Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, wiem, że do wyjazdu jeszcze trochę czasu :) To pierwsze zdjęcie panny pościelówy jest niesamowite :) Wszystkie są niesamowite :) Buziaki wielkie :loveu: A góry które wybraliście? Może gdzieś blisko nas?

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

WITAJ DOROTKO

NIC NIE WYSZŁO Z WYJAZDU ,MACIEK WYLĄDOWAŁ W SZPITALU MA JESZCZE KILKA BADAŃ .
PRZEŁOŻONE NA WRZESIEŃ.
A TERAZ KILKA FOTEK NASZEGO SZCZĘŚCIA.
POZDRAWIAMY I BUZIAKI OD KARUSI

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Dorotko , wszystko wraca do normy , antybioty i leczenie + dietka. U KARUNI wszystko super foteczki nowe wysłemy w weekend. POZDRAWIAMY I CAŁUSKI OD KARUSI

Posted

Bardzo bardzo się cieszę:) Antybiotyki paskudne, ale Maciek to dzielny Chłopak i z dietką też da radę:) Trzymajcie się Kochani:) I oczywiście całuski dla Karusi:loveu:

Posted

Witajcie .
Przesyłamy fotki Karuni kochanej , która siedzi w domku przez brzydką pogodę i sie nudzi (oprócz gryzienia nas :-) i rozrabiania ).
Bylismy u lekarza , piesio zdrowiutki (9 kilo wazy) , zaszczepiony, nowa karma (eukanuba ale i tak nam zjada polowe potraw :-)) i bedziemy KARUNI zabki myć bo ma kamień (ciekawa czy da sobie szczotkować).Pozdrawiamy i BUZIAKI OD KARUNI. CDN....

Posted

Witamy :) Witamy:) Niunia jak zwykle śliczna:loveu: Ciekawe jak z tym szczotkowaniem ząbków będzie:lol: U nas z pogodą też do bani. A jak Maciek? Już zdrowy? Pozdrowionka i buziole:loveu:

Posted

Hej! Ulu, Maćku i Karusiu :) Na samym początku pozdrowionka i zapytanie co u Was?

I mam jeszcze jedno pytanko - mamy super Kobietę - Sylwię, która jest redaktorem na poratlu bolesławieckim i od niedawna wydają też gazetę. Sylwia pomaga nam w szukaniu domków i pokazywaniu naszych psiaków z zieleń plan. W ostatnim wydaniu gazety bolecinfo ukazał się artykuł o psiakach, które są aktualnie do adopcji, a teraz Sylwia chciałaby pokazać psiaki i wypowiedzi ich właścicieli, to jej wypowiedź na bolesławieckim wątku :

"dziewczyny, mam nadzieje, że ogłoszenia w gazetce coś pomogą, na pszyszły numer jest planowany artykuł o psach i pomyślałam sobie żeby był znowu z naciskiem na ZP i zrobić tak zwane "wieści z nowy domów".

Macie namiary na osoby, które adoptowały bolesławieckie psiaki? Zrobilibysmy wywiad, wkleili zdjęcia szczęśliwych psiaków w nowych domkach, dodali notke, dlaczego warto etc"

jeśli wyrazicie zgodę, to podałabym Jej Waszego maila. Mogę????
Buziaki :)

Co wy na to?

Posted

WITAMY I DAWNO NIE WIDZIANĄ KARUSIE PRZEDSTAWIAMY :-),:-):-):-)

FOTO 1 SPIOCHY

FOTO 2 OSTATNIE DNI LATA

DOROTKO CO DO TWOJEGO MAILA TO Z WIELKĄ PRZYJEMNOSCIĄ OPOWIEMY O ZYCIU KARUNI W NOWYM DOMCIU .MOZESZ PODAC PANI SYLWI NR,TEL , MAILA ITD

Posted

Właśnie doczytałam wszystko:) Super,że się zgodziliście. jak ukaże się artykuł to zapakuję gazetę w kopertkę i wyślę:) A jak nasza Gwiazdeczka? I jak zdrówko Pańciostwa? Pozdrowionka serdeczne i wielkie buziole dla Dziewczynki :loveu:

Pisałyśmy prawie w tym samym czasie:) Z tego co pisała Sylwia to już się kontaktowaliście :)