Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Krolewna Kochana:loveu: Mojemu dziadkowi też ostatnio ubranko zafundowałam, ale takich superaśnych odblasków jak Niunia to nie ma :) Buziaki Kochani:loveu: Podwójne, potrójne i poczwórne i jeszcze więcej dla Karusi oczywiśćie:loveu::loveu::loveu:

Posted

Niech Świąteczne życzenia
mają moc spełnienia.
Te całkiem błahe i te ważne.
Te dostojne i te ciut niepoważne,
niech się spełnią.
Wesołych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia
życzy Dorota

Buziole oczywiście dla Karusi wielkie:loveu: Ciekawe, czy Dziewczynka dzisiaj Wam coś powie :);)

Posted

Żeby karp był doskonały
i pierogi smakowały.
Dużo szczęścia i radości,
w tym dniu samych pomyślności.
Prezentów i humoru dobrego,
wszystkiego najlepszego!

ŻYCZY ULA,MACIEK KARUSIA

Posted

Hej! Hej! :) Jak po Świętach się czujemy?:) U nas cały czas dosypuje śniegu i mrozy większe zapowiadają. Ja -już szczerze powiedziawszy- mam dość tej zimy, chociaż niby dopiero się zaczęła. Najpierw rano odśnieżam garaż, a po pracy odwalam śnieg aby dostać się na działkę, bo kociaki dokarmiam. Jak coś trzeba odśnieżyć, to ja już mam taką wprawę, że hej :)
Jak przygotowania do Nowego Roku? Pozdrowionka i buziaki :):loveu: Dla Karusi jeden buziol więcej:loveu:

Posted

Witamy Dorotko u nas troszke posypalo my tez mamy urwanie głowy, a KARUSIA szczesliwa.
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
forsy góry i miłości,
mnóstwa uniesień po zmroku,
życzymy Wam (psiaków przyjaciele z Bolesławca) w Nowym Roku .POZDRAWIAMY I BUZIOLE OD KARUNI.

A teraz sesja śpiocha :-) :-)

Posted

Łoł - mamusiu kochana :) Ale z Karusi piecuch :) I jak słodziutko śpiocha przykryta:loveu:
Kochani - dzięki za życzenia.
Wam również w Nowym Roku życzę wszystkiego co najlepsze. Zdrówka, spełnienia marzeń i samych radości. Wielkie wielkie buziaki:loveu: Oczywiście dla Karusi podwójne:loveu::loveu:

Posted

dziękujemy za życzenia :lol: śpioszka macie wycałować i wyściskać o de mnie :evil_lol:... Wam i Waszej urokliwej :wink:królewnie dużo zdrowia i szczęścia w życiu , a innym bezdomnym pieskom takich wspaniałych przyjaciół - jak Wy :fadein::Rose:.........

Posted

Przechlapane, jak psiak boi się wystrzałów. Mój już niezbyt dobrze słyszy, ale wczoraj wieczorem - mało nóg nie połamaliśmy - taki był pęd do domu. Buziole:loveu:

Posted

Niestety nie mam nr KRS, bo cała teczkę z papierami zostawiłam w samochodzie. Znalzałam na ulicy potrąconego przez samochód psiaka i było małe zamieszanie. jutro już na pewno wyślę.
Buziole dla Karusi i dla Was:loveu: mam nadzieję, że już u Was nie strzelają.

• 2 weeks later...
Posted

Witamy , troszkę z czasem na bakier chwilowo, ale w sobotę cos popiszemy .Karusia nie chce pozować :-), śniegu brak to obrażona na cały świat :-) .POZDRAWIAMY

Posted

[quote name='ula.g']Karuncia już łapie humor, śnieg wraca.Tak się nudziła strasznie.Pozdrowienia i buziole od Karusi

Zdjęcia superaśnie:) A z niej to Śpioch :)

A na tym zdjęciu - to nie bardzo wiadomo gdzie Niuni szukać:)
Buziole :loveu: