeciez czyli finansowo wychodzi,ze ma zaplacone z gory za 2 miesiace? raz zaplacila kizi od dobrej duszy miesiac i juz czerda wplacila ze zbiorki od ciotek z dogo. Quote
czerda Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 poczekamy -zobaczymy , wizyta zawsze się przyda , jak panu sie spodoba pojadę na wizytę jakby co pieniądze mogą zawsze byc dla następnego biedaka -Misia z tego samego schronu co ma jutro przyjechać do Stefa Quote
kizimizi Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 no tylko zeby Hidi an łańcuchu nie wisiała bo neistety ale na wsiach czesto tak to wyglada Quote
marta0731 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Skoro to znajomy Czerdy i pisze że ok to chyba na łańcuch nie odda...... ;) Poczekajmy najpierw czy Heidi się spodoba Quote
czerda Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 nie na pewno żaden łańcuch nasze psy bardzo częstp idą do domów na wsi , ale -ja mieszkam na wsi -każdy ma psy i sporadycznie się zdarza że pies jest na łańcuchu a ten pan to facet który ma kaukaza i chce dla niego towarzystwo i to człowiek który np. karmi bezdomne koty , więc na pewno oki Stef sam z Heidi do niego pojedzie żeby zobaczyć jak z tym przyszłym kolega jest Quote
marta0731 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Ooo, a kiedy? To pan już widział Heidi czy dopiero jak pojadą? Quote
kizimizi Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 no własnei jak z tym kaukazem sie zgada. jak byla u borysa to był cyrk -no ale to z sukami. A w parku z kim sie sczepiła nie wiem. Ona ogolnie nie pozwala soba pomiatac ale rzeby byla szczegolnie zaczepna nie powiem. predzej odwarknie jak sie jej dokuczy Quote
kora78 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 w parku z goldenem suka tez chyba. niech borysus napisze a kiedy miala byc wizyta? dzis? a kaukaz jej nie zje?? heidi jest zaczepna do psow, ale niektorych. na spacerach. co innego w hotelu, tam ma psy swoje i znane i jest ok. wprowadzajac ja do jakiegokolwiek psa trzea na pewno bedzie uwazac Quote
borysus Posted June 10, 2010 Author Posted June 10, 2010 Przy mnie reagowała na suczki, samce jej nie obchodziły Quote
AgusiaP Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 Dziewczynki pilnie potrzebny DT dla malutkiej suni na krowim łańcuchu. Pomóżcie...[IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_frown.gif[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/187299-Malutka-Żabka-ma-tydzień-na-znalezienie-nowego-domku.Proszę-o-pomoc-w-ogłoszeniach"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1872...-ogłoszeniach[/COLOR][/URL]. Quote
czerda Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 heidi została u panaale to jak będzie zależy od kaukaza -nie byłł wczora,j jej przychylny ale ten pan pi Stef postanowili ze pobędzie w kojcu i się zakolegują po kilku dniach to i my czekajmy Quote
kizimizi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 CZerdo twoje wypowiedzi to coraz wieksze zagadki. Rozszyfrujmy to; Hidi poszła do tych znajomych, tak? i na arzie siedzi razem w kojcu z tym kaukazem zeby zobaczyc cze sie dogadaja, tak? U tych ludzi, tak? Quote
czerda Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 wszystko się zgadza-oprócz wspólnego kojca , coby nic się nie stało panu się Heidi bardzo podoba , i nie zraził się ze kaukaz był niezadowolony , bo on < pies> ma dopiero 7 mcy , więc przez kilka dni na pewno się zakolegują Quote
kizimizi Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 a ten kaukaz docelowo mieszka na stałe na dworze? Pan ma kojec zeby w razie czego tam psy zamknąć czy na stełe tam przebywają? Quote
czerda Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 pan ma kojce , duzy ogród , kaukaz miałby mieszkać na dworze a Heidi w domu , ale cały dzień mogłaby być z nim na dworze Quote
Recommended Posts