dorota k. Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Wiem, wiem, że do wyjazdu jeszcze trochę czasu :) To pierwsze zdjęcie panny pościelówy jest niesamowite :) Wszystkie są niesamowite :) Buziaki wielkie :loveu: A góry które wybraliście? Może gdzieś blisko nas? Quote
dorota k. Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 Puk, puk :) Pozdrowionka :) i całuski:loveu: Quote
ula.g Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 WITAMY TROSZKĘ NAS NIE BYŁO ALE JAKOS BRAK CZASU. WIĘC KILKA FOTEK I POZDROWIENIA A OD KARUSI BUZIAKI :-) Quote
dorota k. Posted August 7, 2010 Author Posted August 7, 2010 Buziaki ogromniaste :loveu::loveu::loveu: A z tym czasem to sama wiem jak jest. Czasami przydałoby się dobę wydłużyć;) Quote
dorota k. Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Hej! Hej! :) Co słychać? Już po urlopie? Buziaczki:loveu: Quote
dorota k. Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 Puk! Pk! Co u Was? Pozdrowionka i Dobranoc:) Quote
ula.g Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 WITAJ DOROTKO NIC NIE WYSZŁO Z WYJAZDU ,MACIEK WYLĄDOWAŁ W SZPITALU MA JESZCZE KILKA BADAŃ . PRZEŁOŻONE NA WRZESIEŃ. A TERAZ KILKA FOTEK NASZEGO SZCZĘŚCIA. POZDRAWIAMY I BUZIAKI OD KARUSI Quote
dorota k. Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Hej! O kurczaki:roll: Zdrówka dla Maćka życzę - mam nadzieję, że nic poważnego. Niunia - jak zwykle śliczna:) Trzymajcie się! Całuski i pozdrowionka:loveu: Quote
dorota k. Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Jak się czujemy? Całym serduchem jestem z WAMI! Buziaki Kochani:loveu: Quote
ula.g Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cześć Dorotko , wszystko wraca do normy , antybioty i leczenie + dietka. U KARUNI wszystko super foteczki nowe wysłemy w weekend. POZDRAWIAMY I CAŁUSKI OD KARUSI Quote
dorota k. Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Bardzo bardzo się cieszę:) Antybiotyki paskudne, ale Maciek to dzielny Chłopak i z dietką też da radę:) Trzymajcie się Kochani:) I oczywiście całuski dla Karusi:loveu: Quote
aanka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ja również życzę zdrówka :p i i przytulam na odległosć najukochańszą Karusię ............:lol: Quote
ula.g Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Witajcie . Przesyłamy fotki Karuni kochanej , która siedzi w domku przez brzydką pogodę i sie nudzi (oprócz gryzienia nas :-) i rozrabiania ). Bylismy u lekarza , piesio zdrowiutki (9 kilo wazy) , zaszczepiony, nowa karma (eukanuba ale i tak nam zjada polowe potraw :-)) i bedziemy KARUNI zabki myć bo ma kamień (ciekawa czy da sobie szczotkować).Pozdrawiamy i BUZIAKI OD KARUNI. CDN.... Quote
dorota k. Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Witamy :) Witamy:) Niunia jak zwykle śliczna:loveu: Ciekawe jak z tym szczotkowaniem ząbków będzie:lol: U nas z pogodą też do bani. A jak Maciek? Już zdrowy? Pozdrowionka i buziole:loveu: Quote
ula.g Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 :-):evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
dorota k. Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 OK! Dzięki! Zdrówka ! I Pozdrowionka :) Quote
dorota k. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Hej! Ulu, Maćku i Karusiu :) Na samym początku pozdrowionka i zapytanie co u Was? I mam jeszcze jedno pytanko - mamy super Kobietę - Sylwię, która jest redaktorem na poratlu bolesławieckim i od niedawna wydają też gazetę. Sylwia pomaga nam w szukaniu domków i pokazywaniu naszych psiaków z zieleń plan. W ostatnim wydaniu gazety bolecinfo ukazał się artykuł o psiakach, które są aktualnie do adopcji, a teraz Sylwia chciałaby pokazać psiaki i wypowiedzi ich właścicieli, to jej wypowiedź na bolesławieckim wątku : "dziewczyny, mam nadzieje, że ogłoszenia w gazetce coś pomogą, na pszyszły numer jest planowany artykuł o psach i pomyślałam sobie żeby był znowu z naciskiem na ZP i zrobić tak zwane "wieści z nowy domów". Macie namiary na osoby, które adoptowały bolesławieckie psiaki? Zrobilibysmy wywiad, wkleili zdjęcia szczęśliwych psiaków w nowych domkach, dodali notke, dlaczego warto etc" jeśli wyrazicie zgodę, to podałabym Jej Waszego maila. Mogę???? Buziaki :) Co wy na to? Quote
ula.g Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 WITAMY I DAWNO NIE WIDZIANĄ KARUSIE PRZEDSTAWIAMY :-),:-):-):-) FOTO 1 SPIOCHY FOTO 2 OSTATNIE DNI LATA DOROTKO CO DO TWOJEGO MAILA TO Z WIELKĄ PRZYJEMNOSCIĄ OPOWIEMY O ZYCIU KARUNI W NOWYM DOMCIU .MOZESZ PODAC PANI SYLWI NR,TEL , MAILA ITD Quote
dorota k. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Właśnie doczytałam wszystko:) Super,że się zgodziliście. jak ukaże się artykuł to zapakuję gazetę w kopertkę i wyślę:) A jak nasza Gwiazdeczka? I jak zdrówko Pańciostwa? Pozdrowionka serdeczne i wielkie buziole dla Dziewczynki :loveu: Pisałyśmy prawie w tym samym czasie:) Z tego co pisała Sylwia to już się kontaktowaliście :) Quote
ula.g Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Forma wróciła a karunia hmmm co dużo gadac cudooo nasze :-).do pani sylwi wysłalismy maila i czekamy na kontakt. Pozdrowionka i buziole od karunci. Quote
dorota k. Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Kurcze, czytam nie po kolei :) teraz przeczytałam maila i przesłałam Sylwii - ona na pewno wie o co chodzi, bo wcześniej dostała linka do wątku Karusi:) Quote
ula.g Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Cześć Dorotko Wczoraj wieczorkiem opis Karuni oraz fotki wysłaliśmy p.Sylwii Pozdrowionka i buziole od Karuni Quote
Recommended Posts