dorota k. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Dzień Dobry :) Oj rozpieściliście Panienkę:) Dobrze, że jeszcze miejsce w łóżku macie:evil_lol: Wiosenne pozdrowionka i buziole:loveu: Oczywiście podwójne dla Kudłaczki:loveu::loveu: Quote
ula.g Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Witamy.Karusia sobie gryzie pazurki i nie wiemy dlaczego.Może coś podpowiedzą dobre cioteczki :-).Jak chcemy jej obcinać to piszczy i oczka robi maślane :-) więc dajemy spokój. W sobotę jedzie na szczepienie i moze wet jej jakoś obetnie pazurki.Pozdrawiamy i buziolki od Karolki (Karuni) :-) :-) . Quote
dorota k. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Ja obcinam pazurki tylko swojej kocie - a i tak zawsze dwie osoby są pogryzione (krw się nie leje :) ) i miauki na całą chałupę:) Swojemu Cezariuszowi pazuraków nie ruszam - za duże i za grube i nie wiem jak do nich się zabrać:) A Karunia obgryza wszystkie, czy w jednym miejscu. Bo jak w jednym , ta bardzo możliwe, że cóś tam się obcego dostało. Najlepiej będzie jak wet to zobaczy i orzeknie. Buziole:loveu: Quote
ula.g Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Cześć Dorotko. U Karusi już wiosna pelną gębą :-) , lata ,wariuje i ledwo żyje po całym dniu.Przesyłamy fotki , pozdrowienia i buziole od Karusi. Quote
dorota k. Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dzień Dobry :) Kwiatuszek cudowności i wie jak się na zdjęciach pokazać:loveu: A jak wizyta u weterynarza i co z pazurkami Karusi? Buziaki:loveu: Quote
ula.g Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dopiero w tygodniu jedziemy , szkoda było takiego ładnego dnia, Karusia szalała. Quote
dorota k. Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Racja:) Pogoda cudowna aż się żyć chce BUZIAKI :loveu: Quote
ula.g Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Witamy i wiosennego kwiatka przedstawiamy :-) :-) :-) .Pozdrowienia i buziole od Karuni. Quote
dorota k. Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Kochana uśmiechnięta i przeszczęśliwa Mordeczka :) Buziaki:loveu: Quote
aanka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 najpiękniejszy , najurokliwszy , najwdzięczniejszy kwiatek wiosenn y :fadein::wink: , jaki widziałam ...... . ściskam psinkę , całuję w pysio :buzi: . , a Was pozdrawiam ... ,acha i dzieki za zaproszenie , moze się zwalimy kiedyś :evil_lol: Quote
dorota k. Posted March 19, 2011 Author Posted March 19, 2011 Superaśna:) i Ula z Maćkiem Superaśni:) A co tam u Was słychować? :) Pozdrowionka i Buziole:loveu::loveu::loveu: (już pewnie Wam się znudziły te nasze buziole:) ) Quote
ula.g Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Troszkę sie pogoda pogorszyła więc księżniczka się nudzi i nie chce pozować .A buziole się nie znudziły :-), Karunia przyjmuje wszystkie :-) ,pozdrawiamy i buziole od Karunci .Kilka fotek wrzucimy za chwilkę. Quote
magda z. Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 http://images49.fotosik.pl/733/cb0a1cceac3ae6e9gen.jpg jak ona taka sprytna to może jakieś psie sporty? Jak byłam na wakacjach w Sopocie na wystawie i byłam zachwycona tym , co psy robią i to w ramach zabawy, bo ich miny wskazywały tylko pozytywne emocje:) Quote
dorota k. Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Oj śprytna śprytna:lol: A jaka rozpieszczona - Pańci na plecy wchodzi;) :lol: Buziaki:loveu: Quote
ula.g Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Witamy Dorotko. Nareszcie chwilka czasu, więc kilka fotek wrzucimy.Karunia już szczesliwa że wiosna,lata po podwórku jak szalona, wącha kwiatuszki.Pozdrawiamy i buziole od Ksieżniczki. Quote
dorota k. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Tak jak Ania napisała - Karunia to najpiękniejszy Kwiatuszek :loveu: A u nas było - miejmy nadzieję, że tylko chwilowe - załamanie pogody. Miałąm trochę zajęć, bo mój staruszek miał wycinaną brodawkę, którą sobie paskudnie rozdrapywał i trzeba było się jej pozbyć. Już ma zdjęte szwy i jest ok:) Łapię też kotki działkowe do sterylizacji - a nie wszystkie to grzeczne dziewczyny. Wyściskajcie i wycałujcie - proszę mocno Karusię:loveu: i siebie też :loveu: Quote
ula.g Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 To dobrze ze juz piesio zdrowy, a kotki też fajne. A nam dziwny kwiatuszek wyrósł w doniczce drewnianej :-) Quote
ula.g Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Jeszcze kilka niedzielnych zdjeć , pozdrawiamy i buziole od naszego potworka :-) Quote
dorota k. Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Taaa. najpiękniejsze kwiatuszki już posadzone :) Ale sobie Niunia miejsce znalazła:) A te dwa dolne kiełki mnie kolejny raz " rozwaliły" :loveu: Gdzie reszta ząbków Karuni. Quote
ula.g Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Witamy w piękny dzionek i wysylamy kilka fotek Karunu, Pozdrawiamy i buziole od Kiężniczki. :-) :-) :-) Quote
dorota k. Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Witam najszczęślwiszą Księżniczkę:loveu: i oczywiście Ulę i Maćka:loveu: U nas też przepiękny dzień dziasiaj. Kto żyw na spacery się udawał. Ciepło - aż żyć się chce. Buziole:loveu::loveu::loveu: Quote
dorota k. Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Puk,puk.... zaczynam się niepokoić, że wieści żadnych o Księzniczce nie ma. Pewnie robią świąteczne porządki:razz: Buziaki:loveu: Quote
ula.g Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Cześć Dorotko, chwilowo było brak czasu.Karunia kwitnie z dnia na dzień jeszcze bardziej cudaczna.Jutro wrzucimy foteczki.Pozdrawiamy i buziole od Karuni. Quote
Recommended Posts