Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzień Dobry :) Oj rozpieściliście Panienkę:) Dobrze, że jeszcze miejsce w łóżku macie:evil_lol:
Wiosenne pozdrowionka i buziole:loveu: Oczywiście podwójne dla Kudłaczki:loveu::loveu:

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy.Karusia sobie gryzie pazurki i nie wiemy dlaczego.Może coś podpowiedzą dobre cioteczki :-).Jak chcemy jej obcinać to piszczy i oczka robi maślane :-) więc dajemy spokój. W sobotę jedzie na szczepienie i moze wet jej jakoś obetnie pazurki.Pozdrawiamy i buziolki od Karolki (Karuni) :-) :-) .

Posted

Ja obcinam pazurki tylko swojej kocie - a i tak zawsze dwie osoby są pogryzione (krw się nie leje :) ) i miauki na całą chałupę:) Swojemu Cezariuszowi pazuraków nie ruszam - za duże i za grube i nie wiem jak do nich się zabrać:)
A Karunia obgryza wszystkie, czy w jednym miejscu. Bo jak w jednym , ta bardzo możliwe, że cóś tam się obcego dostało. Najlepiej będzie jak wet to zobaczy i orzeknie. Buziole:loveu:

Posted

Cześć Dorotko. U Karusi już wiosna pelną gębą :-) , lata ,wariuje i ledwo żyje po całym dniu.Przesyłamy fotki , pozdrowienia i buziole od Karusi.

Posted

najpiękniejszy , najurokliwszy , najwdzięczniejszy kwiatek wiosenn y :fadein::wink: , jaki widziałam ...... . ściskam psinkę , całuję w pysio :buzi: . , a Was pozdrawiam ... ,acha i dzieki za zaproszenie , moze się zwalimy kiedyś :evil_lol:

Posted

Superaśna:) i Ula z Maćkiem Superaśni:) A co tam u Was słychować? :) Pozdrowionka i Buziole:loveu::loveu::loveu: (już pewnie Wam się znudziły te nasze buziole:) )

Posted

Troszkę sie pogoda pogorszyła więc księżniczka się nudzi i nie chce pozować .A buziole się nie znudziły :-), Karunia przyjmuje wszystkie :-) ,pozdrawiamy i buziole od Karunci .Kilka fotek wrzucimy za chwilkę.

Posted

Witamy Dorotko.
Nareszcie chwilka czasu, więc kilka fotek wrzucimy.Karunia już szczesliwa że wiosna,lata po podwórku jak szalona, wącha kwiatuszki.Pozdrawiamy i buziole od Ksieżniczki.

Posted

Tak jak Ania napisała - Karunia to najpiękniejszy Kwiatuszek :loveu: A u nas było - miejmy nadzieję, że tylko chwilowe - załamanie pogody. Miałąm trochę zajęć, bo mój staruszek miał wycinaną brodawkę, którą sobie paskudnie rozdrapywał i trzeba było się jej pozbyć. Już ma zdjęte szwy i jest ok:) Łapię też kotki działkowe do sterylizacji - a nie wszystkie to grzeczne dziewczyny.
Wyściskajcie i wycałujcie - proszę mocno Karusię:loveu: i siebie też :loveu:

Posted

Taaa. najpiękniejsze kwiatuszki już posadzone :) Ale sobie Niunia miejsce znalazła:)

A te dwa dolne kiełki mnie kolejny raz " rozwaliły" :loveu: Gdzie reszta ząbków Karuni.

Posted

Witam najszczęślwiszą Księżniczkę:loveu: i oczywiście Ulę i Maćka:loveu: U nas też przepiękny dzień dziasiaj. Kto żyw na spacery się udawał. Ciepło - aż żyć się chce.
Buziole:loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Dorotko, chwilowo było brak czasu.Karunia kwitnie z dnia na dzień jeszcze bardziej cudaczna.Jutro wrzucimy foteczki.Pozdrawiamy i buziole od Karuni.