ula.g Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Witamy , Dorotko w sprawie pieska zadzwonie , wrzucamy kilka fotosów Karunci, pozdrawiamy i buziole od Karusi. Quote
dorota k. Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 Krolewna Kochana:loveu: Mojemu dziadkowi też ostatnio ubranko zafundowałam, ale takich superaśnych odblasków jak Niunia to nie ma :) Buziaki Kochani:loveu: Podwójne, potrójne i poczwórne i jeszcze więcej dla Karusi oczywiśćie:loveu::loveu::loveu: Quote
magda z. Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 http://images37.fotosik.pl/447/561fcb20ba2db857gen.jpg nie wiadomo gdzie pies, a gdzie podłoże;) fajne ma miejsce Quote
dorota k. Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 Eee, no troszkę futrzaki różnią się umaszczeniem;) Quote
dorota k. Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Niech Świąteczne życzenia mają moc spełnienia. Te całkiem błahe i te ważne. Te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia życzy Dorota Buziole oczywiście dla Karusi wielkie:loveu: Ciekawe, czy Dziewczynka dzisiaj Wam coś powie :);) Quote
ula.g Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! ŻYCZY ULA,MACIEK KARUSIA Quote
dorota k. Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 Hej! Hej! :) Jak po Świętach się czujemy?:) U nas cały czas dosypuje śniegu i mrozy większe zapowiadają. Ja -już szczerze powiedziawszy- mam dość tej zimy, chociaż niby dopiero się zaczęła. Najpierw rano odśnieżam garaż, a po pracy odwalam śnieg aby dostać się na działkę, bo kociaki dokarmiam. Jak coś trzeba odśnieżyć, to ja już mam taką wprawę, że hej :) Jak przygotowania do Nowego Roku? Pozdrowionka i buziaki :):loveu: Dla Karusi jeden buziol więcej:loveu: Quote
ula.g Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Witamy Dorotko u nas troszke posypalo my tez mamy urwanie głowy, a KARUSIA szczesliwa. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, forsy góry i miłości, mnóstwa uniesień po zmroku, życzymy Wam (psiaków przyjaciele z Bolesławca) w Nowym Roku .POZDRAWIAMY I BUZIOLE OD KARUNI. A teraz sesja śpiocha :-) :-) Quote
magda z. Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 księżniczka z niej;) Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku:) Quote
dorota k. Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Łoł - mamusiu kochana :) Ale z Karusi piecuch :) I jak słodziutko śpiocha przykryta:loveu: Kochani - dzięki za życzenia. Wam również w Nowym Roku życzę wszystkiego co najlepsze. Zdrówka, spełnienia marzeń i samych radości. Wielkie wielkie buziaki:loveu: Oczywiście dla Karusi podwójne:loveu::loveu: Quote
aanka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 dziękujemy za życzenia :lol: śpioszka macie wycałować i wyściskać o de mnie :evil_lol:... Wam i Waszej urokliwej :wink:królewnie dużo zdrowia i szczęścia w życiu , a innym bezdomnym pieskom takich wspaniałych przyjaciół - jak Wy :fadein::Rose:......... Quote
dorota k. Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 I co tam w Nowym Roczku słychać:) A Karusia jak reaguje na petardy? Buziaki:):loveu: Quote
ula.g Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Bardzo się bała misia nasza,ale była z nami na wyjeżdzie i tuliliśmy ją cały czas.Pozdrawiamy i buziole od Karunci. Quote
dorota k. Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Przechlapane, jak psiak boi się wystrzałów. Mój już niezbyt dobrze słyszy, ale wczoraj wieczorem - mało nóg nie połamaliśmy - taki był pęd do domu. Buziole:loveu: Quote
dorota k. Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Niestety nie mam nr KRS, bo cała teczkę z papierami zostawiłam w samochodzie. Znalzałam na ulicy potrąconego przez samochód psiaka i było małe zamieszanie. jutro już na pewno wyślę. Buziole dla Karusi i dla Was:loveu: mam nadzieję, że już u Was nie strzelają. Quote
dorota k. Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Wysłałam na maila:) A jak Dziewczynka się miewa w nowym roczku:) I co tam u Was słychować:) Quote
ula.g Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Dzieki za maila.Karusia się miewa dobrze,wczoraj była strzyżona.Pozdrawiamy i buziole od Karuni. Quote
dorota k. Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Tak, taka śliczna Dzidzia:):loveu: A te jej minki to są po prostu przeurocze. Pozdrowionka i buziaki dla Was:loveu: i Karuni:loveu::loveu: Quote
magda z. Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 http://images37.fotosik.pl/492/c56cf008ffd2ab92gen.jpg ślicznotka:) ładnie wygląda po strzyżeniu. Quote
dorota k. Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 Puk, puk:) A co tutaj taka cisza zaglądam i zaglądam. Co tam u Karusi i u Was. Pozdrowionka:) Quote
ula.g Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Witamy , troszkę z czasem na bakier chwilowo, ale w sobotę cos popiszemy .Karusia nie chce pozować :-), śniegu brak to obrażona na cały świat :-) .POZDRAWIAMY Quote
dorota k. Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 No nie, Księżniczka fochy strzela :) Quote
ula.g Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Karuncia już łapie humor, śnieg wraca.Tak się nudziła strasznie.Pozdrowienia i buziole od Karusi Quote
dorota k. Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 [quote name='ula.g']Karuncia już łapie humor, śnieg wraca.Tak się nudziła strasznie.Pozdrowienia i buziole od Karusi Zdjęcia superaśnie:) A z niej to Śpioch :) A na tym zdjęciu - to nie bardzo wiadomo gdzie Niuni szukać:) Buziole :loveu: Quote
Recommended Posts